Jump to content

Lenovo A660

foreno
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια παραγγηλα και εγω χθες απο aliexpress, 127$ = 97€ με δευτερη μπαταρια.. μπορει να μου πει καποιος που το εχει παραγγηλει απο εκει, σε ποσο καιρο περιπου να το περιμενω..?

Καλημέρα..για κινητό με RAM:512MB/ROM .. κολλάει?

Tα video τα παίζει κανονικά δηλαδή γενικά το τηλέφωνο αργή να φορτώσει προγράμματα ή video ή internet?

Edited by silver_12345

παιδια παραγγηλα και εγω χθες απο aliexpress, 127$ = 97€ με δευτερη μπαταρια.. μπορει να μου πει καποιος που το εχει παραγγηλει απο εκει, σε ποσο καιρο περιπου να το περιμενω..?

περιπου δυο βδομαδες

Στο τσάκ ήμουν λίγο πριν την παραγγελία να πάρω το S750, αλλά τελικά συγκρατήθηκα και μόλις παρήγγειλα το Α660 :cool:

Έχω μια αμυδρή υποψία πως το minideal σου χρεώνει και τα transaction fees του paypal, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος :mad: (κι αυτό γιατί κάνοντας την μετατροπή των 118$ στην μηχανή του paypal μου έβγαινε κάπου 93€, ενώ τελικά χρεώθηκα 96,77€ ....)

yiannakos.gr

περιπου δυο βδομαδες

ευχαριστω πολυ!

Έχω μια αμυδρή υποψία πως το minideal σου χρεώνει και τα transaction fees του paypal, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος :mad: (κι αυτό γιατί κάνοντας την μετατροπή των 118$ στην μηχανή του paypal μου έβγαινε κάπου 93€, ενώ τελικά χρεώθηκα 96,77€ ....)
αυτο που λες ειναι αναλογα με την τραπεζα στην οποια εχεις τον λογαριασμο.. καθε τραπεζα εχει διαφορετικη χρεωση..

Καλημέρα..για κινητό με RAM:512MB/ROM .. κολλάει?

Tα video τα παίζει κανονικά δηλαδή γενικά το τηλέφωνο αργή να φορτώσει προγράμματα ή video ή internet?

Προσωπικα παντα παει σφαιρα :)

Τωρα αν θες να παιζεις παιχνιδια υψηλων επιδοσεων δεν γνωριζω γιατι ΔΕΝ παιζω ;)

αυτο που λες ειναι αναλογα με την τραπεζα στην οποια εχεις τον λογαριασμο.. καθε τραπεζα εχει διαφορετικη χρεωση..

Δεν έχω συνδεδεμένο λογαριασμό στο paypal, αλλά κάρτα. Και επιπλέον, σε καμιά άλλη αγορά μου (και το χρησιμοποιώ χρόνια) δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαφορά στη χρέωση... :worry:

yiannakos.gr

Τελικά το minideal σου χρεώνει και τα transaction fees του paypal δεν είναι θέμα τράπεζας,γιατί απο άλλους πωλητές δεν είχα ποτέ παραπάνω χρέωση (εκτός απο κάποιους Έλληνες που το αναφέρανε όμως)

παιδιά,καλησπέρα,ασχετος με android.ενω το εχω 2 μερες και λειτουγουσε κανονικά όλα.κάτι πάτησα στο wifι kaι εκανα το δικτυο προστευομενο(δεν μπορουσα να βαλω κωδικό) και δεν μπορουσα να το επαναφέρω.θεώρησα λοιπόν για να το επαναφέρω να κανω επαναφορα εργαστασιακών δεδομένων..τι το θελα..!!!!!!!!!!!!!!δεν καθόμουνα στα αυγά μου???το κινητο δεν ανοιγει..γράφει lenovo kai μετά αντι να μου εμφανιστεί etotalk.com μου εμφανίζεται το πρασινο το αρκουδακι το σήμα του android gia δευτερολεπτα και ξανακάνει επανεκιννήσεις μόνο του.μονο αν βγάλω την μπαταρία θα δσταματήσει..ξαναπατάω το power και πάλι τα ίδια.θεωρώ πως δεν υπάρχει βλαβη (ουτε την sim δεν είχα βάλει ακομα).το έχω σκυλομετανιώσει..!!!που το πάτησα αυτο.!

παιδια το θελω root με Ελληνικα και το μαυρο που μπορω να το βρω. Στο minideal εχουν το πορτοκαλι μονο:(

παιδια το θελω root με Ελληνικα και το μαυρο που μπορω να το βρω. Στο minideal εχουν το πορτοκαλι μονο:(

Εγώ το παρείγγηλα από aliexpress και μαγαζί που μου πρότεινε συμφορουμίτης μας την περασμένη εβδομάδα

----το λινκ αφαιρέθηκε δες παρακάτω ----

βέβαια εγώ το πήρα στα στα 112$ με αποστολή ΗΚpost, και τώρα βλέπω το πήγανε 121.59 - κολπάκια όπως του minideal δηλαδή, τους κάνανουμε μάγκες μου φαίνεται...Τέλος πάντων, σαν μαγαζί έχει πολύ καλή βαθμολογία (4,5 στα 5) οπότε μην το φοβηθείς, καλού κακού βάλε και σημείωση οτι το θέλεις με Ελληνικά και ρουτ (αν και εμένα μου απαντήσαν ότι έρχεται στανταρ έτσι).

edit: μετά από υπόδειξη φίλου ξανατσέκαρα το λινκ και τώρα πήγε στα 137$ η τιμή, οπότε βγάζω το λινκ (πιθανότατα αυτό τους έχει ψιλιάσει) και αν κάποιος θέλει ας το ψάξει στο aliexpress, έχει τουλάχιστον 2-3 μαγαζιά με καλές αξιολογήσεις και πολλές παραγγελίες που το έχουν στα 122$...

Edited by PP6210
link removed

Απευθυνόμενος κυρίως σε όσους έχουν 1,5 ή 2 μήνες και πάνω τη συσκευή.... Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πλήκτρο ον-οφ?? Μου φάνηκε ότι σήμερα ξαφνικά σαν να μαλακωσε και να μπήκε απειροελαχιστα πιο μέσα..
Παντασουζα

Απευθυνόμενος κυρίως σε όσους έχουν 1,5 ή 2 μήνες και πάνω τη συσκευή.... Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πλήκτρο ον-οφ?? Μου φάνηκε ότι σήμερα ξαφνικά σαν να μαλακωσε και να μπήκε απειροελαχιστα πιο μέσα..

Το δικο μου το εχω κοντα στους 4 μηνες και δεν εχω παρτηρησει καποια αλλαγη. Η μονη αλλαγη που παρατηρησα ειναι στο πανω καπακι των ακουστικων/φορτισης. Εχω την εντυπωση οτι δεν κουμπωνει οπως πριν, οσο και αν το πιεσω.

ούτε εγώ παρατήρησα κάτι στο κουμπί αλλά από τη στιγμή που το είδα ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. θα έχουμε πρόβλημα με αυτό το κουμπί.

αποφεύγω να το πατάω με το νύχι στη μια γωνία του, όπως έχω δει μερικούς να το κάνουν. το πατάω ολόκληρο με το δάχτυλο. φοβάμαι μη χωθεί μέσα από τη μια πλευρά.

την είχα πάθει έτσι με ένα tablet που είχε το on/off σε τέτοια φάση. έπρεπε να κάνω εγχείρηση για να το διορθώσω διότι μια στιγμή πατήθηκε και έμεινε μέσα

το κουμπί τους είναι απαράδεκτο και πιστεύω σε λίγο καιρό κάποιοι θα κλαίμε.

ελπίζω μόνο να ανοίγει εύκολα αν χρειαστεί εγχείρηση. δε το έχω δοκιμάσει.

πάντως είναι μερικά μικρά πρακτικά πράγματα στα κινητά που έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους πυρήνες και την ανάλυση στα οποία δε δίνουμε σημασία. δε πάει καν το μυαλό μας. αυτά τα καταλαβαίνεις με τη χρήση του κινητού.

όσο για το καπάκι, αυτό είναι σίγουρο.

από τη στιγμή που το ανοιγοκλείνουμε ίσως και κάθε μέρα μερικοί, πιστεύετε ότι δε θα τα παίξει; θέμα χρόνου είναι. και προφανώς αυτό το σημείο θα έχει πρόβλημα με τη στεγανότητα.

η γνώμη μου για το κινητό:

σε γενικές γραμμές ωραίο κινητό στα λεφτά του. αν δεν είχε όμως την μπροστινή κάμερα δεν υπήρχε λόγος να το πάρω. (ήθελα οπωσδήποτε βιντεοκλήσεις)

υπάρχουν καλύτερα στα ίδια λεφτά (αλλά δεν έχουν κάμερα μπροστά).

το ότι είναι αδιάβροχο είναι σίγουρα ένα +, αλλά πόσοι το πήρατε γι αυτό το λόγο;

δε έχω μετανιώσει την αγορά του αλλά όσοι σχεδιάζουν να το πάρουν επειδή έχουν επηρεαστεί από την κουβέντα εδώ και στο insomnia ας σκεφτούν.

Η lenovo έχει και τετραπύρηνα σε αυτά τα λεφτά

το ότι είναι αδιάβροχο είναι σίγουρα ένα +, αλλά πόσοι το πήρατε γι αυτό το λόγο;

Προσωπικα ηταν ο κυριος λογος, πρωτα ειδα αυτο και επειτα ολα τα αλλα :)

Για τα υπολοιπα οντως το κουμπι εχει ενα θεμα στο ανοιξε κλεισε εχει παει λιγο μεσα αλλα θεωρω οτι εκει θα σταματησει εχει παρει την θεση του απο το ''πατημα'' των ελαστικων μερων του διακοπτη.

Για το πισω καπακι εγω παλι δεν το εχω ανοιξει ουτε θα χρειαστει να ανοιξει πολλες φορες γιατι (ειχα ρωτησει και δεν πηρα απαντηση, γνωμες δηλ) αγορασα ενα

http://www.ebay.com/itm/12000mAh-LCD-External-Power-Bank-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-for-iPhone-HTC/290940798199?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D142%26meid%3D893619910350598728%26pid%3D100010%26prg%3D1076%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D190890203831%26

αν και το χρησιμοποιησα μονο μια φορα.

Αρα οσο αντεξει λοιπον ας ελπιζουμε αρκετα ωστε να βγαλει τα λ7 του ;):lol::lol:

σίγουρα κάποιοι θα το πήραν λόγω του ότι είναι αδιάβροχο αλλά πιστεύω είναι μειοψηφία.

εγώ πχ δε το κοίταξα καν. δηλαδή και να μην ήταν, πάλι θα το έπαιρνα. (αν το zte 970 όμως είχε κάμερα μπροστά θα επέλεγα εκείνο).

το πίσω καπάκι και αυτό το φοβάμαι. αλλά δε θα ανοιχτεί πολλές φορές. οπότε οκ.

σκέφτηκα σε μια φάση να βρω κανένα καπάκι στο ebay για backup σε περίπτωση που σπάσει.

αυτό εδώ είναι το πίσω καπάκι ή μια απλή θήκη;

12000mAh μπαταρία!

αμφιβάλλω ότι είναι τόσο.

για πες μας εντυπώσεις.

είμαι ενα βήμα πριν πάρω ένα τέτοιο μαραφέτι.

αυτό εδώ είναι το πίσω καπάκι ή μια απλή θήκη;

12000mAh μπαταρία!

αμφιβάλλω ότι είναι τόσο.

για πες μας εντυπώσεις.

είμαι ενα βήμα πριν πάρω ένα τέτοιο μαραφέτι.

Για το 1ο ειναι μια απλη θηκη παρα πολυ ομορφη και πρακτικη οσο δεν μπορεις να φανταστεις σε σχεση με την σιλικονης που δινει δωρο ο κινεζος και αυτο γιατι ειναι αρκετα σκληρη και αφηνει ανοιγμα στον διακοπτη οποτε μπορεις να ανοιγεις ευκολα το κινητο. Αυτα τα γραφω γιατι την εχω :)

Για το 2υτερο και εγω αμφιβαλω :lol::lol: αλλα οκ δεν με πειραζει δεν το χρησιμοποιω συνεχως μονο οταν χρειαστει και για λιγο.

Παντος δεν ξεμενεις απο μπαταρια με τιποτα. Το μονο που δεν μπορω να σου πω ειναι ποσες φορτισεις μπορεις να κανεις με αυτο η ποσο χρονο χρειαζεται να φορτισει πληρης το κινητο καθως οπως ειπα η χρηση του ειναι περιστασιακη.

Προσωπικα ηταν ο κυριος λογος, πρωτα ειδα αυτο και επειτα ολα τα αλλα :)

Για τα υπολοιπα οντως το κουμπι εχει ενα θεμα στο ανοιξε κλεισε εχει παει λιγο μεσα αλλα θεωρω οτι εκει θα σταματησει εχει παρει την θεση του απο το ''πατημα'' των ελαστικων μερων του διακοπτη.

Για το πισω καπακι εγω παλι δεν το εχω ανοιξει ουτε θα χρειαστει να ανοιξει πολλες φορες γιατι (ειχα ρωτησει και δεν πηρα απαντηση, γνωμες δηλ) αγορασα ενα

http://www.ebay.com/itm/12000mAh-LCD-External-Power-Bank-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-for-iPhone-HTC/290940798199?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D142%26meid%3D893619910350598728%26pid%3D100010%26prg%3D1076%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D190890203831%26

αν και το χρησιμοποιησα μονο μια φορα.

Αρα οσο αντεξει λοιπον ας ελπιζουμε αρκετα ωστε να βγαλει τα λ7 του ;):lol::lol:

Εγω ενα 2600mah που αγορασα φορτιζει το κινητο περιπου 30% σκετη αποτυχια για μενα,ισως ηταν ελλατωματικο το συγκεκριμενο. ηταν μικρο το δειγμα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος

ούτε εγώ παρατήρησα κάτι στο κουμπί αλλά από τη στιγμή που το είδα ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. θα έχουμε πρόβλημα με αυτό το κουμπί.

αποφεύγω να το πατάω με το νύχι στη μια γωνία του, όπως έχω δει μερικούς να το κάνουν. το πατάω ολόκληρο με το δάχτυλο. φοβάμαι μη χωθεί μέσα από τη μια πλευρά.

την είχα πάθει έτσι με ένα tablet που είχε το on/off σε τέτοια φάση. έπρεπε να κάνω εγχείρηση για να το διορθώσω διότι μια στιγμή πατήθηκε και έμεινε μέσα

πάντως είναι μερικά μικρά πρακτικά πράγματα στα κινητά που έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους πυρήνες και την ανάλυση στα οποία δε δίνουμε σημασία. δε πάει καν το μυαλό μας. αυτά τα καταλαβαίνεις με τη χρήση του κινητού.

όσο για το καπάκι, αυτό είναι σίγουρο.

από τη στιγμή που το ανοιγοκλείνουμε ίσως και κάθε μέρα μερικοί, πιστεύετε ότι δε θα τα παίξει; θέμα χρόνου είναι. και προφανώς αυτό το σημείο θα έχει πρόβλημα με τη στεγανότητα.

η γνώμη μου για το κινητό:

σε γενικές γραμμές ωραίο κινητό στα λεφτά του. αν δεν είχε όμως την μπροστινή κάμερα δεν υπήρχε λόγος να το πάρω. (ήθελα οπωσδήποτε βιντεοκλήσεις)

υπάρχουν καλύτερα στα ίδια λεφτά (αλλά δεν έχουν κάμερα μπροστά).

δε έχω μετανιώσει την αγορά του αλλά όσοι σχεδιάζουν να το πάρουν επειδή έχουν επηρεαστεί από την κουβέντα εδώ και στο insomnia ας σκεφτούν.

Η lenovo έχει και τετραπύρηνα σε αυτά τα λεφτά

Εγω το εχω 3 μηνες περιπου και ολα καλα.Βεβαια εχω κατεβασει εδω και 2 βδομαδες απο το store την εφαρμογη smart screen on που ουσιαστικα ''χαιδευοντας'' την οθονη 3 φορες αναβει μονη της.μεχρι στιγμης το εχω βρει πολυ ευχρηστο.

Edited by Baical

Εγω ενα 2600mah που αγορασα φορτιζει το κινητο περιπου 30% σκετη αποτυχια για μενα,ισως ηταν ελλατωματικο το συγκεκριμενο. ηταν μικρο το δειγμα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος

Εγω το εχω 3 μηνες περιπου και ολα καλα.Βεβαια εχω κατεβασει εδω και 2 βδομαδες απο το store την εφαρμογη smart screen on που ουσιαστικα ''χαιδευοντας'' την οθονη 3 φορες αναβει μονη της.μεχρι στιγμης το εχω βρει πολυ ευχρηστο.

Μήπως πήρες κάτι τέτοιο;

το σκεφτόμουν αλλά το μετάνιωσα διότι δε διάβασα και τα καλύτερα.

την εφαρμογή που αναφέρεις δε την ήξερα. αν είναι να μη πατάμε το κουμπί να τη δοκιμάσω.

ελπίζω μη ξεκλειδώνει τυχαία το κινητό όμως

Καλησπέρα σε όλους,

παρέλαβα και εγώ το δικό μου χτες το απόγευμα αλλά το έπιασα πριν 3-4 ώρες γιατί έλειπα. Γενικά καλές εντυπώσεις, ήρθε ρουτμε μαμά ρομ και με playstore, το calendar έπαιξε (συγχρόνισε) από την πρώτη στιγμή και με το google και το exchange accounts. αν και τελικά εγκατέστησα google calendar και το απεγκατέστησα το κινέζικο γιατί έγραφε τις ημέρες στα Κινέζικα. Επίσης ξήλωσα με titanium όλα τα κινέζικα εκτός του launcher φυσικά.

Εδώ και 1 ώρα βασανίζομαι να λύσω το πρόβλημα με το email.apk το οποίο ενώ σετάρεται και συγχρονίζει και στέλνει κανονικά με τον εταιρικό μου exchange λογαριασμό, δεν διαβάζει τα εμαιλ - μόλις επιλέξω ένα μύνημα παίρνω το γνωστό unfortunatelly mail has stopped. Πήγα και στο μενου applications, βρ΄΄ηκα το email4.1apk αλλά το κουφό είναι οτι όλες οι επιλογές (force close, clear data, clear cache) είνια γκρι και δεν πατιούνται, ενώ στο exchange services ας πούμε είναι κανονικά... Επίσης να αναφέρω οτι οταν εγκατέστησα το gmail την πρώτη φορά μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα και εκεί (συγχρόνιζε και έστελνε αλλά μόλις άνοιγα ένα εισερχόμενο μου έλεγε unfortunatelly gmail has stopped). Στο gmail όμως έκανα uninstall και όταν το ξαναεγκατέστησα (ενώ είχα ήδη το πρόβλημα στο mail.apk) έπαιξε κανονικά!

