kostasm1988 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το πήρα και εγώ (απο το ελληνικό καταστημα) για μια φίλη μου και επαιξα λιγο μαζί του. Το κινητό είναι 100% αντιγραφή σε όλα μέχρι και το lighting port. Έχει λίγο αδύναμο WiFi. Και τα χαρακτηριστικά του ΔΕΝ είναι αυτά που αναφέρονται στη σελιδα, συγκεκριμένα είναι dual core με 512 ram (όχι οτι έλεγε σωστα τη Ραμ στο σάιτ) και ανάλυση οθόνης μικρότερη απο αυτή που λέει. Ωστόσο όσο το είχα στα χέρια μου δούλεψε πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Η κάμερα πολύ μέτρια. Για την μπαταρία δεν μπορω να πω γιατί οσο το ειχα ηταν στο ρεύμα. Δεν ηταν ρουτ όπως είχα δει κάπου. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το δικό μου κάνει συνέχεια searching για τον πάροχο. Ξέρει κανείς αν είναι γενικό πρόβλημα αυτό; Υπάρχει καμιά αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 υπαρχει καποια σοβαρη προταση με σωστα χαρακτηριστικα και εξωτερικα και εσωτερικα και οχι οπως αυτα που λενε οτι ειναι και τσεκαρεις και ειναι μουφα αν ξερει καποιος ας μα δωσει ενα λινκ με μτκ6589 επεξεργαστη και τουλαχιστον 1gb ram και μπαταρια απο 1500mah και πανω,,,αλλα να ειναι πραγματικα και οχι απλα να αναγραφοντε οπως αυτο που πηρα και στο antutu ενω λεει οτι ειναι 2gb ram ειχε διαθεσιμα μονο 150 με 200mb και ειχε σκορ επεξεργαστη ενω ελεγε οτι ηταν τετραπηρινο λιγοτερο και απο διπυρινο...αν γνωριζει καποιος ενα μοντελο ας μας δωσει το λινκ Αν θες κάτι τέτοιο θα θυσιάσεις την εμφάνιση i-clone,θα ανέβεις λίγο σε ίντσες οθόνης και από 4.5" και άνω υπάρχουν πολλά που ειναι πραγματικά αξιόλογα με κανονικό mtk6589 που χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αν θες κάτι τέτοιο θα θυσιάσεις την εμφάνιση i-clone,θα ανέβεις λίγο σε ίντσες οθόνης και από 4.5" και άνω υπάρχουν πολλά που ειναι πραγματικά αξιόλογα με κανονικό mtk6589 που χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς Συμφωνώ και επαυξάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδια να παραγγειλω το γκοοφον απο το ελληνικο σιτε?? αξιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδια να παραγγειλω το γκοοφον απο το ελληνικο σιτε?? αξιζει ? Ποιο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) http://lentzco.gr/index.php/adroid-smartphones/hiphone-5-goofone-i5-4-0-android-smartphone.html αυτο εδω , το ειχε αναφερει και ενας αλλος σε προηγουμενο ποστ Ποιο site; http://lentzco.gr/index.php/adroid-smartphones/hiphone-5-goofone-i5-4-0-android-smartphone.html Edited October 15, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Kαι εγω το σκεφτομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη αλλα με προβληματιζουν 2 -3 πραγματακια.Πχ μπαταρια?κανει παιχνιδια οπως διαβασα παραπανω? προβληματα συνδεσης με wi-fi ?γενικα ειναι λειτουργικη η συσκευη η απλα μοιαζει τοσο πολυ στο i5 και μονο αυτο.Αξιζει σαν αγορα η θα ειναι πεταμενα λεφτα?Και ενταξει και 189 ευρω που το δινει δεν ειναι και λιγα εχει ενα σωρο συσκευες κινεζικες και οχι μονο.Λιγη βοηθεια βρε παιδια :). Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Kαι εγω το σκεφτομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη αλλα με προβληματιζουν 2 -3 πραγματακια.Πχ μπαταρια?κανει παιχνιδια οπως διαβασα παραπανω? προβληματα συνδεσης με wi-fi ?γενικα ειναι λειτουργικη η συσκευη η απλα μοιαζει τοσο πολυ στο i5 και μονο αυτο.Αξιζει σαν αγορα η θα ειναι πεταμενα λεφτα?Και ενταξει και 189 ευρω που το δινει δεν ειναι και λιγα εχει ενα σωρο συσκευες κινεζικες και οχι μονο.Λιγη βοηθεια βρε παιδια :). προσωπικά ούτε που θα το ακουμπούσα ειδικά από Ελληνικό κατάστημα που πιθανότατα να μην το έχει stock και απλά να το περιμένει και αυτός ένα μήνα (οπότε αν κόπτεσαι να το πάρεις καλύτερα να πας απευθείας στον κινέζο). Και φυσικά δίνει 1 χρόνο εγγύηση όπως ο κινέζος και όχι 2 χρόνια που ισχύει για την EE (ότι καλώς ακολουθεί το πλαίσιο πχ.). Με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις υπερβολικά καλύτερο κινητό... αλλά δεν θα μοιάζει με ifruit. Αν θες πάλι να μοιάζει με brand τότε τι να πώ... ο καθένας κανονίζει το πορτοφόλι του. Υπάρχουν τόσα πολλά δοκιμασμένα κινητά εδω στο φόρουμ Επιπλέον... σκέψου το "μετά την αγορά". Edited October 15, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 προσωπικά ούτε που θα το ακουμπούσα ειδικά από Ελληνικό κατάστημα που πιθανότατα να μην το έχει stock και απλά να το περιμένει και αυτός ένα μήνα (οπότε αν κόπτεσαι να το πάρεις καλύτερα να πας απευθείας στον κινέζο). Και φυσικά δίνει 1 χρόνο εγγύηση όπως ο κινέζος και όχι 2 χρόνια που ισχύει για την EE (ότι καλώς ακολουθεί το πλαίσιο πχ.). Με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις υπερβολικά καλύτερο κινητό... αλλά δεν θα μοιάζει με ifruit. Αν θες πάλι να μοιάζει με brand τότε τι να πώ... ο καθένας κανονίζει το πορτοφόλι του. Υπάρχουν τόσα πολλά δοκιμασμένα κινητά εδω στο φόρουμ Επιπλέον... σκέψου το "μετά την αγορά". στο σιτε λεει οτι διαθεσιμο γτ να μην εχει στοκ ? θα παρω τηλ να ρωτησω. και εγω απλα θελω να μοιαζει με μπραντ και εχω δει και διαβασει αρκετα σε διαφορα σαιτ και ολοι λενε καλα λογια , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μακάρι φίλε μου να είναι έτσι. Να είναι ετοιμοπαράδοτο και να ανταποκρίνεται σε ότι ζητάς. Το θέμα το δικό μου είναι ότι δεν βλέπω πέρα από 2 άτομα (εδώ μέσα) να έχουν δοκιμάσει το κινητό. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αν δεν σε καιει το σηματακι πισω κοιτα κι αυτο :http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=Star+W005&catId=0&initiative_id=SB_20131015065301 γυρω στα 100 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μακάρι φίλε μου να είναι έτσι. Να είναι ετοιμοπαράδοτο και να ανταποκρίνεται σε ότι ζητάς. Το θέμα το δικό μου είναι ότι δεν βλέπω πέρα από 2 άτομα (εδώ μέσα) να έχουν δοκιμάσει το κινητό. Το θεμα ειναι και αυτοι που δοκιμασαν δεν λενε τις εντυπωσεις τους και αν αντιμετωπιζαν καποιο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εγω παιδια ειπα να παρω κανενα κινεζικο να δω τι ρολο παιζουν και την ψαχνω για zopo,xiaomi,huawei κτλ.Το συγκεκριμενο το ειδα στο youtube τυχαια και επειδη μου αρεσει η εμφανιση του και το μεγεθος καθοτι 4 ιντσες το σκεφτηκα .Το ποσο που κανει το οριτζιναλ δεν το συζητω θεωρω κοροιδια να πληρωσω 700 ευρω για ενα κινητο που κοστιζει 180 usd για αυτο και δεν το παιρνω.Φιλαρακι αμα τους παρεις κανα τηλεφωνο πες τους να μας κανουν ενα review στο youtube :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδιά εγώ το πήρα από το ελληνικό μαγαζί γιατί βαριόμουνα να το περιμένω. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό γι αυτά που ζητάει και για τη μούρη που πουλάς (το πήρα για το γιό μου 13 ετών).Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει και δε ξέρω αν είναι λειτουργικού ή harware είναι ότι κάνει συνέχεια searching για το δίκτυο ενώ έχω καλό σήμα. Αυτό πρέπει να το ψάξω. Ισως είναι το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 μακρια απο αυτα , δυπιρινο και 512 ραμ .... κατα τ αλλα ειναι καλο ειναι.... μπορει στα benc να λεει 4πυρινα αλλα δεν ισχυουν.... την εχω πουλισει την συσκευη σε μια κοπελιτσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 μακρια απο αυτα , δυπιρινο και 512 ραμ .... κατα τ αλλα ειναι καλο ειναι.... μπορει στα benc να λεει 4πυρινα αλλα δεν ισχυουν.... την εχω πουλισει την συσκευη σε μια κοπελιτσα... Καλα εκανα και δεν το παραγγειλα δηλαδη , τους εστειλα και ε-μαιλ αλλα δεν πηρα καμια απαντηση , οποτε παραγγειλα ενα γκαλαξη.. εκει κατεληξα παλι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://www.goophone.cc/phones.html το επισημο σαιτ εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Παντως οι ενδιαφερομενοι να μην βιαζονται. Το i5S octacore ειναι να κυκλοφορησει απο την Goophone προς το τελος του ετους, με HD και 2Gb RAM στις 4" εδω:http://jtgeek.com/goophone-i5s-mt6592-le-clone-de-liphone-5s-passe-au-8-core/ Edited November 11, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Γειά σας μια βοήθεια βρε παιδιά. Έχω ένα Goophone i5 και έχω πρόβλημα με το Wi-fi και με το Bluetooth. Συγκεκριμένα πατάω το κουμπί για ενεργοποίηση και δεν γίνετε τίποτα μετά από λίγο κλείνουν από μόνα τους. Έκανα Reset μέσα από το μενού 4 φορές αλλά τίποτα.Καμιά ιδέα η που θα βρω Rom και πως να την περάσω; Με τον πωλητή δεν γίνετε τίποτα το έκλεισε το μαγαζί (Aliexpress). Και ένα βίντεο με το πρόβλημα (οχι πολύ καλό):( ) Edited November 30, 2013 by Freewin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τελικά το κινητό ήταν απομίμηση του Goophone i5, πέρασα και εγώ ROM για Goophone i5, και τώρα το κινητό είναι νεκρό. Ούτε ανοιγει ούτε τίποτα. Από έρευνα στο internet βρήκα ότι το κινητό μάλλον λέγετε (Thunderbird i5 lte). Γνωρίζει κάποιος τίποτα για αυτό το κινητό; Θα μπορέσω να το σώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Βρήκα μια ROM προσπάθησα να την περάσω και ενώ ξεκίνησε κανονικά μετά από λίγο έβγαλε αυτό το σφάλμα (φωτό). Καμιά ιδέα τι φταίει; http://www.mediafire.com/view/xv9pa33b3pctlvg/Sfalma%20apo%20kinitojpg http://www.mediafire.com/view/xv9pa33b3pctlvg/Sfalma%20apo%20kinitojpg Edited January 2, 2014 by Freewin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 πως βγαινει η δονηση απο το πληκτρολογιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 http://www.goophone.cc/phones.html το επισημο σαιτ εδω Έχεις ψωνίσει από αυτό το site;; Είναι έμπιστο;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 πως βγαινει η δονηση απο το πληκτρολογιο?? Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου πήγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts