Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ που παράγγειλα το Tengda x920 θα μπορέσω να του περάσω τις ρομ που βάζετε στο Star s5;

υπαρχουν αυτες για το x920 http://www.needrom.com/phone-roms/star/star-x920e/ διαλεξε μια και κανε update

Να μια ωραια θηκη που απο οτι μου ειπε ο πωλητης ταιριαζει,του εστειλα τις διαστασεις του κινητου και το επιβεβαιωσε,εχω ξαναπαραγγειλει απο αυτον,σε μια εβδομαδα την ειχα στο σπιτι.

Ειναι δερματινη.

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-REAL-LEATHER-PULL-TAB-SLIDE-IN-CASE-COVER-POUCH-/160997087926?rd=1

υπαρχουν αυτες για το x920 http://www.needrom.com/phone-roms/star/star-x920e/ διαλεξε μια και κανε update

Ευχαριστώ!

Έχει κάποιος άλλος εδώ το χ920 να μοιραστεί εντυπώσεις;

@tsopanos ωραία θήκη. Μία τέτοια έψαχνα και εγώ. Αφού λες ότι έχεις ξαναπάρει λέω να την πάρω. νομίζω θα με βολέψει.

Σήμερα πήρα και μία 32GB class 10 microsd. Την υποστηρίζει κανονικότατα. Τώρα θα κάτσω να περάσω πράγμα μέσα. :w00t:

@tsopanos ωραία θήκη. Μία τέτοια έψαχνα και εγώ. Αφού λες ότι έχεις ξαναπάρει λέω να την πάρω. νομίζω θα με βολέψει.

Σήμερα πήρα και μία 32GB class 10 microsd. Την υποστηρίζει κανονικότατα. Τώρα θα κάτσω να περάσω πράγμα μέσα. :w00t:

ναι μ'αρεσει κι εμενα,κι ειναι δερμα οχι συνθετικο

These dimensions would fit our XXL Genuine Leather case. αυτο μου απαντησε οταν του εστειλα τις διαστασεις.

Ωραια αφου χωραει μαλλoν θα την παραγγειλω. Εγω πιστευα οτι του oklot θα ηταν βολικη αλλα τελικα δεν... Σε ευχαριστω για την προταση... Edited by mask2011

καλησπέρα και πάλλι, κατάφερε κάποιο να φτιάξει τα ggaps(να βρίσκει μέσω internet χωρίς gps το στίγμα του στο χάρτη).?

Καλημέρα σε όλους.

Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τι σημαίνει περιοχή IPS ?

Ετσι αναφέρει την κατάσταση το site των ΕΛΤΑ-courier

Συγκεκριμένα

Κατασταση

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ημερομηνια 09-05-2013

Ωρα 12:37

Περιοχη IPS

rc helicopters / F1

Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ]

Καλημέρα σε όλους.

Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τι σημαίνει περιοχή IPS ?

Ετσι αναφέρει την κατάσταση το site των ΕΛΤΑ-courier

Συγκεκριμένα

Κατασταση

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ημερομηνια 09-05-2013

Ωρα 12:37

Περιοχη IPS

Σημαίνει international post system.το πακέτο σου έχει παραληφθει.όταν αποσταλει θα σου γράψει. Despatched to overseas.το ipsειναι το σύστημα που ενημερονονται ολα τα ταχυδρομεια του κοσμου

Μόλις παρέλαβα κι εγώ από το fastcardtech.

Μου έστειλαν το 4gb αντι για το 8gb που είχα παραγγείλει και πληρώσει.

Στις ρυθμίσεις, στη καρτέλα της αποθήκευσης λέει πως έχει 1,77gb διαθέσιμα (μνήμη τηλεφώνου).

8 gb ειναι η εκδοση απλα εχουν κανει την εργαστασιακη rom 2 διαμερισματα.ενα για τα apps και ενα για οτι θελεις εσυ + την sd που θα βαλεις!!για εμενα χαζομαρα ειναι αλλα μην ανχωνεσαι την 8gb εχεις!!!!!!!!!

@ ibiza2004

Ελπίζω όλα να είναι ή να πάνε καλά με αυτό που ανέφερες.

Οσο για το βίντεο, μάματο.

Δεν είναι κάτι το απαραίτητο, απλά θα ήταν καλό για τα στραβόγιαννα σαν εμένα. ;)

rc helicopters / F1

8 gb ειναι η εκδοση απλα εχουν κανει την εργαστασιακη rom 2 διαμερισματα.ενα για τα apps και ενα για οτι θελεις εσυ + την sd που θα βαλεις!!για εμενα χαζομαρα ειναι αλλα μην ανχωνεσαι την 8gb εχεις!!!!!!!!!

Αγχώνομαι γιατί είχε κι ένα αυτοκόλλητο 4gb επάνω του. Έχω τραβήξει σκρινσοτς αλλά δεν μπορώ να τα ανεβάσω τώρα. Επίσης δεν μου δείχνει άλλο διαμέρισμα χώρου εκτός της ραμ 1gb και της μνήμης τηλεφώνου 1,77gb διαθέσιμο. Όταν το συνδέω στο pc μου δείχνει δύο εξωτερικούς δίσκους, ο ένας 1,77gb (μνήμη τηλ.) και ο άλλος είναι κενός (κάρτα sd).

Έχω τωρα το s2 με 16Gb + 16gb sd και είμαι ήδη οριακά.

Λέτε να ζητήσω dispute από το paypal;

........

Λέτε να ζητήσω dispute από το paypal;

Παντως αν ειναι να κανεις κατι, μην το αφησεις παραπισω. Εκει αυτοι στην FartCardTech ειναι πολυ μα πολυ ........ες. Εγω εχω ηδη τραβηγματα μαζι τους για ενα Note 7102 με διαφορετικες προδιαγραφες .......

Κοιτα μην χασεις το οριο των 45 ημερων !!!! :O

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παντως αν ειναι να κανεις κατι, μην το αφησεις παραπισω. Εκει αυτοι στην FartCardTech ειναι πολυ μα πολυ ........ες. Εγω εχω ηδη τραβηγματα μαζι τους για ενα Note 7102 με διαφορετικες προδιαγραφες .......

Κοιτα μην χασεις το οριο των 45 ημερων !!!! :O

Αφού το έπαιξαν ανήξεροι του στυλ "Δεν παρήγγειλες κάρτα μνήμης" για τρία μηνύματα, μου προτείνουν να μου κάνουν refund τη διαφορά.

Πρώτων δεν έχουν καθόλου το 4αρι στο σαιτ τους. Ποιος θα καθορίσει τη διαφορά τιμής.

Δεύτερων, τι να πρωτοκάνω με τα 1,77gb; Αν μου έστελναν μια 32αρα sd, θα τρέχουν το ίδιο οι εφαρμογές; Γίνετε να τρέξουν κατ' αρχήν όλες από κάρτα;

Αλήθεια τι έκανες εσύ με το Note;

Edited by didimas
Διόρθωση

Πολλές εφαρμογές τρέχουν στην sd. Όχι όλες όμως. Από όσο ξέρω για να τρέξουν ικανοποιητικά η sd πρέπει να είναι τουλάχιστον class 6.

Γενικώς κυνήγατο και μην το αφήσεις. Αν τελικά είναι το 4αρι, απαίτησε καινούριο 8αρι και αν δεν καταλαβαινουν κάνε dispute στο paypal.

Ευχαριστώ!

Είναι σίγουρα 4αρι. Έτρεξα και το antutu. Μόλις μου έστειλαν μήνυμα πως δεν μπορεί να μου έστειλαν λάθος , διότι εκείνοι δεν πουλάνε καθόλου το 4αρι.

Δεν τους βλέπω θετικούς να λύσουν το θέμα. Αύριο θα ανοίξω dispute.

Εννοείς να ζητήσω 8αρι χωρίς να στείλω πίσω το 4αρι; Απ' ότι θυμάμαι τα ελτα θέλουν ένα σκασμό λεφτά για συστημένο στην κίνα. Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για την μ.....κια τους.

Με το dispute και μετά με το claim παίρνω πίσω όλα τα λεφτά;

Άνοιξε dispute καταρχήν. Όντως δεν φαίνονται να πολυψήνονται. Εννοούσα να το στείλεις πίσω με δικά τους έξοδα.

Πως θα καταφέρω να το στείλω πίσω με δικά τους έξοδα;

Προλαβαίνω μέσα σε 45 ημέρες (dispute) να τα μου στείλουν το 8αρι και να τους στείλω το άλλο; Πως θα διασφαλιστώ;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ευχαριστώ!

Είναι σίγουρα 4αρι. Έτρεξα και το antutu. Μόλις μου έστειλαν μήνυμα πως δεν μπορεί να μου έστειλαν λάθος , διότι εκείνοι δεν πουλάνε καθόλου το 4αρι.

Δεν τους βλέπω θετικούς να λύσουν το θέμα. Αύριο θα ανοίξω dispute.

Εννοείς να ζητήσω 8αρι χωρίς να στείλω πίσω το 4αρι; Απ' ότι θυμάμαι τα ελτα θέλουν ένα σκασμό λεφτά για συστημένο στην κίνα. Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για την μ.....κια τους.

Με το dispute και μετά με το claim παίρνω πίσω όλα τα λεφτά;

παιρνεις οσα εδωσες για το κινητο και αν πληρωσες ταχθδρομικα να στο στειλουν,οχι οσα πληρωσεις να το στειλεις αν και εχω παραπονεθει εντονα και μου τα εδωσαν σε δικη μου περιπτωση.Κανει 8-9 ευρω συστημενο αλλα στειλε το μονο αν σου πει το paypal αλλοιως δεν τα παιρνεις

:worry: Μπερδέματα μιλάμε τώρα... Ε ?... :dizzy:

Περιμένω και εγώ το δικό μου αύριο μεθαύριο,

και διαβάζω τώρα τι έπαθε ο didimas και παθαίνω πλάκα...

Πάντως σε κάποια δικιά μου περίπτωση, μου έδωσαν τα χρήματά

μου πίσω, απλά άργησαν αρκετά.

rc helicopters / F1

:worry: Μπερδέματα μιλάμε τώρα... Ε ?... :dizzy:

Περιμένω και εγώ το δικό μου αύριο μεθαύριο,

και διαβάζω τώρα τι έπαθε ο didimas και παθαίνω πλάκα...

Πάντως σε κάποια δικιά μου περίπτωση, μου έδωσαν τα χρήματά

μου πίσω, απλά άργησαν αρκετά.

Κανει περιπου ενα μηνα η διαδικασια,και αν δεν τους ενοχλεις συνεχεια πατε αργα τα ζωα,απο που βλεπετε αν ειναι 4 η 8?πειτε στον ασχετο

Απ'ότι διάβασα έχει τα email με την επικοινωνία που παραδέχονται οτι δεν είναι 8 αλλά 4Mb, οπότε χρησιμοποιεί αυτά τα email σαν απόδειξη στην paypal.

rc helicopters / F1