Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ξέρω ότι πολλοί θα κάνουν Πάσχα με το HTC αλλά λίγοι 15 Αύγουστο :D
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οτι θελει ο φιλος μου. Το εχει και σε λευκο ο Νικολας.:D

Σοβαρά???μπαίνω να παραγγείλω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδώ ο άνθρωπος έβαλε στα αρνητικά ότι έχει πολλά features :lol:

Εγώ ξέρω ότι πολλοί θα κάνουν Πάσχα με το HTC αλλά λίγοι 15 Αύγουστο :D

:lol::lol:

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Καλα το verge δεν ξερω τι παιζει αλλα ειδα τις βαθμολογιες των 2 κινητων και το ΟΝΕ επαιρνε 8.3 με χαμηλοτερο συνολικο μεσο ορο σκορ απο του 4 που πηρε 8... Αυτο τωρα πως γινεται? Το 4 ειχε μονο 1 5αρι στο design και τα αλλα 8-10.

Το ΟΝΕ ειχε ενα 5αρι ενα 6αρι και τα αλλα 8-10. Δειτε το και εσεις και πειτε μου αν κανω καπου λαθος... Εκτος αν το design μετραει διπλα στο σκορ.

Μάριος...

plastic.[/b]

Οχι ρε παιδια δεν το πιστευω ! Ειναι τελικα πλαστικο.. Το λεει και ματραφετας στο ( via ) ! Κατστραφηκα:( !

Δεν μπορω να αγορασω πια το S4 :(,θα παρω το one),θελω αλουμινιο,θελω αλουμινιοοοο !

Αρε David Ματραφεκα απο το verge τι μου εκανες ! Με κατεστρεψες.. Δεν εψαχνα απλα την καλυτερη συσκευη κ.Ματραφεκα μου ! Εψαχνα την καλυτερη αλουμινενια καλη συσκευη :).

Με χιουμορ,σας ευχαριστω iva και v@geli που μου ανοιξατε τα ματια,οσο αφορα το πλαστικο κομματι του S4 ! Και ομως εγω ειχα σχεδον πειστει,οτι ειναι μεταλικο ! Να ειστε καλα και σας ευχαριστω ! (και ετσι απλα και με χαβαλε,ας μην διαβασουμε αλλες σελιδες απο εδω και κατω με πλαστικα vs γυαλια και πορσελανες !)

Οπως ειπε πολυ σωστα ο φιλος πιο πισω,το εξαντλησαμε και το γελοιοποιησαμε το θεμα !

Καλα το verge δεν ξερω τι παιζει αλλα ειδα τις βαθμολογιες των 2 κινητων και το ΟΝΕ επαιρνε 8.3 με χαμηλοτερο συνολικο μεσο ορο σκορ απο του 4 που πηρε 8... Αυτο τωρα πως γινεται? Το 4 ειχε μονο 1 5αρι στο design και τα αλλα 8-10.

Το ΟΝΕ ειχε ενα 5αρι ενα 6αρι και τα αλλα 8-10. Δειτε το και εσεις και πειτε μου αν κανω καπου λαθος... Εκτος αν το design μετραει διπλα στο σκορ.

"More times than not, the Verge score is based on the average of the subscores below. However, since this is a non-weighted average, we reserve the right to tweak the overall score if we feel it doesn't reflect our overall assessment and price of the product. Read more about how we test and rate products."

Παιδια φετος σε αντιθεση με περσυ που επαιζε μονο του το S3, υπαρχει ανταγωνισμος, αυτο μονο καλο ειναι για εμας τους καταναλωτες. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αντε καληνυχτα κουραστικα με τα κινητα :)

Σκεφτομαι να ειναι το επομενο μου κινητο. Τοσα χρονια ειχα αποκλειστικα nokia symbian συσκευες. Τωρα εχω το ν8 εδω και μερικα χρονια. Πιστευετε οτι θα δυσκολευω να μαθω το s4 και γενικα το android λειτουργικο; Ποσο μεγαλο ειναι σα κινητο; Το πλαστικο ειναι δυνατον να σπαει με το παραμικρο; Η οθονη ειναι ανθεκτικη σα του n8; ( gorilla glass ).

Αυτα για αρχη!

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα είναι πολύ εύκολο και με πολλές δυνατότητες. Σε δύο μέρες το πολύ θα εισαι αστέρι. Προχώρησε άφοβα. :thumbup:

Η αγορά ή όχι του Σ4 νομίζω συνοψίζεται στο εξής:

Όσοι ζητάνε την τελευταία τεχνολογία, αλλάζουν τα κινητά σαν τα πουκάμισα και δεν τους πειράζει η τσιμπημένη αρχική τιμή αξίζει να το πάρουν.

Όσοι έχουν το Σ3 και ακόμα περισσότερο το Νοτε 2, μάλλον δεν αξίζει την σχεδον 2σια τιμή από το Σ3 αυτή τη στιγμή και ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν το φθινόπωρο να πέσουν οι τιμές ή και να κυκλοφορήσει το αναμενόμενα καλύτερο Νοτε 3.

Είδα σε προηγούμενη σελίδα αυτό το link http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/15555-samsung-galaxy-s4-display-review.html

Το πρώτο μου ήρθε στο μυαλό (χωρίς ίχνος κακίας) ήταν... Τι ξέρουν ρε αυτοί οι πουθενάδες. Που πάς ρε Samsung με την Pentile; Αυτά για όσους δεν εχουν τι να κάνουν 2 μήνες πριν κυκλοφορήσει μια συσκευή και απλά κράζουν.

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Ρε παιδιά sorry κ ολας αλλά μας τα χετε κάνει να με το πλαστικό ! ε ναι έχει πλαστικό ε και ? και πέρυσι το galaxy s3 και το note 2 τι είχαν ? βγήκαν τα καλύτερα κινητά ? κάναν τρελές πωλήσεις ? το htc one x τι έκανε ? Τα πράματα και φέτος είναι απλά το galaxy s4 θα είναι και φέτος το καλύτερο κινητό μέχρι να βγει το note 3 και το htc one θα προσπαθήσει να τσιμπήσει ότι μπορεί αν η htc έβαλε μυαλό.

"More times than not, the Verge score is based on the average of the subscores below. However, since this is a non-weighted average, we reserve the right to tweak the overall score if we feel it doesn't reflect our overall assessment and price of the product. Read more about how we test and rate products."

Παιδια φετος σε αντιθεση με περσυ που επαιζε μονο του το S3, υπαρχει ανταγωνισμος, αυτο μονο καλο ειναι για εμας τους καταναλωτες. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αντε καληνυχτα κουραστικα με τα κινητα :)

Ο τε σαλατ φίλε μου είπε όλη την αλήθεια σε μια μικρή πρόταση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Το μονο σιγουρο ειναι οτι , οτι πληρωνεις περνεις.. ειτε ειναι iphone ειτε ειναι galaxy ειτε One ειτε Nokia 3210..

Τωρα ο καθενας κρινει με τα δικα του δεδομενα και πρατει.. Αν θελει κινητο με πλαστικο η αν θελει κινητο με διαμαντια.. Αν εχουν κριτηριο την κατασκευη και οχι τις δυνατοτητες ξερουν καλυτερα οι κατασκευαστες.. οι καταναλωτες διαλεγουν και περνουν.. ειτε κινητο ανθεκτικο ( να μπορεις να καρφωσει και κανενα καρφι αν δεν εχεις σφυρι ) ειτε πλαστικαδουρα ( και να μεσα να κρυβει θυριο )..

Πιστευω η καμερα του S4 κοντραρει ανετα το PureView της Nokia.

http://images.anandtech.com/galleries/2746/SGS4-165636.jpg

Αυτο μη το ξαναπεις φιλε μου γιατι δεν παιζει.ειχα το 808 3 μηνες και στο τομεα φωτο δεν εχει ταιρι δεδομενου οτι εχω σαν μετρο συγκρισης το Ν8 που εχω για δευτερο . Στην αναλυση pureview στα 8 μεγα την ημερα στο ματι δεν διαφερει απο το galaxy grand που εχω τωρα σαν πρωτο.οταν ομως παρεις φωτο στα 41 μεγα θα μεινεις καγκελο.θα χρειαστει ολο το ζουμ του υπολογιστη για να θολωσεις την εικονα.το εδωσα για το λειτουργικο. τοση αναλυση ειναι υπερβολη για εμενα

Μη το κάνουμε vs για τη κάμερα αλλά το note2 βγάζει κορυφαίες φωτογραφίες με τεράστια ευχρηστία και απλότητα και το s4 λογικά θα είναι ίσως και καλύτερο.

Το 808 είναι ειδική περίπτωση και σας πληροφορώ ότι αν δε βάλεις τη maximum ανάλυση και αν δεν έχεις τρέλα να το λιώνεις στο zoom στην οθόνη του pc τότε του note ίσως είναι και περισσότερο ευχάριστες στο μάτι με περισσότερη οξύτητα,άσε που σε snap shot παρεας έξω όταν έβγαζα και με τα 2 ταυτόχρονα όλοι ήθελαν να τους βγάλω με το noteli για να δουν τις φώτος στη τεράστια του οθόνη!

Οπότε όλα είναι σχετικά και μη κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Μια χαρά φωτός θα βγάζει, κορυφαίες και αυτές τις ειδικά προσεγμένες και ρετουσαρισμενες που δείχνουν για promo οι εταιρείες μη τις παίρνετε και σοβαρά.

Είχα και το 808 και μάλιστα 3 φορές το πήρα γιατί το γούσταρα γενικά και όχι γαι τη τρελή ανάλυση της κάμερας.

Εκεί μόνο που υπερέχει είναι αυτό που έγραψα στην αρχή και βεβαίως στο φλας του.

Ούτε το 920 βγάζει καλύτερες απ το note2 πότε το Ζ, και συνεπώς λογικά ούτε απ το S4.Τα είχα δίπλα δίπλα κ τα λέω αυτά οχι ότι διαβάζω

Οπότε απλά κάμερα θα έχει κορυφαία μην ανησυχείτε και κυρίως τρομερά γρήγορη στυλ γαζί όταν τραβάει όπως το note που ψαρωνουν όλοι και δε το φτάνει ούτε στο δαχτυλάκι του το 808 σε αυτό το σημείο.

Συν τα άλλα κόλπα που μάλλον θα τα δώσει και στο note.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

http://www.naftemporiki.gr/story/644901

Οποτε λιγη ακομα υπομονη επιβαλλεται... :P

Οχι δεν τα λέει σωστά. Το s4 1 Μαΐου θα παει στα καταστήματα. 10 εκ συσκευές σε όλο το κόσμο. Θα πάρουν πρώτα οι προπαραγγελιες και στην επόμενη δάση η λιανική. Εγώ ρώτησα χθες βράδυ τον πρόεδρο της εταιρίας και μου είπε 1μαιου παει στα καταστήματα. Αργία θα είναι μόνο στο δημόσιο χωρίς να είμαι σίγουρος.

Οχι δεν τα λέει σωστά. Το s4 1 Μαΐου θα παει στα καταστήματα. 10 εκ συσκευές σε όλο το κόσμο. Θα πάρουν πρώτα οι προπαραγγελιες και στην επόμενη δάση η λιανική. Εγώ ρώτησα χθες βράδυ τον πρόεδρο της εταιρίας και μου είπε 1μαιου παει στα καταστήματα. Αργία θα είναι μόνο στο δημόσιο χωρίς να είμαι σίγουρος.

1 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά...

Εύχομαι οι παραγγελίες από το εξωτερικό να είναι πιο συνεπείς...

Θέλω μεγάλη εβδομάδα το εργαλείο.... Θα το κρατήσω λίγο και μετά πάλι note 2...:p

Θα ήθελα να ξέρω τι τελικά ισχύει με την απόδοση του wifi, σε σχέση με το πολύ καλό σε αυτό το τομέα note 2.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ο τε σαλατ φίλε μου είπε όλη την αλήθεια σε μια μικρή πρόταση.

Φιλε μου βλεπεις εγω ειμαι οσο γινεται αντικειμενικος, το βλεπω σφαιρικα το θεμα και απλα εκφραζω τη γνωμη μου και προσπαθω να μην προκαλω. Δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν να παρει το ενα κινητο ή το αλλο, εσυ τωρα επειδη δεν εχεις ουσιαστικα επιχειρηματα να αντιπαραθεσεις το γυρνας στο τρολαρισμα και στο χαβαλε. Εαν δεν μπορεις να παραδεχθεις 2-3 αρνητικα πραγματα στη Σαμσουνγ τοτε πες στο ξεκαθαρα οτι εχεις αλλα συμφεροντα. Εσυ μπορει να πιστευεις αυτα που λεει ο φιλος σου ο τε-σαλατ εγω ομως θα σου αντιπαραθεσω την αποψη κορυφαιων δημοσιογραφων την τεχνολογιας:

http://news.yahoo.com/samsung-galaxy-iv-reviews-great-htc-one-144747459.html

http://pocketnow.com/2013/04/25/samsung-galaxy-s-4-or-htc-one

http://www.stuff.tv/review/samsung-galaxy-s4

http://gizmodo.com/5995291/samsung-galaxy-s4-review-better-not-best

παντα φιλικα :)

Edited by Athkatla

καλημερα παιδια,

πηρα μολις Mail απο expansys

Αγαπητή κυρία/ αγαπητέ κύριε,

θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προιόν που μας είχατε

προπαραγγείλει θα είναι σύντομα διαθέσιμο από την εταιρία μας.

Θα είχατε παρακαλούμε την καλοσύνη να επιβεβαιώσετε αν χρειάζεστε

ακόμα την προπαραγγελία σας; :X:X:X:X:X

ολα οσα λετε και λεμε συνοψιζονται σε μια και μονο κουβεντα "παθος"...ολοι οσοι ειμαστε εδω (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) εχουμε "ψωνιο" με την τεχνολογια και δη με τα κινητα,οποτε οσοι γκρινιαζουν αλλα και οσοι οχι,θα το παρουν,απλα για να δουν,να δοκιμασουν και υστερα θα παει στον επομενο και παει λεγοντας!!!

οποτε τι πλαστικο,τι ανθρακονηματα κλπ δεν εχει νοημα,μια γευση θα την παρουμε :)

Προσωπικα περιμενω το S4,οχι γιατι ειμαι κολλημενη fan της εταιρειας,αλλα γιατι εχω παρατηρησει οτι παντα εκει γυριζω καλως η κακως!!

αναμενουμε να το δουμε και απο κοντα,οχι οτι θα αλλαξει κατι,αλλιως ομως να το εχεις στα χερια σου και αλλιως απο μακρια με το τηλεσκοπιο :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

ολα οσα λετε και λεμε συνοψιζονται σε μια και μονο κουβεντα "παθος"...ολοι οσοι ειμαστε εδω (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) εχουμε "ψωνιο" με την τεχνολογια και δη με τα κινητα,οποτε οσοι γκρινιαζουν αλλα και οσοι οχι,θα το παρουν,απλα για να δουν,να δοκιμασουν και υστερα θα παει στον επομενο και παει λεγοντας!!!

οποτε τι πλαστικο,τι ανθρακονηματα κλπ δεν εχει νοημα,μια γευση θα την παρουμε :)

Προσωπικα περιμενω το S4,οχι γιατι ειμαι κολλημενη fan της εταιρειας,αλλα γιατι εχω παρατηρησει οτι παντα εκει γυριζω καλως η κακως!!

αναμενουμε να το δουμε και απο κοντα,οχι οτι θα αλλαξει κατι,αλλιως ομως να το εχεις στα χερια σου και αλλιως απο μακρια με το τηλεσκοπιο :p

εγω θα κανω το μεγαλο αλμα γιατι εχω iphone 5 ..ελπιζω να μην απογοητευτω..

εγω θα κανω το μεγαλο αλμα γιατι εχω iphone 5 ..ελπιζω να μην απογοητευτω..

καμια σχεση το ενα με το αλλο!!αλλα για να πηγαινεις απο iPhone σε κατι αλλο,κατι σε χαλασε...με το καλο να σου ερθει και ελπιζω να το ευχαριστηθεις :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...