Jump to content

Samsung Mega 5.8 (I9150) & 6.3 (I9200)

Bezbozny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

- Φίλε Μανο το εργαλείο δεν παλεύεται ,ιδίως στα λεφτά του .... αυτό το πιτσιρδέλη αριστερά ποιο είναι;; :lol: .... και ποσό κάνει ;; .... :X . Ας τους να λένε!!

Χαχα να σαι καλά γέλασα!

Σαν ένα φίλο που μίλαγα και μου παρομοίασε το note με....π@ρδη χαχα!

Έτσι είναι, το mega είναι πολύ τίμιο, και ειδικά αν το θες για browsing Internet tapatalk και τέτοια είναι απλά κορυφή :)

Εγώ περιμένω τη τρίτη να μου έρθει και το LG G2 σε 32άρι να το έχω πιο πολύ για έξω, αλλά το mega δε πιστεύω να καταφέρει να το υπακαταστησει σε θέματα απόλαυσης Internet.

Σε αυτό το τομέα είναι ανώτερο ακόμα και απ το note!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καποιος που μιλαει χωρις μπλε δοντι με αυτο το πραγμα?:blink:

Αν ναι ας μου πει εντυπωσεις γιατι θελει να το παρει ενας φιλος αλλα δεν ειναι του μπλε δοντιου θελει απλα πραγματα.

Υπαρχει καποιος που μιλαει χωρις μπλε δοντι με αυτο το πραγμα?:blink:

Αν ναι ας μου πει εντυπωσεις γιατι θελει να το παρει ενας φιλος αλλα δεν ειναι του μπλε δοντιου θελει απλα πραγματα.

Μια χαρα μιλας αν δεν αισθανεσαι αβολα με το μεγεθος του. Εμενα με παιρνουν στο ψιλο οι φιλοι μου αλλα i dont care!!!:lol:

Όλα μια συνήθεια είναι.

Και εγώ 1 χαρά μιλάω χωρίς μπλε δόντι καθώς δεν είμαι και πολύ φαν των bluetooths

Έχει και 1 χαρά ακουστικό :)

Παντα φιλικα Μανος

Eλατε ρε παδια σας βρηκα επιτελους εψαχνα τους mega .....εγω μιλαω ανετα χωρις μπλε δοντι και ειμια μια χαρα !!!!!!

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

το εχει κανεις ροοτ να μας πει αποτελεσματα κ πως γινεται να το κανουμε κ εμεις..σιγα θα μας ερθει και mic sd 32 gb samsung ....γιατι αυτα που εχει ειναι λιγα !!!

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Kαλησπερα παιδια εκανα εχθες την συσκευη μου root ...με odin και τα συναφει,αλλα η εγω δεν καταλαβα τι ακριβως παιζει,δεν βρηκα αυτα που εψαχνα σε μια ροοτ συσκευη ισως δεν εψαξα,ισως δεν γνωριζα....σημερα πηρα την αποφαση να την κανω unroot βρηκα ενα οδηγο στο youtube που λεει πως την κανουμε απο το super user ,παω την επιλεγω το κανει unroot ,ανοιγω την εφαρμογη titanium back up..και λεει δεν δουλει γιατι η συσκευη δεν ειναι ροοτ....ωραια μπαινω στης ρυθμισεις της samsung να ζητησω ενημερωση για το λογισμικο και μου λειι δεν μπορει να δεχθει ενημερωση επηδει η συσκευη εχει τροποοιηθει γιατι το λεει αυτο αφου εχει γινει unroot παρακαλω τα φωτα σας

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

• 2 weeks later...

Πρόβλημα...

Μια ολόκληρη μέρα με συνεχές σκάλισμα άντεξε η συσκευή. Χθες.

Σήμερα, χωρίς να το σκαλίζω, εγκατέστησα κι απεγκατέστησα κάποιους weather widgets, μονο, μετά από 5 ώρες κι είμαι στο 56% μπαταρία.

Τι φταίει; Επανεκκίνηση εννοείται έκανα, απεγκαταστάσεις κα αλλά πέφτει συνέχεια...

Αυτό το android είναι λίγο...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Πρόβλημα...

Μια ολόκληρη μέρα με συνεχές σκάλισμα άντεξε η συσκευή. Χθες.

Σήμερα, χωρίς να το σκαλίζω, εγκατέστησα κι απεγκατέστησα κάποιους weather widgets, μονο, μετά από 5 ώρες κι είμαι στο 56% μπαταρία.

Τι φταίει; Επανεκκίνηση εννοείται έκανα, απεγκαταστάσεις κα αλλά πέφτει συνέχεια...

Αυτό το android είναι λίγο...

Δυστυχως η μπαταρια θελει φορτισμα καθε μερα:(

Δυστυχως η μπαταρια θελει φορτισμα καθε μερα:(

- Μα τι λέτε ρε παιδιά!!! Το είχα κανα 2μηνο και ήταν η μόνη συσκευή που με εντυπωσίασε στη μπαταρία !!!! Εφτανα με νορμάλ χρήση τις 5 ημέρες συνεχούς λειτουργείας , ή τη 1 ημερα και κάτι με περίπου 6 ωρες οθόνη αναλόγως των περιπτώσεων !!!!

*Κλεισμένα τα data και μόνο σε περίπτωση που τα χρειαζόμουν on the road τα ενεργοποιουσα. Πάντα δουλευα το WiFi.

*Οθόνη στα 2/5 της φωτεινότητας.

- Άμα έχετε τη φωτεινότητα στο φουλ ,βλέπετε όλη μέρα βίντεο on line και ανεβοκατεβάζετε ολο το play store δεν υπάρχει συσκευή στον πλανήτη που να βγάζει πάνω από μισή μέρα .

Φιλικά

- Stathis -

- Μα τι λέτε ρε παιδιά!!! Το είχα κανα 2μηνο και ήταν η μόνη συσκευή που με εντυπωσίασε στη μπαταρία !!!! Εφτανα με νορμάλ χρήση τις 5 ημέρες συνεχούς λειτουργείας , ή τη 1 ημερα και κάτι με περίπου 6 ωρες οθόνη αναλόγως των περιπτώσεων !!!!

*Κλεισμένα τα data και μόνο σε περίπτωση που τα χρειαζόμουν on the road τα ενεργοποιουσα. Πάντα δουλευα το WiFi.

*Οθόνη στα 2/5 της φωτεινότητας.

- Άμα έχετε τη φωτεινότητα στο φουλ ,βλέπετε όλη μέρα βίντεο on line και ανεβοκατεβάζετε ολο το play store δεν υπάρχει συσκευή στον πλανήτη που να βγάζει πάνω από μισή μέρα .

Φιλικά

Φιλε μου εχεις δικιο σ'αυτα που λες το εχω χρησιμοποιησει και γω ετσι οπως λες εσυ και με εχει βγαλει πολλες μερες αλλα το κινητο το πηρα ακριβως για να κανω ολα τα υπολοιπα που αναφερεις που τρωνε την μπαταρια (δεν εχω κανενα προβλημα που το φορτιζω καθε μερα).

Δεν ειπα εγω οτι εχει θεμα η μπαταρια του. Αν το ηθελα για λιγα πραγματα να κανω θα επαιρνα καποιο αλλο και μικροτερο.:D

Παιδιά το κινητό είναι μια χαρά από θέμα μπαταρίας.

Και γενικά σε όλα του είναι πολύ τίμιο κινητό.

Το πήρα από περιέργεια μετά το νότε2 και όμως έχω κολλήσει.

Και παράλληλα με αυτό πήρα Nokia 1020,LG G2, Nokia 820 κ.α. τα οποία έφυγαν μέσα σε λίγες μέρες, ενώ το mega εκεί ακάθεκτο συνεχίζει.

Για όποιον το θέλει για ενημέρωση ίντερνετ και άνετο διάβασμα browsing, tapatalk όπου και να βρίσκεται συν όλα τα άλλα καλά όπως άψογο στις κλήσεις με δυνατό ακουστικό.κ βεβαίως καλή μπαταρία τότε βρήκε το λιμάνι του.

Σημαντικό να πω ότι δε μου έχει κάνει ποτέ επανεκίνηση και δουλεύει άψογα όμως τη 1η μέρα που το πήρα!

Για συνηδητοποιημένους είναι έως και λιμάνι :)

Παντα φιλικα Μανος

Και μενα λειτουργει απροβληματιστα απο τον Ιουλιο που το εχω. Αν καποιος θελει τα κορυφαια χαρακτηριστικα δε θα τα βρει σε αυτο,αλλα σε καμια περιπτωση δε θα εχει τους συμβιβασμους που εχουν αρκετα mid range κινητα(κολληματα,μπαταρια κτλ) Ειναι μια μεγενθυμενη εκδοχη των s4 και one mini,μοιραζεται αρκετο hardware με αυτα,που θεωρουνται η χρυση τομη στη μεσαια κατηγορια. Απλα καλυπτει και τη χρηση ταμπλετ.

Εγω το φορτιζω συνεχεια,εχω και εξωτερικο power bank , αλλα ειμαι εξαρτημενος απο αυτο και δεν το αφηνω καθολου απ τα χερια μου.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με μένα σιγά-σιγά...

[uPDATE]

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πέρασα τις εφαρμογές μου. Σε πλήρως φορτισμένο κινητό, μόνο που κατέβαζα τις εφαρμογές έπεσε 20%.

Μήπως φταίει το ότι είναι rooted?

Εφαρμογή για τηλεχειριστήριο κλπ δεν έχω βρει εγκατεστημένη, ενώ στο gsmarena φαίνεται pre-loaded...

Κατεβάζω την official stock 4.2.2 rom Greek αυτή τη στιγμή.

Να την περάσω;

Edited by deadp

• 3 weeks later...
Δεν βλέπω να κινείται και πολύ το νήμα οπότε λέω να το ζεστάνω λίγο. Λοιπόν το έχει βάλει στο μάτι ένας φίλος μου το κινητό, θα ήθελα να μου πουν οι κάτοχοι τα δυνατά και αδύναμα σημεία του "κινητού". Το παληκάρι θέλει κάτι με μεγάλη οθόνη οπότε το μέγεθος δεν τον ενοχλεί. Η χρήση που θα κάνει θα είναι ίντερνετ, κυρίως μέσω wifi (οποτε να μας πείτε για το αν έχει δυνατό σήμα), ταινίες και απλά παιχνίδα δωρεάν από το play store (έχει κολλήσει από μένα το fruit ninja :lol:). Γενικά να μας πείτε για οθόνη, γωνίες θέασης, ποιότητα ηχείου/ακουστικού και γενικά αν κολλάει. Έχει κατέβει το παιδί κανά δύο φορές και έχουμε γυρίσει από πλαισιο και μαγαζιά ομόνοιας αλλά είναι αναποφάσιστος, δεν αλλάζει εύκολα κινητά, αν μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας θα είμαστε υπόχρεοι. Σας ευχαριστώ :)

Δεν εχει καποιο ψεγαδι ,ορατο απο μενα τουλαχιστον,να πω δηλαδη "αχ να χε κεινο ή το αλλο". Δουλευει χωρις προβληματα. Μια χαρα απο wifi,χωρις αποσυνδεσεις. Η οθονη εναι αριστη σε γωνιες θεασης και παρα πολυ φωτεινη,βλεπεις ανετα εξω στον ηλιο και ηχειο και ακουστικο επισης πολυ δυνατα. Εχει και πολυ καλο σημα,ισως εχει μεσα χωρο για μεγαλη κεραια,ειναι σχεδον μονιμα κολλημενο σε 4G,σε αθηνα και Κορινθο που κυκλοφορω.Και δεν κολλαει,ρολαρει γρηγορα και παρα πολυ σπανια να παθει κανα κοκομπλοκο,συνηθως απο κακογραμμενες εφαρμογες.

Δε μου αρεσει που εχει λιγη μνημη αποθηκευσης. Γυρω στα 3,7 γιγα απο το κουτι. Δυσκολα να βαλεις πολλα και μεγαλα,πρωτης ταξης παιχνιδια και ειναι κριμα ,γιατι και καλα χαρακτηριστικα εχει και η μεγαλη οθονη σε προδιαθετει.

Συμφωνώ σε όλα με το φίλο από πάνω.

Να προσθέσω και το πολύ δυνατό κ καθαρό ακουστικό,τη καλή κάμερα,το φρέσκο σχεδιασμό με τα μικρά bezels,και το ότι σε θέματα ίντερνετ και γενικά διάβασμα στα sites,tapatalk και τέτοια είναι σαφώς ανώτερο απ τα note οπότε αν σε ενδιαφέρει τέτοια χρήση με τα μισά λεφτά κάνεις τη δουλειά σου.

Είναι και άκρως αξιόπιστο χωρίς να μου είχε βγάλει ουδέν πρόβλημα στον 1 μισή μήνα που το είχα.

Εγώ δυστυχώς το έδωσα και πήρα στη θέση του το νέο G pad αλλά δε θέλω πολύ να το ξαναπάρω καθώς με είχε βολέψει τρομερά το μέγεθος του συν ότι το είχα μαζί μου παντού σπίτι και εξω στο τσαντάκι

Παντα φιλικα Μανος

το wifi του ειναι δυνατο ειναι το μονο μαζι με το λαπτοπ που εχει τοσο δυνατο σημα το ipad mini που εχω δεν εχει καμια σχεση

το ηχειο του πολυ καλο επισης τελος θα ηθελα να δοκιμασω και το 4g δικτυο αφου εναι και lte το κινητο.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

τελος θα ηθελα να δοκιμασω και το 4g δικτυο αφου εναι και lte το κινητο.

Σφαίρα πάει το 4G αν βρεθεί βέβαια καλό και σταθερό σήμα.

Το είχα δοκιμασει με τη προσφορά που έχει η cosmote τα Σ/Κ και ήταν άψογο αλλά λόγο ταχύτητας κατέβαζε τα data σε χρόνο ρεκόρ...

Παντα φιλικα Μανος

Καλησπερισω την παρεα. Απο τις 21 Οκτωβριου ειμαι κατοχος ενος Samsung Galaxy Mega 6.3 GT-I9205,αγορασμενο καινουργιο απο ιντερνετικο καταστημα που βρηκα στο skroutz.Το καταστημα ειναι το galaxy store στην Αθήνα και το κινητο μαλλον ειναι γαλλικο μιας και ολα τα φυλλαδια ειναι στα γαλλικα.Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος με το τηλεφωνο το διαστημα που το εχω χωρις το παραμικρο προβλημα μεχρι σημερα. Καθως ετοιμαζομουν για εξω και ειχα ελαχιστη μπαταρια,το αφηνω στο φορτιστη για κανα τεταρτο να φορτισει λιγο. Παω να παρω τηλεφωνο ενω το τηλ ηταν συνδεμενο στο φορτιστη,το κινητο νεκρο. Ηταν αναμενο μονο το ledaki της συσκευης μπλε χρωματος και δεν εκανε απολυτως τιποτα. Προσπαθω να το ανοιξω χωρις φορτιστη παλι τιποτα,βγαζω μπαταρια και ξαναβαζω,@@. Εν τελει το κουμπωνω στο pc να δω αν το διαβαζει και μου βγαζει οτι εντοπιστηκε συσκευη με την ονομασια 'QHSUSB_DLOAD'. Ψαχνοντας αυτο τον κωδικο βρηκα οτι οφειλεται σε Hard Brick. Και απορω. Στα καλα καθουμενα hard brick? Παιδευτηκα 3 ωρες στο ψαξιμο,πηγα στο γερμανο που ρωτησα φιλο που δουλευει εκει, τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις και μου λεει πως αν ηταν αγορασμενο απο εκει θα μου αντικαταστουσαν την συσκευη εκεινη την στιγμη. Αυριο θα παρω στην εξυπηρετηση της Samsung να τους τα ψαλω γιατι ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα. Οποτε ρωταω,ξερει κανεις κανα κολπο (εκτος απο ubs jig που θελουν κανα μηνα να ρθουν απο ebay) καμια αμεση λυση να επαναφερω το τηλ γιατι το χρειαζομαι?? Δεν με απασχολει να παει στην Samsung και να μου στειλουν καινουργιο γιατι κ το δικο μ καινουργιο ειναι κατω απο την θηκη και την ζελατινα,,απλα δεν θελω να χασω ολα τα δεδομενα που εχω στο τηλ.. Δυστηχως ειχα κανει μονο backup της επαφες και τις φωτος στο dropbox. Θεωρειται σωστο να παρω τηλ στο καταστημα που πηρα το κινητο να αναφερω το προβλημα και να το διευθετισουν αυτοι?Αν μιλησω με την εξυπηρετηση της Samsung θα βρω καποια ακρη επειδη το τηλεφωνο ειναι (μαλλον) γαλλικο?Εχω ακουσει οτι το service της Samsung ειναι χαλια.Δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω κερατιατικα διοτι θεωρω οτι το τηλ ειναι εντος εγγυησης και πρεπει να μου γινει αντικατασταση συσκευης η αλλαγη πλακετας.Τα φωτα σας παιδια γιατι θα τρελαθω. Ευχαριστω

4.2 αλλά όπως λένε θα πάρει update μες το Γενάρη

Μακάρι... Είναι μια καλή συσκευή, στο τριήμερο που ήμουν Αθήνα, ήταν απίστευτα βολικη!!!

Το καταστημα που το πηγες δεν μπορει να σε βοηθησει,γιατι δε σε καλυπτει πια το DOA. Ωστοσο δεν εχω καταλαβει: τα δεδομενα σου που εχει το τηλεφωνο σε απασχολουν και χαθηκαν ή θες να φτιαχτει το τηλεφωνο σου;

Για τα δεδομενα σου δεν ξερω,αλλα επειδη εχω χρειαστει το service της samsung στο Χαϊδάρι δυο φορες,ειναι πολυ καλο. Στη μια περιπτωση ηταν καμμενη πλακετα και μου την αλλαξαν σε μια μερα (galaxy note). Πιστευω αυτη ειναι και η καλυτερη περιπτωση για εγγυηση,γιατι αν το κινητο ειναι τουβλιασμενο,δεν μπορουν να καταλαβουν τι ενδεχομενως του εχεις κανει απο customιες.

Μη σε απασχολει αν ειναι γαλλικο ή ελληνικο. Το δικο μου ηταν Τσεχικο. Αν ειναι απο χωρα της Ε.Ε. καλυπτουν κανονικα την εγγυηση.

• The title was changed to Samsung Mega 5.8 (I9150) & 6.3 (I9200)