mamian Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ναι. Θα σας πω τις δικές μου ρυθμίσεις. στο remap settings λοιπόν για screen off έχω βάλει τα volume up/down κουμπιά power forced με απλό κλικ. Για screen on έβαλα για long press στο home button το power off menu. Και στο menu button πάλι για long press το power ώστε να σβήνω την οθόνη σε όποια εφαρμογή κι αν είμαι. Τέλος επειδή από επιλογή μου δεν έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη περιστροφή, έχω βάλει στο 4ο κουμπί των πρόσφατων εφαρμογών για screen on , long press το orientation toggle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδια οσοι απο εσας εχετε δοκιμασει η εστω δουλευετε Skype, Voimore, Viber εχετε προβλημα στην ενταση του ακουστικου; :( Δεν ξερω τι φταιει εχω δοκιμασει καποιες τροποποιησεις στον ηχο αλλα δεν ακουω σχεδον τιποτε στις περισσοτερες κλησεις σε καμια εφαρμογη, γνωριζει κανεις περισσοτερα; Οι ''απεναντι'' μου λενε οτι με ακουν τελεια αρα το προβλημα το εχω εγω και μονο στις εφαρμογες στις κλησεις οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Skype που έχω δουλέψει κάποιες φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα, ακούω-βλέπω και με ακούνε-βλέπουνε απροβλημάτιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ερώτηση: τελικά έχει βρεθεί λύση για το bug με την εξωτερική κάρτα μνήμης όπου δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδια οσοι απο εσας εχετε δοκιμασει η εστω δουλευετε Skype, Voimore, Viber εχετε προβλημα στην ενταση του ακουστικου; :( Δεν ξερω τι φταιει εχω δοκιμασει καποιες τροποποιησεις στον ηχο αλλα δεν ακουω σχεδον τιποτε στις περισσοτερες κλησεις σε καμια εφαρμογη, γνωριζει κανεις περισσοτερα; Οι ''απεναντι'' μου λενε οτι με ακουν τελεια αρα το προβλημα το εχω εγω και μονο στις εφαρμογες στις κλησεις οχι. Τελικα μονο με Handsfree δουλευει τελεια αριστος ηχος σε ολες τις εφαρμογες :) Τωρα το γιατι παραμενει μυστηριο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minideal Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 DEAR ALL LENOVO A660 RESTOCKS NOW!!! WELCOME MAKE ORDER! http://www.minideal.net/lenovo-lephone-a660-mtk6577-dual-sim-dual-core-waterproof-ip67-5mp-gps-smart-phone.html Παράθεση Your Great Satisfaction is our Endless Motivity! our offical skype: minideal17 For Complaints: salesminideal@gmail.com welcome to http://www.minideal.net http://cs627226.vk.me/v627226995/3debe/QeMl4Jpzx84.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digibill Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 DEAR ALL LENOVO A660 RESTOCKS NOW!!! WELCOME MAKE ORDER! http://www.minideal.net/lenovo-lephone-a660-mtk6577-dual-sim-dual-core-waterproof-ip67-5mp-gps-smart-phone.html 117€ ???!! Οι @#$@#δες οι κινέζοι, μυριστήκανε χρήμα και του δώσανε να καταλάβει! Σχεδόν 30€ το αυξήσανε... Παράθεση yiannakos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δηλαδη για να καταλάβω όποιος γουστάρει ανεβάζει όπου θέλει post πωλήσεως; αμα είναι βρε αδερφέ να ανεβάζω κ γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δηλαδη για να καταλάβω όποιος γουστάρει ανεβάζει όπου θέλει post πωλήσεως; αμα είναι βρε αδερφέ να ανεβάζω κ γω... Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Το minideal όπως και άλλα έχουν επίσημη παρουσία στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Το minideal όπως και άλλα έχουν επίσημη παρουσία στο forum. Οκ αλλά το topic που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το minideal είναι αρκετό δεν είναι ανάγκη να έρχονται να spammaroun και στα topic των συσκευών ξεχωριστά με μέγεθος γραμματοσειράς 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Οκ αλλά το topic που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το minideal είναι αρκετό δεν είναι ανάγκη να έρχονται να spammaroun και στα topic των συσκευών ξεχωριστά με μέγεθος γραμματοσειράς 150. Σωστός Δεν κάναν και καμιά προσφορά και φωνάζουν αύξηση κάνανε.Ε άμα είναι να γράφουμε με 24άρια μη στραβωνόμαστε κιόλας. Edited November 9, 2013 by papg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδή από όλα όσα γράφονται εδώ εσάς αυτό σας πείραξε περισσότερο; :confused: Τέλος πάντων... συνεχίζουμε στα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια εχει αλλαξει κανεις την οθονη ? Εσπασε απο ενα φιλο μου και ψαχνω να παραγγειλω μια. Το κινητο ειναι αγορα απο minideal (100% ευχαριστημενος) αλλα δεν εχει ανταλλακτικα. Εχω βρει στο etotalk με 25$ αν ξερει καποιος καποιο αλλο αξιοπιστο site ας το προτεινει ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ.Αν αλλαχτει το digitizer το κινητο παραμενει αδιαβροχο??Ποσο καιρο κανει το etotalk να το στειλει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Προτείνω ebay για part και καλο feedback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Τελικα μονο με Handsfree δουλευει τελεια αριστος ηχος σε ολες τις εφαρμογες :) Τωρα το γιατι παραμενει μυστηριο :p οπως τα λες είναι κ σε μένα κ μάλιστα στο σκαιπ δεν παίζει το μικρόφωνο όταν βάλεις ανοικτή ακρόαση (ενώ σε gsm η ανοικτή ακρόαση δουλεύει μια χαρά). Με το handsfree ο ήχος είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 οπως τα λες είναι κ σε μένα κ μάλιστα στο σκαιπ δεν παίζει το μικρόφωνο όταν βάλεις ανοικτή ακρόαση (ενώ σε gsm η ανοικτή ακρόαση δουλεύει μια χαρά). Με το handsfree ο ήχος είναι μια χαρά. Συμφωνω απολυτα :) Στην πργματικοτητα ομως αν και βρηκαμε τον τροπο δεν παυει να ειναι εκνευριστικο γιατι εγω τουλαχιστον δεν χρησιμοποιω ποτε ακουστικα :mad: Τεσπα τι να κανουμε ας ελπιζω το s750 να μην εχει θεμα οταν το παραλαβω διαφορετικα θα μαθω να ζω με αυτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδια εχει αλλαξει κανεις την οθονη ? Εσπασε απο ενα φιλο μου και ψαχνω να παραγγειλω μια. Το κινητο ειναι αγορα απο minideal (100% ευχαριστημενος) αλλα δεν εχει ανταλλακτικα. Εχω βρει στο etotalk με 25$ αν ξερει καποιος καποιο αλλο αξιοπιστο site ας το προτεινει ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ.Αν αλλαχτει το digitizer το κινητο παραμενει αδιαβροχο??Ποσο καιρο κανει το etotalk να το στειλει?? Ναι φίλε μου έχουν αλλάξει κάνα δυο τρεις οθόνη και νομίζω κάποιο παιδί είχε δώσει και αναλυτικές οδηγίες.. τώρα για το την ακριβή σελίδα δυστυχώς δε θυμάμαι..έχω μια αίσθηση ότι είναι κάπου στην αρχή του νήματος ή και λίγο μετά..θα ψάξω κάποια στιγμή γιατί την έκανα κ τω κομμάτια πριν λίγες μέρες.. Αν δε σου είναι κόπος βάλε λινκ του ανταλακτικού (μιλάμε για το εξωτερικό "κρύσταλο" και όχι για την οθόνη κάθε αυτή, σωστά?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ναι φίλε μου έχουν αλλάξει κάνα δυο τρεις οθόνη και νομίζω κάποιο παιδί είχε δώσει και αναλυτικές οδηγίες.. τώρα για το την ακριβή σελίδα δυστυχώς δε θυμάμαι..έχω μια αίσθηση ότι είναι κάπου στην αρχή του νήματος ή και λίγο μετά..θα ψάξω κάποια στιγμή γιατί την έκανα κ τω κομμάτια πριν λίγες μέρες.. Αν δε σου είναι κόπος βάλε λινκ του ανταλακτικού (μιλάμε για το εξωτερικό "κρύσταλο" και όχι για την οθόνη κάθε αυτή, σωστά?? Σωστα φιλε μου για το εξω κρυσταλο μιλαμε και οχι για την οθονη. Εχω βρει εναν οδηγο του squalor στα ελληνικα για το πως το βγαζεις αλλα το προβλημα μου ειναι αν το τζαμι που θα παρω θα ειναι το γνησιο lenovo gorilla glass και το πιο σημαντικο να ταιριαζει με το τηλ. Τωρα στα περισσοτερα site που βρηκα και τα παραθετω (http://www.etotalk.com/touch-screen-for-lenovo-a660_p3860.html#review http://www.mobile-phones.cn/original-touch-screen-digitizer-lenovo-a660-p-12055.html http://www.solomobiles.ro/touchscreen-digitizer-panel-pentru-lenovo-a660-dual-sim-detalii-1075.html http://www.aliexpress.com/item/2pcs-10-off-Touch-screen-Digitizer-front-glass-replacement-for-Lenovo-A660-Touch-Screen-Digitizer/1029777651.html http://www.dhgate.com/product/lenovo-a660-new-screen-digitizer-replacement/155976724.html ) καποια λενε οτι ειναι original και καποια οχι. Αν καποιος συμφορουμιτης εχει ψωνισει απο τα πιο πανω μαγαζια(και μιλαω για καποιο ανταλλακτικο και οχι για τηλ)και τα θεωρει αξιοπιστα ας το καταθεσει.Ευχαριστω:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδιά αποχαιρετώ τη παλιά παρέα του Lenovo A660 με ένα τυπικό για το αρχείο! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Τελικά το gorilla glass δεν είναι και τόσο γκοριλλα.μια μικρή περίπου 4 χιλιοστών γρατζουνιά διέκρινα σήμερα καθώς το καθάριζα στο επάνω μέρος!!!και στα γυαλιά ηλίου και στα smartphone γκαντέμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γιαυτο φωνάζουμε για screen protector, ανεξαρτήτως συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γιαυτο φωνάζουμε για screen protector, ανεξαρτήτως συσκευής. Δε λέω σώζει... αλλά δε βολεύει το ρημάδι και κάνει κ φουσκάλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δε λέω σώζει... αλλά δε βολεύει το ρημάδι και κάνει κ φουσκάλες. Ένα ποιοτικό screen protector δεν κάνει καν αισθητή την παρουσία του. Οι φουσκαλες πάλι είναι θεμα τοποθέτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ένα ποιοτικό screen protector δεν κάνει καν αισθητή την παρουσία του. Οι φουσκαλες πάλι είναι θεμα τοποθέτησης. Μου θυμίζει στην αφή του δαχτύλου nokia παλιό με οθόνη resistive πλαστικούρα το screen protector! Αλλιώς είναι η αίσθηση του glass αλλά νταξ ότι προτιμήσει ο καθένας. Gorilles και πάει λέγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παίζει κάποιο λινκ για καλό screen protector; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts