Jump to content

Blackberry Q10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ το κατάλαβα :)

Για να είσαι εσυ καλυμμενος ,πες τους να πάρουν την συσκευη στα χέρια τους και να σου πούνε ποιο SQN100 αναγράφεται .

Ετσι έκανα εγώ :)

Υ.Γ δυστυχώς εγω Δευτέρα θα παραλάβω ,έφυγε χτες με acs αλλά δεν ήρθε σημερα στο νησί μου (παρόλο το οτι είχε δηλωθεί για Σάββατο )

Εγώ μένω δίπλα στο VnP, οπότε θα την παραλάβω ο ίδιος. Απλά είμαι σκεπτικός όσον αφορά το άσπρο, γτ ούτε στο εξωτερικό έβρισκα,εδώ και καιρό που έψαχνα, άσπρο με 4G, ξαφνικά τί έγινε...; το έφερε το birdphone;;; ;) Μακάρι να κάνω λάθος.. Όπως και να έχει είναι καθαρά ψυχολογικό το να υποστηρίζει ή όχι 4g, οπότε καλορίζικο!! Περιμένω και εγώ άλλο ένα από VnP την Τρίτη και θα σου πω τι ήρθε.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ μένω δίπλα στο VnP, οπότε θα την παραλάβω ο ίδιος. Απλά είμαι σκεπτικός όσον αφορά το άσπρο, γτ ούτε στο εξωτερικό έβρισκα,εδώ και καιρό που έψαχνα, άσπρο με 4G, ξαφνικά τί έγινε...; το έφερε το birdphone;;; ;) Μακάρι να κάνω λάθος.. Όπως και να έχει είναι καθαρά ψυχολογικό το να υποστηρίζει ή όχι 4g, οπότε καλορίζικο!! Περιμένω και εγώ άλλο ένα από VnP την Τρίτη και θα σου πω τι ήρθε.

Καλοριζικο και σε σένα :)

Σχεδόν πάντως όλοι πλεον φέρνουν το SQN100-3 .

Το bird πάντως εάν τους έλεγες να τσεκάρουν τι αναγράφει η συσκευη θα ήσουν καλυμμενος .

Συμφωνώ ειναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα παρά πρακτικό ,αλλά αφού τα σκαμε που τα σκαμε ,ας το εχει το 4g και ας ειναι και αχρείαστο :)

Edited by gatokefalo

• 2 weeks later...

Καλησπέρα :)

Μια εβδομάδα με το υπέροχο Q10 και έχω να αναφέρω τα παρακάτω σε σχέση με το iphone 5 το οποιο ήμουν κάτοχος ....

Λοιπόν η κατασκευή του ειναι τρομερά compact και εχει υπεροχή αίσθηση στα χερια .

Υλικα κατασκευής κατα την άποψη μου ειναι εξαιρετικά και δεν θυμίζουν καθολου ,μα καθολου πλαστικούρα .......

Το αλουμινένιο bezel δένει πολυ όμορφα με την υπόλοιπη κατασκευή .

Για να καταλάβετε περίπου την ποιότητα κατασκευής ,άποψη μου πλησιάζει πολυ κοντά το iphone 5....

Ειναι τόσο compact που θες να το έχεις συνέχεια στο χέρι σου :happy:

Λειτουργικό ....πλέον ειμαι leaked στην 10.2.χχχχχ το οποιο κατα την άποψη μου αυτήν την στιγμή ειναι ενα πλήρες λειτουργικό ,το οποιο δεν χρειάζεται jailbreak και rootαρισματα...

Η έκδοση 10.1.xxx ειχε πολλές ελλείψεις

Αυτονομία θεωρώ καλύτερη απο iphone 5 .

Δέκτης wifi άψογος και μακραν καλύτερος απο iphone 5 .

Επίσης σήμα πολυ καλύτερο απο iphone 5 .

Το smoothness της οθόνης ειναι αμεσοτατο .

Τα χρώματα τις οθόνης καλα ,αλλα όχι τόσο ανοιχτά σε σχέση με την LCD οθονη του iphone 5 ,λογικό.......

Η κάμερα ειναι ικανοποιητική αλλα σίγουρα όχι σαν του iphone 5.

Η μπροστινη ισως καλύτερη θα έλεγα .

Ηχείο δυνατό και καθαρό

Το πληκτρολόγιο θελει προσπάθεια αρκετή ,μέχρι να το συνηθισεις...

Τα application του ναι όντως ειναι λίγα σε σχέση με AppStore -playstore ,αλλα παλευετε μεχρι στιγμής και πιστεύω σιγά σιγα μιας και το BB10 ειναι μικρό ακόμα ,θα μεγαλώσει σιγά σιγα ...

Εγω πραγματικα το έχω αγαπήσει πολυ και μιας και έδωσα το iphone 5 ,μεχρι στιγμής δεν μου λείπει ....

Απο skroutz birdphone εγινε αγορα και ειναι το μοντέλο SQN100-3

Αυτα τα ολίγα ,αν θυμηθώ και αλλα θα ξανα αναφέρω :)

Edited by gatokefalo

• 2 weeks later...

Έκανα την μετάβαση από το 9700 στο q10 και έχω να πω :

+++ το πληκρολόγιο. Πολύ καλύτερη αίσθηση από προηγούμενα μοντέλα. Γράφεις άνετα και πιο γρήγορα.

+++ το hub. Βολεύει πάρα πολύ αν και θα ήθελα μια επιλογή να φτιάξω τις κατηογορίες όπως θέλω εγώ, π.χ. 2email accounts μαζί σε ένα folder.

+++ στην μπαταρία. Είναι 4η ημέρα που το έχω και έχω κάνει 2 φορτίσεις (την 3η το βράδυ).

++++++ στο Blackberry switch. Έκανε 3 λεπτά να μου μεταφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την προηγούμενη συσκευή στο καινούργιο.

Μεγάλο αρνητικό βλέπω ότι δεν έχει στην συσκευασία θήκη. Έπρεπε να την συμπεριλαμβάνουν.

Έχω 3 ερωτησούλες, αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει

- Μπορώ στα contacts να εμφανίζω μόνο αυτά που έχουν τηλέφωνο και όχι όλο τον κόσμο (τηλέφωνα, facebook κτλ)

- Υπάρχει κάποιο shortcut στο hub που μπορώ να μαρκάρω 4-5 συνεχόμενα μηνύματα για να τα σβήσω ? Πριν, με alt και πάνω-κάτω το trackpad τα έκανε mark. Τώρα πρέπει να πάω στην επιλογή mark several και να τα χτυπάω 1-1. Επειδή έχω πολλά emails μέσα στην ημέρα (χώρια τα spam) με βολεύει κάθε τόσο να τα διάλέγω και να τα σβήνω.

- Έχουν έρθει κάποια emails που δεξιά έχουν μια κόκκινη γραμμούλα. Δεν είναι όμως priority. Τι είναι ??

- Πως βλέπω ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές ? Με σύρσιμο προς τα επάνω βλέπω τα active και τα κλείνω αλλά κάποιες συνεχίζουν τα παίζουν στο background (π.χ. gtalk).

Thanks !!!

Ελληνική κοινότητα BlackBerry : http://www.greekberry.com

Έκανα την μετάβαση από το 9700 στο q10 και έχω να πω :

+++ το πληκρολόγιο. Πολύ καλύτερη αίσθηση από προηγούμενα μοντέλα. Γράφεις άνετα και πιο γρήγορα.

+++ το hub. Βολεύει πάρα πολύ αν και θα ήθελα μια επιλογή να φτιάξω τις κατηογορίες όπως θέλω εγώ, π.χ. 2email accounts μαζί σε ένα folder.

+++ στην μπαταρία. Είναι 4η ημέρα που το έχω και έχω κάνει 2 φορτίσεις (την 3η το βράδυ).

++++++ στο Blackberry switch. Έκανε 3 λεπτά να μου μεταφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την προηγούμενη συσκευή στο καινούργιο.

Μεγάλο αρνητικό βλέπω ότι δεν έχει στην συσκευασία θήκη. Έπρεπε να την συμπεριλαμβάνουν.

Έχω 3 ερωτησούλες, αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει

- Μπορώ στα contacts να εμφανίζω μόνο αυτά που έχουν τηλέφωνο και όχι όλο τον κόσμο (τηλέφωνα, facebook κτλ)

- Υπάρχει κάποιο shortcut στο hub που μπορώ να μαρκάρω 4-5 συνεχόμενα μηνύματα για να τα σβήσω ? Πριν, με alt και πάνω-κάτω το trackpad τα έκανε mark. Τώρα πρέπει να πάω στην επιλογή mark several και να τα χτυπάω 1-1. Επειδή έχω πολλά emails μέσα στην ημέρα (χώρια τα spam) με βολεύει κάθε τόσο να τα διάλέγω και να τα σβήνω.

- Έχουν έρθει κάποια emails που δεξιά έχουν μια κόκκινη γραμμούλα. Δεν είναι όμως priority. Τι είναι ??

- Πως βλέπω ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές ? Με σύρσιμο προς τα επάνω βλέπω τα active και τα κλείνω αλλά κάποιες συνεχίζουν τα παίζουν στο background (π.χ. gtalk).

Thanks !!!

Καλημερα

1)Πας στα Contacts κανεις swipe down απο το πανω μερος της οθονης, settings και απο εκει ρυθμιζεις τι θελεις να βλεπεις και τι οχι

2)Προς το παρον δεν υπαρχει

3)Σε εμενα που εχω z10 γραμμουλες χρωματιστες εχουν απο αριστερα. Μηπως εχεις παει στα settings των Mail accounts και εχεις ορισει για παραδειγμα τα εταιρικα μειλ να χρωματιζονται κοκκινα, τα gmail πρασινα κ.τ.λ? Στο λεω γιατι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα

4) Πας seetings-App manager-Device Monitor και απο εκει κρατας πατημενη μια εφαρμογη που θες να κλεισει και δεξια εμφανιζεται το Stop. Παντως καποιες εφαρμογες και να τις κλεινεις θα ανοιγουν παλι μονες του, ειδικα αν εχουν συνεργασια με το HUB

Thanks για όλα !!

Για το 3, δες το Image παρακάτω. Δεν είναι ούτε flagged, ούτε urgent. Στα flagged βγάζει και κόκκινο σημαιάκι.

http://i43.tinypic.com/fabkwn.jpg

Ελληνική κοινότητα BlackBerry : http://www.greekberry.com

Πηγαινε στο HUB, κατω δεξια πατα τις 3 τελείες, settings, Priority Hub καντο off

To priority hub ειναι μια λειτουργια που <<καταλαβαινει>> βασει καποιων κανονων ποια μειλ σε ενδιαφερουν πιο πολύ και στα κανει να τα προσεχεις

• 2 weeks later...
Η Vodafone δεν πουλαει κλειδωμενα τηλεφωνα απο οσο γνωριζω. Μηπως πιστευεις οτι ειναι κλειδωμενο επειδη οταν ανοιγει βλεπεις το σημα της Vodafone?

Η Vodafone δεν πουλαει κλειδωμενα τηλεφωνα απο οσο γνωριζω. Μηπως πιστευεις οτι ειναι κλειδωμενο επειδη οταν ανοιγει βλεπεις το σημα της Vodafone?

στην αγγελία του λέει πως είναι κλειδωμένο και αγορασμένο από την φόνταφον , δεν ισχύει κάτι τέτοιο? από αγγλία είναι και γενικά τα κλειδωμένα q10 μπορούμε να τα λειτουργήσουμε?

Χωρις να παιρνω ορκο, ούτε η Vodafone Αγγλιας πουλαει κλειδωμενα, εκτος αν κατι εχει αλλαξει. Παντως και κλειδωμενο να ειναι υπαρχουν sites που με 10-20 ευρω σου στελνουν κωδικο για ξεκλειδωμα. Με ενα googlaρισμα θα τα βρεις

• 3 weeks later...

Καλημέρα σε όλους,

προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να βρω ένα Q10 για να το δω από κοντά και όπου πετυχαίνω κάποιο (σε Public το έχω βρει μόνο) το έχουν απεργοποιημένο με ένα κίτρινο λαμπάκι να αναβοσβήνει χωρίς να μπορείς να το φορτίσεις και να το ανοίξεις. Η πωλήτρια σε ένα από αυτά μου λέει ότι δε φορτίζει συνέχεια και θα πρέπει να ξαναπάω! Άσε που και on να ήταν το έχουν πιάσει με δεμάτικό πάνω από την οθόνη. Φυσικά όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά χωρίς να έχουν τίποτα πάνω στην οθόνη τους.

Ξέρει κανείς που μπορώ να πάω για να δω αν με καλύπτει σαν κινητό; Κυρίως χάρτες θέλω να δοκιμάσω και ρυθμίσεις του hub και του notification led.

πολυ απλα θα ξαναπας public και αν δεν ειναι φορτισμενο και σου πει η πωλητρια την ιδια ανοησια, θα πας στον υπευθηνο του καταστηματος και θα το αναφερεις. τοσο απλο ειναι. επιτοπου το φορτιζουν.....και αν θες τους λες να το αφερεσουν και απο την θεση τους για να το επεξεργαστεις. σε δικια μου περιπτωση στα public στο mall, για το z10 μολις τους ειπα να μου το φορτισουν μου το συνδεσαν χωρις κανενα προβλημα.

πηγα στο mall σημερα το πρωι να αγορασω κατι και περασα να το δω. Ουτε στο πλαισιο ουτε στα public υπηρχε...πως να πουλησει εάν δεν το εχουν, να το δει ο άλλος που ψαχνει κινητο.

πηγα στο mall σημερα το πρωι να αγορασω κατι και περασα να το δω. Ουτε στο πλαισιο ουτε στα public υπηρχε...πως να πουλησει εάν δεν το εχουν, να το δει ο άλλος που ψαχνει κινητο.

Αυτο ειναι το κακο!δεν το βρισκεις για να το δεις...και μετα περιμενουνε πωλησεις στην blackberry...

καλησπερα!

μπορει να μου καποιος,εναν τροπο ωστε να ελενχω ποσα μβ καταναλωνει η συσκευη μου?σε 1 μερα ειχε καταναλωσει 30 χωρις να σερφαρω...

Xperia z

Αυτο ειναι το κακο!δεν το βρισκεις για να το δεις...και μετα περιμενουνε πωλησεις στην blackberry...

φταίει η ΒΒ που τα καταστήματα εχουν κρυψει το μοντελο της?

Καλησπέρα

Απέκτησα και εγω το Q10 μόλις σήμερα (εταιρικο) αλλά έχω ενα θεμα και ζητώ την βοηθειά σας.

Δεν μου εμφανίζει το όνομα που με καλεί παρά μόνο το νούμερο

Μήπως καποιος μπορεί να βοηθήσει???

Ευχαριστω

Καλησπέρα

Απέκτησα και εγω το Q10 μόλις σήμερα (εταιρικο) αλλά έχω ενα θεμα και ζητώ την βοηθειά σας.

Δεν μου εμφανίζει το όνομα που με καλεί παρά μόνο το νούμερο

Μήπως καποιος μπορεί να βοηθήσει???

Ευχαριστω

Το ειχαν κ οι χρήστες του Ζ10. Ριξε μια ματιά εκει. Κατι αλλαζαν στα country settings με το +30

BlackBerry Passport and a Playbook

φταίει η ΒΒ που τα καταστήματα εχουν κρυψει το μοντελο της?

Φταινε οι αντιπροσωποι της blackberry ,aν εχει...ουτε να το προωθησει ξερει.παραδειγμα:πριν απο κατι μηνες παω πλαισιο καλαμαριας θεσσαλονικης.σε ενα stand προωθησης λειτουργικων ειχε:iphone 5,samsung s4 nokia 925 και blackberry...9700!οποτε δεν υπαρχει καθολου προωθηση οπως θα επρεπε...

• The topic was unpinned