DJDB Δημοσιεύτηκε March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2013 (edited) Με αφορμή την παρουσίαση του Galaxy S4 της Samsung, το myphone.gr μπήκε και πάλι στο… στούντιο, για την ηχογράφηση ενός ακόμη επεισοδίου από το αγαπημένο μας podcast. Όπως καταλαβαίνετε, σήμερα σχολιάζουμε τόσο την ίδια την συσκευή και την παρουσίαση αυτής όσο και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, τι εξελίξεις περιμένουμε από τον χώρο των smartphones και τι ετοιμάζουν οι υπόλοιπες κατασκευάστριες. Και όλα αυτά «γαρνιρισμένα» με την δική μας (καυστική κάποιες φορές) άποψη. Το σημερινό επεισόδιο συντονίζει ο vlachaquito[/member] ενώ συμμετέχουν οι DJDB[/member] και plankton69[/member]. Την επεξεργασία του ήχου και την επιλογή των μουσικών κομματιών κάνει ο υποφαινόμενος (οπότε αποταθείτε σε αυτόν με τα αρνητικά σας σχόλια για το ότι δεν ακούτε το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι – και στο ότι τα πνευματικά δικαιώματα δεν μας αφήνουν να χρησιμοποιούμε τα τραγούδια που θα θέλαμε -). Το σημερινό επεισόδιο μπορείτε να το ακούσετε μέσω του MixCloud, από όπου μπορείτε να μας κάνετε και follow. Φυσικά, όπως πάντα, περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια. Φυσικά, μην ξεχάσετε να ψηφίσετε και στο σχετικό poll. Καλή ακρόαση! Η λίστα με τα μουσική κομμάτια που ακούγονται: grapes - i dunno not too quiet - zikweb midnight theme (cdk mix) airtone - ukeSounds soda - eighteen pieces phasenwandler - Longing for Freedom Edited March 19, 2013 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 μαλλον οχι γιατι ειμαι με note 2 και θα παρω και την 5.0...και αν αλλαξω κινητο παω στο ΒΒ Q10:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Day1. Λογικά από γερμανικό amazon. Τελικά στην Ευρώπη θα βγει με qualcomm 600 γιατί βλέπω να λέει quadcore 1.9ghz προσδίδει qualcomm 600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μάλλον ναι από εμένα. Πρωτάτης στο android με το solάκι, ήρθε η ώρα για μεγάλη αναβάθμιση ... κάπου τα επόμενα Χριστούγεννα!!! Θα ήθελα να δω και το Note III, αλλά μάλλον θα μεγαλώσει πολυυυύ για τα γούστα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 όχι οπωσδήποτε γιατί έχω το καλύτερο camera phone και για μένα έχει σημασία η κάμερα μόνο και όχι τα παιχνίδια και το ίντερνετ. επίσης όχι γιατί θα προτιμούσα αν επερνα android να αγόραζα το galaxy note 2 ή το note 3 όταν με το καλό μας έρθει. αλλά οπωσδήποτε το θεωρώ πρώτη επιλογή ανάμεσα στον ανταγωνισμό με εξερεση τα κινητά που ανέφερα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
discnick Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 φυσικά και όχι.. περιμένω το Z10 Limited Edition της BlackBerry . Έτσι κι αλλιώς όμως δεν θα έδινα ποτέ 600 ευρώ για το συγκεκριμένο ( βαρετό ) μοντέλο, αν θα τα σκαγα θα ήθελα κάτι φρέσκο κάτι καινούργιο.. ( παρόλα αυτά θα ήθελα 1-2 μέρες μαζί του δε λεω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Έχοντας το S3 και όντας πολύ ευχαριστημένος, θεωρώ ότι είναι σαφής βελτίωση και αναβάθμιση σε όλα. Θα το αγοράσω μόλις πέσει ικανοποιητικά η τιμή του κάποιος μηνες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyknockers Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 όχι! περιμένω πως και πως το Z10 της BlackBerry... Παράθεση tommyknockers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θα το τιμησω σιγουρα οταν πεσει λιγο η τιμη του.Λεφτα δεν υπαρχουν για πεταμα οποτε λιγους μηνες υπομονη.Σαν κινητο με καλυπτει απολυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 έχω το S3 3 μήνες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 σιγουρα θα το παρω διοτι το κινητο της γυναικας μου θελει αλλαγμα και θα της δωσω το s3 το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πάμε καρφί για το s4!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πλήρες κινητό αλλά δεν το αγοράζω με την καμία λόγω σχεδιασμού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 σε μερικουσ μηνεσ που θα πεσει η τιμη του , σιγουρα ναι....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ειμαι σιγουρος πως θα αγορασω το Note III !! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Λογικά ναι. Θα το αγοράσω μιας και το s3 το γλυκοκοιτάζει η κοπέλα μου, δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να το αγοράσω. Ήδη σκέφτομαι να δώσω το Note II που έχω 3 μήνες μόνο :P Το One από εμένα είχε φάει X από την ώρα που είδα ότι δεν έχει card slot όπως και 2300mhA μπαταρία που την θεωρώ χαμηλή για το hardware του. Τα 2 αυτά είναι must για μένα. Με καλύπτει περισσότερο το S4 κι ας έχει τα πλαστικά του, δεν με απασχολεί Edited March 19, 2013 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Όταν υπάρχει το one στην αγορά, αποκλείεται να δώσω χρήματα για το s4, εκτός κι αν είχαν τουλάχιστον 150 ευρώ διαφορά. Επειδή δεν θα την έχουν όμως, θα πήγαινα στο κορυφαίο one απευθείας. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. March 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Φυσικά, μην ξεχνάτε πως μαζί με τα σχόλια σας για το poll, περιμένουμε και τα σχόλια σας για το podcast (ακόμη και αν δεν σας άρεσε καθόλου). Μόνο με αυτά θα γίνουμε καλύτεροι ;). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σίγουρη αγορά. Κάτοχος όλων των Galaxy μέχρι τώρα Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το s3 και γιαυτο θα παω και στο s4 γιατι ειναι πολυ καλη αναβάθμιση.βεβαια κοίταξα και το one και z αλλα για τον ενα η για τον αλλον λογο δεν μου καθοντε οπως τα s3-s4.ετσι και αλλιώς δεν καίγομαι τωρα για αλλαγή . Edited March 19, 2013 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Eγινα κατοχος nexus 4 πριν 10 μερες και ειμαι υπερευχαριστημενος,οποτε δεν εχω σκοπο να παρω αλλο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Βρε παιδιά ποιος λέει στο podcast πως δεν έχει αλλάξει σημαντικά ο υπολογιστής τα τελευταία 5 χρόνια? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σε καμιά πενταετία....αποκλείεται! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 θα το αγορασω σιγουρα οταν πεσει λιγο η τιμη του υπολογιζω οτι θα ερθει στα 699 Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts