Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.Φευγω εκτος Αθηνων σημερα αλλα απο εβδομαδα οποιος ειναι Αθηνα παμε για ενα καφε να δειτε αν εχει lag ή οχι.Το αν καποιοι χρηστες δεν θεωρουν lag αυτο που βλεπουν ειναι αλλο.Ακομα και χωρις multitasking,φαινεται οτι το "σκεφτεται" για να εκτελεσει καποια εργασια.

Καποιος φιλος αναφερθηκε στον task manager.Δεν το διορθωνει το lag

Προς θεου,χαρειτε τις συσκευες σας και ευχομαι η sammy να το διορθωσει με update.

Παντως ο octa που δοκιμασα προχθες για λιγο δεν φανηκε να παρουσιαζει lag, αντιθετως εκτελουσε τα παντα σφαιρα. Λιγο το ειχα δεν μπορω να κρινω εκ του ασφαλους

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παντως ο octa που δοκιμασα προχθες για λιγο δεν φανηκε να παρουσιαζει lag, αντιθετως εκτελουσε τα παντα σφαιρα. Λιγο το ειχα δεν μπορω να κρινω εκ του ασφαλους

Οπως ειπα και παραπανω στη μερα αντε να μου το κανει 2-3 φορες. Αρα αν το δουλεψες λιγο μπορει να ηταν οκ τοτε.

Μάριος...

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις το NoteΙΙ (ΙΙΙ) με το S3(4). To Note είναι περισσότερο mini tablet με δυνατότητες τηλεφώνου ενώ το S είναι smartphone, πιστεύω ότι έχουν διαφορετικό target group και απευθύνονται σε διαφορετικές συνθήκες χρήσης και λειτουργίας.

Και μόνο λόγω μεγέθους είναι συσκευές διαφορετικής κλάσης ...

Το lag, τα κολλήματα κτλ δεν έχουν να κάνουν με το μέγεθος της συσκευής όμως, άρα γιαυτό συγκρίνονται 2 ίδια λειτουργικά σε διαφορετικές συσκευές.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το lag, τα κολλήματα κτλ δεν έχουν να κάνουν με το μέγεθος της συσκευής όμως, άρα γιαυτό συγκρίνονται 2 ίδια λειτουργικά σε διαφορετικές συσκευές.

βασικα ουτε τα λειτουργικα ειναι ιδια το note εχει 4.1.2 και το αλλο 4.2.2 που μπορει και να φταιει η 4.2.2 για τα lag. ασφαλη συμπερασματα θα βγουν μολις το note παρει 4.2.2 και αυτο.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Και λόγω μεγαλύτερης οθόνης θα έπρεπε το lag να είναι πιο εμφανές.Όσο το δουλεύω τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι στο software έχει κάνει προχειροδουλειά μιας και έδωσε την 4.2.2 σαν ατού της συσκευής.

Βέβαια η συσκευή είναι πούπουλο και έχει πολύ καλό πιάσιμο στο χέρι, σε αντίθεση με το one που μετά από κάποια ώρα με ψιλοκουράζει

edit: Χρήστο ελπίζω να μη φτάσει ποτέ στο note 2 η 4.2.2,έτσι όπως είναι τώρα

@akizaki root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219803

Το recovery έχει θέμα ακόμα

Ερωτηση: Εσυ το ρουταρες ετσι δεν ειναι? Και ρωταω για να δοκιμαζες το spirit fm αν δουλευει... Απο περιεργεια. Εγω εχω ραδιο ετσι και αλλιως αλλα για τα αλλα παιδια.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40408886&postcount=5907

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το auto brightness σας δουλευει σωστα? Εμενα κανει το εξης: Οταν το εχω σε λιγο φωτισμο αναβει η οθονη απο sleep σε μικρο brightness , οταν το παω σε φως πραγματι ανεβαινει η φωτεινοτητα. Μετα ομως αν το ξαναπαω σε μικρη φωτεινοτητα δεν πεφτει παλι...Παρα μονο αν το βαλω σε sleep και το ξυπνησω!!! LOL?
Μάριος...

Όταν λες Κομπιασμα, μη ομαλή μετάβαση, μικρή καθυστέρηση, τι ενωεις ; Πες μας σε παρακαλω γιατι υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβενουν τι ενωεις και δεν σου κριβω οτι εγω προσωπικά το περίμενα πως και πως και τωρα άρχισα να προβληματιζωμε με αυτα που διαβάζω και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δώσω το s3 και το iPhone 5 για να πάρω το s4 ??? γράψε μας σε παρακαλω αν αξίζει τον κόπο

Πατάς να ανοίξει μια εφαρμογή και καθυστερεί να την ανοίξει, περνάνε 1-2 δευτερόλεπτα και σε έχει στο περίμενε...πιο απλά δεν γίνεται να στο πούμε :-P

βασικα ουτε τα λειτουργικα ειναι ιδια το note εχει 4.1.2 και το αλλο 4.2.2 που μπορει και να φταιει η 4.2.2 για τα lag. ασφαλη συμπερασματα θα βγουν μολις το note παρει 4.2.2 και αυτο.

Χρήστο δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα.

Η 4.2.2 έχει τα προβλήματα της, αλλά όχι lag.

Νομίζω και θέλω να πιστεύω αυτό που λένε τα παιδιά στους xda ότι ακόμα το λειτουργικό δεν είναι έτοιμο και θα βελτιωθεί άμεσα με αναβαθμίσεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αν κάποιος θέλει να εμφανίσει τα Developer Options στα settings, ας πάει στο About Phone και ας πατήσει 7 φορές το build number.

Παιδια διαβαστε το κουλο ......τελειος ομως.Βαζω καρτα cosmote κ δουλευει κανονικα.Της βονταφον που εχω την μικροσιμ που δεν δουλευει στο s4 , την βαζω σε ενα s3 k δουλευει κανονικα αλλα κ σε ενα νοκια ν78 ειναι μια χαρα.Πηρα την Βοντα κ μου ειπαν οτι δεν φταιει το κινητο να παω την καρτα για αντικατασταση γιατι μπορει να φταιει το πατημα της καρτας .

Ερωτηση πρωτη....WTF????:X

Ερωτηση δευτερη κ μεγαλη χαρη θα μου κανει καποιος που εχει το κινητο να δει σας παρακαλω παρα πολυ στην εισοδο της μικροσιμ ποσα χρυσα δοντακια εχει. στην αρχη της εισοδου της υποδοχης ακριβως στην σχισμη κ λιιιιιγο μεσα.Θα σας ειμαι υποχρεος αμα μου πειτε αμεσα η καποιο παιδι που θα το δει το πρωι μεχρι της 11 για να μην το στειλω τσαμπα για αντικατασταση κ χρεωθω μεταφορικα χωρις να εχει προβλημα το κινητο.

παιδες μπορειτε να δειτε σας παρακαλω την δευτερη ερωτηση να με βοηθησει καποιος.....

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

παιδες μπορειτε να δειτε σας παρακαλω την δευτερη ερωτηση να με βοηθησει καποιος.....

3

10chrs

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

3

10chrs

3 ok. to 10chrs ειναι ?

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

3

10chrs

αφιλοπου σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Λοιπον εμενα εχει δυο οποτε ηρθε με μειον ενα δοντακι....οκ απλα αυτο δεν υπαρχει.κ πως παιζει της κοσμοτε την καρτα ....ελεος δηλαδη.:lol:

Μόλις ήρθε μια μεγάλη αναβάθμιση ακόμα στο restart είναι αν δω κάτι φρέσκο θα σας ενημερώσω Είναι γαλλικό το δικό μου

edit.. Σαν πρώτη ματιά έφυγαν τα lag πάει μια χαρά!!!

Edited by manolis

Μόλις ήρθε μια μεγάλη αναβάθμιση ακόμα στο restart είναι αν δω κάτι φρέσκο θα σας ενημερώσω Είναι γαλλικό το δικό μου

edit.. Σαν πρώτη ματιά έφυγαν τα lag πάει μια χαρά!!!

Για να δούμε

Δες και το smearing αν διορθώθηκε

http://www.hotfile.com/dl/209471799/b08e334/I9505XXUAMDN_I9505OXXAMDB_XEF.zip.html

και οι ροοταρισμένοι δείτε και αυτό για το system status http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40945342&postcount=262

Edited by afilopou

Όταν λες Κομπιασμα, μη ομαλή μετάβαση, μικρή καθυστέρηση, τι ενωεις ; Πες μας σε παρακαλω γιατι υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβενουν τι ενωεις και δεν σου κριβω οτι εγω προσωπικά το περίμενα πως και πως και τωρα άρχισα να προβληματιζωμε με αυτα που διαβάζω και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δώσω το s3 και το iPhone 5 για να πάρω το s4 ??? γράψε μας σε παρακαλω αν αξίζει τον κόπο

Αν ειχες το s3 και ήσουν ικανοποιημένος τότε άφοβα μπορείς να μεταβείς στο 4. Γιατί και το 3 είχε lag κι αν ποτέ δεν το κατάλαβες / έδωσες σημασία, δεν πρόκειται να το καταλάβεις / δώσεις σημασία ούτε στο 4.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για να δούμε

Δες και το smearing αν διορθώθηκε

http://www.hotfile.com/dl/209471799/b08e334/I9505XXUAMDN_I9505OXXAMDB_XEF.zip.html

και οι ροοταρισμένοι δείτε και αυτό για το system status http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40945342&postcount=262

Νομίζω ναι διορθώθηκε αν και αυτό δεν με είχε ενοχλήσει ποτέ, διαφορά βλέπω και στη κάμερα μεγάλη μπράβο στη σαμυ αντέδρασε πολύ γρήγορα, μεγάλη αλλαγή :lol:

Νομίζω ναι διορθώθηκε αν και αυτό δεν με είχε ενοχλήσει ποτέ, διαφορά βλέπω και στη κάμερα μεγάλη μπράβο στη σαμυ αντέδρασε πολύ γρήγορα, μεγάλη αλλαγή :lol:

Καλά νέα οπότε , ας μας πει και κάποιος άλλος αν την έχει βάλει τις εντυπώσεις του!

Θοδωρης

Καλημέρα σε όλους? Σε εμένα όταν χρησιμοποιώ για αρκετή ώρα μια εφαρμογή παρατηρώ αρκετή υπερθέρμανση στο ύψος τής καμερας από το μπρστα μέρος στην οθόνη!! το έχει παρατηρήσει και άλλος? τι συμβάινει με αυτο?

Το auto brightness σας δουλευει σωστα? Εμενα κανει το εξης: Οταν το εχω σε λιγο φωτισμο αναβει η οθονη απο sleep σε μικρο brightness , οταν το παω σε φως πραγματι ανεβαινει η φωτεινοτητα. Μετα ομως αν το ξαναπαω σε μικρη φωτεινοτητα δεν πεφτει παλι...Παρα μονο αν το βαλω σε sleep και το ξυπνησω!!! LOL?

Και εκει προχειροδουλειά !!!

Αν θελεις να δεις την πραγματική οθόνη του s4 παίξε απο 50-60% φωτεινότητα!!!

Το auto ειναι για κλάματα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Φοβερα νεα η αναβαθμιση την επομενη μερα κυκλοφοριας στην Ελλαδα . Αν και νομιζω ο φιλος ειπε οτι ηταν απο Γαλλια το τηλεφωνο. Αν διορθωθουν lags , ghosting και μικροπροβληματα που εχουν αναφερθει τοτε θα γινει πραγματικη ναυαρχιδα το S4.

Θελω να ρωτησω κατι προς ολους . Θελω να παρω το κινητο αλλα με εταιρικο αφμ καποιου που μπορει να προσφερθει , να του δωσω τα χρηματα να το παραγγειλει και να μου το στειλει με δικα μου εξοδα αν ειναι απο αλλη περιοχη. Κατι τετοιο ειναι εφικτο ή θα εχει/εχω μπλεξιματα με εφορια ; Το ρωταω γιατι δε ξερω πως λειτουργει το εταιρικο αφμ.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Φοβερα νεα η αναβαθμιση την επομενη μερα κυκλοφοριας στην Ελλαδα . Αν και νομιζω ο φιλος ειπε οτι ηταν απο Γαλλια το τηλεφωνο. Αν διορθωθουν lags , ghosting και μικροπροβληματα που εχουν αναφερθει τοτε θα γινει πραγματικη ναυαρχιδα το S4.

Θελω να ρωτησω κατι προς ολους . Θελω να παρω το κινητο αλλα με εταιρικο αφμ καποιου που μπορει να προσφερθει , να του δωσω τα χρηματα να το παραγγειλει και να μου το στειλει με δικα μου εξοδα αν ειναι απο αλλη περιοχη. Κατι τετοιο ειναι εφικτο ή θα εχει/εχω μπλεξιματα με εφορια ; Το ρωταω γιατι δε ξερω πως λειτουργει το εταιρικο αφμ.

Πρακτικά ο κάτοχος του εταιρικού ΑΦΜ δεν παίρνει πότε τα λεφτά του πίσω. Απλά τα γλυτώνει με μείωση του φόρου που έχει να καταβάλει στο τέλος της φορολογικής περιόδου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις τιμολόγιο στο ΑΦΜ αυτού που έχει την εταιρία και μετά αυτός θα περάσει το τιμολόγιο σαν έξοδο της εταιρίας. Τα χρηματα θα σου τα δώσει από την τσέπη του. Αυτά ισχύουν για αγορά από Ελλάδα. Αν θέλεις αγορά από το εξωτερικό, το εταιρικό ΑΦΜ θα πρέπει να χρησιμοποιείται για ενδοκοινοτικές συναλλαγές (δεν κάνουν όλα τα εταιρικά ΑΦΜ).

Υ. Γ. Πρακτικά η συσκευή ανήκει στην εταιρία κι όχι σε σένα, αφού εκεί κόπηκε το τιμολόγιο.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

αυτα τα lag που αναφερουν τα παιδια εδω μεσα για μενα ειναι σαν να μην υπαρχουν δεν τα καταλαβαινεις ειναι μηδαμινα ασε που θα εξαφανιστουν με την αναβαθμιση. εμενα με νοιαζει το γεγονος οτι με συνεχη χρηση φορτωμενο full με προγραμματα ανοιξε κλεισε ανοιξε κλεισε το κινητο ανταποκρινεται τελεια. βοηθαει η διαχειριση των ενεργων εφαρμογων με τη μνημη ram. ασχολουμαι με το κινητο αμετρητες ωρες τη μερα ειμαι απαιτητικος σαν χρηστης και πιστευω οτι μπορω να επιφερω γνωμη.. το βγαλατε αχρηστο το κινητο χωρις να το αξιζει και φοβιζετε νεα παιδια για πιο λογο? σιγα το lag.... λοιπον για τον φιλο που ρωτησε πριν για το που βρηκα τη γαλλικη rom να του αναφερω πως δεν εχω αλλαξει rom.. εννοουσα το στησιμο μεσα στην εφαρμογη για να κανεις το τηλεχειριστηριο να δουλεψει..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...