Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

...εξαιρετική η rom του nikosst (DarkLightMOD)!!! Την προτείνω για όσους θέλουν να αποφύγουν αρκετή δουλειά μετά τη εγκατάσταση, δεδομένου ότι είναι "καθαρή" από κινεζιές και έχει προεγκατεστημένες πλήθος εφαρμογών που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία και βελτιστοποίηση της εμπειρίας. Η rom σχεδόν στέκεται από μόνη της μετά την πρώτη εγκατάσταση και την αρχική παραμετροποίηση. Για ένα μέσο χρήστη δε θα χρειαστεί σχεδόν τίποτα άλλο σε επίπεδο διαχείρισης. Και πάλι εύγε Νίκο που τη μοιράστηκες μαζί μας! :D

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο λινκ εχει απλα ποια τηλεφωνα ειναι συμβατα με farmaroot , απ οσο βλεπω

Πρώτη πρώτη φράση είναι παλικάρι

Here an one-click application to install Superuser and su binary on phone.

Πρώτη πρώτη φράση είναι παλικάρι

Here an one-click application to install Superuser and su binary on phone.

δηλαδη κατεβαζω το apk αρχειο απο κατω κατω και το περναω στην καρτα sd του κινητου η το φλασαρω καπως ας πουμε? πως γινεται η εγκατασταση εννοω

δηλαδη κατεβαζω το apk αρχειο απο κατω κατω και το περναω στην καρτα sd του κινητου η το φλασαρω καπως ας πουμε? πως γινεται η εγκατασταση εννοω

Περνάς το apk στην sdcard σου και με κάποιον file manager το ανοίγεις για να το κάνεις install ως εφαρμογή.

Όταν το εγκαταστήσεις το ανοίγεις και επιλέγεις το "Boromir". Αν δεν πετύχει με την πρώτη επέλεξε το παλι.

...εξαιρετική η rom του nikosst (DarkLightMOD)!!! Την προτείνω για όσους θέλουν να αποφύγουν αρκετή δουλειά μετά τη εγκατάσταση, δεδομένου ότι είναι "καθαρή" από κινεζιές και έχει προεγκατεστημένες πλήθος εφαρμογών που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία και βελτιστοποίηση της εμπειρίας. Η rom σχεδόν στέκεται από μόνη της μετά την πρώτη εγκατάσταση και την αρχική παραμετροποίηση. Για ένα μέσο χρήστη δε θα χρειαστεί σχεδόν τίποτα άλλο σε επίπεδο διαχείρισης. Και πάλι εύγε Νίκο που τη μοιράστηκες μαζί μας! :D

Χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά! Κάποια στιγμή θα την ανανεώσω και στο νέο firmware από ρωσικό κλώνο που απ ότι βλέπω έχει λίγο νεότερη έκδοση firmware (χωρίς κάποιες ιδιαίτερες αλλαγές)

Edited by nikosst

Περνάς το apk στην sdcard σου και με κάποιον file manager το ανοίγεις για να το κάνεις install ως εφαρμογή.

Όταν το εγκαταστήσεις το ανοίγεις και επιλέγεις το "Boromir". Αν δεν πετύχει με την πρώτη επέλεξε το παλι.

να σαι καλα φιλε μου. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, απλα οταν επελεξα το boromir μου γραφει Half success επειδη λεει το system partition ειναι read-only και να χρησιμοποιησω το local.prop.trick. επισης λεει να κανω rebοot και να χρησιμοποιησω adb για να δω αν τρεχει ως root (reboot your device and use adb to see if it run as root.). πως το ξεπερναμε αυτο?

να σαι καλα φιλε μου. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, απλα οταν επελεξα το boromir μου γραφει Half success επειδη λεει το system partition ειναι read-only και να χρησιμοποιησω το local.prop.trick. επισης λεει να κανω rebοot και να χρησιμοποιησω adb για να δω αν τρεχει ως root (reboot your device and use adb to see if it run as root.). πως το ξεπερναμε αυτο?

...ποιά έκδοση χρησιμοποίησες; (1.8.1 η τελευταία)

Επέλεξες superuser ή SuperSU (καλύτερα SuperSU) πριν το Boromir;

Αν έχεις ήδη κάποιο custom recovery (CWM, TWRP) προτείνω να βάλεις απευθείας τη rom του nikosst (DarkLightMOD) που είναι και rooted και πολλά άλλα, γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι (απλά ακολούθησε πλήρως τις οδηγίες του που τη συνοδεύουν για απροβλημάτιστη λειτουργία μετά).

...ποιά έκδοση χρησιμοποίησες; (1.8.1 η τελευταία)

Επέλεξες superuser ή SuperSU (καλύτερα SuperSU) πριν το Boromir;

Αν έχεις ήδη κάποιο custom recovery (CWM, TWRP) προτείνω να βάλεις απευθείας τη rom του nikosst (DarkLightMOD) που είναι και rooted και πολλά άλλα, γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι (απλά ακολούθησε πλήρως τις οδηγίες του που τη συνοδεύουν για απροβλημάτιστη λειτουργία μετά).

install SuperSU διαλεξα πριν το Boromir. δεν ειχε και αλλη επιλογη εκτος απο UNROOT

απ ότι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι οτι εχω βαλει αυτη τη recovery για S4

http://teamuscellular.com/Forum/topic/4658-official-clockworkmod-recovery-6032-standard-touch/

που ειναι touch και ετσι δε μου βγαζει αρχικο μενου. θα περασω καποια αλλα 6,0,3,2 + και θα δω. ξερετε καποια που να δουλευει σιγουρα με το Αμοι η828? εχω δοκιμασει διαφορες που δεν ταιριαζουν γι ακαποιο λογο.

install SuperSU διαλεξα πριν το Boromir. δεν ειχε και αλλη επιλογη εκτος απο UNROOT

απ ότι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι οτι εχω βαλει αυτη τη recovery για S4

http://teamuscellular.com/Forum/topic/4658-official-clockworkmod-recovery-6032-standard-touch/

που ειναι touch και ετσι δε μου βγαζει αρχικο μενου. θα περασω καποια αλλα 6,0,3,2 + και θα δω. ξερετε καποια που να δουλευει σιγουρα με το Αμοι η828? εχω δοκιμασει διαφορες που δεν ταιριαζουν γι ακαποιο λογο.

...σου έχω ήδη προτείνει τι να βάλεις (CWM 6.0.3.6 ή TWRP 2.5.0.0) και από που...

Καλησπέρα! Έχω ανεβάσει στο xda την rom που έφτιαξα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592513

Αύριο λογικά θα ανοίξω κι εδώ thread. Ελπίζω να σας αρέσει!

Καλή χρονιά να έχουμε!!!:)

Καλησπερα. Μολις κατεβασα τη ROM σου, και ευχαριστω πολυ. Δεν την εχω περασει ακομα.

Ειναι ηδη root? α ναι, με ποια εφαρμογη? SuperSU?

Μια μικρή βοήθεια γιατί έκανα κάποια βλακεία.

Πήγα να κάνω το Xposed Framework update μου έγραψε επιτυχία και να κάνω επανεκκίνηση και μόλις την έκανα το κινητό δεν ανοίγει κολλάει στην αρχική οθόνη στο σήμα της AMOI. Έβγαλα την μπαταρία την επανατοποθέτησα, τίποτα, προσπάθησα να μπω στο recovery τίποτα. Μιας και ολίγων άσχετος μπορεί να μην κάνω κάτι σωστά.

Καμία ιδέα…:cry::cry:

Αν δεν σε αφήνει να μπεις σε recovery, όπου θα μπορούσες να κάνεις restore (αν είχες πάρει backup) ή κάποιο wipe ή factory reset, τότε μόνο με computer και sp flash tools να ξαναπεράσεις recovery και rom.

Kαι μετά αν έχεις backup το επαναφέρνεις.

οταν στη διαρκεια τις κλησης μπαινω στις επαφες κλεινει το μικροφωνο μονο του. Εχουμε καμια λυση?

Αν δεν σε αφήνει να μπεις σε recovery, όπου θα μπορούσες να κάνεις restore (αν είχες πάρει backup) ή κάποιο wipe ή factory reset, τότε μόνο με computer και sp flash tools να ξαναπεράσεις recovery και rom.

Kαι μετά αν έχεις backup το επαναφέρνεις.

Αυτό έκανα αλλά το backup μου ήταν παλιό με συνέπεια να χάσω όλα του τελευταίου 3μήνου. Τέλος πάντων, πέρασα με την ευκαιρία την rom του Νίκου, πολύ καλή δουλειά, μπράβο.

Μια μικρή βοήθεια γιατί έκανα κάποια βλακεία.

Πήγα να κάνω το Xposed Framework update μου έγραψε επιτυχία και να κάνω επανεκκίνηση και μόλις την έκανα το κινητό δεν ανοίγει κολλάει στην αρχική οθόνη στο σήμα της AMOI. Έβγαλα την μπαταρία την επανατοποθέτησα, τίποτα, προσπάθησα να μπω στο recovery τίποτα. Μιας και ολίγων άσχετος μπορεί να μην κάνω κάτι σωστά.

Καμία ιδέα…:cry::cry:

custom recovery έχεις; (cwm/twrp); μπες με volume up+power, και κάνε install το zip που θα βρεις στην μνήμη, Xposed disabler κάτι

custom recovery έχεις; (cwm/twrp); μπες με volume up+power, και κάνε install το zip που θα βρεις στην μνήμη, Xposed disabler κάτι

Εφόσον λέει "προσπάθησα να μπω στο recovery τίποτα" δεν έχει καμία πιθανότητα να το φτιάξει και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να flashάρει ROM με το SP Flash Tool.

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Είδα κινητό Galaxy S με KitKat, και αναρωτιέμαι θα βγει ποτέ για το N828 KitKat, ή έστω 4.3; Γενικά κινητά με MT6589 άνετα σηκώνουν 4.3, ακόμη και 4.4...

Εφόσον λέει "προσπάθησα να μπω στο recovery τίποτα" δεν έχει καμία πιθανότητα να το φτιάξει και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να flashάρει ROM με το SP Flash Tool.

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Είδα κινητό Galaxy S με KitKat, και αναρωτιέμαι θα βγει ποτέ για το N828 KitKat, ή έστω 4.3; Γενικά κινητά με MT6589 άνετα σηκώνουν 4.3, ακόμη και 4.4...

Οι κινέζοι δε βγάζουν τα sources και γι αυτό δε φτιάχνονται pure android γι' αυτά.

Έπαιζα χθες με το "engineer mode"/audio για να φτιάξω την ένταση και από τότε δεν ακούω από το ακουστικό μόνο απο ανοιχτή ακρόαση .Ξέρει κανεις να μου πει τι πρέπει να πειράξω για να δω αν όντως εκανα πατάτα με το Engineer mode ¨η χάλασε το ακουστικό μου;
Μανώλης

Έπαιζα χθες με το "engineer mode"/audio για να φτιάξω την ένταση και από τότε δεν ακούω από το ακουστικό μόνο απο ανοιχτή ακρόαση .Ξέρει κανεις να μου πει τι πρέπει να πειράξω για να δω αν όντως εκανα πατάτα με το Engineer mode ¨η χάλασε το ακουστικό μου;

στο normal mode διόρθωσε τα max και sph/sph2 level

μπορεί απλά να φλασάρει recovery με το sp flash tool και μετά να κανει ινσταλλ το διορθωτικό πακέτο

Η Mediatek δε σκοπεύει (προς το παρόν) να βγάλει νεότερο firmware για τα mtk6589. 4.4.2 μόνο στα MTK6592. Βέβαια έχουμε δει μέχρι και 4.2 στα mtk6577, οπότε δεν αποκλείεται καποτε να βγει 4.4 για τα 6589

μπορεί απλά να φλασάρει recovery με το sp flash tool και μετά να κανει ινσταλλ το διορθωτικό πακέτο

Σωστό ούτε που το σκέφτηκα αυτό! Η καλύτερη επιλογή λοιπόν...

Ξαναπέρασα το recovery μπήκα στο restore αλλά ήταν παλιό το backup και έτσι πέρασα την DarkLightMod.

Δεν ξέρω γιατι κόλλησε το recovery αλλά με την ευκαιρία που έχασα τα πρόσφατα δεδομένα πέρασα την νέα ρομ και δείχνει να είναι σταθερή και εύχρηστη.

Το Nova launcher δεν μου κάθεται καλά δεν μπορώ να δημιουργήσω φάκελο (λόγο pro εκδοσης?) και νομίζω ότι καταλαμβάνει πολύ μνήμη.

Έχω λιγότερες εφαρμογές από πριν αλλά μόνο 175mb ελεύθερα, μάλλον θα σβήσω εφαρμογές, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Edit: Παρατήρησα ότι στον dialer τα πλήκτρα δεν έχουν άμεση ανταπόκριση όπως με την μαμίσια ρομ, δηλαδή όταν πληκτρολογώ ένα τηλέφωνο μερικές φορές πρέπει να πατήσω ξανά το ίδιο πλήκτρο. Μιλάμε για γρήγορη πληκτρολόγηση.

Edited by leonpap

Ξαναπέρασα το recovery μπήκα στο restore αλλά ήταν παλιό το backup και έτσι πέρασα την DarkLightMod.

Δεν ξέρω γιατι κόλλησε το recovery αλλά με την ευκαιρία που έχασα τα πρόσφατα δεδομένα πέρασα την νέα ρομ και δείχνει να είναι σταθερή και εύχρηστη.

Το Nova launcher δεν μου κάθεται καλά δεν μπορώ να δημιουργήσω φάκελο (λόγο pro εκδοσης?) και νομίζω ότι καταλαμβάνει πολύ μνήμη.

Έχω λιγότερες εφαρμογές από πριν αλλά μόνο 175mb ελεύθερα, μάλλον θα σβήσω εφαρμογές, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Edit: Παρατήρησα ότι στον dialer τα πλήκτρα δεν έχουν άμεση ανταπόκριση όπως με την μαμίσια ρομ, δηλαδή όταν πληκτρολογώ ένα τηλέφωνο μερικές φορές πρέπει να πατήσω ξανά το ίδιο πλήκτρο. Μιλάμε για γρήγορη πληκτρολόγηση.

Σε μενα ο nova δουλεύει μια χαρά. Αν εννοείς τους φακέλους στα homescreen δουλεύουν κανονικά. Δεν είναι η pro έκδοση, η δωρεάν ειναι. Τώρα σχετικά με την μνήμη, αν εννοείς την ram η αλήθεια ειναι οτι λόγω ενος multi-tasking tweak μενουν περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο οποτε καταλαμβάνεται γενικα περισσότερη μνήμη. Προσωπικά χρησιμοποιώ και χρησιμοποιούσα το greenify και δεν έχω δει κάποια διαφορά προς το χειρότερο. Επίσης το supercharger "καθαρίζει" την μνημη κάθε 3 ώρες (περιπου) οπότε ελευθερώνεται αυτόματα μνήμη. Η συμβουλή που δίνεται και στο αντίστοιχο thread του xda ειναι να μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή τύπου task killer.

Σχετικα με τον dialer δεν βλεπω καποιο πρόβλημα. Ισως να μην μπορω να πληκτρολογήσω τοσο γρηγορα :p. Εχει ενα μικρο delay αλλα δεν μου εφαγε καποια πληκτρολόγηση οσες φορες το δοκιμασα. Αν θες μπορείς να βάλεις παλι το προηγούμενο dialer.

Οποιοσδήποτε έχει προβλήματα ας τα αναφερει να δω μηπως μπορέσω να τα φτιάξω στην επόμενη εκδοση. Αν και γενικά δεν μπορούν να γινουν και παρα πολλα.

Σε μενα ο nova δουλεύει μια χαρά. Αν εννοείς τους φακέλους στα Homescreen δουλεύουν κανονικά. Δεν είναι η pro έκδοση, η δωρεάν ειναι. Τώρα σχετικά με την μνήμη, αν εννοείς την ram η αλήθεια ειναι οτι λόγω ενος multi-tasking tweak μενουν περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο οποτε καταλαμβάνεται γενικα περισσότερη μνήμη. Προσωπικά χρησιμοποιώ και χρησιμοποιούσα το greenify και δεν έχω δει κάποια διαφορά προς το χειρότερο. Επίσης το supercharger "καθαρίζει" την μνημη κάθε 3 ώρες (περιπου) οπότε ελευθερώνεται αυτόματα μνήμη. Η συμβουλή που δίνεται και στο αντίστοιχο thread του xda ειναι να μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή τύπου task killer.

Σχετικα με τον dialer δεν βλεπω καποιο πρόβλημα. Ισως να μην μπορω να πληκτρολογήσω τοσο γρηγορα :p. Εχει ενα μικρο delay αλλα δεν μου εφαγε καποια πληκτρολόγηση οσες φορες το δοκιμασα. Αν θες μπορείς να βάλεις παλι το προηγούμενο dialer.

Οποιοσδήποτε έχει προβλήματα ας τα αναφερει να δω μηπως μπορέσω να τα φτιάξω στην επόμενη εκδοση. Αν και γενικά δεν μπορούν να γινουν και παρα πολλα.

Οι φάκελοι στο homescreen δουλεύουν όχι όμως στην app screen, ίσως λόγω μη pro εκδοσης. Το greenify έβαλα και εγώ και είδα μικρή βελτίωση, άρα μόνη λύση είναι να αυξηθεί η ραμ.

Το delay κατά στο πληκτρολόγιο όντως εμφανίζεται όταν σχηματίζεις γρήγορα έναν αριθμό. Μπορεί να πατάω γρήγορα τα πλήκτρα, αλλά στον προηγούμενο dialer δεν το παράτησα.

Edit : Εκτός από τους ήχους που χάνονται, επίσης εξαφανίζονται και οι εικόνες από την συλλογή, δεν εμφανίζεται καμία σαν προεπισκόπιση. Είναι ενοχλητικό γιατί δεν ξέρω ποια να επιλέξω για εμφάνιση.

Edited by leonpap

Το bug με τους ήχους διορθώνεται με το Tone Picker (app στο play store). Τα stock wallpapers του android έχουν αφαιρεθεί απο μενα. Μπορείς να επιλέξεις wallpaper πατώντας παρατεταμένα σε καποιο (ελεύθερο) σημειο στο homescreen.