Έψαξα και δοκίμασα οτι βρήκα και εδώ και στο xda, clear data, uninstall και reinstall με titaniumμ επάνέφερα ότι έσβησα από τα κινέζικα. Την αντικατάσταση του email.apk που πρότεινε ένας συμφορουμίστας και στο xda και στο thread του S750 δεν την κατάφερα, αντικατέστησα το τα apk και odex με root explorer αλλά στο reboot δεν τα άνοιξε, πάτησα επάνω τους και επέλεξα install αλλά μετά από τις γνωστές οθόνες εγκατάστασης στο τέλος μου έβγαλε not installed.... Ευτυχώς είχα κάνει backup με το titanium και κατάφερα να επαναφέρω το mail4.1.apk γιατί manually ούτε αυτό γινόταν install... Μήπως κάνω κάτι λάθος σε αυτή τη διαδικασία?

Είπα να δοκιμάσω και factory reset, να πατήσω volup+power και μετά ξανά power για να μπω στο recovery menu αλλά δεν είμια σίγουρος οτι έχει recovery... τι γίνεται αν πατήσω το συνδυασμό αλλά δεν έχει, λέτε να κολήσει? έτσι κ αλλιώς είμια κομμάτια για να το δοκιμάσω απόψε αυτό, άσε που μάλλον θα κάνω restore και θα εξακολουθώ να το έχω αυτό το πρόβλημα οπότε απλά αθ πάει χαμένο όλο αυτό το 2ωρο setup που του έκανα...

Έιχε κάποιος άλλος ανάλογο πρόβλημα και μήπως βρήκε καμμία λύση??

Χωρίς να έχω παραλάβει ακόμη το δικό μου, να πω ότι αυτό είναι γενικότερο χαρακτηριστικό των τηλεφώνων που έχουν ΙΡ67 σχεδιασμό. Η αδιαβροχοποίηση αναγκάζει τους κατασκευαστές να έχουν σε κάθε πορτάκι - κουμπάκι στεγανωτικά o-rings και λοιπές τσιμουχίτσες και συστήματα "κλειδώματος", τα οποία πάντα με τον καιρό χαλάνε. Το λέω από προσωπική πείρα, έχοντας χρησιμοποιήσει διάφορα κινητά και φωτογραφικές αδιάβροχα (λόγω δουλειάς) πάντα ότι ανοιγοκλείνεις αρχίζει να τα παίζει. Το καλύτερο είναι... να μην το ανοιγοκλείνεις! (μέχρι και στο σκυλί samsung xcover 2710, το πορτάκι του φορτιστή μου είχε χαλάσει....)

Είναι πολλές οι επαγγελματικές κατηγορίες που έχουν ανάγκη την αδιαβροχοποίηση: πυροσβέστες, διασώστες, κυνηγοί, εργοταξιακοί εργάτες, αθλητές, κινούμενοι περί υγρών κλπ (δύτες, σκαφάτοι) κλπ κλπ κλπ

yiannakos.gr

Εδώ και 1 ώρα βασανίζομαι να λύσω το πρόβλημα με το email.apk το οποίο ενώ σετάρεται και συγχρονίζει και στέλνει κανονικά με τον εταιρικό μου exchange λογαριασμό, δεν διαβάζει τα εμαιλ - μόλις επιλέξω ένα μύνημα παίρνω το γνωστό unfortunatelly mail has stopped.

Μπορεί να είναι θέμα δικαιωμάτων εκτέλεσης της εφαρμογής. Άνοιξε τον Root Browser, βρες το .apk της εφαρμογής που θέλεις, κράτα πατημένο το δάκτυλο σου πάνω στο αρχείο μέχρι να σου εμφανίσει ένα μενού με επιλογές, άλλαξε το Ownership και βάλε Root και μετά πήγαινε με τον ίδιο τρόπο και άλλαξε τα Permissions και τίκαρε τα όλα. Αν είναι θέμα δικαιωμάτων αυτό θα το φτιάξει.

Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν