TSAKHS_EVIA Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 :) - εχεις περιθωριο ακομη (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδιά εγώ είμαι 159,9 και πάω δημοτικό αλλά δεν ψηλωνω Πας δημοτικο και εφτιαξες λογαριασμο στο myphone?.Εμεις οταν πηγαιναμε δημοτικο δεν ξεραμε καν τι θα πει forum,το μονο που καναμε στον υπολογιστη ηταν να παιζουμε παιχνιδια, και τα σημερινα παιδια τα παιζουν ολα στα δαχτυλα....Τι να πεις....Σε λιγο θα δουμε και νηπια εδω μεσα.:pΣορυ για το off-topic,αλλα εκπλησομαι που ολο και μικραινει ο μ.ο. ηλικιας των ατομων που ασχολουνται με διαδικτυακες κοινοτητες. Οn topic: Ειναι τουλαχιστον ανοητο να ανυσηχει καποιος για το υψος του απο τα 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά εγώ είμαι 159,9 και πάω δημοτικό αλλά δεν ψηλωνω με μεζουρα μετρηθηκες? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hollideind Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Geia sas eimai 16 kai exw ipsos 1,55 ithela na rwtisw an dwkimasan ta paidia auta pou ipan kai an doulepsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Οποιος θελει να ψηλωσει , πρεπει να ασχοληθει με το μπασκετ και το βολλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ένας άλλος τρόπος για να ψηλώσεις, είναι να κάνεις κάθε μέρα μονόζυγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosK2005 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Παιδιά εγώ θα πάω Γ Γυμν και είμαι 1,79-1,80 καλά είμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλά είσαι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Παιδιά εγώ θα πάω Γ Γυμν και είμαι 1,79-1,80 καλά είμαι; :cool: - κοιτα να τρως σωστα και ασε τις μαγκιες που κανουν αλλοι,οταν πιασεις τα 40-50 θα ''ξεπληρωσεις'' οσα εκανες νεος ειτε γυμναστικη-καλη διατροφη λεγεται αυτο ειτε καταχρησεις, τοτε θα αρχισουν να βγαινουν ενα-ενα για αυτο προσεχε τωρα για να μην εχεις αλυτα προβληματα μετα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseiras Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Σε 50 χρονια θα εχει βγει το υψολεξ. Μεχρι τοτε μονοζυγο και μπασκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosdim33 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Πάτους στα παπούτσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 :cool: - κοιτα να τρως σωστα και ασε τις μαγκιες που κανουν αλλοι,οταν πιασεις τα 40-50 θα ''ξεπληρωσεις'' οσα εκανες νεος ειτε γυμναστικη-καλη διατροφη λεγεται αυτο ειτε καταχρησεις, τοτε θα αρχισουν να βγαινουν ενα-ενα για αυτο προσεχε τωρα για να μην εχεις αλυτα προβληματα μετα (!) Συμφωνω και επαυξανω. Το σωμα μας δεν ξεχνα, και μας επιστρεφει με τοκο τις νεανικες "αμαρτιες" απο τα 45 και ανω συνηθως. Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsibosp Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 χειρουργειο! χαχα ακραια λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 χειρουργειο! χαχα ακραια λυση! :cool: - το εχει κανει μια απο την αυστραλια,ηθελε παση θυσια αν γινει αεροσυνοδος αλλα την εκοβαν λογω υψους πηγε και εκανε χειρουργειο και εβαλα κατι σαν λαμες-προσθετικο στις κνημες της και ψηλωσε μερικους ποντους,οταν αποθεραπευτηκε πηγε ξανα για εξετασεις και περασε,εγινε αυτο που ηθελε αν και φυσικα σε βαθος χρονου δεν ξερω τι συνεπειες θα εχει αυτη η ''προεκταση'' Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Νερο απο τη Χιο να πινεις...απο πηγη ομως. Εχουν συστατικα που εκτοξευουν το υψος. Επισης θα αναπτυξεις τριχοφυια κεφαλι και σωμα και ονυχοφυια εντονη. ...οποτε προσεχε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnl1977 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Η κλινη του Προκρουστη....χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George2181 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Η κλινη του Προκρουστη....χαχαχα! χαχαχχααχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 εγω: επαιζα μπασκετ καθε μερα,κολυμπι ολο το καλοκαιρι,σχοινακι και μονοζυγο .πηρα μολις 5 ποντους. ο ανηψιος μου: δεν εχει αθληθει ποτε,ουτε ερασιτεχνικα,καπνιζει,πινει καφε σαν νερο,παιζει υπολογιστη,ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ,ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ εγινε 8 πονους πιο ψηλος απο εμενα . συμπερασμα γονιαδια ειναι και οτι και να κανεις ειναι προγραματισμενο ποσο θα ψηλωσει καποιος..τα κεφαλαια πιο πανω μαλλον παιζουν πιο πολυ ρολο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Πραγματικά, το κρεβάτι του Προκρούστη....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos97 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Πραγματικά, το κρεβάτι του Προκρούστη....!!! μας κάλυψε όλους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwspaz Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Με το μπασκετ ενας φιλος μου ψηλωσε παρα πολυ.. στην οικογενεια του και το σοι του ολοι κοντοι ειναι.. Αρα εκανε δουλιτσα το μπασκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Καθαρά γονίδια είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο είναι λυψη ορμονον αλλά στα 17 παίζει να είναι και αργά πλέον (ρώτα τον γιατρό βέβαια) Ένας συγγενης μου το έκανε καθος όλοι στην οικογένεια του είναι 1.60 (ο ποιο ψηλός) μέχρι της 11 ήταν μανιτάρι και μετά την σημβουλι του γιατρού άρχισε λυψη ορμονον (με ότι παρενέργειες θα έχει αργότερα μετά τα 27 28 συνήθος) Και όντος μέχρι τα 18 του έγινε 1.90 Τώρα βέβαια αρχίζουν και βγαίνουν διαφορά κουσούρια (29 είναι) διάφορες μικρό αυτοανοσες παθήσεις κλπ (εύχεται να μην βαρέσει κάτι χοντρό όπως καμία σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματικη αρθρίτιδα, λύκος κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Καθαρά γονίδια είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο είναι λυψη ορμονον αλλά στα 17 παίζει να είναι και αργά πλέον (ρώτα τον γιατρό βέβαια) Ένας συγγενης μου το έκανε καθος όλοι στην οικογένεια του είναι 1.60 (ο ποιο ψηλός) μέχρι της 11 ήταν μανιτάρι και μετά την σημβουλι του γιατρού άρχισε λυψη ορμονον (με ότι παρενέργειες θα έχει αργότερα μετά τα 27 28 συνήθος) Και όντος μέχρι τα 18 του έγινε 1.90 Τώρα βέβαια αρχίζουν και βγαίνουν διαφορά κουσούρια (29 είναι) διάφορες μικρό αυτοανοσες παθήσεις κλπ (εύχεται να μην βαρέσει κάτι χοντρό όπως καμία σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματικη αρθρίτιδα, λύκος κλπ Δεν είναι μόνο γονίδια. Είναι και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες( πχ διατροφή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Οτιδηποτε πανω απο 160 ειναι προιον φαρμακων στις τροφες. Πανω απο 170 καποιος ανατομικα θεωρειται τερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Οτιδηποτε πανω απο 160 ειναι προιον φαρμακων στις τροφες. Πανω απο 170 καποιος ανατομικα θεωρειται τερας.Δλδ εγώ που μεγάλωσα (μέχρι τα 17 μου όπου έχω πάρει 1.89 απο 1.91 μου) σε ένα πολύ μακρινό και ξεχασμένο χωριό σε ξεχασμένο μέρος τους κόσμου σε μέρος όπου φάρμακα και επεξεργαστές τροφές υπήρχαν με σταγονόμετρο πως ψιλόσα έτσι με βροχή από Τσερνομπίλ) BTW παππούς μου προπαπους κλπ τόσο ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts