scream Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ποιο έχεις το 0100 ή το 0000? Δεν ξέρω φίλε δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου μου. Θα το τσεκάρω το πρωί.Πάντως είναι αγορασμένο απο το σκρουτζομάγαζο το guaranty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δεν ξέρω φίλε δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου μου. Θα το τσεκάρω το πρωί.Πάντως είναι αγορασμένο απο το σκρουτζομάγαζο το guaranty. Ε τότε είναι το ελληνικό το 0100 κατά 99% :) Δεν ξέρω αν είχες περασμένο custom recovery...που από εκεί μπορείς να κάνεις πολλά αλλά το πιο πιθανό να μην είχες! Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι και τόοοσο άσχημα....το ότι σου κολλαει στο boot loop μας δείχνει ότι δεν brickαρε το κινητό!!! Υεεεε! Ωραία και πως μπορώ να γιορτάσω τώρα!?!?! :p Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς μία rom πχ από http://www.needrom.com να προσέχεις να είναι για το 0100 και όχι για το 0000 γιατί έχουν διαφορετικά ΙΜΕΙ και το κινεζικό είναι δίκαρτο ενώ το δικό σου μονόκαρτο!!! Οπότε μόλις βρείς τη ρομ την φλασάρεις στο κινητό! Θα μου πεις πώς γίνονται όλα αυτά...δεν έχω λινκς να σου δώσω αλλά αν ψαξεις στο νετ θα βρεις πολλά πραγματα και στο XDA Developers και πως να περάσεις ρομ, αν θες να βάλεις custom ρομ κλπ....θα βρεις πραγματα μην ανησυχείς....βέβαια όλα τα εφαρμόζεις με δική σου ευθύνη! Η συμβουλή μου....διαβασε καλά ότι βρεις πριν το δοκιμάσεις! Και μετά αν θες μοιράζεσαι την εμπειριά σου με εμάς εδώ μέσα! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ε τότε είναι το ελληνικό το 0100 κατά 99% :) Δεν ξέρω αν είχες περασμένο custom recovery...που από εκεί μπορείς να κάνεις πολλά αλλά το πιο πιθανό να μην είχες! Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι και τόοοσο άσχημα....το ότι σου κολλαει στο boot loop μας δείχνει ότι δεν brickαρε το κινητό!!! Υεεεε! Ωραία και πως μπορώ να γιορτάσω τώρα!?!?! :p Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς μία rom πχ από http://www.needrom.com να προσέχεις να είναι για το 0100 και όχι για το 0000 γιατί έχουν διαφορετικά ΙΜΕΙ και το κινεζικό είναι δίκαρτο ενώ το δικό σου μονόκαρτο!!! Οπότε μόλις βρείς τη ρομ την φλασάρεις στο κινητό! Θα μου πεις πώς γίνονται όλα αυτά...δεν έχω λινκς να σου δώσω αλλά αν ψαξεις στο νετ θα βρεις πολλά πραγματα και στο XDA Developers και πως να περάσεις ρομ, αν θες να βάλεις custom ρομ κλπ....θα βρεις πραγματα μην ανησυχείς....βέβαια όλα τα εφαρμόζεις με δική σου ευθύνη! Η συμβουλή μου....διαβασε καλά ότι βρεις πριν το δοκιμάσεις! Και μετά αν θες μοιράζεσαι την εμπειριά σου με εμάς εδώ μέσα! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα το προσπαθήσω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ρε παιδία από όσους το έχουν κάνει root μπορεί κάποιος να μας πει αν μπόρεσε να κάνει το τελευταίο update που λύνει το bug με το viber; Κι αν ναι τότε πως το έκανε; Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 εγώ έκανα και root και ξεκλείδωσα τον bootloader , δεν ξέρω ποιο από τα 2 φταίει και δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 εγώ έκανα και root και ξεκλείδωσα τον bootloader , δεν ξέρω ποιο από τα 2 φταίει και δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση :worry: Μάλλον ο bootloader...χωρίς να είμαι σίγουρος! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 το έχω σχεδόν ένα χρόνο έτσι και δουλεύει παρα πολύ καλά , μάλλον δεν θα το πειράξω άλλο , δεν χρησιμοποιώ το viber ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 το έχω σχεδόν ένα χρόνο έτσι και δουλεύει παρα πολύ καλά , μάλλον δεν θα το πειράξω άλλο , δεν χρησιμοποιώ το viber ... Εγώ το viber το χρησιμοποιώ πάρα πολύ, και έχω πρόβλημα με τις κλήσεις μου για αυτό θέλω απγνωσμένα το update :/ Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theod65 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Χρειαζόμουνα ένα ΦΘΗΝΟ smartphone για τον γιό μου μιας και θα ήταν το πρώτο του του είδους. Τοψαξα από εδώ, τόψαξα από εκεί και τελικά την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα το Y300 από Ελληνικό σκρουτζομάγαζο στα 102,00. Το κράτησα 1-2 μέρες για να το σετάρω και να το δω πως δουλεύει πριν του το δώσω. Το κινητό με εξέπληξε πολύ θετικά πάντα σε σχέση με τα λεφτά που κόστισε. Είχε μέσα τα Ελληνικά στις επιλογές γλώσσας, 4.1 λειτουργικό out of the box, και σεταρίστηκε εύκολα χωρίς κανένα θέμα. Η sim του παλιού απλού κινητού δεν χρειάστηκε κόψιμο και έτσι οι επαφές και τα αρχεία πέρασαν αμέσως και εύκολα, ενώ μπήκε μέσα και μια παλιά 8gb sd που υπήρχε πρόχειρη και την αναγνώρισε κανονικά. Συμπαθητικό στην εμφάνιση, πολύ καλή η οθόνη των 4 ιντσών, συνδέεται αμέσως και σταθερά με wi-fi, 3g, και gps, τα μενού του μόλις τα συνηθίσεις είναι εύκολα και διασκεδαστικά, η πλοήγηση στα μενού ομαλή και σχετικά σβέλτη, και γενικά όλα δουλεύουν καλά. Η πίσω 5Μ κάμερα είναι καλή-επαρκής στο φυσικό φως (αλλά με τάση να γίνεται μαύρο χάλι στο λίγο φως), και η μπροστινή μια βασική vga που μόνο για το skype είναι επαρκής. Του φόρτωσα 5-6 εφαρμογές και δεν έδειξε να "λαχανιάζει", μου δίνει όμως την αίσθηση ότι αν φορτωθεί πολύ και πιεστεί θα λαγκάρει σχετικά γρήγορα… Θα δείξει – πάντως είναι λογικό και αναμενόμενο για τα 512 της Ram του και το κόστος του… Η μπαταρία του δείχνει να έχει καλή αυτονομία και με λογική χρήση φθάνει εύκολα τις 2 ημέρες (και πάντως σε κάθε περίπτωση καλύτερη από το δικό μου Lumia 620…). Αυτό που διαβάζω εδώ για τον χαμηλό ήχο ισχύει μάλλον αλλά όχι σε τόσο έντονο ή προβληματικό βαθμό – μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρνουν και τα μαμίσια ακουστικάκια που είναι ελεεινής ποιότητας ενώ το ηχείο θα έλεγα ότι απλά είναι λίγο κάτω από τον μέσο όρο αυτών που έχω ακούσει. Κάθεται καλά στο χέρι και γενικά δίνει την αίσθηση στιβαρής-καλής κατασκευής που τίποτα δεν θα χαλάσει ή θα στραβώσει. Γενικά ένα φθηνό smartphone που δεν του λείπει τίποτα (ίσως μόνο το nfc) και δεν θα απογοητεύσει τον χρήστη του εκτός αν εκείνος ζητήσει "παπάδες".... Για τα λεφτά που κοστίζει στην Ελληνική αγορά μάλλον δεν έχει αντίπαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) ωραίος, το σκέφτομαι και εγώ για ηλικιωμένο και είναι σημαντικό το οτι δεν έχει προβλήματα! Αν θες πες μου από ποιό μαγαζί το πήρες (στείλε μου ΡΜ) για να ακολουθήσω και εγώ την...πεπατημένη! Επίσης, μήπως έψαξες καθόλου για ρουτ; Edited March 10, 2014 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theod65 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ωραίος, το σκέφτομαι και εγώ για ηλικιωμένο και είναι σημαντικό το οτι δεν έχει προβλήματα! Αν θες πες μου από ποιό μαγαζί το πήρες (στείλε μου ΡΜ) για να ακολουθήσω και εγώ την...πεπατημένη! Επίσης, μήπως έψαξες καθόλου για ρουτ; το πήρα με προσωπική παραλαβή από εδώ http://stechi.skroutzstore.gr γιατί το είχε σε καλή τιμή, ετοιμοπαράδοτο, και κυρίως γιατί ήταν στα 500 μέτρα από το σπίτι μου... ;) Για ροούτ και τα σχετικά δεν κοίταξα. Δεν είμαι καλός γνώστης τέτοιων πραγμάτων και δεν είχα κανένα λόγο-"θέμα" για να ψαχτώ προς τα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Έχει κανείς να προτείνει κάποια ακουστικά άλλης εταιρίας που να είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί τα δικά του είναι για τα σκυλιά!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αν έχουν το ίδιο βύσμα είναι συμβατά , εγώ έχω από sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλά το πήρε η ξαδέρφη μου και πέρασε πρώτα από τα χέρια μου. Στα 90€ (από το You) μιλάμε σκοτώνει! Στην αρχή έλεγα πως ο,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά για το συγκεκριμένο μου φαίνεται ότι παίρνεις x2. Αν είχε και 1γιγα ραμ έστω 768ΜΒ γιατι τα 512 είναι πολύ οριακά πλέον, θα το τσίμπαγα κι εγώ. Με εξέπληξε επίσης αφάνταστα το γεγονός ότι έχουν καταφέρει και φτιάξανε kernel ο οποίος με την απενεργοποίηση δεν κλείνει εντελώς όπως όοοολα τα smartphones, αλλά μένει κάπως αδρανοποιημένο κι έτσι ανοίγει απίστευτα γρήγορα και επίσης ανοίγει 1 λεπτό πριν το ξυπνητήρι ώστε να χτυπήσει. (δεν το έχω δει πουθενα σε καμία άλλη εταιρία να το κάνει αυτό σε smartphone) Ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή πιστεύω ειδικά αν σκεφτείς πόσο πλήρωσες. Δεν περιμένεις τίποτα παραπάνω σε αυτά τα χρήματα, αλλα μόνο ευχάριστες εντυπώσεις είχα στις λίγες ώρες που το κράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 αυτό με το ξυπνητήρι είναι σωστό που λες αρκεί να μην έχεις βάλει κωδικό ξεκλειδώματος τις συσκευής γιατί αλλιώς το ξυπνητήρι δεν χτυπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μάγκες , update του λειτουργικού συστήματος σε αυτά τα smartphone κάνει η Huawei; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 αν δεν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader κανεις κανονικά update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andros1969 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Έχω πρόβλημα με τη διάρκεια σύνδεσης του συγκεκριμενου κινητού στο ίντερνετ. Μπαίνω ρυθμίσεις δικτύου κινητής, ονόματα σημείου πρόσβασης, κοσμοτέ ίντερνετ, βάζω στο APN τη λέξη ίντερνετ, πατάω αποθήκευση και βγαίνω. Συνδέομαι επιτυχώς στο διαδίκτυο αλλά μόνο για δύο λεπτά. Με πετάει γράφοντας "λήξη χρονικού ορίου σύνδεσης" και πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ, Edited August 11, 2014 by andros1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebis19 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 εχω κανει root το κινητο χωρις να ξεκλειδωσω τον bootloader. πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες και αρχεια στην sd εξωτερικη γιατι εχει γεμισει ο εσωτερικος αποθηκευτηκος χωρος και δεν μπορω να εγκαταστησω αλλες εφαρμογες? γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 πήγαινε ρύθμισις - διαχείριση εφαρμογών - πατα παρατεταμένα πάνω στις εφαρμογές και θα σου βγάλει ένα menu επέλεξε 'μετακίνηση στην sd' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebis19 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) ok το καταφερα thanks επαναφερψ το θεμα μαις και θελω βοηθεια. δεν μπορω να βρω τροπο να συνδεσν και να μεταφερω αρχεια απο το pc μεσω bluetooth. ενω και οι δυο συσκευες βλεπονται δεν μπορω να κανω ληψη δεδομενων. καμια ιδεα Edited December 26, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 μεταφορές αρχείων στο pc να τις κανεις με το καλώδιο , με το bluetooth γίνετε παρα πολύ αργά , το δοκίμασα μια φορα και απελπιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgn Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Γειά σας και απο εμένα έχω κάποια ψιλοπροβλήματα με το Huawei y300-0100,μου έπεσε κάτω και έσπασε το digitizer,η οθόνη άθικτη(με το που έσπασε δεν ανταποκρινόταν η αφή) παράγγειλα πακέτο οθόνη/digitizer(είναι σχετικά φθηνά)τα αλλάζω με πολή προσοχή,αλλά και πάλι ΔΕΝ λειτουργεί η αφή,κατά τ' άλλα ανοίγει αλλά μέχρι εκεί.(είναι λές και κόλλησε το λειτουργικό) του έκανα hard reset/wipe και λοιπά, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. προσπαθώ να του κάνω update απο microsd(Power button and side button) αλλά μου βγάζει σφάλμα( installation aborted) αν γνωρίζει κάποιος θα του είμαι ευγνώμων φιλικά κώστας **sorry και για το "ξέθαμα" του topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρώ rom γι αυτό το τηλέφωνο που να έχει Ελληνικά ; Έχω την έκδοση Y300-0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρώ rom γι αυτό το τηλέφωνο που να έχει Ελληνικά ; Έχω την έκδοση Y300-0000 δες εδω http://www.modaco.com/forums/topic/374274-kk-444-cyanogenmod-110-rom-y300-0000g510-0010/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts