Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Γενικά στο Αντρόιντ θεωρείται ο καλύτερος. Βάλε τον δωρεάν και Εάν σου κάνει αγόρασε τον.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εξαρτάται, μπορεί να δοκιμάσει και τον apex.Εγώ nova έχω απλά ας τον δει, δεν κάθονται σε όλα τα τηλέφωνα το ίδιο
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά βλέπω ότι το nova lancher ακούγεται πολύ. ..είναι τόσο καλό? Θα ήθελα κ εγώ ένα πολύ καλό lancher για το s5 root...

Είναι ίσως ο πιο vfm. Για περισσότερα εφέ και ρυθμίσεις, κοιτάς next ή tsf. Αρκετά πιο ακριβοί βέβαια, αλλά πάρα πολλές παραμετροποιήσεις και εφέ... :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παιδιά βλέπω ότι το nova lancher ακούγεται πολύ. ..είναι τόσο καλό? Θα ήθελα κ εγώ ένα πολύ καλό lancher για το s5 root...

Δοκιμάζεις τι σου κάνει....Μην πας να αγοράσεις απευθείας. Δες nova/apex, dodol που σε free έχουν τα βασικά και αν είναι βάζεις και τις επί πληρωμής εκδόσεις (ο dodol είναι μόνο free).

Μέχρι την 3.3 έκδοση ήταν ο καλύτερος για μένα. Στη 4+ μου τα χάλασε στο scrolling και σε άλλα θεματάκια. Ίσως σε άλλα κινητά με άλλες stock roms να τρέχει καλά και η τωρινή του έκδοση. Προσωπικά παραμένω στην 3.3 και περιοδικά θα δοκιμάζω τις 4+ εκδόσεις μέχρι να έρθουν στα καλά τους.

Εγω δεν καταλαβαινω το ντόρο για το nova launcher. Ίσως κάποτε να ήταν ο καλύτερος αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί launchers πια που δεν είναι ανάγκη να πληρωσεις κιόλας για να έχεις τις λειτουργιες του paid nova. Προσωπικά με buzz launcher εδώ και καιρό είμαι τρομερά ευχαριστημένος από customization και λειτουργίες ( τον θεωρώ καλύτερο από τον παρόμοιας φιλοσοφίας themer ).

Ο Nova έγινε διάσημος επί εποχές Gingerbread κυρίως για την pure Android αίσθηση του. Ακριβώς ίδιος ή και λίγο καλύτερος είναι ο apex. Προσωπικά δεν τους χρησιμοποίησα ποτέ, πλέον εν έτη 2015 με τα κινητά που έχουμε με 25 επεξεργαστές και 48 κάρτες γραφικών προτιμώ τα όμορφα εφέ σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα.
Smile...

Ήμουν χρήστης apex για 2 τουλάχιστον χρόνια και έβαλα πριν λίγους μήνες nova. Καλύτερος ο nova μεταξύ των 2 (έστω και στα σημεία)

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε συντόμευση καρτέλας εφαρμογών στην αρχική στον Nova?

Τι εννοώ; Έχω μια καρτέλα στο συρτάρι εφαρμογών που έχει π.χ. όλα τα παιχνίδια. Θέλω να βάλω συντόμευση στην αρχική οθόνη ώστε να με βγάζει κατευθείαν εκεί και να μην χρειάζεται να περάσω από όλες τις καρτέλες (έχω αρκετές). Αν γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται...

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε συντόμευση καρτέλας εφαρμογών στην αρχική στον Nova?

Τι εννοώ; Έχω μια καρτέλα στο συρτάρι εφαρμογών που έχει π.χ. όλα τα παιχνίδια. Θέλω να βάλω συντόμευση στην αρχική οθόνη ώστε να με βγάζει κατευθείαν εκεί και να μην χρειάζεται να περάσω από όλες τις καρτέλες (έχω αρκετές). Αν γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται...

Νομίζω το πιο απλό από όλα είναι να πατάς τον "τιτλο" της καρτέλας...

Δεν χρειάζεται να τις περνάς όλες μια μια.

Επίσης και η μπάρα με τα tabs είναι συρώμενη

Τι εχουν κανει ηθελα και να ξερα....αντι να το κανουν πιο ευχρηστο το κανουν πιο δυσχρηστο;;;;

Πως στην ευχη φτιαχνεις νεο φακελο στο desktop, στον go launcher?

Παλια πατουσα παρατεταμενα νομιζω και το εκανα, τωρα πατω παρατεταμενα και με γραφει κανονικα...

Στον Nova προ material εποχή είχε στις ρυθμίσεις να διαλέγουμε που θα βάζει τις συντομεύσεις για τις νέες εφαρμογές. Δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή ή εγώ δεν την βρίσκω;

Στον Nova προ material εποχή είχε στις ρυθμίσεις να διαλέγουμε που θα βάζει τις συντομεύσεις για τις νέες εφαρμογές. Δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή ή εγώ δεν την βρίσκω;

Μόνο εάν να πας στο συρτάρι κρατάς πατημένο το εικονίδιο και το βάζεις στην αρχική οθόνη ένα ένα! του το έχω γράψει αλλά δεν ξέρω εάν θα το επαναφέρει!

Edited by ilka71

Φανταζομαι θα ειναι σαν τον Nova. Σερνεις μια συντομευση προγραμματος πανω σε μια αλλη και αυτοματα δημιουργείτε ο φακελος

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Φανταζομαι θα ειναι σαν τον Nova. Σερνεις μια συντομευση προγραμματος πανω σε μια αλλη και αυτοματα δημιουργείτε ο φακελος

go launcher

Δεν γινεται ετσι δυστυχως, δεν μπορω να καταλαβω πως κατι τοσο απλο, παλευω να βρω πως γινεται!

go launcher

Δεν γινεται ετσι δυστυχως, δεν μπορω να καταλαβω πως κατι τοσο απλο, παλευω να βρω πως γινεται!

Στο λινκ που σου δινω, http://androidforums.com/threads/creating-folders-with-go-launcher.558588/ ο προτελευταίος λέει τον τροπο που σου ειπα και ο τελευταίος λεει να πατησεις παρατεταμένα καποιο κενο σημειο της οθόνης και θα σου βγαλει ενα μενου για δημιουργία φακελου

Στο λινκ που σου δινω, http://androidforums.com/threads/creating-folders-with-go-launcher.558588/ ο προτελευταίος λέει τον τροπο που σου ειπα και ο τελευταίος λεει να πατησεις παρατεταμένα καποιο κενο σημειο της οθόνης και θα σου βγαλει ενα μενου για δημιουργία φακελου

Το ....2012, και το 2013, σιγουρα γινονταν ετσι. Κι εγω το 2014 εφτιαχνα φακελους στον go! Λες να ξεχασα τι εκανα;

Το 2015 ομως, πατας παρατεταμενα, και ενω ακους την δονηση του κινητου στιγμιαια, εν τελει δεν εμφανιζει κανενα μενου για να φτιαξεις φακελο!

Κατι εχουν κανει, κατι εχουν αλλαξει, και το αυτονοητο το εκαναν επιστημη.

Πως γινεται ρε παιδια; (το 2015!)

:)

Μόνο εάν να πας στο συρτάρι κρατάς πατημένο το εικονίδιο και το βάζεις στην αρχική οθόνη ένα ένα! του το έχω γράψει αλλά δεν ξέρω εάν θα το επαναφέρει!

Τελικά ήτανε μπροστά στα μάτια μας!!!!![ATTACH]62338[/ATTACH]

Το ....2012, και το 2013, σιγουρα γινονταν ετσι. Κι εγω το 2014 εφτιαχνα φακελους στον go! Λες να ξεχασα τι εκανα;

Το 2015 ομως, πατας παρατεταμενα, και ενω ακους την δονηση του κινητου στιγμιαια, εν τελει δεν εμφανιζει κανενα μενου για να φτιαξεις φακελο!

Κατι εχουν κανει, κατι εχουν αλλαξει, και το αυτονοητο το εκαναν επιστημη.

Πως γινεται ρε παιδια; (το 2015!)

Εξακολουθω, μες τις επιλογες το go launcher, ψαχνοντας στο google κλπ,

να ψαχνω να βρω τον τροπο(αν ειναι δυνατον), να φτιαξω φακελο στο desktop.

Μπορει να καποιος να με βοηθησει;

Μιλω για την τωρινη-τρεχουσα εκδοση, παλια το εκανα σε dt, πατωντας παρατεταμενα πανω στο desktop.

Εξακολουθω, μες τις επιλογες το go launcher, ψαχνοντας στο google κλπ,

να ψαχνω να βρω τον τροπο(αν ειναι δυνατον), να φτιαξω φακελο στο desktop.

Μπορει να καποιος να με βοηθησει;

Μιλω για την τωρινη-τρεχουσα εκδοση, παλια το εκανα σε dt, πατωντας παρατεταμενα πανω στο desktop.

Σέρνεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και δημιουργείται φάκελος. Απορώ πως παλεύεις τόσο καιρό να βρεις κάτι τόσο απλό. Και μην πεις ότι δεν γίνεται. Μόλις το κατέβασα και το δοκίμασα, γιατί κουράστηκα να βλέπω τα παράπονα σου. Ψαξ' το λίγο

Σέρνεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και δημιουργείται φάκελος. Απορώ πως παλεύεις τόσο καιρό να βρεις κάτι τόσο απλό. Και μην πεις ότι δεν γίνεται. Μόλις το κατέβασα και το δοκίμασα, γιατί κουράστηκα να βλέπω τα παράπονα σου. Ψαξ' το λίγο

Σε ευχαριστω, να σαι καλα, αν δεν μου το λεγες, ακομη θα εψαχνα.

Σε ευχαριστω, να σαι καλα, αν δεν μου το λεγες, ακομη θα εψαχνα.

Ακριβως αυτο σου ειχα πει και εγω και ειχες πει οτι "Δεν γινεται ετσι δυστυχως".

Το καλο ειναι οτι βρεθηκε λυση κ εκανες τη δουλεια σου

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II