tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καμία μα καμια απολύτως.:) Ακριβώς απλά οι άλλοι μας δουλεύουν. Ειδικά το μαγαζί που έλεγαν πριν τα Παδια είναι ελληνικό το τηλέφωνο. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σημερα το παρελαβα.κανα μισαωρο που το δουλεψα εχω να πω τα εξης Οθονη απο αλλο πλανητη...δεν περιγραφεται με λογια. Πολυ καλο κρατημα στο χερι, ελαφρυ, κουμπωνει στην παλαμη σου. Η καμερα ειναι τουμπανο. Δεν υπαρχει Lag στο κινητο...ουτε κατα διανοια. Ποιτητα κατασκευης εξαιρετικη.Ξεχαστε αυτες τις βλακειες που ακουγονται με πλαστκουρες και τετοια. Το κινητο μοιαζει πολυ premium.το πισω μερος δεν ξερω τι υλικο ειναι αλλα καμια σχεση με πλαστικο. Σου δινει την αισθηση οτι ειναι κατι ακριβο.Γενικα η ποιοτητα κατασκευης σου δινει την αισθηση οτι κρατας ενα πολυ ακριβο κινητο. Στα αρνητικα τωρα - brightness Με brightness στο 50% και κατω...η οθονη ειναι αχρηστη...δεν μπορεις να το δουλεψεις το κινητο. Με brightness 70-100% η οθονη ειναι απαιχτη.Το automatic brightness δεν φαινεται να δουλευει σωστα. Μεγειές :) Παρατήρησες καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer?Το έγραψε ο φίλος πιο πάνω και το είχε αναφέρει και φίλος που είχε πάει στην επίσημη παρουσίαση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και λίγο οφ τοπικ...τι διαφορά έχει άμα αγοράσω το κινητό από το μαγαζί που είπατε πιο πριν με 65 λιγότερο από το να το αγοράσω από το πλαίσιο,παμπλικ κτλ..Έχει διαφορά σε εγγύηση ή σε τίποτα άλλο; Ευχαριστώ πολύ Τιποτα απλα θυμιζει Ριο στα μεγαλα καταστηματα (τα καρτελ ζουν και βασιλευουν ) Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πάντως δίπλα στο νότε 2 που το είδα,μου φάνηκε πολύ μεγάλο το νότε ρε ****το... οριακά ίσως να το άντεχα.Αλλα αν το 3αρι μεγαλώσει και άλλο δεν θα αντέχεται... Ελπίζω να κάνουν το ίδιο με το 4αρι και να μεγαλώσει η οθόνη μόνο όσο γίνεται.Σκεφτομαι να το περιμένω και μετά να αποφασίσω. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Γυρισα απο Media markt.......Και κλαιω ακομα.....ΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΑΛΙ!!!!! Χαλαρα θα το ξαναπω οπως ολοι ξερετε η οθονη δεν υ-π-α-ρ-χ-ε-ι ,νομιζα οτι αυτο που βλεπω θα κανω μια κ θα το αγγιξω. Η καμερα στα δικα μου ματια τρομερο αποτελεσμα.Στο σκοταδι δεν ξερω τι μπορει να κανει. Αισθηση στο χερι μιας κ ειναι απο τα ψηλα στανταρ μου,νοιοθεις οτι εχεις κινητο...στηβαρο αν κ ελαφρυ,πολυ δεμενο το πιεσα για να δω αν εχουμε θορυβους .Χαμπαρι δεν παιρνει. Γενικα παντως ουτε καν θα κατσω να ασχοληθω με το One (που ελεγα να δω και αυτο) γιατι ερωτευτηκα με την πρωτη ματια κ ειμαι κ μονογαμικος.:ninja: Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έτοιμοι είμαστε εμείς!!!Root και spirit fm να δούμε άν δουλεύει το ενσωματομένο chipset!!!:X Mε γειές!!!;) μακάρι να γίνεται αυτο!αμα το μαθει καποιος ας ενημερωσει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μεγειές :) Παρατήρησες καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer?Το έγραψε ο φίλος πιο πάνω και το είχε αναφέρει και φίλος που είχε πάει στην επίσημη παρουσίαση Δεν το δοκιμασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Γυρισα απο Media markt.......Και κλαιω ακομα.....ΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΑΛΙ!!!!! Χαλαρα θα το ξαναπω οπως ολοι ξερετε η οθονη δεν υ-π-α-ρ-χ-ε-ι ,νομιζα οτι αυτο που βλεπω θα κανω μια κ θα το αγγιξω. Η καμερα στα δικα μου ματια τρομερο αποτελεσμα.Στο σκοταδι δεν ξερω τι μπορει να κανει. Αισθηση στο χερι μιας κ ειναι απο τα ψηλα στανταρ μου,νοιοθεις οτι εχεις κινητο...στηβαρο αν κ ελαφρυ,πολυ δεμενο το πιεσα για να δω αν εχουμε θορυβους .Χαμπαρι δεν παιρνει. Γενικα παντως ουτε καν θα κατσω να ασχοληθω με το One (που ελεγα να δω και αυτο) γιατι ερωτευτηκα με την πρωτη ματια κ ειμαι κ μονογαμικος.:ninja: Το άσπρο ψαχουλεψες? :lol: Δοκίμασες κάποια από τις νέες λειτουργίες? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μεγειές :) Παρατήρησες καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer?Το έγραψε ο φίλος πιο πάνω και το είχε αναφέρει και φίλος που είχε πάει στην επίσημη παρουσίαση Αργύρη ναι έχει τη καθυστέρηση του στο dialer και αυτό ειδικά τη πρώτη φορά που ανοίγει, αλλά...who's care, o ex dialer να ναι καλά, root και εφαρμογή συστήματος αμέσως και είσαι jet :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Δεν το δοκιμασα. Δέν καλέσες κανένα με το τηλέφωνο?Εννούμε το πόσος χρόνος διανύεται από την στιγμή που πατάς τον dialer για να σου εμφανίσει τους αριθμούς για να πληκτρολόγήσεις.Παρατήρησες lag ( καθυστέρηση) εκεί καθόλου? Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ενημερωτικα για τον φιλο που ελεγε οτι θελει να το παρει τωρα και δεν το βρησκει πουθενα.. μολις πηρα mail απο public και λεει "Ερχεται σημερα το νεο Galaxy S4". Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια.. απλα λεω οτι μου στειλαν Πήρα τηλ λένε δεν παρέλαβαν ακόμα καθυστερεί ο προμηθευτής. Είναι αυτό που έγραψα πιο πριν 1-5 και να το έχουν τότε θα το δώσουν γιατί τότε έχουν πει ημέρα κυκλοφορίας :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Επιβεβαιωνω και εγώ το lag στον dialer :mad: Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Το άσπρο ψαχουλεψες? :lol: Δοκίμασες κάποια από τις νέες λειτουργίες? ολα τα δοκιμασα μεχρι κ την μπλουζα μου εβαλα πανω να δω αν το Touch ειναι οκ.:lol:Ολα πανε σφαιρα χωρις καμια καθυστερηση.κ αυτο με τα ματια που ανεβοκατεβαινει.Γενικα αυτα τα air view ,αν το λεω σωστα ,θα με βολεψουν πολυ μαζι με το πρωινο μου γιατι πασαληβομαι ευκολα.:lol:το μονο που δεν εψαξα καλα ηταν το ηχειο(ικανοποιητικο) και το σερφαρισμα γιατι δεν ειχε ιντερνετ.(ελεος) Για το χρωμα τωρα εγω προτιμώ το μαυρο γιατι το νικελ μου κανει πιο καλα στο ματι σε αυτο το χρωμα δειχνει πιο κυριλε.κ επισης τα δυο προηγουμενα iphone που ειχα ηταν ασπρα. Σε πολυ φωτισμο οπως εκει μεσα ειναι γκρυ σκουρο.Μπλε που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ δεν ειδα εγω ουτε καν σαν αποχρωση. Edited April 29, 2013 by yiannisv2000 Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ο καθενας κανει τα χρηματα του ο,τι θελει. Για μενα το S4 ειναι με διαφορα το καλυτερο κινητο all rounder. Πας ταξιδι,και βγαζεις φωτογραφιες μια χαρα ακομα και με το κινητο,εισαι εν κινηση και αλλαζεις μπαταρια.....βαζεις μια καρτουλα και το πας και σε 80+ gb.. μεσα σε αυτα μιλαμε για κινητο που αναλογικα θα παρει την εκδοση android 6.0 οποτε αντε γεια. Δεν ᾽᾽βρισκομαι᾽᾽ αυτον τον καιρο και μαλλον θα αγορασω κατι αλλο για να ειμαι λιγο πιο συγχρονος,αν ομως αγοραζα δεν υπηρχε περιπτωση να παρω αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα. Πανεμορφο,ελαφρυ,δυνατο,πληρες σε ολα. η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι το παν...εχει τους συμβιβασμους της και αυτη. Το S4 θα ηταν η επιλογη μου,και μαλιστα αυτο με τον snap Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Επιβεβαιωνω και εγώ το lag στον dialer :mad: Εχει τοσα πραγματα να ασχοληθεις που πιστευω οτι δεν θα σε ενδιαφερει καν. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ο καθενας κανει τα χρηματα του ο,τι θελει. Για μενα το S4 ειναι με διαφορα το καλυτερο κινητο all rounder. Πας ταξιδι,και βγαζεις φωτογραφιες μια χαρα ακομα και με το κινητο,εισαι εν κινηση και αλλαζεις μπαταρια.....βαζεις μια καρτουλα και το πας και σε 80+ gb.. μεσα σε αυτα μιλαμε για κινητο που αναλογικα θα παρει την εκδοση android 6.0 οποτε αντε γεια. Δεν ᾽᾽βρισκομαι᾽᾽ αυτον τον καιρο και μαλλον θα αγορασω κατι αλλο για να ειμαι λιγο πιο συγχρονος,αν ομως αγοραζα δεν υπηρχε περιπτωση να παρω αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα. Πανεμορφο,ελαφρυ,δυνατο,πληρες σε ολα. η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι το παν...εχει τους συμβιβασμους της και αυτη. Το S4 θα ηταν η επιλογη μου,και μαλιστα αυτο με τον snap H ποιότητα κατασκευής είναι το παν,και το 4αρι δεν υστερεί σε θέμα ποιοτητας.Μην μπερδεύεται βρε τα υλικά με την ποιότητα,γιατί κάποιοι που δεν γνωρίζουν,θα νομίζουν ότι είναι χάλι μαύρο το κινητό,οταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής,και εννοουμε τα υλικά.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 σωστος!!!! αρα να διορθωσω.... ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι ΜΟΝΟ τα υλικα...ειναι και το πως ειναι φτιαγμενο ενα κινητο,πως συνεργαζονται καποια πραγματα,ποσο επισκευασιμο ειναι ,ποσο ευχρηστο και εργονομικο ειναι, κλπ... εκει ναι...δεν υπαρχει συγκριση... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πηρα αυτο το μυνημα σαν απαντηση απο το digitec το μαγαζι στην ελβετια που ψωνισε φιλος απο εδω. Τραγικο μου φαινεται να μην κανουν εξαγωγες σε αλλες χωρες εκτος απο Ελβετια και Λιχτενσταιν αφου εμενα με εχασαν σαν αγοραστη. "Unfortunately we only deliver our products within Switzerland and Lichtenstein. There are two reasons for this: We have a contract with the Swiss Post Office which only covers the mentioned countries and all our products have a Swiss warranty. So if you would have a problem with your device, you would be forced to return the product to us so we can initiate any further steps. We are sorry that we are not able to help you in this situation." Το λέει και στις πληροφορίες στο site ότι δεν κάνουν εξαγωγές. me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μεγειές :) Παρατήρησες καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer?Το έγραψε ο φίλος πιο πάνω και το είχε αναφέρει και φίλος που είχε πάει στην επίσημη παρουσίαση Καθυστέρηση στον dialer θα δουν μονο όσοι κανουν 2 τηλεφωνήματα την μέρα, οπότε προλαβαίνει και κλείνει η εφαρμογή αφου δεν χρησιμοποιείται. Πάντως και στο Note2 το εχω παρατηρήσει κατι Σαββατοκυριακα που είναι σπίτι και δεν έχω τηλεφωνήματα. Είναι όμως πολύ μικρότερη απο του Siii. Πάντως δίπλα στο νότε 2 που το είδα,μου φάνηκε πολύ μεγάλο το νότε ρε ****το... οριακά ίσως να το άντεχα.Αλλα αν το 3αρι μεγαλώσει και άλλο δεν θα αντέχεται... Ελπίζω να κάνουν το ίδιο με το 4αρι και να μεγαλώσει η οθόνη μόνο όσο γίνεται.Σκεφτομαι να το περιμένω και μετά να αποφασίσω. Στο Note3 δεν υπάρχουν περιθώρια γιατί ήδη έχουν μειώσει τα κενά πάνω και κάτω. Μόνο στο πλάι μπορούν να πάρουν 2+2 χιλιοστά. Να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα με τίποτα να μειώσουν κι άλλο τα περιθώρια ειδικά κάτω γιατί εδώ έχουμε μεγάλη συσκευή και όταν την χειρίζεσαι με το ενα χέρι θα πατάς διάφορα με το εσωτερικό της παλάμης. Εγώ πάντως δεν παω στο 3 αν μεγαλωσει κι αλλο ειδικά στο πλάτος. Διαπίστωσα οτι τα 7 ίντσα tablet χωράνε στην τσέπη. Οπότε θα κρατήσω το Note 2 οσο πάει και μετά μικρότερη συακευη μαζι με μικρό tablet. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μολις το ανοιξα μου εβγαλε κατευθειαν τα ελληνικα , αρα το εργαλειο ειναι ελληνικο!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μολις το ανοιξα μου εβγαλε κατευθειαν τα ελληνικα , αρα το εργαλειο ειναι ελληνικο!!! πες μας και αλλα πες μας και αλλα!:) Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Νίκο θέλω φουλ ανάλυση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Επίσης ξέχασα να πω πριν, ότι η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ καλή, παρόλο το πλαστικό του. Έχεις την αίσθηση πως κρατάς ένα καλά δεμένο τηλέφωνο. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πηρα αυτο το μυνημα σαν απαντηση απο το digitec το μαγαζι στην ελβετια που ψωνισε φιλος απο εδω. Τραγικο μου φαινεται να μην κανουν εξαγωγες σε αλλες χωρες εκτος απο Ελβετια και Λιχτενσταιν αφου εμενα με εχασαν σαν αγοραστη. "Unfortunately we only deliver our products within Switzerland and Lichtenstein. There are two reasons for this: We have a contract with the Swiss Post Office which only covers the mentioned countries and all our products have a Swiss warranty. So if you would have a problem with your device, you would be forced to return the product to us so we can initiate any further steps. We are sorry that we are not able to help you in this situation." Εγώ το πήρα απο εδώ : http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111050662764&ssPageName=ADME:X:eRTM:IT:1123#ht_1554wt_900 στα 614 τελική...Παράδοση απο 6-10 Μαΐου..Έχουν μέινει 16 κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται...Θα σας ενημερώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τώρα αρχίζω και το δουλεύω με ησυχία... Αυτό που μπορώ να πω μιας και στο event μου έκανε λίγο άσχημη εντύπωση ό Dialer, δεν υπάρχει κανένα θέμα τελικά... Επίσης όπως τα έχω πει όσον αφορά την οθόνη... Με διαφορά η καλύτερη amoled που έχω δουλέψει ειδικά σε σκιά η νύχτα... Κάτω από τον ήλιο ίδιο αν όχι χειρότερο Στα ίδια με το νοτελι... Θα το δω καλύτερα βέβαια, αυτό... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts