Jump to content

Τρόποι για να ψηλώσει κανείς;

Ice_Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:) - εχεις περιθωριο ακομη (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

• Απαντήσεις 482
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά εγώ είμαι 159,9 και πάω δημοτικό αλλά δεν ψηλωνω

Πας δημοτικο και εφτιαξες λογαριασμο στο myphone?.Εμεις οταν πηγαιναμε δημοτικο δεν ξεραμε καν τι θα πει forum,το μονο που καναμε στον υπολογιστη ηταν να παιζουμε παιχνιδια, και τα σημερινα παιδια τα παιζουν ολα στα δαχτυλα....Τι να πεις....Σε λιγο θα δουμε και νηπια εδω μεσα.:pΣορυ για το off-topic,αλλα εκπλησομαι που ολο και μικραινει ο μ.ο. ηλικιας των ατομων που ασχολουνται με διαδικτυακες κοινοτητες.

Οn topic: Ειναι τουλαχιστον ανοητο να ανυσηχει καποιος για το υψος του απο τα 12

Παιδιά εγώ είμαι 159,9 και πάω δημοτικό αλλά δεν ψηλωνω

με μεζουρα μετρηθηκες?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 year later...
  • 2 years later...
Παιδιά εγώ θα πάω Γ Γυμν και είμαι 1,79-1,80 καλά είμαι;

:cool: - κοιτα να τρως σωστα και ασε τις μαγκιες που κανουν αλλοι,οταν πιασεις τα 40-50 θα ''ξεπληρωσεις'' οσα εκανες νεος ειτε γυμναστικη-καλη διατροφη λεγεται αυτο ειτε καταχρησεις, τοτε θα αρχισουν να βγαινουν ενα-ενα για αυτο προσεχε τωρα για να μην εχεις αλυτα προβληματα μετα (!)

fighting0060.gif

• 1 month later...
:cool: - κοιτα να τρως σωστα και ασε τις μαγκιες που κανουν αλλοι,οταν πιασεις τα 40-50 θα ''ξεπληρωσεις'' οσα εκανες νεος ειτε γυμναστικη-καλη διατροφη λεγεται αυτο ειτε καταχρησεις, τοτε θα αρχισουν να βγαινουν ενα-ενα για αυτο προσεχε τωρα για να μην εχεις αλυτα προβληματα μετα (!)

Συμφωνω και επαυξανω. Το σωμα μας δεν ξεχνα, και μας επιστρεφει με τοκο τις νεανικες "αμαρτιες" απο τα 45 και ανω συνηθως.

♥Lara♥2007♥2021♥

χειρουργειο! χαχα ακραια λυση!

:cool: - το εχει κανει μια απο την αυστραλια,ηθελε παση θυσια αν γινει αεροσυνοδος αλλα την εκοβαν λογω υψους

πηγε και εκανε χειρουργειο και εβαλα κατι σαν λαμες-προσθετικο στις κνημες της και ψηλωσε μερικους ποντους,οταν αποθεραπευτηκε πηγε ξανα για εξετασεις και περασε,εγινε αυτο που ηθελε αν και φυσικα σε βαθος χρονου δεν ξερω τι συνεπειες θα εχει αυτη η ''προεκταση''

fighting0060.gif

Νερο απο τη Χιο να πινεις...απο πηγη ομως. Εχουν συστατικα που εκτοξευουν το υψος. Επισης θα αναπτυξεις τριχοφυια κεφαλι και σωμα και ονυχοφυια εντονη. ...οποτε προσεχε .

• 4 weeks later...

εγω:

επαιζα μπασκετ καθε μερα,κολυμπι ολο το καλοκαιρι,σχοινακι και μονοζυγο .πηρα μολις 5 ποντους.

ο ανηψιος μου:

δεν εχει αθληθει ποτε,ουτε ερασιτεχνικα,καπνιζει,πινει καφε σαν νερο,παιζει υπολογιστη,ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ,ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ εγινε 8 πονους πιο ψηλος απο εμενα .

συμπερασμα γονιαδια ειναι και οτι και να κανεις ειναι προγραματισμενο ποσο θα ψηλωσει καποιος..τα κεφαλαια πιο πανω μαλλον παιζουν πιο πολυ ρολο:lol:

• 4 months later...
  • 2 months later...
Με το μπασκετ ενας φιλος μου ψηλωσε παρα πολυ.. στην οικογενεια του και το σοι του ολοι κοντοι ειναι.. Αρα εκανε δουλιτσα το μπασκετ

Καθαρά γονίδια είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο είναι λυψη ορμονον αλλά στα 17 παίζει να είναι και αργά πλέον (ρώτα τον γιατρό βέβαια)

Ένας συγγενης μου το έκανε καθος όλοι στην οικογένεια του είναι 1.60 (ο ποιο ψηλός) μέχρι της 11 ήταν μανιτάρι και μετά την σημβουλι του γιατρού άρχισε λυψη ορμονον (με ότι παρενέργειες θα έχει αργότερα μετά τα 27 28 συνήθος)

Και όντος μέχρι τα 18 του έγινε 1.90

Τώρα βέβαια αρχίζουν και βγαίνουν διαφορά κουσούρια (29 είναι) διάφορες μικρό αυτοανοσες παθήσεις κλπ (εύχεται να μην βαρέσει κάτι χοντρό όπως καμία σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματικη αρθρίτιδα, λύκος κλπ

Καθαρά γονίδια είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο είναι λυψη ορμονον αλλά στα 17 παίζει να είναι και αργά πλέον (ρώτα τον γιατρό βέβαια)

Ένας συγγενης μου το έκανε καθος όλοι στην οικογένεια του είναι 1.60 (ο ποιο ψηλός) μέχρι της 11 ήταν μανιτάρι και μετά την σημβουλι του γιατρού άρχισε λυψη ορμονον (με ότι παρενέργειες θα έχει αργότερα μετά τα 27 28 συνήθος)

Και όντος μέχρι τα 18 του έγινε 1.90

Τώρα βέβαια αρχίζουν και βγαίνουν διαφορά κουσούρια (29 είναι) διάφορες μικρό αυτοανοσες παθήσεις κλπ (εύχεται να μην βαρέσει κάτι χοντρό όπως καμία σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματικη αρθρίτιδα, λύκος κλπ

Δεν είναι μόνο γονίδια. Είναι και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες( πχ διατροφή)

Οτιδηποτε πανω απο 160 ειναι προιον φαρμακων στις τροφες. Πανω απο 170 καποιος ανατομικα θεωρειται τερας.

Οτιδηποτε πανω απο 160 ειναι προιον φαρμακων στις τροφες. Πανω απο 170 καποιος ανατομικα θεωρειται τερας.
Δλδ εγώ που μεγάλωσα (μέχρι τα 17 μου όπου έχω πάρει 1.89 απο 1.91 μου) σε ένα πολύ μακρινό και ξεχασμένο χωριό σε ξεχασμένο μέρος τους κόσμου σε μέρος όπου φάρμακα και επεξεργαστές τροφές υπήρχαν με σταγονόμετρο πως ψιλόσα έτσι με βροχή από Τσερνομπίλ) BTW παππούς μου προπαπους κλπ τόσο ήταν