Tken Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τελικα ρε παιδια μπλε ειναι,μην το παιδευεται.Οριστε και η αποδειξη!:p :lol: http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25713&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Παντως καλη τιμη το εχει ο τυπος για ελληνικης αντιπροσωπειας.Φαντασου κερδος που βγαζουν οι "μεγαλοι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τώρα αρχίζω και το δουλεύω με ησυχία... Αυτό που μπορώ να πω μιας και στο event μου έκανε λίγο άσχημη εντύπωση ό Dialer, δεν υπάρχει κανένα θέμα τελικά... Επίσης όπως τα έχω πει όσον αφορά την οθόνη... Με διαφορά η καλύτερη amoled που έχω δουλέψει ειδικά σε σκιά η νύχτα... Κάτω από τον ήλιο ίδιο αν όχι χειρότερο Στα ίδια με το νοτελι... Θα το δω καλύτερα βέβαια, αυτό... Σε σχέση με το one? τι βλέπεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σε σχέση με το one? τι βλέπεις; τι χωρητικότητα σου αφηνει 9gb?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) τι χωρητικότητα σου αφηνει 9gb?? Δυστυχως...Αλλα ειναι κατι που το ξεραμε,βεβαια δεν ξερω αν μπορουμε να συμβιβαστουμε... Επισης το τηλεφωνο ερχετε με το καινουριο μαρκετ... Η καμερα πολυ καλυτερη απο το one... Η διαχειριση της μνημης των εφαρμογων πολυ χειροτερη απο το one... Edited April 29, 2013 by galanakop Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σε σχέση με το one? τι βλέπεις; Ακη βιαζεσαι, αλλα ενα θα σου πω... Ειδικα εσυ ισως να κρατας την καλυτερη ναυαρχιδα... Μην το κουνισης ρουπι απο εκει που εισαι... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Δυστυχως...Αλλα ειναι κατι που το ξεραμε,βεβαια δεν ξερω αν μπορουμε να συμβιβαστουμε επειδη το ειχα χασει,,, γιατι τοσο λιγη μας αφηνει ?? τι εχουν πει οι κατασκευαστες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ξαφνικά τώρα στο παλισιο λέει διαθέσιμο, τι άλλαξε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ξαφνικά τώρα στο παλισιο λέει διαθέσιμο, τι άλλαξε? Μήπως παραλάβανε; Οπότε θα έχουν και διαθέσιμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μήπως παραλάβανε; Οπότε θα έχουν και διαθέσιμα; Βλέπω ότι τα πιο πολλά σκρουτχομαγαζα λένε διαθέσιμο όσο περνά η ώρα:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια δεν αντεχα και το πηρα απο skrutz στο κινητομανια!στα 715ευρω!η εξυπηρετηση πολυ καλη το ανοιξανε μπροστα μου το ελενξα οτι ολα ηταν κομπλε στο πακετο,ολα αψογα ουτε καμενα Pixel(το λεω αυτο γιατι εχω μια τυχη με το θεμα,μου ειχε τυχη παλια κινητο με 3 καμενα pixels!ολα καλα!τωρα φορτιζει αργοτερα θα σας γραψω εντυπωσεις!παντως φαινεται και ειναι πολυ καλο.επισης μου ειπε για την τουμπανη θηκη αυτη που μπαινει σαν πορτοφολακι μεσα θα την εχει συντομα στα 18ευρω!παντως για να ειμαι σωστος οποιος θελει να χρησιμοποιηση το ονομα μου για μια προ-παραγγελια που ειχα κανει σε αλλο καταστημα γνωστο στο Αιγαλεω στον Νικο θα το εχει μου ειπε Τεταρτη η Πεμπτη θα με ενημερωσει και μαλιστα Ελληνικης αντιπροσωπειας στα 675!οποιος θελει λοιπον να μου στηλει μηνυμα να τον εξυπηρετησω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Galaxy S4 the design story :p:D https://www.youtube.com/watch?v=-KugTub4g3U&feature=youtube_gdata_player Δεν αφήνουν τις λαλακίες λέω εγώ. Σιγά μην έχει ιστορία. Η ιστορία επαναλαμβανεται ειναι αυτό:) Δεν τους διώχνει να πάρει αυτούς που κανουν τα concepts? Είναι σκάλες ανώτεροι. Έτσι οπως τους ειδα, απο τις φάτσες και το ντύσιμο τους, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κάτι καλύτερο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πάρε και στον Νίκο ένα τηλέφωνο μήπως έχει φέρει παραλαβή. http://www.extreme-mobile.gr 2130041300 Υπαρχει περιπτωση να παρει μεταχειρησμενη συσκευη ο Νικος που λετε και να δωσει καινουργια με διαφορα χρηματων?? Γνωριζει κανεις?? Επειδη βλεπω μιλατε με το μικρο του ονομα.. αρα καποιοι τον ξερετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Απο alfamobiles το πηρα 699 ευρω...το χρωμα ειναι γκρι μολυβι δεν ειναι μπλε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Υπαρχει περιπτωση να παρει μεταχειρησμενη συσκευη ο Νικος που λετε και να δωσει καινουργια με διαφορα χρηματων?? Γνωριζει κανεις?? Επειδη βλεπω μιλατε με το μικρο του ονομα.. αρα καποιοι τον ξερετε Από όσο γνωρίζω δεν το κάνει γιατί δεν είναι κατάστημα buy 'n sell.Ξεκίνησε να φέρνει αξεσουάρ για κινητά και σιγά σιγά κάνει ότι καλύτερο μπορεί για όλους μας (και για εκείνον φυσικά) σε καλύτερες τιμές με συσκευές αντιπροσωπείας.:) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Η Expansys έβγαλε διαθεσιμότητα και σήμερα πρεπει να έστειλε συσκευες Edited April 29, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια πως δημιουργω google account για να περασει τις επαφες μου που εχω στο google και να κατεβαζει οτι εφαρμογη διαλεγω απο το google play, μια μικρη βοηθεια παρακαλω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) παιδια πως δημιουργω google account για να περασει τις επαφες μου που εχω στο google και να κατεβαζει οτι εφαρμογη διαλεγω απο το google play, μια μικρη βοηθεια παρακαλω... έλα φίλε μου,δημιουργείς έναν λογαριασμό email στο gmail και είσαι έτοιμος. Μετά ανοίγεις την εφαρμογή Google play και βάζεις τα στοιχεία του email Σου Edited April 29, 2013 by Superuser Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jason_1983 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 εχω διαβασει καμια 15αρια σελίδες του θεματος και εχω μπερδευτει. Σορρυ αν εχει απαντηθει (που μαλλον εχει απαντηθει αλλα δεν το βρηκα). Λοιπον παω dubai σε 20 μερες και απο οτι ειδα ειναι αρκετα πιο φθηνο εκει. Ομως: 1. Περα του οτι δεν θα εχει ελληνικα, θα εχει καμια αλλη διαφορα? 2 Ποια η διαφορα του ι9500 απο το ι9505 και απο το ι9502. Ποιο το καλυτερο; 3. ειμαι κατοχος του galaxy s (του πρωτου). Το S3 στο dubai ειναι περιπου 300-330 ευρω τωρα και το s4 περιπου 530-550 ευρω. Αξιζει να δωσω 250 ευρω παραπανω για το S4? Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 αλλο για το samsung εγω νομιζα πως ρωταγες γενικα ε μαλλον απο googleplay δοκιμασε το gmail ρε φιλε με συγχωρεις απο που τ αγορασες το gt i9500 αν επιτρεπεται ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) παιδια πως δημιουργω google account για να περασει τις επαφες μου που εχω στο google και να κατεβαζει οτι εφαρμογη διαλεγω απο το google play, μια μικρη βοηθεια παρακαλω... Αν πας να μπείς στο market (στο εικονίδιο του play ) δεν σου ζητάει εκεί να προσθέσεις ένα υπάρχον google account ή να φτιάξεις ένα νέο account?Αν έχεις ήδη google account επέλεξε το Existing και στην επόμενη οθόνη βάλε τα στοιχεία σου Edited April 29, 2013 by Superuser Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Απο το site που λετε του Νικου στα 675 ευρω, λεει οτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας. Ισχυει; Παραεισαγωγη μπορουμε να το βρουμε καπου; Γενικο το κινητο ειναι κλειδωμενο ή οχι; Εφαρμογες και παιχνιδια χακαρισμενα δεχεται ευκολα; Δε εχω ιδεα απο android.. Σε σχεση με το N8, βγαζει πολυ πιο χαλια φωτογραφιες και βιντεο; Τελος, γιατι εχουν βγαλει το κινητο με διαφορετικους επεξεργαστες; Που αποσκοπει κατι τετοιο; Καποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος απο τον αλλο; Ποιο να προτιμησω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 φιλε αξιζει να το αγορασεις το gt i9502 ειναι το δικαρτο και το i9500 με την μια καρτα αυτο και οι δυο εχουν exynos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αν πας να μπείς στο market (στο εικονίδιο του play ) δεν σου ζητάει εκεί να προσθέσεις ένα υπάρχον google account ή να φτιάξεις ένα νέο account?Αν έχεις ήδη google account επέλεξε το Existing και στην επόμενη οθόνη βάλε τα στοιχεία σου οχι δεν εννοω εκει, εννοω στα menu του κινητου, οταν το πρωτοανοιξα το κινητο δεν με ρωτησε ποτε για google account. μετα πηγα στα setting , accounts, και εκει δεν βρηκα καν το google ή το facebook account να φτιαξω, μηπως επειδη το πηρα απο την κινα ??? τωρα κατεβαζω την ρωσικη official stock rom να την περασω μπας και μου τα βγαλει... εχεις υποψη σου κατι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 φιλε αξιζει να το αγορασεις το gt i9502 ειναι το δικαρτο και το i9500 με την μια καρτα αυτο και οι δυο εχουν exynosTo gt9505 ποιο ειναι; Αυτο βλεπω στα περισσοτερα site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 οχι δεν εννοω εκει, εννοω στα menu του κινητου, οταν το πρωτοανοιξα το κινητο δεν με ρωτησε ποτε για google account. μετα πηγα στα setting , accounts, και εκει δεν βρηκα καν το google ή το facebook account να φτιαξω, μηπως επειδη το πηρα απο την κινα ??? τωρα κατεβαζω την ρωσικη official stock rom να την περασω μπας και μου τα βγαλει... εχεις υποψη σου κατι ? Ενδιαφέρον.Φαντάζομαι ούτε το εικονίδιο του play εχει? Και οι κινέζικες ρομ που κατά καιρό γίνονται leak έχουν επιλογή για google account.Περίεργο μου φαίνεται.Για φλάσαρε τη ρώσικη, η οποία λογικά θα έχει επιλογή To gt9505 ποιο ειναι; Αυτο βλεπω στα περισσοτερα site. Η έκδοση με snapdragon Το i9500 είναι η έκδοση με exynos Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts