alex_1982 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και στης γυναίκας μου που δεν είναι branded ήρθε η .12, όχι η .14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ούτε το δικό μου είναι Branded. Έχει σχέση αυτό? αμα ειναι branded αργουν αρκετα σε σχεση με τους υπολοιπους τα updates! αλλα παιζουν πολλα απ'οτι εχω καταλαβει για να σου καθυστερησει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχω το L & το SP. Πραγματικά οθονάρα με τα όλα της αυτή του L (ωραία χρώματα και ωραίο μαύρο που μερικές φορές μου θυμίζει Amoled). Του SP είναι λίγο ξεθωριασμένα και το μαύρο είναι αίσχος. Να μην μιλήσω για την διαχείρηση RAM, φωτογραφική, ηχείο που και πάλι το L παίρνει την πρωτιά...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχω το L & το SP. Πραγματικά οθονάρα με τα όλα της αυτή του L (ωραία χρώματα και ωραίο μαύρο που μερικές φορές μου θυμίζει Amoled). Του SP είναι λίγο ξεθωριασμένα και το μαύρο είναι αίσχος. Να μην μιλήσω για την διαχείρηση RAM, φωτογραφική, ηχείο που και πάλι το L παίρνει την πρωτιά...:cool: εγω πιστευω οτι αμα ειναι να φυγουμε απο το κινητο μας ειναι να παμε σε z και z1 ΜΟΝΟ!!! για τπτ αλλο δεν αξιζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εγω πιστευω οτι αμα ειναι να φυγουμε απο το κινητο μας ειναι να παμε σε z και z1 ΜΟΝΟ!!! για τπτ αλλο δεν αξιζει!! Ακριβώς, χωρίς υπερβολές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 παιδια καλησπερα, μετα το update σε .12 μετά απο τηλ. κολλάει, δεν μπορώ να πατήσω το κοκκινό για να τελειώσει η κλήση. ξεμπλοκάρει μόνο αν κλειδώσω την οθόνη και την ξεκλειδώσω.. λέτε να κάνω επαναφορα με seus θα φτιάξει η θα χάσω τζαμπα τα δεδομένα...? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ πάντως την αναβάθμιση δεν την κάνω,δεν το συνδέω κάν με το πισι για σιγουριά :-D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ξέρει κανείς αν λειτουργεί το framaroot στην 15.3.A.0.26 ? Το βλέπω σα συμβατό στους xda αλλά δε το δοκίμασα, σε μιας φίλης μ το κινητό!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 παιδια καλησπερα, μετα το update σε .12 μετά απο τηλ. κολλάει, δεν μπορώ να πατήσω το κοκκινό για να τελειώσει η κλήση. ξεμπλοκάρει μόνο αν κλειδώσω την οθόνη και την ξεκλειδώσω.. λέτε να κάνω επαναφορα με seus θα φτιάξει η θα χάσω τζαμπα τα δεδομένα...? Ξανά πέρνα την αναβάθμιση με το SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 η .12 σε μερικους εκανε αρκετα προβληματα(δεν συμπεριλαμβανομαι σε αυτους! αλλα κατα τα αλλα εχει καποια καλα χαρακτηριστικα! τωρα εχει βγει η .14 που εχει τα bug fix της .12 αν σε ενδιαφερει κρατα λιγο γιατι σε μερικους εχει ερθει ηδη! οποτε λογικα συντομα θα ερθει και σε εμας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisgr1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλημερα, Οπως ηδη εχω πει μου εχει ερθει εδω και λιγες μερες η .14, κατα περιεργο τροπο μου ερχονται οι αναβαθμισεις απο τους πρωτους. Το κινητο το ειχα κερδισει καινουργιο πολυ φθηνα σε δημοπρασια... Ειναι για αλλες αγορες ομως της Ευρωπης (φωτο). Τεςπα, δεν θα βαλω τελικα την .14 γιατι απο οτι ειδα διορθωνει το προβλημα με τον proximity sensor μετα το περας της κλησης, εγω δεν εχω τετοιο θεμα, θα περιμενω κανα πιο major update αν και οποτε ερθει... :) Α και μην ξεχασω kudos στον Mitsos_The_Great για το αρθρο που ανεβασε για root που το εχω κανει καιρο ηδη... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Καλημερα, Οπως ηδη εχω πει μου εχει ερθει εδω και λιγες μερες η .14, κατα περιεργο τροπο μου ερχονται οι αναβαθμισεις απο τους πρωτους. Το κινητο το ειχα κερδισει καινουργιο πολυ φθηνα σε δημοπρασια... Ειναι για αλλες αγορες ομως της Ευρωπης (φωτο). Τεςπα, δεν θα βαλω τελικα την .14 γιατι απο οτι ειδα διορθωνει το προβλημα με τον proximity sensor μετα το περας της κλησης, εγω δεν εχω τετοιο θεμα, θα περιμενω κανα πιο major update αν και οποτε ερθει... :) Α και μην ξεχασω kudos στον Mitsos_The_Great για το αρθρο που ανεβασε για root που το εχω κανει καιρο ηδη... :up: ουτε εγω εχω κανενα τρελο θεμα αλλα θα ηθελα να την βαλω μονο και μονο απο περιεργια για ενα πολυ ασημαντο θεμα που μου κανει!! και ναι οντως ο Mitsos_The_Great εχει βοηθησει αρκετα και εγω τον ευχαριστω πολυ και απο εδω!! :D εκαναν αναβαθμιση και στο pc companion (περιττη πληροφορια αλλα ειπα να την μοιραστω)! Edited January 17, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλημερα, Οπως ηδη εχω πει μου εχει ερθει εδω και λιγες μερες η .14, κατα περιεργο τροπο μου ερχονται οι αναβαθμισεις απο τους πρωτους. Το κινητο το ειχα κερδισει καινουργιο πολυ φθηνα σε δημοπρασια... Ειναι για αλλες αγορες ομως της Ευρωπης (φωτο). Τεςπα, δεν θα βαλω τελικα την .14 γιατι απο οτι ειδα διορθωνει το προβλημα με τον proximity sensor μετα το περας της κλησης, εγω δεν εχω τετοιο θεμα, θα περιμενω κανα πιο major update αν και οποτε ερθει... :) Α και μην ξεχασω kudos στον Mitsos_The_Great για το αρθρο που ανεβασε για root που το εχω κανει καιρο ηδη... :up: Χαίρομαι που σε βοήθησε ο οδηγός μου... :) ουτε εγω εχω κανενα τρελο θεμα αλλα θα ηθελα να την βαλω μονο και μονο απο περιεργια για ενα πολυ ασημαντο θεμα που μου κανει!! και ναι οντως ο Mitsos_The_Great εχει βοηθησει αρκετα και εγω τον ευχαριστω πολυ και απο εδω!! :D Να είσαι καλά φίλε! :D Τι το ασήμαντο σου κάνει; εκαναν αναβαθμιση και στο pc companion (περιττη πληροφορια αλλα ειπα να την μοιραστω)! Και εκτός αυτού άλλαξε και η διαθέσιμη έκδοση επιτέλους στο Site τους http://www.sonymobile.com/gr/software/phones/xperia-l/ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...Σήμερα πήρα το τηλέφωνο και αφού το σύνδεσα στο companion μου έβγαλε ενημέρωση για την έκδοση 15.3.A.0.26 την οποία και έκανα. Στο site της sony όμως και σε πολλούς από εσάς έχει την 15.3.A.1.14. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι δεν καταλαβαίνω? Είναι παλιά η 026? . Το τηλέφωνο το αγόρασα από το eshop Επίσης δεν είχε ταινία ασφαλείας...Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaky Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά να σας κάνω μία ερώτηση μετά της τελευταίες αναβαθμίσεις δηλ την .12 και την .14 η μπροστινή κάμερα σας δουλεύει άψογα γιατί εμένα μου φενεται αρκετά σκούρα μόνο προβολέα δεν ανάβω για να φενομαι στον συνομιλητή.. Κατά τα άλλα το κινητό τα σπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Να είσαι καλά φίλε! :D Τι το ασήμαντο σου κάνει; http://www.sonymobile.com/gr/software/phones/xperia-l/ ! μου μενει για πολλες ωρες ο αισθητηρας φωτος διπλα απο την μπροστινη καμερα εκεινο το κοκκινο ανοιχτος! δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο και δεν μιλαω μονο σε κλησεις! και μετα μπορει να κλεισει μονος του χωρις να κανω κατι! Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...Σήμερα πήρα το τηλέφωνο και αφού το σύνδεσα στο companion μου έβγαλε ενημέρωση για την έκδοση 15.3.A.0.26 την οποία και έκανα. Στο site της sony όμως και σε πολλούς από εσάς έχει την 15.3.A.1.14. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι δεν καταλαβαίνω? Είναι παλιά η 026? . Το τηλέφωνο το αγόρασα από το eshop Επίσης δεν είχε ταινία ασφαλείας...Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? σε καποιους καθυστερουν αρκετα φιλε μου! ειναι και απο που προερχεται το κινητο απ'οτι εχω καταλαβει!! πριν απο την .14 ειναι μια αλλη αναβαθμιση η .12 που ειναι η κυρια μετα την .26 η οποια κυκλοφορησε γυρω στις αρχες του μηνα και αμεσως μετα κυκλοφορησε η .14 που ειναι στην ουσια bug fix της .12 για καποια προβληματα που δημιουργησε σε καποιους χρηστες!! προτεινω να περιμενεις κατευθειαν την .14 για να μην σου δημιουργησει καποιο θεμα! αλλιως αμα βιαζεσαι με το που ερθει κατεβασε την και αμα δεν δουλευει κανε επαναφορα με SEUS!! οταν λες ταινια ασφαλειας εννοεις στο κουτι? γιατι αν εννοεις αυτο κανονικα πρεπει να ειναι σφραγισμενο!! Παιδιά να σας κάνω μία ερώτηση μετά της τελευταίες αναβαθμίσεις δηλ την .12 και την .14 η μπροστινή κάμερα σας δουλεύει άψογα γιατί εμένα μου φενεται αρκετά σκούρα μόνο προβολέα δεν ανάβω για να φενομαι στον συνομιλητή.. Κατά τα άλλα το κινητό τα σπάει εγω ειμαι ακομα με την .12 και το μονο θεμα που εχω ειναι οτι μπορει να εμφανιζει κατι σαν κινουμενες γραμμες οπως πχ στις παλιες αναλογικες τηλεορασεις που εκανε παρασητα! (μην περιμενεις και πολλα απο καμερα vga ειναι και νομιζω πολυ χαμηλη κι'ολας) απο φωτισμο παντως σχετικα καλα παει η δικη μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 μου μενει για πολλες ωρες ο αισθητηρας φωτος διπλα απο την μπροστινη καμερα εκεινο το κοκκινο ανοιχτος! δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο και δεν μιλαω μονο σε κλησεις! και μετα μπορει να κλεισει μονος του χωρις να κανω κατι! σε καποιους καθυστερουν αρκετα φιλε μου! ειναι και απο που προερχεται το κινητο απ'οτι εχω καταλαβει!! πριν απο την .14 ειναι μια αλλη αναβαθμιση η .12 που ειναι η κυρια μετα την .26 η οποια κυκλοφορησε γυρω στις αρχες του μηνα και αμεσως μετα κυκλοφορησε η .14 που ειναι στην ουσια bug fix της .12 για καποια προβληματα που δημιουργησε σε καποιους χρηστες!! προτεινω να περιμενεις κατευθειαν την .14 για να μην σου δημιουργησει καποιο θεμα! αλλιως αμα βιαζεσαι με το που ερθει κατεβασε την και αμα δεν δουλευει κανε επαναφορα με SEUS!! οταν λες ταινια ασφαλειας εννοεις στο κουτι? γιατι αν εννοεις αυτο κανονικα πρεπει να ειναι σφραγισμενο!! εγω ειμαι ακομα με την .12 και το μονο θεμα που εχω ειναι οτι μπορει να εμφανιζει κατι σαν κινουμενες γραμμες οπως πχ στις παλιες αναλογικες τηλεορασεις που εκανε παρασητα! (μην περιμενεις και πολλα απο καμερα vga ειναι και νομιζω πολυ χαμηλη κι'ολας) απο φωτισμο παντως σχετικα καλα παει η δικη μου!! Το bug με τον αισθητήρα να'σαι σίγουρος πως θα επιλυθεί με την .14!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ναι, εννοώ την ταινία στο κουτί.....δεν υπήρχε καθόλου. Μέσα φαινόταν όλα κανονικά.. και γω πρώτη φορά το είδα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποιο θέμα!!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ναι, εννοώ την ταινία στο κουτί.....δεν υπήρχε καθόλου. Μέσα φαινόταν όλα κανονικά.. και γω πρώτη φορά το είδα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποιο θέμα!!!:confused: ας το ελπισουμε και καλοριζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα, ένας φίλος μου το πήρε προχθές και μου είπε ότι κάνει 3 ώρες να φορτίσει.. Χωρίς να το πειράζει πολύ, του κρατάει η μπαταρία 6 ώρες.. Είναι νορμάλ η κάτι παίζει; Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα, ένας φίλος μου το πήρε προχθές και μου είπε ότι κάνει 3 ώρες να φορτίσει.. Χωρίς να το πειράζει πολύ, του κρατάει η μπαταρία 6 ώρες.. Είναι νορμάλ η κάτι παίζει; Καλησπερα!!οχι σιγουρα δεν ειναι νορμαλ... φορτιζει γυρω στα 30-45 λεπτα πληρη φορτιση και κραταει σε νορμαλ χρηση 2-3 ημερες!! εχει κανει τα update? γιατι διορθωνουν καποια πραγματα... αλλιως να το παει αμεσα στο service!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όταν μεταφέρω κάποια εφαρμογή στην εσωτερική αποθήκευση, εξαφανίζονται οι συντομεύσεις από την αρχική οθόνη (μετά από επανεκίνηση). Είναι κάποιο bug αυτό? Σίγουρα χρειάζεται, γιατί η μνήμη είναι μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaky Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση στην καινούργια έκδοση την .14 η διαδικασία για το root ειναι η ίδια με την .12 ?? Το είχα root και με την αναβάθμιση στην .14 σταμάτησε να ειναι root κ θέλω να το ξανακάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Καλησπερα!!οχι σιγουρα δεν ειναι νορμαλ... φορτιζει γυρω στα 30-45 λεπτα πληρη φορτιση και κραταει σε νορμαλ χρηση 2-3 ημερες!! εχει κανει τα update? γιατι διορθωνουν καποια πραγματα... αλλιως να το παει αμεσα στο service!! 30-45 λεπτά; σε τι ποσοστό το φορτίζεις ? Γιατί δεν κάνει ποτέ τόσο σε μένα; Edited January 19, 2014 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Παιδιά να κάνω μία ερώτηση στην καινούργια έκδοση την .14 η διαδικασία για το root ειναι η ίδια με την .12 ?? Το είχα root και με την αναβάθμιση στην .14 σταμάτησε να ειναι root κ θέλω να το ξανακάνω ναι ειναι η ιδια!! 30-45 λεπτά; σε τι ποσοστό το φορτίζεις ? Γιατί δεν κάνει ποτέ τόσο σε μένα; τι να σου πω...!! το μαξ να μου κανει απο γυρω στο 10-20% ειναι μια ωρα!! (δεν το χρονομετραω κι'ολας αλλα σιγουρα δεν κανει παραπανω!!! αμα θες να κανεις αποτελεσματικη φορτιση γρηγορα γιατι θες να φυγεις γρηγορα η οτιδηποτε βαλε flight mode! (δεν μιλαω με ανοιχτο το flight για τα ποσοστα που σου ειπα!!) Όταν μεταφέρω κάποια εφαρμογή στην εσωτερική αποθήκευση, εξαφανίζονται οι συντομεύσεις από την αρχική οθόνη (μετά από επανεκίνηση). Είναι κάποιο bug αυτό? Σίγουρα χρειάζεται, γιατί η μνήμη είναι μικρή. ειναι ροοτ? Edited January 19, 2014 by alepoudiarhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts