Jump to content

Sony Xperia L

nick2crete
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@dimitrissa μετά από το root που έκανες, φορτίζει κλειστό ;

Οταν το είχα κάνει root στην παλιά έκδοση έπρεπε να είναι ανοικτό για να φορτίσει

Μπορείς να σβήσεις όποια εφαρμογή θέλεις ή όχι ;

Δεν ξέρω αν φορτίζει κλειστό και δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατι δεν έχω το κινητο κοντά μου . Δεν νομίζω να παίζει ρόλο πάντως,

Εννόειται οτι σβήνεις οτι θέλεις. Απλά να προσέχεις μη σβήσεις κάτι που δεν πρέπει.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 983
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν φορτίζει κλειστό και δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατι δεν έχω το κινητο κοντά μου . Δεν νομίζω να παίζει ρόλο πάντως,

Εννόειται οτι σβήνεις οτι θέλεις. Απλά να προσέχεις μη σβήσεις κάτι που δεν πρέπει.

Σε ρωτάω γιατί το root που είχα κάνει εγώ ήταν partial και δεν σε άφηνε να σβήσεις κάποια εφγαρμογή του τηλεφώνου πχ τον Chrome

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

σήμερα το άνοιξα και το σκαλίζω να δω διαφορές απο το άλλο ανδροειδές που έχω. η μπροστινή κάμερα γιατί γίνεται ασπρόμαυρη αν δεν είσαι κοντά σε φως και όταν είσαι γίνεται κανονική; γίνεται και σε εσάς αυτό;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

σήμερα το άνοιξα και το σκαλίζω να δω διαφορές απο το άλλο ανδροειδές που έχω. η μπροστινή κάμερα γιατί γίνεται ασπρόμαυρη αν δεν είσαι κοντά σε φως και όταν είσαι γίνεται κανονική; γίνεται και σε εσάς αυτό;

Αυτό ήταν διαπιστωμένο πρόβλημα της μπροστινής κάμερας με την παλιά έκδοση λογισμικού.

Κάνε το update στην 2.17 έκδοση και θα βελτιωθεί πολύ!

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Αυτό ήταν διαπιστωμένο πρόβλημα της μπροστινής κάμερας με την παλιά έκδοση λογισμικού.

Κάνε το update στην 2.17 έκδοση και θα βελτιωθεί πολύ!

επανέρχομαι για να επιβεβαιώσω πως βελτιώθηκε.:)

edit αυτή η εκνευριστική ειδοποίηση πως δεν έχω ενεργά τα δεδομένα πως εξαφανίζεται απο την μπάρα ειδοποιήσεων;; ψάχνω ψάχνω..

Edited by neutral

Androidoθαυμάστρια.

Επικοινώνησα με την Sony και μου είπαν προφανώς επειδή το μοντέλο είναι καινούριο σχετικά θα αναβαθμιστεί από 4.1.2 σε 4.3 αλλά δεν γνωρίζουν πότε. Λογικό αν σκεφτούμε ότι το κινητό μας διαθέτει Adreno 305 η οποία υποστιρίζει OPEN GL 3.0 και τι αξιοποιεί η 4.3 μόνο!

Επικοινώνησα με την Sony και μου είπαν προφανώς επειδή το μοντέλο είναι καινούριο σχετικά θα αναβαθμιστεί από 4.1.2 σε 4.3 αλλά δεν γνωρίζουν πότε. Λογικό αν σκεφτούμε ότι το κινητό μας διαθέτει Adreno 305 η οποία υποστιρίζει OPEN GL 3.0 και τι αξιοποιεί η 4.3 μόνο!

Τέλειο νέο! Αν και σχεδόν αυτονόητο. Αυτό γιατί θα έπρεπε οπωσδόποτε να λάβει μια αναβάθμιση (0 αναβαθμίσεις = τεράστιο φιάσκο) και η 4.2 από τη 4.3 εχει μικρές διαφορές. Επίσης θα ήταν αστείο να μην λάβει την εκδοση με openGL αφου την στηρίζει.

Αντε να δουμε πότε!

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Τέλειο νέο! Αν και σχεδόν αυτονόητο. Αυτό γιατί θα έπρεπε οπωσδόποτε να λάβει μια αναβάθμιση (0 αναβαθμίσεις = τεράστιο φιάσκο) και η 4.2 από τη 4.3 εχει μικρές διαφορές. Επίσης θα ήταν αστείο να μην λάβει την εκδοση με openGL αφου την στηρίζει.

Αντε να δουμε πότε!

Εννοείται ότι θα αναβαθμιστεί. Το θέμα είναι πότε

Γειας σας . Ειμαι και εγω απο χθες νεος κατοχος του XL.θελω να ρωτισω καποια πραγματα για την συσκευασια για να ειμαι σιγουρος.Το κινητο το αγορασα απο το πουλοφωνο απο τον τσιγκουνη.Το κινητο λειτουργει τελεια αλλα με προβληματιζει οτι στην μπαραρια πανω λεει 1.700 μαβ ενω στα χαρακτηριστικα λεει οτι πρεπει να ειναι 1.750 mah.Επισης να ακουστικα λενε made in vietnam.Παρολαυτα το κινητο λειτουργει μια χαρα μεχρι στιγμης . Ειναι οκ η μπαταρια ? Σωστα ειναι ολα μεσα?Ευχαριστω !

σε αναπαντητες και μυνηματα αναβοσβηνει κανενα led?εχει ζουμ η καμερα?ειναι καλυτερο απο το sole?? Edited by xristos270

Γειας σας . Ειμαι και εγω απο χθες νεος κατοχος του XL.θελω να ρωτισω καποια πραγματα για την συσκευασια για να ειμαι σιγουρος.Το κινητο το αγορασα απο το πουλοφωνο απο τον τσιγκουνη.Το κινητο λειτουργει τελεια αλλα με προβληματιζει οτι στην μπαραρια πανω λεει 1.700 μαβ ενω στα χαρακτηριστικα λεει οτι πρεπει να ειναι 1.750 mah.Επισης να ακουστικα λενε made in vietnam.Παρολαυτα το κινητο λειτουργει μια χαρα μεχρι στιγμης . Ειναι οκ η μπαταρια ? Σωστα ειναι ολα μεσα?Ευχαριστω !

Και εμένα η μπαταρία γράφει 1700 MAh, οπότε δεν νομίζω πως έχεις πρόβλημα.

Επίσης το δικό μου και στο κινητο και στη μπαταρία λέει Made in China. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως πρέπει να σε προβληματίζει.

Πολλές φορές τα skroutzoμαγαζα κάνουν παραεισαγωγές τα κινητά από αγορές άλλων χωρών. Π.χ. το Xperia U που είχα πάρει για τη κοπέλα μου από πολύ γνωστό και αξιόλογο skroutzoμάγαζο, ήταν εισαγωγή γερμανίας (γερμανικό μενού, εγχειρίδιο κλπ).. Αρα μπορει η παρτίδα να ειναι από κάποια άλλη χώρα και άρα να κατασκευάζεται αλλού (π.χ. ο αντιπρόσωπος της Sony στην Ελλάδα να προμηθεύεται από Κίνα, ενώ ο Γερμανός απο Ταιβάν.

Απο τη στιγμή που η συσκευή έχει Πανευρωπαική (ίσως και παγκοσμια, δεν ξερω) εγγύση, μη σε νοιάζει αν είναι και από τη Ναμίμπια!

σε αναπαντητες και μυνηματα αναβοσβηνει κανενα led?εχει ζουμ η καμερα?ειναι καλυτερο απο το sole??

Ναι αναβοσβήνει led σε όλες τις ειδοποιήσεις (αναπαντητες, μηνυματα, g+ notifications, hangouts κλπ)

Η κάμερα έχει ψηφιακό ζουμ.

Ρε παιδιά αυτό το εικονίδιο αριστερά από το wifi τι είναι;;;

Androidoθαυμάστρια.

Καποια εφαρμογη θα στο εχει βγαλει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξοικονόμηση ενέργειας είναι. Δες το μέσα από τις ρυθμίσεις

Χτες το εμφάνισε ενώ την έχω μέρες ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση.γιατί;

Androidoθαυμάστρια.

Χτες το εμφάνισε ενώ την έχω μέρες ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση.γιατί;

Γιατί μπορεί να έχεις ρύθμιση να ενεργοποειται η εξοικονόμηση όταν η μπαταρία φθάσει το 30%. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις και θα το καταλάβεις

Δεν έχεις πρόβλημα και είσαι κομπλέ ....Απλά απο e-shops και τα σχετικά θέλει μεγάλη προσοχή γτ παίζει να σου δίνουν και ελαφρώς μεταχειρισμένα

xperia l ή xperia m και γιατι???και τα δυο ειναι super,ποιο απο τα δυο ομως συμφερει και γιατι να το παρω απο το αλλο,ακουω γνωμες...!!!ευχαριστω..!!:D

xperia l ή xperia m και γιατι???και τα δυο ειναι super,ποιο απο τα δυο ομως συμφερει και γιατι να το παρω απο το αλλο,ακουω γνωμες...!!!ευχαριστω..!!:D

Αν δουμε τα χαρτια,το L εχει περισσοτερη εσωτερικη μνημη,καλυτερη καμερα,μεγαλυτερη οθονη,ενω το Μ ειναι λιγο ελαφρυτερο...Κ απ'οτι ειδα στο Skroutz η τιμη τους ειναι παραπλησια...

Αν δουμε τα χαρτια,το L εχει περισσοτερη εσωτερικη μνημη,καλυτερη καμερα,μεγαλυτερη οθονη,ενω το Μ ειναι λιγο ελαφρυτερο...Κ απ'οτι ειδα στο Skroutz η τιμη τους ειναι παραπλησια...

Συμφωνώ απόλυτα έχουν την ίδια τιμή και το L έχει τα παραπάνω πλεονεκτήματα . Θεωρώ ότι το Μ υπερτερεί έναντι του L στο design με τα χρωματάκια και τα σχετικά και το L είναι πολύ καλύτερο

Συμφωνώ απόλυτα έχουν την ίδια τιμή και το L έχει τα παραπάνω πλεονεκτήματα . Θεωρώ ότι το Μ υπερτερεί έναντι του L στο design με τα χρωματάκια και τα σχετικά και το L είναι πολύ καλύτερο

Αν ψαξετε σε e-shops,θα βρειτε θηκες για το L με διαφορα χρωματα κ σχεδια!

Αν ψαξετε σε e-shops,θα βρειτε θηκες για το L με διαφορα χρωματα κ σχεδια!

Τα e-shops δεν τα πολυεμπιστεύομαι γτ μπορεί να σου πωλήσουν ακόμα και μεταχειρισμένα εξαρτήματα .οπότε ας δώσω κάτι παρπάνω να είμαι σίγουρος

Τα e-shops δεν τα πολυεμπιστεύομαι γτ μπορεί να σου πωλήσουν ακόμα και μεταχειρισμένα εξαρτήματα .οπότε ας δώσω κάτι παρπάνω να είμαι σίγουρος

Φίλε σέβομαι την άποψη σου, αλλα διαφωνώ 100%

Πλέον, μετά από 9 χρονια εμπειρίας στις ηλεκτρονικές αγορές, από εγχώρια και ξένα μαγαζιά, μπορώ να πω πως εμπιστεύομαι περισσότερο τα eshops παρά τα φυσικά μαγαζιά.

Κι αυτό γιατί σε όλες μου τις συναλλαγές (πάνω από 600, σύμφωνα με το paypal + άλλες τόσες από τη κάρτα, για αγορές από $0,99 μέχρι $2000) ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα!!! Και στα ελάχιστα προβλήματα που αντιμετώπισα (μετρημένα στο ένα χέρι δηλαδή) αποζημιώθηκα 100% με τα λεφτά μου πίσω και πολλές φορές και τα λεφτά μου και το προϊόν (π.χ. θήκη από το ebay που μου ήρθε σε λάθος χρώμα και ο πωλητής μου είπε να κρατήσω και τη λάθος θήκη και μου έκανε full refund!!)

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως κάποιος ξέρει να με διαφωτίσει αν το xperia L μπορεί να φορτίσει από υπολογιστή με οποιοδήποτε καλώδιο micro usb ή υπάρχει στο εμπόριο καλώδιο ειδικά για αυτό το μοντέλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως κάποιος ξέρει να με διαφωτίσει αν το xperia L μπορεί να φορτίσει από υπολογιστή με οποιοδήποτε καλώδιο micro usb ή υπάρχει στο εμπόριο καλώδιο ειδικά για αυτό το μοντέλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορεί με οποιοδήποτε :)

• The title was changed to Sony Xperia L