Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Απαντάω εδώ για να μη χαλάμε το νήμα των homescreens ;)

τον αδικησες με την πρωτη ματια, δωσ' του μια δευτερη ευκαιρια. απο χθες τον ξαναεβαλα κι εγω.:p

Εννοείται βέβαια πως θα τον ξαναδοκιμάσω τον tsf, ήδη δώθηκε το πρώτο update απ'τη μέρα που επέστρεψα σε αυτόν εξάλλου!

Α, σήμερα "έπαιξα" και με τον Atom λιγάκι, δεν κακός.. δεν κακός..:p

"Του Launcher" θα γίνει σε λίγο καιρό όπως φαίνεται..:D

Edited by makis206

Απαντάω εδώ για να μη χαλάμε το νήμα των homescreens ;)

Εννοείται βέβαια πως θα τον ξαναδοκιμάσω τον tsf, ήδη δώθηκε το πρώτο update απ'τη μέρα που επέστρεψα σε αυτόν εξάλλου!

Α, σήμερα "έπαιξα" και με τον Atom λιγάκι, δεν κακός.. δεν κακός..:p

"Του Launcher" θα γίνει σε λίγο καιρό όπως φαίνεται..:D

Άρχισα ήδη να περιμένω την τελική έκδοση εγώ.:p τα μόνα που μου λείπουν έως τώρα απ'τον tsf, και νομίζω πως δεν κάνει, εκτός κι αν δεν τα έχω ανακαλύψει, είναι αλλαγή εικονιδίων στους φακέλους, και δημιουργία φακέλων στο συρτάρι εφαρμογών.

Atom ε; να δεις που θα με κάνει να στήνω launchers βραδιάτικα.:p

Άρχισα ήδη να περιμένω την τελική έκδοση εγώ.:p τα μόνα που μου λείπουν έως τώρα απ'τον tsf, και νομίζω πως δεν κάνει, εκτός κι αν δεν τα έχω ανακαλύψει, είναι αλλαγή εικονιδίων στους φακέλους, και δημιουργία φακέλων στο συρτάρι εφαρμογών.

Εννοείται ότι στην τελική έκδοση θα τον βάλω ξανά για εξονυχιστικό έλεγχο, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν καλή δουλειά γι'ακόμα μια φορά και οι τελευταίες προβληματικές εικόνες που πήραμε απ'τον tsf θα είναι πια παρελθόν..!

Σε περίπτωση που θελήσεις να δοκιμάσεις τον Atom πάντως (σήμερα, αύριο..) να ξέρεις ότι είναι αρκετά εύκολος με όχι και τόσες πολλές επιλογές παραμετροποίησης προς το παρόν, πράγμα που σημαίνει ότι σε πολύ λίγο χρόνο είναι ήδη έτοιμος για τεστάρισμα. Μου φάνηκε πολύ smooth και σίγουρα όμορφος απ'την πρώτη κιόλας στιγμή! Εγώ τον έβαλα ήδη στα "υπόψιν" για το μέλλον μιας και επέστρεψα στον next που μ'έχει κολλήσει για τα καλά..:)

Τα εικονιδια των φακελων αλλαζουν αναλογα με το θεμα που εχεις επιλεξει. Υπαρχουν αρκετα στο μαρκετ, αλλα free και αλλα επι πληρωμη.

Φακελοι στο συρταρι εφαρμογων δεν υποστηριζονται βεβαια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όσοι ξέρετε από Nova και Apex αν μπορείτε πείτε μου αν στο Nova υπάρχει κάτι αντίστοιχο του "persistent search bar" (επίμονη μπάρα αναζήτησης) του Apex. Δοκίμασα και τους 2 launchers και ενώ μου άρεσε λίγο περισσότερο ο Nova, τελικά κατέληξα στον Apex μόνο και μόνο για την "επίμονη μπάρα αναζήτησης" επειδή εκτός από την αναζήτηση Google (την οποία έχει και η μπάρα του Nova) έχει στην άλλη άκρη της μπάρας και συντόμευση για το app drawer. Μπορεί να γίνει αυτό και στο Nova?

Εννοείται ότι στην τελική έκδοση θα τον βάλω ξανά για εξονυχιστικό έλεγχο, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν καλή δουλειά γι'ακόμα μια φορά και οι τελευταίες προβληματικές εικόνες που πήραμε απ'τον tsf θα είναι πια παρελθόν..!

Σε περίπτωση που θελήσεις να δοκιμάσεις τον Atom πάντως (σήμερα, αύριο..) να ξέρεις ότι είναι αρκετά εύκολος με όχι και τόσες πολλές επιλογές παραμετροποίησης προς το παρόν, πράγμα που σημαίνει ότι σε πολύ λίγο χρόνο είναι ήδη έτοιμος για τεστάρισμα. Μου φάνηκε πολύ smooth και σίγουρα όμορφος απ'την πρώτη κιόλας στιγμή! Εγώ τον έβαλα ήδη στα "υπόψιν" για το μέλλον μιας και επέστρεψα στον next που μ'έχει κολλήσει για τα καλά..:)

θα το δοκιμασω σιγουρα τις επομενες μερες, μιας και ειναι και ευκολος οπως λες. ειδα και βιντεακια, και ειναι οντως αρκετα καλος.;)

Τα εικονιδια των φακελων αλλαζουν αναλογα με το θεμα που εχεις επιλεξει. Υπαρχουν αρκετα στο μαρκετ, αλλα free και αλλα επι πληρωμη.

Φακελοι στο συρταρι εφαρμογων δεν υποστηριζονται βεβαια.

αυτο το γνωριζω, απλα θα ηθελα να μπορω να βαλω οποια εικονιδια θελω εγω, ασχετα με αυτα που εχει επιλεξει ο δημιουργος του θεματος. αυτο μεχρι στιγμης, υποστηριζεται μονο στις συντομευσεις των εφαρμογων που εχω στις αρχικες οθονες.

Πω πω ρε παιδιά, πολύ το ψάχνετε το θέμα. Εμένα, αυτό που με ενδιαφέρει σε έναν launcher είναι να είναι smooth.

Άμα είναι smooth, είμαι ικανοποιημένος. Δεν κοιτάζω τα υπόλοιπα. (εννοείται ότι θα έχει τις βασικές επιλογές).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θα συμφωνησω με τον ddr2. Δοκιμασα τον tsf και χαθηκα. Θελει σεμιναριο για να βγαλεις ακρη. Ενω ο nova και ο holo ειναι αριστοι, γρηγοροι, smooth, χωρις να βαρενουν το κινητο. Βεβαια στην τελικη, ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος, με οτι βολευεται.

Βεβαια στην τελικη, ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος, με οτι βολευεται.

Αυτό ακριβώς, εξάλλου δεν κάθονται το ίδιο όλοι οι launchers σε όλα τα τηλέφωνα, σε όλα τα firmwares, στις ανάγκες όλων.. κάποιος τα αφήνει όλα εργοστασιακά, κάποιος άλλος θέλει να πειραματίζεται καθημερινά!

Και γι'αυτό βρισκόμαστε εδώ, δοκιμάζουμε, διαλέγουμε, προτείνουμε, αναφέρουμε προβλήματα και λύσεις..:)

Όσοι ξέρετε από Nova και Apex αν μπορείτε πείτε μου αν στο Nova υπάρχει κάτι αντίστοιχο του "persistent search bar" (επίμονη μπάρα αναζήτησης) του Apex. Δοκίμασα και τους 2 launchers και ενώ μου άρεσε λίγο περισσότερο ο Nova, τελικά κατέληξα στον Apex μόνο και μόνο για την "επίμονη μπάρα αναζήτησης" επειδή εκτός από την αναζήτηση Google (την οποία έχει και η μπάρα του Nova) έχει στην άλλη άκρη της μπάρας και συντόμευση για το app drawer. Μπορεί να γίνει αυτό και στο Nova?

Για την μπάρα αναζήτησης, ρυθμίσεις->επιφάνεια εργασίας-> και μετά η τέταρτη επιλογή, μόνιμη γραμμή αναζήτησης. Για το άλλο που ρωτάς για το μενού, δεν έχω βρει κάτι. Το ίδιο πρέπει να έχει και ο ADW.

θα το δοκιμασω σιγουρα τις επομενες μερες, μιας και ειναι και ευκολος οπως λες. ειδα και βιντεακια, και ειναι οντως αρκετα καλος.;)

Το πήρα απόφαση και μόλις τελείωσα με το "στήσιμο" του Atom, πραγματικά είναι θέμα μικρότερο των 10 λεπτών! Άντε, βάλε λίγο παραπάνω για όσους κάθονται να βάζουν στη σειρά που επιθυμούν τις εφαρμογές στο συρτάρι (παρόν! :lol: ) αλλά και μέχρι να ρίξεις μερικές ματιές στα themes του αλλά και τα widget του (all in one είναι ευτυχώς) στο play.

Πολύ απλός αλλά αρκετά γρήγορος και όμορφος!

Στην άκρη για λίγο ο next..:p

Καλησπέρα, στον Tsf το νεο widget ρολογιού δεν θέλει με τίποτα να βρει την τοποθεσία μου αυτόματα. Μονο χειροκίνητα εμφανίζετε ο καιρός, στο αυτόματο δείχνει ενα μεγαλο ? είται μέσω wifi 3g και gps ανοιχτό.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Καλησπερα μια ερωτηση ειχα το s3 με nοva και μετα το s duοs παλι nova. Δεν ειχα κανενα προβλημα ολα αψογα αφου στο s duos το widegt του καιρου ειχε μεινει και δουλευε κανονικα (ακομα δεν εχω καταλαβει πως) τωρα που τον εβαλα στο note 2 εχει ανοιξει πολυ τις εφαρμογες οπως το ρολοι φαινονται σαν παραμορφωμενες πχ ειναι μεγαλες και κοβονται απο την ακρη αν τις μικρυνω παλι κοβονται. Καμια λυση? Μηπως φταιει ο laucher στο συγκεκριμενο μοντελο?

O developer του Atom ζήτησε feedback στο xda και του απάντησα ότι παρόλο που ο Atom είναι ο πιο smooth από όλους τους smooth minimal launchers ( Νova,Holo,Apex) έχει το αρνητικό ότι το widget του στο πάνω μέρος της οθόνης καταλαμβάνει χώρο ακόμα κι αν διαλέξεις "none" και πως επίσης του λείπουν επιλογές όπως καρτέλες στο appdrawer,περισσότερα από 5 εικονίδια σε κάθε σειρά dock και δυνατότητα αλλαγής εικονιδίου μέσα από τα go/nova/apex θέματα.

Αν τα πάτε καλά με τα αγγλικά δώστε του κι εσείς ένα feedback μιας και το ζήτησε :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40095476#post40095476

Νext, απο οτι εχω δοκιμασει ο καλυτερος

Δοκίμασα την τελευταία έκδοση του next Launcher για να τον συγκρίνω με τον tsf. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο tsf είναι ακόμα καλύτερος του. Η ύπαρξη και των δύο πάντως δυναμώνει τον ανταγωνισμό πράγμα που είναι καλό για όλους μας.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ρε παιδιά έχει κανείς Omega v20 που να μην του δουλεύει το στοκ widget του καιρού της Samsung στον Nova;

Σε άλλες omega τρέχει;

Λύνεται κάπως αυτό το πρόβλημα;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Administrators
Ρε παιδιά έχει κανείς Omega v20 που να μην του δουλεύει το στοκ widget του καιρού της Samsung στον Nova;

Σε άλλες omega τρέχει;

Λύνεται κάπως αυτό το πρόβλημα;

Απευθυνθούν καλύτερα στο σχετικό θέμα.

Modpic.gif

Απευθυνθούν καλύτερα στο σχετικό θέμα.

Το πρόβλημα πρέπει να είναι του launcher. Στον Tw δουλεύει απροβλημάτιστα.

Το πρόβλημα πρέπει να είναι του launcher. Στον Tw δουλεύει απροβλημάτιστα.

ειναι θεμα launcher....δοκιμασε το hd widgets

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειναι θεμα launcher....δοκιμασε το hd widgets

Σωστός.

Απλά ρωτάω εάν κάποιος άλλος φίλος συμφορουμίτης έχει το ίδιο πρόβλημα κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις.

Επίσης εάν υπάρχει κάποιος που έχει νεότερη Omega με Nova και του δουλεύει το στοκ widget του καιρού της SGII.

Σωστός.

Απλά ρωτάω εάν κάποιος άλλος φίλος συμφορουμίτης έχει το ίδιο πρόβλημα κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις.

Επίσης εάν υπάρχει κάποιος που έχει νεότερη Omega με Nova και του δουλεύει το στοκ widget του καιρού της SGII.

δεν ειναι θεμα προβληματος...απλα δε δουλευει το stock widget του καιρου με τον nova

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II