Jump to content

Lenovo A660

foreno
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδες επειτα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να το ανοιξω κανοντας επαναφορα στην αρχικη κατασταση αλλα τωρα δεν δουλευουν οι εφαγμογες.

Να το πεταξω να ησυχασω; :lol::lol::lol:

Το τηλ ειναι Root φυσικα και μπηκα σε καποια φαση στο κρυφο μενου αλλα κρυφο εμεινε για μενα γιατι δεν ξερω τι να πατησω 2η φορα :lol::lol::lol:

Λοιπον ετσι κι'αλλιως εχασε τα παντα (επαφες κλπ) πειτε τι μπορω να κανω απο το κρυφο μενου η απο καπου αλλου γιατι με το ζορι κρατιεμαι να ''πιασει'' τοιχο.

Ευτυχως δωσαμε λιγα $ :D

Με κλειστό το τηλέφωνο πατάς volume up + power....με το που κάνει την πρώτη δόνηση πατάς ξανά power....μετά πάτα restore cache και restore default settings....(δεν τα θυμάμαι ακριβώς πως τα γράφει) (πάτα τα 2-3 φορές το καθένα δεν ξέρω με πια σειρά...δοκίμασε) και μετά πάτα στο reboot....λογικά θα σου επανέρθει το τηλέφωνο στην αρχική μορφή όπως όταν το πρωτο αγόρασες....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

Το θεμα ειναι οτι μπαινω εκει αλλα κατεβαζω η ανεβαζω πχ με το πληκτρο εντασης αλλα πιο πληκτρο πατω για εντολη δηλ οκ; Εκει ειναι το θεμα γιατι οτι και να δοκιμασα βγαινει απο το μενου και ανοιγει :O

Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

Το θεμα ειναι οτι μπαινω εκει αλλα κατεβαζω η ανεβαζω πχ με το πληκτρο εντασης αλλα πιο πληκτρο πατω για εντολη δηλ οκ; Εκει ειναι το θεμα γιατι οτι και να δοκιμασα βγαινει απο το μενου και ανοιγει :O

αν θυμάμαι καλά με το volume down πλοηγήσε στο μενού και με το UP επιλέγεις

Ευχαριστω το δοκιμαζω αμεσως :)

Σορυ ξεχασα :p

Οι επιλογες που βγαζει ειναι

reboot system now

apply update from sdcard

apply update from case

wipe data/factory reset

backup user data

restore user data

αυτα που μου ειπες τα βγαζει σε αλλο μενου η κανω κατι λαθος;

Οκ ευχαριστω το κανω αμεσως και αναφερω :)

Edit: Ετοιμοοοοοοοοος ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια.

Edited by vrs5

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερωτησούλα!!!

Έχω και εγώ το lenovo a660 με την ROM του CYBERMAUSE και μου δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!!!!

Θα ήθελα όμως αν υπάρχει, να μου δώσετε ένα link ή το όνομα για ελληνική έκδοση (καθαρή από κινεζιές) που να δουλεύει εξίσου καλά με την CYBERMAUS. Εγκατέστησα σε φίλου την ETOTALK αλλά του δημιουργεί αρκετά error και κολληματάκια...

Αν έχει κάποιος κάποια καλή εμπειρία με Ελληνική ROM παρακαλώ για βοήθεια!!

Σας ευχαριστώ

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Σε ευχαριστω θα αρχισω να παιζω σιγα σιγα :lol::(ατατα που λεμε μα δεν καταφερα να βρω κατι. Μαλλον φταιει οτι αυτη τη στιγμη δεν βλεπω μπροστα μου απο τα νευρα μου και φταιω καθαρα εγω. Το αποτελεσμα δεν ξερω τι ακριβως πατησα αλλα εικονιδιο δεν υπαρχει πλεον κανενα οπως και αρχικη οθονη. Το μονο που μπορω να εχω προσβαση ειναι στις ρυθμισεις. Μπορει καποιος να βοηθησει αν γνωριζει; Να απεγκαταστησω το Link2CD η θα τα παρει ολα μαζι του και θα τα κανω χειροτερα;

Υπαρχει τροπος να το επαναφερω;

Αυτό το έπαθες αφού πάγωσες κάποια κινέζικη app????

Αν ναι, τότε χίλια συγνώμη φίλε μου, το μισό λάθος είναι δικό μου:(

ξέχασα να σου αναφέρω οτί μία απ όλες αυτές τις κινεζοεφαρμογές είναι και ο launcher (όπου δεν θυμάμαι εν τω μεταξύ πως ακριβώς τον ονομάζει..) και δεν είναι και ότι καλύτερο το να τον παγώσεις..ειδικά αν δεν έχεις κατεβασμένο και κάποιον άλλο από το store..

και πάλι να με συγχωρείς

Παντασουζα

ξέχασα να σου αναφέρω οτί μία απ όλες αυτές τις κινεζοεφαρμογές είναι και ο launcher (όπου δεν θυμάμαι εν τω μεταξύ πως ακριβώς τον ονομάζει..) και δεν είναι και ότι καλύτερο το να τον παγώσεις..ειδικά αν δεν έχεις κατεβασμένο και κάποιον άλλο από το store..

και πάλι να με συγχωρείς

Αυτο ακριβως φιλε μου αλλα ολα καλα δεν υπαρχει θεμα :) Και εννοειται πως οτι και αν γινοταν δεν υπηρχε θεμα ;) Εχουμε πει προτεινουμε αλλα η ευθυνη ειναι καθαρα αυτου που πατα με το δαχτυλο :lol::lol::lol:

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερωτησούλα!!!

Έχω και εγώ το lenovo a660 με την ROM του CYBERMAUSE και μου δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!!!!

Θα ήθελα όμως αν υπάρχει, να μου δώσετε ένα link ή το όνομα για ελληνική έκδοση (καθαρή από κινεζιές) που να δουλεύει εξίσου καλά με την CYBERMAUS. Εγκατέστησα σε φίλου την ETOTALK αλλά του δημιουργεί αρκετά error και κολληματάκια...

Αν έχει κάποιος κάποια καλή εμπειρία με Ελληνική ROM παρακαλώ για βοήθεια!!

Σας ευχαριστώ

Συμφουρίτης σε αλλη συζήτηση λέει οτι υπάρχουν αυτές οι ROM.

http://www.needrom.com/phone-roms/lenovo/a660/

Οποιος ξέρει ας πει ποια κάνει!!

Γνωριζει καποιος εαν και πως αλλαζουμε τις ρυθμισεις οταν παταμε στις ρυθμισεις ( μπαταρια - ετοιμοτητα κυψελης κλπ) ???

Γινετε να αλλαξουμε αυτες τις ρυθμισσεις??

Από το απόγευμα διαβάζω...πόνεσαν τα μάτια μου...αλλά με είχατε ψήσει από την μέση περίπου για τη αγορά του συγκεκριμένου κινητού για τον πατέρα μου.

Από ότι είδα οι περισσότεροι το αγοράσατε από minideal όμως δεν έχω ξαναπαραγγείλει απο το συγκεκριμένο κατάστημα οπότε σκέφτομαι να το πάρω από geekbuying (νομίζω μόνο ένας εδώτο πήρε από geek) που πήρα πρόσφατα ένα Thl W100 για τον μικρό μου αδερφό καθώς κ κάτι άλλα πραγματάκια κ ήταν όλα super.

Γενικά από ότι διάβασα όλοι έχετε μείνει ευχαριστημένοι πέρα από το θέμα της μπαταρίας αλλά αυτό νομίζω ότι είναι γενικά θέμα με τα smartphone.. οπότε η αγορά μεγαλύτερης μπαταρίας κρίνεται αναγκαία.

Anyway, αν μου απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις που τους έκανα στο geek αύριο θα πέσει παραγγελία οπότε μάλλον θα τα λέμε γιατί αν πάθει κάτι πέρα από το ότι θα "τ' ακούσω" εγώ θα είμαι αυτή που θα ασχοληθώ μαζί του. :lol::lol:

Γενικά από ότι διάβασα όλοι έχετε μείνει ευχαριστημένοι πέρα από το θέμα της μπαταρίας αλλά αυτό νομίζω ότι είναι γενικά θέμα με τα smartphone.. οπότε η αγορά μεγαλύτερης μπαταρίας κρίνεται αναγκαία.

Εγω θα προτιμουσα ενα

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_from=R40&_sacat=0&_nkw=Power+Bank+Battery+Charger+for+Smart+Phone&_sop=15

Παρα καποια μπαταρια η οποια με τον καιρο θα μου δημιουργουσε προβλημα στο καπακι με το ανοιξε κλεισε.

Αν ψαξεις εχει οτι θες για αυτονομια οχι μιας αλλα 10 ημερων ;)

Με ενα φτηνο κανεις την δουλεια σου και φορτιζεις και μελλοντικα τηλ που θα παρεις.

Εγω θα προτιμουσα ενα

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_from=R40&_sacat=0&_nkw=Power+Bank+Battery+Charger+for+Smart+Phone&_sop=15

Παρα καποια μπαταρια η οποια με τον καιρο θα μου δημιουργουσε προβλημα στο καπακι με το ανοιξε κλεισε.

Αν ψαξεις εχει οτι θες για αυτονομια οχι μιας αλλα 10 ημερων ;)

Με ενα φτηνο κανεις την δουλεια σου και φορτιζεις και μελλοντικα τηλ που θα παρεις.

Σ'ευχαριστω για το tip!! Αυτο με το καπακι ειναι οντως ενα θεμα! Ας παρω ομως πρωτα το κιν... Να το δουλεψει λιγο ο father κ μετα βλεπουμε.. :)

Edit: Καλημέρα!! Ρε παιδιά στο geekbuying μου είπαν τώρα ότι το κινητό δεν υποστηρίζει ελληνικά! Από το minideal που το έχετε αγοράσει όλοι σας ηρθε με ελληνικά? Όπως είπα το κινητό ειναι δώρο για τον πατέρα μου κ ο άνθρωπος δεν ξέρει αγγλικά. Τι προτείνετε?? Να το χτυπήσω από minideal??Απλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εκεί... κ κάπου κολλάω! :)

Edited by daltzi

Σ'ευχαριστω για το tip!! Αυτο με το καπακι ειναι οντως ενα θεμα! Ας παρω ομως πρωτα το κιν... Να το δουλεψει λιγο ο father κ μετα βλεπουμε.. :)

Edit: Καλημέρα!! Ρε παιδιά στο geekbuying μου είπαν τώρα ότι το κινητό δεν υποστηρίζει ελληνικά! Από το minideal που το έχετε αγοράσει όλοι σας ηρθε με ελληνικά? Όπως είπα το κινητό ειναι δώρο για τον πατέρα μου κ ο άνθρωπος δεν ξέρει αγγλικά. Τι προτείνετε?? Να το χτυπήσω από minideal??Απλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εκεί... κ κάπου κολλάω! :)

πάντα υπάρχει και η πρώτη φορά...προσωπικά 2 κινητά παραγγείλαμε και όλα ήρθαν κομπλέ....και με εληνικά φυσικά.....εξάλλου άμα έχεις paypal τί φοβάσαι...ας είναι καλά και το dispute....:D

πάντα υπάρχει και η πρώτη φορά...προσωπικά 2 κινητά παραγγείλαμε και όλα ήρθαν κομπλέ....και με εληνικά φυσικά.....εξάλλου άμα έχεις paypal τί φοβάσαι...ας είναι καλά και το dispute....:D

Δεν έχεις άδικο... ευτυχώς είναι κ το paypal!!Τωρα βάζω παραγγελία!! :) Ευχαριστώ

Edit: Οκ η παραγγελία μπήκε και τώρα αναμένουμε.... εξυπηρετικοί οι τύποι πάντως στο chat! :)

Edited by daltzi

Γεια σας

Σε Recovery mode (με vol up + power) μου εμφανίζει D.R DC ROM TEAM V 3 8 κουτιά με κινέζικα. Γνωρίζει κάποιος τι λένε και πως επιλέγω την επαναφορά του τηλεφώνου μου?

Αγαπητοι φιλοι

για την ενημερωση σας παρελαβα με 12usd to digitiser σημερα και ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ SQUALOR!!!!! που προσπαθησε ο ιδιος αλλα δεν καταφερε να το αλλαξει Αλλα δημιουργησε ενα φωτογραφικο οδηγο ανοιγματος και ΜΠΡΑΒΟ του .

Σημειωστε οτι το νεο digitiser δεν εχει κολλα και οτι ο βαθμος δυσκολιας αν εισαι τεχνικος ειναι μικρος

Επιπλεον λεω οτι επειδη ο squalor ειχε δωσει μεγαλη εμφαση στην καλωδιοταινια της οθονης εγω την ξεκολησα

Ειναι κατω απο το μαυρο αυτοκολητο

και εβγαλα και μικροφωνο καλου just in case

Μπηκα απο πανω με μαχαιρι σηκωσα το σπασμενο digitiser

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Μια καλη ρομ χρειαζετε ποιος εβαλε cybermause ?

εγω εχω βαλει etotalk φωναζω πω πω πωθ κολλαει!!!!!!!!

;)

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Φιλε μου μπορώ να ς πω ότι η έκδοςη του cybermaus είναι απλά άψογη! Αν δεν έχεις θέμα με τα αγγλικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!

Φιλικά

Ζαχος

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω φίλε μου. Άντε σιδερένιο(ς) και πάντα με θήκη!
Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν

Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω φίλε μου. Άντε σιδερένιο(ς) και πάντα με θήκη!

η θηκη που μου εστειλαν ηταν λαθος

τελος παντων

Ευχαριστω

κοιτα πρεπει να αλλαξει την οθονη ή πηρες αλλο?

Οπως και να εχει και παλι ευχαριστω!

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Γεια σας

Σε Recovery mode (με vol up + power) μου εμφανίζει D.R DC ROM TEAM V 3 8 κουτιά με κινέζικα. Γνωρίζει κάποιος τι λένε και πως επιλέγω την επαναφορά του τηλεφώνου μου?

Μια ιδέα δίνω:

γιατί δεν χρησιμοποιείς το Google Translate να δεις ποιο από τις επιλογές μοιάζει πιο πολύ με την λέξη "recovery";

Που ξέρεις, μπορεί και να το βρεις.

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.