Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο φιλος που το βρηκε το 4αρι? Απο ποια χωρα?Υποτιθεται σε 2 βδομαδες θα αρχισει το shipping...

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ηδη συσκευες σε καθε χωρα , για πολλλους και διαφορετικους λογους και σε πολλα μερη :)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια 2 πραγματα ...

1ον τι εγινε με τον επεξεργαστη εχουμε κανα νεο ? θα ειναι με τον οχταπυρινο η οχι?

και 2ον

εγω που ειμαι αγγλια και ειμαι για ανανεοση συμβολεου με την Ο2 μου λενε για τελος του μηνα οτι θα ερθει ... αν ερθει ομος και το χτυπισω

θελω να μπορω να βαζω και το ελληνικο νουμερο μεσα , αυτοι ομος τα εχουνε κλιδομενα λετε να ειναι δυσκολο να το ξεκλιδωσο ?

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg

ρε παιδια 2 πραγματα ...

1ον τι εγινε με τον επεξεργαστη εχουμε κανα νεο ? θα ειναι με τον οχταπυρινο η οχι?

και 2ον

εγω που ειμαι αγγλια και ειμαι για ανανεοση συμβολεου με την Ο2 μου λενε για τελος του μηνα οτι θα ερθει ... αν ερθει ομος και το χτυπισω

θελω να μπορω να βαζω και το ελληνικο νουμερο μεσα , αυτοι ομος τα εχουνε κλιδομενα λετε να ειναι δυσκολο να το ξεκλιδωσο ?

ειδικα στην αγγλια τα ξεκλειδωνουν ολα για πλακα.

ειδικα στην αγγλια τα ξεκλειδωνουν ολα για πλακα.

ναι ειναι γεματο μαγαζακια αλλα δεν θελω να τους πληροσω για κατι που πιθανοτατα θα μπορω να κανω και μονος μου ...και επισεις επιδει θα ειναι πολυ καινουργιο λεω οτι ισος να ειναι πιο δυσκολο

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Για Ελλάδα ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Για Ελλάδα ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας;

δεν εχει ανακοινωθει επισημα αλλα λογικα τελη του μηνα. Υπο την προυποθεση οτι δεν εχουν πληγει απο τους βορειους γειτονες τους....

Ολη η Ευρωπη θα παρει τον τετραπυρηνο εκτος απο Ρωσια και ουκρανια που θα παρει τον Exynos octa...και θα το εχουν και 16 Απριλιου.

τελικα εμεις ποτε θα παρουμε τον οχταπυρινο?

Το ψηνω για το slim armor. Φαινεται τουμπανο αλλα ακριβη γμτ... Τι λετε αξιζει? Τις εχει και το amazon αυτες. Αλλα αξιζει να το παρεις απο το μαμα site? Ειναι ευρωπη η καμμια Αμερικη?

Μάριος...

Galaxy S4 Case Ultra Thin Air Transparency

Galaxy S4 Case Neo Hybrid

Οι επικρατεστερες για μενα..

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Neo hybrid επισης καλη. Η air για μενα δεν κανει γιατι αφηνει εκτεθιμενο το πανω και κατω μερος της συσκευης.Με ενδιαφερει να αγκαλιαζει μεχρι και το μπροστα μερος κατω και πανω. Αρα hybrid καλυτερα imho...

Εχει παρει κανεις απο εκει στο παρελθον? Με τελωνεια κτλ δεν πιστευω να εχουμε θεμα? Βεβαια ειδα παει πολυ το θεμα. 38 δολαρια = 30 ευρω ειναι πολλα. Αν τις φερει το amazon uk και τις εχει πιο φτηνα θα το σκεφτω.

Edited by icy20
Μάριος...

Κάπου είδα ένα καπάκι από αλουμίνιο σε τηλέφωνο Samsung δεν θυμάμαι πιο μοντέλο. Λέτε να υπάρχει και για το s4? Δείχνει πολύ ομορφότερη η συσκευή

Κάπου είδα ένα καπάκι από αλουμίνιο σε τηλέφωνο Samsung δεν θυμάμαι πιο μοντέλο. Λέτε να υπάρχει και για το s4? Δείχνει πολύ ομορφότερη η συσκευή

Για το s3. Το ειχα παρει αμεσα.

Λογικα θα βγουν και για το s4.

Εχανες μια γραμμη απο το wifi range (στο περιπου) αλλα για μενα αξιζε και με το παραπανω :)

http://www.alfamobile.gr/product.php?id_product=3070

Διαθεσιμο λέει μετά τις 23/4 στα 699. Για να δούμε, αρχίζει το πάρτυ, καλές αγορές για τους τυχερούς φίλους. :)

που βρισκεται αυτο το καταστημα?

και πως ειναι δυνατον να εχει την εκδοση με τον Exynos?

Πειραιώς 16, Ομόνοια

Τηλ: 210 5200166

Μην δίνεις βάση...Απλά προσπέρασε το....

Guest Nerven

Μην δίνεις βάση...Απλά προσπέρασε το....

Όταν λες "προσπέρασε το" εννοείς μακριά από το συγκεκριμένο;

Διαβάζω οτι το κορεάτικο Exynos 5 (SHV-E300S/K) θα είναι ψηλότερα χρονισμένο στο 1.8Ghz αντί για 1.6ghz? wtf sammy! :ninja:

http://www.sammobile.com/2013/04/02/galaxy-s4s-korean-variant-shv-e300sk-to-feature-exynos-5-octa-clocked-at-1-8ghz-confirmed-by-fcc/

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα φέρει αυτό που λέει, παρόλα αυτά σου έχω δώσει τηλέφωνο και διεύθυνση για να ρωτήσεις...

Παιδες ερωτηση επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που παιρνω απο εξω κινητο: Ελληνικη γλωσσα ξερω οτι εχει σαν λειτουργικο, ελληνικο πληκτρολογιο προφανως δεν θα εχει... Θελει root κτλ για να του βαλεις?
Μάριος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...