nnik_1969 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 pre-order και μόνο στο US expansys http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-note-8-0-32gb-wifi-android-tablet-247125/ ερώτηση Άνοιξα αυτό το link αλλά μου ζητάει για να παίξει flash player. Δοκίμασα με chrome, Dolphin και stock. http://milaraki.com/blog/2013/08/woz-on-jobs-movie/#more-14629 Το περίεργο είναι ότι στο iPhone παίζει κανονικά. Στον boat με λειτουργία προβολής iPhone παίζει μαρούλι. Ίσως παίξει και στον Dolphin με την ίδια ρύθμιση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 σημερα εγινε η αναβαθμιση σε ταυλανδεζικο 8 ρη ολλα οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Στον boat με λειτουργία προβολής iPhone παίζει μαρούλι. Ίσως παίξει και στον Dolphin με την ίδια ρύθμιση. ναι, στον Dolphin παίζει με αυτή την ρύθμιση Ευχαριστωω :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μιας και ειδικα η σειρα note εχει δειξει τρομερη αξιοπιστια και λειτουργικοτητα, γιατι δεν το γυρνας σε stock και να περξμενεις την επισημη αναβαθμιση; Αυτό ακριβώς έκανα!!Γύρισα σε stock 4.1.2:)Το...παράδοξο είναι πως πριν στην 4.1.2 μου έπαιζε κανονικά το note 8 mode switcher και το γύρναγα σε tablet ui χαλαρά!!Τώρα που ξαναγύρισα στην 4.1.2...πάπαλα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά.... Πέρασα την 4.2.2 (DBT) και έκανα και root (cf auto root) και όλα καλά μέχρι εδώ ..... όταν πάω όμως να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή συστήματος είτε με το RootAppDelete είτε με τον ES file explorer (και ενώ τους έχω δώσει όλα τα δικαιώματα) δεν με αφήνει.... όπως επίσης όταν πάω να κάνω paste ένα .apk (cerberus) στο /system/app (για να το κάνω εφαρμογή συστήματος) πάλι δε με αφήνει...... Καμία ιδέα? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Έβαλε το «Πλαίσιο» late night offer στα 339€. Πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Έβαλε το «Πλαίσιο» late night offer στα 339€. Πως σας φαίνεται; Καλή τιμή. Όσο το skroutz. Περιμένουμε να πέσει κ άλλο Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αν θυμάμαι καλά, το έχει 400. Γιατί τόσο ακριβά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αν θυμάμαι καλά, το έχει 400. Γιατί τόσο ακριβά... 499 το έχουν κανονικά. Το γιατί τόσο ακριβά πραγματικά κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Έχει περάσει κανείς κάποια από τις λίγες custom roms που υπάρχουν για το WiFi μοντέλο; Ποια προτείνετε; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Έχει περάσει κανείς κάποια από τις λίγες custom roms που υπάρχουν για το WiFi μοντέλο; Ποια προτείνετε; Μεταξύ μας. Τις χρειαζόμαστε; :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μεταξύ μας. Τις χρειαζόμαστε; :) +1000 Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ένας μήνας πέρασε. Μια χαρά! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ένας μήνας πέρασε. Μια χαρά! Παιδιά η μπαταρία είναι super. Δεν έχω κανένα παράπονο. Και μετά την αναβάθμιση παραμένει εξαιρετική. Και έχω το 3G μοντέλο. Ακόμα και όταν το δουλεύω ως τηλέφωνο παραμένει εξαιρετική. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Όσο για το 3g την ακτινοβολία αυτή που την τρως για ώρες δεν το συνιστώ παρά μόνο εάν το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο με ένα εφεδρικό νούμερο. Καλύτερα ένα mifi και χρήση με wifi έχει πολύ λιγότερη βλαπτική ακτινοβολία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Με το mifi που λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα SIM για 3G βάζεις για να δώσει WiFi Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Όσο για το 3g την ακτινοβολία αυτή που την τρως για ώρες δεν το συνιστώ παρά μόνο εάν το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο με ένα εφεδρικό νούμερο. Καλύτερα ένα mifi και χρήση με wifi έχει πολύ λιγότερη βλαπτική ακτινοβολία. Με το mifi που λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα SIM για 3G βάζεις για να δώσει WiFi Από την στιγμή που δεν το ακουμπάς στο κεφάλι σου για να μιλήσεις δεν τρως ακτινοβολία. Εκτός αυτού το mifi σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο sar απ αυτόν της Samsung. Πάμε στο πρακτικό μέρος της χρήσης mifi. Έχω το καλύτερο mifi. Η μπαταρία του είναι χάλια 3 ώρες με το ζόρι. Δεν έχει καλό δέκτη. Διπλα δίπλα με το S4 και με κάρτα ίδιου παροχου, μου σπάει τα νεύρα. Αναγκάζεσαι να κουβαλάς και να φορτίζεις μια ακόμα συσκευή. Για μένα μετά από 2 ipad και 2 Android tablets όλα μόνο με wifi, το 3g είναι μονόδρομος στις ταμπλέτες εφόσον τις χρησιμοποιείς εκτός σπιτιού. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Σωστα! Θα βάλεις το 8αιντσο στο αυτί? Όποιος το χρησιμοποιεί και σαν τηλέφωνο έχει ΒΤ η ανοιχτή ακρόαση edit: a. Oλες αυτές οι τύπου mifi είναι πια απαράδεκτες λόγω μπαταρίας και λήψης σήματος .....μόνο στην ανάγκη που δεν έχει η συσκευή σου 3G b. Τις χρησιμοποιούσαμε παλαιότερα όταν δεν υπήρχε το tethering Edited August 24, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τα είπαν όλα οι προλαλησαντες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Να δω καποιον απο εμας με 8 ιντσες και να το εχει στο αυτι του για τηλεφωνο και τιποτα αλλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Handsfree bluetooth ή ενσυρματο ή ανοιχτή ακρόαση.Και για εμενα το 3g είναι μονόδρομος ειδικά για έξω. Και με λίγη υπομονή κάνει και για κύρια συσκευή. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μεταξύ Λευκού και Black-Brown ποιο θα διαλέγατε ? Βοηθήστε γιατί πρέπει να διαλέξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Από την στιγμή που δεν το ακουμπάς στο κεφάλι σου για να μιλήσεις δεν τρως ακτινοβολία. Εκτός αυτού το mifi σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο sar απ αυτόν της Samsung. Πάμε στο πρακτικό μέρος της χρήσης mifi. Έχω το καλύτερο mifi. Η μπαταρία του είναι χάλια 3 ώρες με το ζόρι. Δεν έχει καλό δέκτη. Διπλα δίπλα με το S4 και με κάρτα ίδιου παροχου, μου σπάει τα νεύρα. Αναγκάζεσαι να κουβαλάς και να φορτίζεις μια ακόμα συσκευή. Για μένα μετά από 2 ipad και 2 Android tablets όλα μόνο με wifi, το 3g είναι μονόδρομος στις ταμπλέτες εφόσον τις χρησιμοποιείς εκτός σπιτιού. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το ότι επειδή δεν το ακουμπάς στο κεφάλι σου δεν τρως ακτινοβολία και μάλιστα πολύ. Δεν σου λέω να διαβάσεις τις ξένες έρευνες που λένε πολύ περισσότερα διάβασε του Δημόκριτου. Για αυτό κάνουν διπλές μετρήσεις sar head & body. Όσο για το mifi E587 που έχω από την δουλειά πιάνει πολύ καλύτερα από την note 8 και κατεβάζει πολύ γρηγορότερα με όλες τις εταιρίες και μου βγάζει ενα 5ωρο χαλαρά. Μάλλον το mifi σου έχει θέμα. Edited August 25, 2013 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μεταξύ Λευκού και Black-Brown ποιο θα διαλέγατε ? Βοηθήστε γιατί πρέπει να διαλέξω.. Αυτό που σε εσένα αρέσει. Για εσένα το παίρνεις οχι για το ποιο αρέσει στους άλλους. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μεταξύ Λευκού και Black-Brown ποιο θα διαλέγατε ? Βοηθήστε γιατί πρέπει να διαλέξω.. Εγώ περίμενα τόσο καιρό μόνο καλό και μόνο για να βγει άλλο χρώμα εκτός από λευκό, οπότ κκαταλαβαίνεις τι προτείνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Αυτό που σε εσένα αρέσει. Για εσένα το παίρνεις οχι για το ποιο αρέσει στους άλλους. Ενοείται ότι θα επιλέξω αυτό που μου αρέσει. Ρωτάω γιατί δεν υπάρχει το καφε μαυρο στα καταστήματα για να το δω απο κοντά ώστε να τσεκάρω πως είναι η οθόνη με καφε πλαίσιο,αν κάνει πολύ εύκολα δαχτυλιές κ.λ.π. Απο το youtube δεν βγάζω άκρη.. γιαυτό και ρωτάω μπας και πετύχω κάποιο κάτοχο ή που το έχει δει από κοντά.. Εγώ περίμενα τόσο καιρό μόνο καλό και μόνο για να βγει άλλο χρώμα εκτός από λευκό, οπότ κκαταλαβαίνεις τι προτείνω. Σαν αντίθεση με το καφέ πλαίσιο είναι ΟΚ ή δείχνει πιο σκοτεινό? Edited August 25, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts