Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Έσβησα όλες τις εφαρμογές πλην του Νόβα και τώρα εγκαθιστω μια μια και δεν μου το κανει! Που θα πάει θα τη βρω την ρημάδα την εφαρμογή που μου την κάνει την λαδια!

Eνημέρωσέ μας κι εμάς όταν τη βρεις για να μην την πατήσουμε ποτέ σαν εσένα.Λογικά θα είναι μια εφαρμογή ψιλοάγνωστη γιατί αν ήταν γνωστή όλο και κάποιος από εμάς θα την είχε βάλει και θα είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα.Μη ψάχνεις πρόβλημα στις σοβαρές εφαρμογές.

Λοιπον μου βγηκαν τα ματια να περναω μια μια τις εφαρμογες αλλα οταν περασα την nbg της εθνικης τραπεζας το εκανε παλι!!!τωρα γιατι μετα απο τοσους μηνες που δεν εχουν κανει αναβαθμιση και δουλευε μια χαρα γιατι τωρα δεν μπορω να καταλαβω!τους εστειλα ηδη email.

σαν εφαρμογη δουλευει κανονικα αλλα την απεγκατεστησα γιατι ειναι σπαστικο καθε τρεις και λιγο να διαλεγεις launcher..

Θέλω να ορίσω δικό μου dock (στο nova) αλλά δεν έχω βρει πως... :angry:

Αυτό δεν έπρεπε να γινόταν σε χρόνο dt;

Μπορείτε να βοηθήσετε;

@fuorigioco1981,που να είχες βάλει και την εφαρμογή της τράπεζας Κύπρου δλδ...:confused::p Εσύ και άλλοι 186 έχετε βάλει αυτή την εφαρμογή οπότε λογικό να μην είχαμε συναντήσει υπόλοιποι τέτοιο πρόβλημα:)

@Asta_la_vista , τι εννοείς? Στις ρυθμίσεις του Nova έχει να επιλέξεις πόσες σειρές dock να έχεις.Τις επιλέγεις και μετά βγάζεις εφαρμογές έξω στις homescreens και τις σέρνεις μέσα στο dock ( και αφού τις βάλεις πάλι με σύρσιμο παίζεις με τη σειρά στην οποία θέλεις να βρίσκονται).Εύκολο δεν είναι? :-)

@fuorigioco1981,που να είχες βάλει και την εφαρμογή της τράπεζας Κύπρου δλδ...:confused::p Εσύ και άλλοι 186 έχετε βάλει αυτή την εφαρμογή οπότε λογικό να μην είχαμε συναντήσει υπόλοιποι τέτοιο πρόβλημα:)

@Asta_la_vista , τι εννοείς? Στις ρυθμίσεις του Nova έχει να επιλέξεις πόσες σειρές dock να έχεις.Τις επιλέγεις και μετά βγάζεις εφαρμογές έξω στις homescreens και τις σέρνεις μέσα στο dock ( και αφού τις βάλεις πάλι με σύρσιμο παίζεις με τη σειρά στην οποία θέλεις να βρίσκονται).Εύκολο δεν είναι? :-)

Πάνω από δέκα χιλιάδες λήψεις έχει ρε συ

Αυτό είναι ένα dock... [ATTACH]31068[/ATTACH]

πως γίνεται να το ορίσω με τον nova, αυτό εννοώ...

Απ όσο ξέρω δεν υποστηρίζει ο Νοβα custom dockbars δυστυχώς. :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πολύ χαίρομαι που βρήκα την trial έκδοση του next. Θα την δοκιμάσω μέχρι αύριο με την ησυχία μου αλλά μπορώ να πω ότι δεν μου έκανε καμία εντύπωση....... Προσωπικά προτιμώ τον tsf....
Φιλικά, Κατερίνα

Πολύ χαίρομαι που βρήκα την trial έκδοση του next. Θα την δοκιμάσω μέχρι αύριο με την ησυχία μου αλλά μπορώ να πω ότι δεν μου έκανε καμία εντύπωση....... Προσωπικά προτιμώ τον tsf....

Δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι άλλα όταν την κατέβασα κατά τη διάρκεια της προσφοράς, ήταν σαν τον next στο πρώτο release χωρίς update.

Δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι άλλα όταν την κατέβασα κατά τη διάρκεια της προσφοράς, ήταν σαν τον next στο πρώτο release χωρίς update.

Δεν ξέρω πως ήταν πριν το update. Μπορώ στην trial να βάλω τα widgets του αλλά δεν μπορώ να βάλω θέματα εκτός από τα τρία που έχει μέσα. Τον ξαναβλέπω τώρα αλλά μπα....

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Στον tsf , μπορώ να ονομάσω όπως θέλω τους φακέλους;

Βεβαιως. Ανοιγεις το φακελο, πατας πανω στο ονομα συνεχομενα (εκει που λεει folder) και μετα γραφεις το ονομα που θελεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Απ όσο ξέρω δεν υποστηρίζει ο Νοβα custom dockbars δυστυχώς. :-(

:shock::shock::shock:

Το θεωρούσα δεδομένο να μπορώ να αλλάξω ντοκ. Μεγάλο φάουλ αυτό κατ'εμέ :down:

:shock::shock::shock:

Το θεωρούσα δεδομένο να μπορώ να αλλάξω ντοκ. Μεγάλο φάουλ αυτό κατ'εμέ :down:

Μπορούμε να ζητήσουμε να βάλουν custom dockbars. Είναι το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα περισσότερο.

Ψηφίστε εδώ http://feedback.novalauncher.com/forums/145180-nova-feature-requests/suggestions/2624723-optional-custom-dock-backgrounds-.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σε λίγη ώρα αναμένεται καινούργιο update για τον Next, κάτι για Equalizer αναφέρουν.. θα λειτουργεί σε android 4.0 και πάνω όμως.

Εdit: Λάθος μου, για το widget μουσικής έγινε η αναφορά!

Edited by makis206

Επέστρεψα στον Nova Prime μιας και ο Holo αν και πιο ευαίσθητος στην αφή έχει μια σημαντική αδυναμία που μάλλον οφείλεται ακριβώς σε αυτήν την ευαισθησία.Αρκετές φορές όταν με το Holo πήγαινα στην επόμενη homescreen δεν μπορούσα αμέσως να πατήσω τα widgets της.Αν το έκανα γρήγορα αντί να πατηθεί το widget με πήγαινε στην επόμενη σελίδα.Σαν να μη γινόταν άμεσα ενεργό το περιεχόμενο της home screen δλδ.

Α και μια άλλη αδυναμία πάλι σχετική με το άγγιγμα.Ορισμένες φορές όταν πατούσα παρατεταμένα με το δάχτυλό μου την οθόνη για να φανεί το menu προσθήκης widget,συντομεύσεων κτλ, ο holo δεν το καταλάβαινε.

Αυτά τα δύο αρνητικά στοιχεία τα έχω αντιμετωπίσει ακριβώς ίδια και στον Apex.Με το Nova δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα.Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου κινητό.

Παιδιά εγώ με Samsung Galaxy S2 δοκίμασα τον Nova αλλά μου είχε θέμα και μου κατανάλωνε εξαιρετικά πολύ μπαταρία για κάποιο λόγο..(μιλάμε για πτώση 65% της μπαταρίας μέσα σε δύο ώρες).

Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;; Τι να κάνω; Καμιά πρόταση;; :cry:

Παιδιά εγώ με Samsung Galaxy S2 δοκίμασα τον Nova αλλά μου είχε θέμα και μου κατανάλωνε εξαιρετικά πολύ μπαταρία για κάποιο λόγο..(μιλάμε για πτώση 65% της μπαταρίας μέσα σε δύο ώρες).

Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;; Τι να κάνω; Καμιά πρόταση;; :cry:

Βάζεις holo hd και γλύτωσες

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

@wotanmetal, μήπως έβαλες κάποιο ενεργοβόρο widget ή μήπως ήταν ανοιχτή καμία ενεργοβόρα εφαρμογή στο 2ωρο που λες? Όσοι χρησιμοποιούμε Nova δεν έχουμε τέτοιο θέμα.Ο μόνος launcher από όσους έχω χρησιμοποιήσει που τρώει κάπως περισσότερο τη μπαταρία είναι ο launcher 8 αλλά είναι και λογικό γιατί έχει το κινούμενο image gallery και άλλα κινούμενα εικονίδια.

Καλημερα παιδια. Εχω το S3 και εχω βαλει τον Next Launcher 3D...Ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα δεν φαινονται οι ειδοποιησεις στα εικονιδια, δλδ οταν παρω μην ή κληση αναπαντητη δεν εχει στο εικονιδιο 1 οπως πριν.....Εχει καποια ρυθμιση?

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα.....

@wotanmetal, μήπως έβαλες κάποιο ενεργοβόρο widget ή μήπως ήταν ανοιχτή καμία ενεργοβόρα εφαρμογή στο 2ωρο που λες? Όσοι χρησιμοποιούμε Nova δεν έχουμε τέτοιο θέμα.Ο μόνος launcher από όσους έχω χρησιμοποιήσει που τρώει κάπως περισσότερο τη μπαταρία είναι ο launcher 8 αλλά είναι και λογικό γιατί έχει το κινούμενο image gallery και άλλα κινούμενα εικονίδια.

Έκανα format και reset τελικά και πλέον δουλέυω τον Nova free. Ως στιγμής ρολλάρει καλά το κινητό... Για να δούμε.. :ninja:

Καλημερα παιδια. Εχω το S3 και εχω βαλει τον Next Launcher 3D...Ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα δεν φαινονται οι ειδοποιησεις στα εικονιδια, δλδ οταν παρω μην ή κληση αναπαντητη δεν εχει στο εικονιδιο 1 οπως πριν.....Εχει καποια ρυθμιση?

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα.....

στις προτιμησεις---->ρυθμισεις για προχωρημενους ,εχεις τσεκαρει αυτο που λεει για τις ειδοποιησεις?

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II