giannis24 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση δεν μου ανάβει καθόλου το led(φλας)!έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα η είναι μόνο σε μένα?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση με το SEUS μήπως έχει πάει κάτι στραβά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση δεν μου ανάβει καθόλου το led(φλας)!έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα η είναι μόνο σε μένα?:mad: Αν εχεις ενεργοποπιημένο το stamina mode δεν ανάβει το led για αναπάντητες και μηνύματα. Μήπως είναι αυτό ; Edited September 12, 2013 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Αν εχεις ενεργοποπιημένο το stamina mode δεν ανάβει το led για αναπάντητες και μηνύματα. Μήπως είναι αυτό ; Μιλάω για το φλας!δοκίμασα και με seus,τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δοκίμασε να κατεβάσεις καμία εφαρμογή φακό για να δεις αν ανάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Μιλάω για το φλας!δοκίμασα και με seus,τα ίδιακαι εμενα το ιδιο,μετα την αναβαθμιση δεν αναβε ουτε σε εφαρμογη με φακο αλλα ουτε και στις φωτογραφιες...οποτε το εστειλα service και περιμενω!λογικα μεσα στην επομενη εβδομαδα θα το εχω και θα σας πω αιτιολογια...! Edited September 13, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδιά βοήθεια, φόρτισα το κινητό χθες και το έκλεισα. Τώρα προσπαθώ να το ανοίξω και δεν κάνει τίποτα, ούτε φορτίζει και ούτε το pc το αναγνωρίζει παρά μόνο όταν πατάω και τα δύο πλήκτρα έντασης εμφανίζεται σαν συκευή qualcomm hs-usb qdloader 9008. Έχω ξεκλειδώσεο τo bootloader αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό. Τι να κάνω; Ούτε ένα μήνα δεν το έχω... :( Αν το πάω πίσω θα δουν ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδιά βοήθεια, φόρτισα το κινητό χθες και το έκλεισα. Τώρα προσπαθώ να το ανοίξω και δεν κάνει τίποτα, ούτε φορτίζει και ούτε το pc το αναγνωρίζει παρά μόνο όταν πατάω και τα δύο πλήκτρα έντασης εμφανίζεται σαν συκευή qualcomm hs-usb qdloader 9008. Έχω ξεκλειδώσεο τo bootloader αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό. Τι να κάνω; Ούτε ένα μήνα δεν το έχω... :( Αν το πάω πίσω θα δουν ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader; Εβγαλες-εβαλες την μπαταρια;Εχει φαει κ το δικο μου παρομοια σκαλωματα (κλεισιμο του η/υ χωρις αποσυνδεση του τηλ),κ επανηλθε με αυτον τον κλασσικο τροπο. Για flashmode πατας μονο το πληκτρο μειωσης του ηχου. Αν το πας στη Sony,θα δουν οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος,οποτε δεν εχεις εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το έκανα και πάλι το ίδιο! Πως θα δουν ότι είναι ξεκλ. ο bootloader αφου δεν αποκρίνεται ούτε στον υπολογιστή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το έκανα και πάλι το ίδιο! Πως θα δουν ότι είναι ξεκλ. ο bootloader αφου δεν αποκρίνεται ούτε στον υπολογιστή!! Σωστη η παρατηρηση σου,αλλα φανταζομαι οτι θα εχουν καποιο τροπο να εγκαταστησουν καινουριο λειτουργικο.Αν ομως ο bootloader ειναι ξεκλειδωμενος δεν σε αφηνει να κανεις εγκατασταση γνησιου λειτουργικου (μεσω SUS ή PCC).Δοκιμασες με flashtool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Και πάλι θα το αναγνώριζε το sus το είχα δοκιμάσει με ξεκλείδωτο bootloader πριν λίγες μέρες και το εβλεπε κανονικα απλα εγραφε οτι εχει τροποποιημένο λογίσμικό και δεν προχωρούσε! Και με το flash tool τιποτα, νεκρο χωρίς ενδεικτικό ηχο! Αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) Και πάλι θα το αναγνώριζε το sus το είχα δοκιμάσει με ξεκλείδωτο bootloader πριν λίγες μέρες και το εβλεπε κανονικα απλα εγραφε οτι εχει τροποποιημένο λογίσμικό και δεν προχωρούσε! Και με το flash tool τιποτα, νεκρο χωρίς ενδεικτικό ηχο! Αρα; Δυστυχως δεν ειμαι και πολυ εμπειρος...Αυτα θα εκανα εγω...Μακαρι να σε βοηθησει καποιος,ειτε απο εδω ειτε απο το xda... Παιδιά βοήθεια, φόρτισα το κινητό χθες και το έκλεισα. Τώρα προσπαθώ να το ανοίξω και δεν κάνει τίποτα, ούτε φορτίζει και ούτε το pc το αναγνωρίζει παρά μόνο όταν πατάω και τα δύο πλήκτρα έντασης εμφανίζεται σαν συκευή qualcomm hs-usb qdloader 9008. Έχω ξεκλειδώσεο τo bootloader αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό. Τι να κάνω; Ούτε ένα μήνα δεν το έχω... :( Αν το πάω πίσω θα δουν ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader; Μηπως βοηθαει αυτο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849170 Edited September 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 :XΔυστυχως δεν ειμαι και πολυ εμπειρος...Αυτα θα εκανα εγω...Μακαρι να σε βοηθησει καποιος,ειτε απο εδω ειτε απο το xda... Μηπως βοηθαει αυτο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849170 Δυστυχως όχι. Η συσκευή δεν αναγνωρίζεται ούτε σε fast boot, ούτε σε flash mode. Απλά το pc την βλέπει ως hs-usb qdloader 9008 όταν βγάζω την μπαταρία και πατήσω και τα 2 πλήκτρα έντασης ενώ ταυτόχρονα το συνδέω στη θύρα USB. Να τολμήσω να ζητήσω αντικατάσταση (εννοείτε πως δεν θα πω ότι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μιας και αυτό δεν φαίνεται πουθενά έτσι όπως είναι το τηλέφωνο τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 :X Δυστυχως όχι. Η συσκευή δεν αναγνωρίζεται ούτε σε fast boot, ούτε σε flash mode. Απλά το pc την βλέπει ως hs-usb qdloader 9008 όταν βγάζω την μπαταρία και πατήσω και τα 2 πλήκτρα έντασης ενώ ταυτόχρονα το συνδέω στη θύρα USB. Να τολμήσω να ζητήσω αντικατάσταση (εννοείτε πως δεν θα πω ότι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μιας και αυτό δεν φαίνεται πουθενά έτσι όπως είναι το τηλέφωνο τώρα). Μια δοκιμη δεν θα βλαψει... Λυπαμαι πολυ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ψήνομαι να αγοράσω το κινητό αλλά αυτό με την μη λειτουργία του φλας μετά την αναβάθμιση με ξενέρωσε. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω πώς είναι η ποιότητα στην επικοινωνία; Μας ακούει καλά ο συνομιλητής και εμείς αυτόν; Με το σήμα ΟΚ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Παιδιά μπορεί να μας κάνει κάποιος έναν οδηγό με Ελληνικές οδηγίες για το πως θα μπορέσουμε να κάνουμε root,,,, και πως να ξεκλειδώνει το bootloader....,,, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited September 18, 2013 by tselias69 Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Οπως έχω πει και παλιότερα το δικό μου δεν φορτίζει όταν είναι κλειστό. Αυτό συνέβη ξαφνικά μετά το 1ο root που έκανα Μάλλον είναι bug γιατί βρήκα το παρακάτω στο web που κάποιος λέει πως το ξεπέρασε όταν έβγαλε την sd card http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-L/Xperia-L-C2105-does-not-charge-if-it-is-off/td-p/340080 Συμβαίνει και σε άλλους ; edit Τελικά αυτή είναι η αιτία, μόλις έβγαλα την sd card φορτίζει κανονικά. Τί bug είναι αυτό ..... Edited September 19, 2013 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά έχει κάποιο θέμα με το touch το κινητό; Πήγα σήμερα στα Public να το δοκιμάσω από κοντά και πραγματικά δεν μπορούσα να το δουλέψω! Καθώς έκανα σκρολάρισμα στο μενού, άνοιγαν συνέχεια εφαρμογές και επιλογές με το παραμικρό. Ακουμπούσα κάπου να αλλάξω σελίδα, και άνοιγε την εφαρμογή που ήταν σε αυτό το σημείο! Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που δουλεύω touch κινητό και μου φάνηκε περίεργο και φυσικά μη λειτουργικό. Να σημειώσω ότι είχε 4 διαφορετικές συσκευές και σε όλες έκανε το ίδιο πράγμα. Είμαι μεταξύ του Xperia L και του Samsung Galaxy S3 Mini. Θεωρώ το Xperia ανώτερη συσκευή, αλλά εννοείται ότι δεν μπορώ να το δουλέψω αν έχει τέτοιο θέμα. Έχει κανείς εμπειρία και από τις δύο συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδιά έχει κάποιο θέμα με το touch το κινητό; Πήγα σήμερα στα Public να το δοκιμάσω από κοντά και πραγματικά δεν μπορούσα να το δουλέψω! Καθώς έκανα σκρολάρισμα στο μενού, άνοιγαν συνέχεια εφαρμογές και επιλογές με το παραμικρό. Ακουμπούσα κάπου να αλλάξω σελίδα, και άνοιγε την εφαρμογή που ήταν σε αυτό το σημείο! Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που δουλεύω touch κινητό και μου φάνηκε περίεργο και φυσικά μη λειτουργικό. Να σημειώσω ότι είχε 4 διαφορετικές συσκευές και σε όλες έκανε το ίδιο πράγμα. Είμαι μεταξύ του Xperia L και του Samsung Galaxy S3 Mini. Θεωρώ το Xperia ανώτερη συσκευή, αλλά εννοείται ότι δεν μπορώ να το δουλέψω αν έχει τέτοιο θέμα. Έχει κανείς εμπειρία και από τις δύο συσκευές; Δεν ξέρω τι έχουν κάνει στα Public του Βόλου, πάντως η συσκευή δεν παρουσιάζει κανένα τέτοιο θέμα και είναι καλύτερη επιλογή απο το s3 mini . Αγοράσα 2 συσκευές και οι δύο άψογες, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν ξέρω τι έχουν κάνει στα Public του Βόλου, πάντως η συσκευή δεν παρουσιάζει κανένα τέτοιο θέμα και είναι καλύτερη επιλογή απο το s3 mini . Αγοράσα 2 συσκευές και οι δύο άψογες, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! +1. Το εχω δουλεψει πολυ καιρο. Πηγαινε και σε καποιο αλλο καταστημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πήγα Λάρισα σήμερα και πέρασα από το Πλαίσιο να το δοκιμάσω και εκεί. Δούλευε μια χαρά. Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν στα public... και το touch του nexus 4 ήταν άθλιο όταν το δοκίμασα εκεί, αλλά ευτυχώς όταν το αγόρασα, ήταν τέλειο. Ίσως κάποιες συσκευές επηρεάζονται από το αντικλεπτικο που τους βάζουν στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNROSE Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Γεια σας!Εδω και μια εβδομαδα περιπου ειμαι και γω κατοχος του xperia L.Απο την πρωτη στιγμη με κερδισε!Μεγαλη οθονη,πολυ καθαρη με ζωντανα χρωματα,πολυ δυνατο ηχειο,το πιο δυνατο που εχω συναντησει σε smartphone θα ελεγα!Πολυ γρηγορο,ανταποκρινεται καλα!Αλλα εχω 2 προβληματακια,το ενα ειναι με την μπαταρια,αν και μετα απο 3 πια πληρες φορτισεις σα να αρχισε να παιρνει αλλη τροπη το θεμα αλλα το παρακολουθω και θα σας ενημεωνω.Το 2ρο προβλημα ειναι στην καμερα,ειναι αρκετα καλη για τα δικα μου γουστα και με εξυπηρετει αρκετα θα ελεγα αλλα....δεν εχει λειτουργια για να απενεργοποιησω τον ηχο στο κλειστρο της φωτογραφικης,το εψαξα και δεν υπαρχει πουθενα!Εκανα επαφορά αλλα τιποτα!Εχετε καμια ιδεα τι φταιει,υπαρχει κατι για να το κανω να μην ακουγεται αυτο το εκνευριστικο κλικ?Να συμπληρωσω οτι το δοκιμασα και ααθορυβο καθως επισης απενεργοποιησα και τους ηχους για παιχνιια κ.τ.λ. αλλα παλι τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν και δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό, συνήθως η επιλογή για απενεργοποίηση του ήχου κλήστρου βρίσκεται στις ρυθμίσεις της κάμερας (ενεργοποιείς την κάμερα και μετά μπαίνεις στις ρυθμίσεις της). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNROSE Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν και δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό, συνήθως η επιλογή για απενεργοποίηση του ήχου κλήστρου βρίσκεται στις ρυθμίσεις της κάμερας (ενεργοποιείς την κάμερα και μετά μπαίνεις στις ρυθμίσεις της). To έκανα ηδη αυτο αλλα εκει στις ρυθμισεις δεν υπαρχει η επιλογη για απενεργοποιηση-ενεργοποιηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 To έκανα ηδη αυτο αλλα εκει στις ρυθμισεις δεν υπαρχει η επιλογη για απενεργοποιηση-ενεργοποιηση! Είδες όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας? Στο δικό μου δεν φαίνονται όλες με τη μία. Υπάρχουν δύο οθόνες ρυθμίσεων και πρέπει να σύρω δεξιά-αριστερά για να δω την δεύτερη. Αν τελικά δεν υπάρχει η επιλογή, μπορείς να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, που κάνει αυτή τη δουλειά, από το Google Play. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts