Karthan7 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Κατεβασε το adfree απο εδω http://adfree.bigtincan.com/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 γραψε μου αν θελεις ποια απο τις 2 εχεις και ποια εκδοση Δεν έχει να κάνει με αυτό... Παντού δουλεύει. Δοκίμασε αυτό που δίνει ο φίλος ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και το ad away δουλεύει σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Τελικά το Backup/Restore από το TWRP 2.5.0.0 δουλεύει άψογα. Προσπαθώντας να περάσω το gravitybox, κατάφερα να κολλήσει το κινητό στο boot animation, αλλά το επανέφερα με restore. Το GravityBox τελικά δίνει άπειρες δυνατότητες. Εντωμεταξύ για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσα να κανω το system mount r/w με κανενα τρόπο. Αφου πέρασα το gravitybox ξαναδοκίμασα και γινόταν r/w με ολους τους τρόπους που δοκίμασα αρχικά Edited October 17, 2013 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ναστε καλα σας ευχαριστω πολυ τελικα δουλεψε αυτο που εγραψε ο karthan :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εντωμεταξύ για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσα να κανω το system mount r/w με κανενα τρόπο. Αφου πέρασα το gravitybox ξαναδοκίμασα και γινόταν r/w με ολους τους τρόπους που δοκίμασα αρχικά Ποια rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ποια rom έχεις? Δεν έχω αλλάξει, είμαι με αυτή που το πήρα από το minideal. (N828_v5.6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μμμ, αυτό σκέφτηκα.... Καλημέρα σε όλους. Χθες πέρασα την 5.6 του minideal. Είχα δυο ώρες για να καταφέρω να κάνω το system rw. Πέρασα μέσω recovery το supersu 1.65, αλλά τίποτα. Το τηλ είναι ρουταρισμένο, γιατί το titanium backup δουλεύει κανονικά. Αλλά δεν μπορώ να μπω στο system και να διαγράψω με τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Έχει κάποιο πρόβλημα η official του minideal με τα permissions. Εγώ έβαλα την alexneoua_mod v.1.2 που βασίζεται στην 5.6, και είναι όλα μια χαρά. Ωραίος, μη παιδεύομαι κι άλλο, είχα τόση ώρα. Σε ευχαριστώ. Την είχα δοκιμάσει και εγώ την alexneoua_mod v.1.2. Καλή ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μμμ, αυτό σκέφτηκα.... Αύριο θα δοκιμάσω με την official, απο περιέργεια. Είπες ότι το μονό που έκανες ήταν να περάσεις το gravitybox? Τίποτε αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Αύριο θα δοκιμάσω με την official, απο περιέργεια. Είπες ότι το μονό που έκανες ήταν να περάσεις το gravitybox? Τίποτε αλλο; Καλά το θυμόμουν ότι κάτι είχα διαβάσει για τα permissions στη rom του minideal. Λοιπόν, είχα περάσει es file Explorer, root Explorer είχε όπως ήρθε, και πέρασα από playstore ένα Mount r/w. Με κανενα δεν μπόρεσα να κάνω το system mount r/w. Μετά έβαλα xposed framework και gravitybox και στο άσχετο κοίταξα το build.prop με τον es file Explorer και το διόρθωσα κανονικά. Δεν είχα πάει καν να κάνω το system r/w. Μετά που πήγα να δω στον es ήταν ήδη r/w Edited October 17, 2013 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το gravity box και γενικότερα το xposed framework είναι για πολλούς ένας από τους σημαντικοτερους λόγους για να έχει κάποιος μια συσκευή αυτού του είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλά το θυμόμουν ότι κάτι είχα διαβάσει για τα permissions στη rom του minideal. Λοιπόν, είχα περάσει es file Explorer, root Explorer είχε όπως ήρθε, και πέρασα από playstore ένα Mount r/w. Με κανενα δεν μπόρεσα να κάνω το system mount r/w. Μετά έβαλα xposed framework και gravitybox και στο άσχετο κοίταξα το build.prop με τον es file Explorer και το διόρθωσα κανονικά. Δεν είχα πάει καν να κάνω το system r/w. Μετά που πήγα να δω στον es ήταν ήδη r/w Καλά θυμόσουν φίλε, αν είχα αφιερώσει χρόνο....! Είχα κατεβάσει και εγώ ότι app υποσχόταν ότι θα έκανε το system mount r/w, αλλά δε γινόταν με τίποτα. Τι ακριβώς πείραξες στο build.prop? Θα ήθελα να τσεκάρω τη του minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν απέκτησα δικαιώματα r/w από την αλλαγή που έκανα στο build.prop, απλά κατάλαβα ότι έχω δικαιώματα r/w, αφού κατάφερα να αποθηκεύσω τις αλλαγές στο build.prop. Δικαιώματα r/w απέκτησα (υποθέτω) μετά από την εγκατάσταση του GravityBox. Πριν να το εγκαταστήσω ενώ μπορούσα να κάνω κανονικά mount r/w, μόλις πήγαινα να αποθηκεύσω το build.prop απλά δεν με άφηνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν απέκτησα δικαιώματα r/w από την αλλαγή που έκανα στο build.prop, απλά κατάλαβα ότι έχω δικαιώματα r/w, αφού κατάφερα να αποθηκεύσω τις αλλαγές στο build.prop. Δικαιώματα r/w απέκτησα (υποθέτω) μετά από την εγκατάσταση του GravityBox. Πριν να το εγκαταστήσω ενώ μπορούσα να κάνω κανονικά mount r/w, μόλις πήγαινα να αποθηκεύσω το build.prop απλά δεν με άφηνε Λοιπόν δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση της stock από minideal. Το system ήταν R/O Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Exposed Framework, αλλά δεν μπορούσε να εγκατασταθεί γιατί το /system δεν μπορούσε να γίνει r/w (Η εγκατάσταση του ινσταλλερ έγινε κανονικά, όταν το έτρεξα ζήτησε SU και του έδωσα, αλλά όταν πήγα να κάνω install το framework, δεν με άφηνε.) Δοκίμασα με το Root Explorer που υπήρχε, χωρίς να μπορέσω να το κάνω r/w. Κατέβασα το Mount system r/w https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.mount_system αλλά πάλι τίποτε. Πρέπει να έκανες κάτι άλλο, πριν την εγκατάσταση του exposed framework, γιατί χωρίς να είναι το /system r/w, δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 με τον root explorer μόλις μπεις στο /system υπάρχει επιλογή για mount r/w Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 με τον root explorer μόλις μπεις στο /system υπάρχει επιλογή για mount r/w Έχει την επιλογή αλλά κάποιο προβλημα εχει η stock rom του Minideal και δεν σε αφήνει να το κανεις. Ακόμα και αν κάνεις κλικ στο "mount r/w" και δείξει οτι έγινε δεν αποκτάς write permissions. Λοιπόν δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση της stock από minideal. Το system ήταν R/O Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Exposed Framework, αλλά δεν μπορούσε να εγκατασταθεί γιατί το /system δεν μπορούσε να γίνει r/w (Η εγκατάσταση του ινσταλλερ έγινε κανονικά, όταν το έτρεξα ζήτησε SU και του έδωσα, αλλά όταν πήγα να κάνω install το framework, δεν με άφηνε.) Δοκίμασα με το Root Explorer που υπήρχε, χωρίς να μπορέσω να το κάνω r/w. Κατέβασα το Mount system r/w https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.mount_system αλλά πάλι τίποτε. Πρέπει να έκανες κάτι άλλο, πριν την εγκατάσταση του exposed framework, γιατί χωρίς να είναι το /system r/w, δεν γίνεται... Σιγουρα αυτα ήταν τα μονα προγραμματα που δοκίμασα. Το μονο που δεν ανάφερα ήταν οτι στην πρώτη μου προσπάθεια κάπου έκανα λάθος στην εγκατασταση framework και gravitybox και αφου τα απεγκατέστησα και έκανα reboot, το κινητο κόλλησε στο boot animation. Μετά απο αυτο έκανα Recovery απο το twrp 2.5.0.0 που είχα πάρει full backup. Μπορεί να είναι εντελώς άκυρο αυτο που λέω, αλλα υπάρxει καμια περίπτωση το TWRP Restore να εκανε κάτι και να διορθωθήκαν τα permissions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Νομίζω ισχύει. Το TWRP έχει επιλογή fix permissions και γενικότερα μεριμνά για τη διόρθωσή τους κατά την επαναφορά backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πάντως δεν έτρεξα το fix permissions από το TWRP, οπότε μόνο αν διορθώθηκε κάτι κατά την διάρκεια του recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ...πιθανόν, αφού όπως προανέφερα το κάνει αυτομάτως κατά την επαναφορά (Restore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πάντως δεν έτρεξα το fix permissions από το TWRP, οπότε μόνο αν διορθώθηκε κάτι κατά την διάρκεια του recovery Τελικά νομίζω βρήκα την άκρη... Δοκίμασα τα fix permissions του cwm, δεν έκανε τίποτε. Μετά ψάχνοντας στα forums, βρήκα μια λύση που δούλεψε. Ανοίγεις το SuperSU, και διαγραφεις το root explorer απο τη λίστα. Ξεκινάς το root explorer, σου ζητάει δικαιώματα, τα δίνεις, και μετά μπορείς να κανείς το /system r/w Παραμένει r/w και μετά το reboot. Μπόρεσα να αναβθμισω το SuperSU με την κανονική μέθοδο, και να εγκαταστήσω κανονικά το xposed και το GravityBox. Ξαναγύρισα στην Alexneua προς το παρόν, μέχρι να βρω χρόνο να ξαναστησω το κινητό όπως το θέλω στη stock, και να δω αν δουλεύει το network location (η κατά προσέγγισή εύρεση της θέσης από τις κυψέλες της κινητής) με το οποίο έχω μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μπράβο kted, άψογος!! Και πες μας αν κατά τη γνώμη σου αξίζει η αλλαγή από alexnua σε minideal 5.6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikxrst Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα σε ολους..ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο ..ειμαι ομως ασχετος ..θελω να σας ρωτησω το κινητο οταν το παρω στα χερια θα λειτουργει κανονικα?δηλ.οπως ενα κινητο αν το αγοραζα απο ελλαδα?χωρις να χρειαστει να κανω κατι εγω.Οποιος το εχει παρει ας μου απαντησει ..σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα σε ολους..ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο ..ειμαι ομως ασχετος ..θελω να σας ρωτησω το κινητο οταν το παρω στα χερια θα λειτουργει κανονικα?δηλ.οπως ενα κινητο αν το αγοραζα απο ελλαδα?χωρις να χρειαστει να κανω κατι εγω.Οποιος το εχει παρει ας μου απαντησει ..σας ευχαριστω Ναι. Βάζεις τις κάρτες ή την καρτα σιμ σου, το ανοίγεις, κι έτοιμος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikxrst Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ναι. Βάζεις τις κάρτες ή την καρτα σιμ σου, το ανοίγεις, κι έτοιμος Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ..απλα διαβασα σχεδον ολα οσα γραφου εδω οι προηγουμενοι και ολοι κατι ψαχνουν,αν καταλαβα καλα..ειμαι ασχετος το ξαναλεω:(Αρα το κινητο ειναι μια χαρα αξιζει.Απο που να το παραγγειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ..απλα διαβασα σχεδον ολα οσα γραφου εδω οι προηγουμενοι και ολοι κατι ψαχνουν,αν καταλαβα καλα..ειμαι ασχετος το ξαναλεω:(Αρα το κινητο ειναι μια χαρα αξιζει.Απο που να το παραγγειλω? Από ΄δω http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html http://www.to2c.com/95-new-amoi-n828-mtk6589-quad-core-4-5-inch-ips-screen-android-4-2-1-2ghz-smart-phone.html προσφορά ημέρας από to2c στα 135$ περίπου 100€ Edited October 20, 2013 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts