nikos523 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Θεραπεία για το ύψος δεν υπάρχει παιδιά..! Αν είναι να ψηλώσεις θα ψηλώσεις! Το πολύ πολύ να το βοηθήσεις λίγο καταναλώνοντας αρκετο ασβέστιο και κάνοντας μονόζυγο. Είμαι 1.89, στα 89 κιλά, και μπορώ να πω πως η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν ήμουν -10 πόντους τουλάχιστον.. Δυσκολίες: στα ρουχα, παπούτσια,κοπέλες, οδήγηση και αρκετά αλλα.. Ένα παράδειγμα. Οδηγώ από τα 15 μου fzr 1000. Μεγάλο καλούπι, παλιό μηχανάκι, φαρδύ, βολεύομαι «σχετικά».. Όταν ανεβαίνω σε καινούργια χιλιαρια, είναι σαν να είμαι πάνω σε bmx... Σκύβω και ακουμπαει το πρόσωπο μου στο κοντερ..! Είναι τρελό ξενερωμα για μένα.. Στο αυτοκίνητο πάλι μια απο το ίδια (εκτός αν έχεις κανένα τεράστιο βέβαια) Στο φινάλε, ντροπη δεν είναι το κοντό σώμα. Είναι το αγύμναστο! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 εγω στο 1,84 προς το παρων(4 ποντους αυτο το καλοκαιρι) και στα 80 κιλα, βρισκω πιο ευκολη την ζωη μου απο τοτε που ημουν πιο κοντος... το να φτασεις κατι ψηλα, τα μακρυτερα χερια, στα αθληματα, ακομα και τα πεταλια στο αυτοκινητο πιο ευκολα τα φτανω... παπουτσια οκ, στο 46-46,5 δεν εχεις τις τρελες επιλογες αλλα βλεπω τα τελευταια χρονια κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα σε μεγαλα νουμερα, σπανια δεν θα βρω κατι συγκεκριμενο στο νουμερο μου... οσο για κοπελες, πιο ευκολα κοιταει μια κοντη εναν ψηλο παρα μια ψηλη εναν κοντο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 λοιπον ειμαι 13 και εχω 1.45 υψος εχω προβλημα ποιος μπορει να βοηθεισει? Αμα εισαι 13 χρονων εχεις ακομα δρομο μπροστα σου μεχρι τα 19 που σταματας να ψηλωνεις.Μπορει να παρεις υψος αποτομα σε καποια ηληκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Αμα εισαι 13 χρονων εχεις ακομα δρομο μπροστα σου μεχρι τα 19 που σταματας να ψηλωνεις.Μπορει να παρεις υψος αποτομα σε καποια ηληκια. Ακριβώς. Απο τα 14 ως τα 15 (σε 7 μήνες περίπου) είχα βάλει περίπου είχα βάλει 12 πόντους περίπου εγώ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζουμε τα εξής, ανάλογα με το φύλλο: για τα αγόρια: <ύψος του πατέρα + ύψος της μητέρας + 13 πόντους> δια δύο για τα κορίτσια: <ύψος του πατέρα + ύψος της μητέρας 13 πόντους> δια δύο Πρόκειται για μια αρκετά ασφαλή πρόβλεψη και τα ποσοστά απόκλισης, τις περισσότερες φορές, είναι περίπου από έξι έως οκτώ πόντους. αν ήταν έτσι όλα τα σδέρφια θα ήταν ιδια στο ύψος !!!:bow: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOKATZHS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν έχει σημασία πόσο είναι οι γονείς, η ο παππούς κλπ. Εμένα ο Παππούς μου ήταν 1,50, ο πατέρας μου 1,74 ( μεγάλη διαφορά ) και εγώ έφτασα το 1,81. Απλά το πήρα λίγο απότομα ύψος στα 15 - 16. Μετά μέχρι τα 19 έπερνα απο 1 πόντο το χρόνο. Όσο για το νούμερο του ποδιού την τελευταία φορά που μου μεγάλωσε 1 νούμερο και μου έφτασε 45 ήταν ότα πήγα στρατό ( μάλλον πρήστικε απο τις υπερβολικές άσκησεις και τρεξίματα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 για το ύψος τρία πράγματα <<μετράνει>> Α) ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΌΤΗΤΑ β)ΔΙΑΤΡΟΦΉ γ)ΆΘΛΗΣΗ κληρονομικότητα =γονίδια που κουβαλάνε οι γονείς και τα δίνουν στα τέκνα.(αυτά τα γονίδια πάνε κάποιες γενιές πίσω)ετσι αν ο προπάπους του παππου ήταν κοντος μπορεί να πάρεις από εκει (σπανιο αλλά γίνεται) Β)διατροφή --λεγοντας διατροφή εννοούμε ότι καλά και σκατά τρώγαμε από την μερα που γεννηθήκαμε έως το τέλος της <<βιολογικής >>ανάπτυξης του οργανισμού(δηλ περίπου 18ετών συνήθιως νωρίτερα σπανίως αργότερα) Γ)άθληση =από την αρχη της εφηβείας είναι ένας μοχλός αλλά χωρίς τα άλλα δύα το μόνο πο θακαφέρεις είναι να γίνεις αρσιβαρίστας!!:) ---------------------------------------------------------- και τλεος ας μην ξεχνάμε τους ανασταλτικούς παράγοντες πχ τσιγάρο, πχ καθιστική ζωή,πχ τοξικό περιβάλλον κοινώς αν έχεις σπίτι δίπλα στα φουγάρα της ΔΕΗ καθεσαι όλη μέρα στην τηλεόραση και στο pc τρόγωντας αηδίες και καπνίζεις εεεεεεεεεεεεεεεεετότε μείνε στο 165 και με σωσίβιο στην κοιλιά :D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Στο φινάλε, ντροπη δεν είναι το κοντό σώμα. Είναι το αγύμναστο! Παντως σε αντιθεση με αυτη τη σκεψη, που την υποστηριζω και γω, εχω προσεξει οτι οταν καποιος ειναι κοντος, μετραει περισσοτερο οταν ειναι ογκωδης. Ογκωδης απο τη γυμναστικη η απο το λιπος δεν εχει σημασια, τουλαχιστον δε φαινεται σαν ανθρωπακι πχ. Λεω για αυτους που ειναι κατω απο 165 πχ Εγω προσωπικα ειμαι 174. Ισα ακριβως με τον πατερα μου. Μικρος σιχενομουν το γαλα, με τις αθλητικες "κανονικες" δραστηριοτητες ουτε σχεση, απο μικρος ετρωγα συνεχεια γαριδακια και σοκολατες, οποτε απο θεμα υψους μετραει ναι μεν και η γυμναστικη, αλλα περισσοτερο ποσο ειναι ο πατερας σου στο υψος πιστευω και εχω δει. Edited January 23, 2012 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μικρος σιχενομουν το γαλα, με τις αθλητικες "κανονικες" δραστηριοτητες ουτε σχεση, απο μικρος ετρωγα συνεχεια γαριδακια και σοκολατες, οποτε απο θεμα υψους μετραει ναι μεν και η γυμναστικη, αλλα περισσοτερο ποσο ειναι ο πατερας σου στο υψος πιστευω και εχω δει. Συμφωνώ. Πιστεύω πως το μόνο που μετράει στην ουσία είναι τα γονίδια. Όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες πιστεύω επηρεάζουν στο ελάχιστο. Αν είναι να ψηλώσεις θα ψηλώσεις. Μπορεί στα 10 να δώσεις πολύ ύψος, μπορεί στα 14, μπορεί και στα 17-18. (by the way, κι εγω είμαι 1.89 και ο πατέρας μου 1.88 :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Δεν μετράνε παιδιά μόνο τα γονίδια...Το είπαν και παραπάνω.... Αν πάρεις ένα άτομο με "προδιαγραφές" να φτάσει το 1,80 και δεν τρέφεται σωστά ή περνάει κακουχίες κοκ δεν πρόκειται να πάρει το ύψος που μπορεί να πάρει.....Άλλωστε λόγω της βελτίωσης των συνθηκών έχει αυξηθεί στις περισσότερες χώρες ο μ.ο. ύψους των κατοίκων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Δεν μετράνε παιδιά μόνο τα γονίδια...Το είπαν και παραπάνω.... Αν πάρεις ένα άτομο με "προδιαγραφές" να φτάσει το 1,80 και δεν τρέφεται σωστά ή περνάει κακουχίες κοκ δεν πρόκειται να πάρει το ύψος που μπορεί να πάρει.....Άλλωστε λόγω της βελτίωσης των συνθηκών έχει αυξηθεί στις περισσότερες χώρες ο μ.ο. ύψους των κατοίκων.... Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να χάσεις πάνω από 2-3 πόντους (το πολύ) ότι και να κάνεις. Εκτός αν από τα 12 κουβαλάς 50-100 κιλά κάθε μέρα στην πλάτη σου η κάνεις άρση βαρών. Άποψη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Συμφωνώ. Πιστεύω πως το μόνο που μετράει στην ουσία είναι τα γονίδια. Όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες πιστεύω επηρεάζουν στο ελάχιστο. Αν είναι να ψηλώσεις θα ψηλώσεις. Τοτε πως εξηγειται το υψος των παικτων μπασκετ; Εχουν μηπως γονεις γιγαντες; Edited January 23, 2012 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τοτε πως εξηγειται το υψος των παικτων μπασκετ; Εχουν μηπως γονεις γιγαντες; Οποιος παίζει μπάσκετ δεν ψηλώνει :) Επίσης δεν παίρνεις το ύψος τον γονέων. Απλά βοηθάνε τα γονίδια. Εγώ είμαι σχεδόν 190, αλλά κανείς μέχρι τους προ προ παππούδες μου δεν ήταν τόσο (ψαγμενο :p 187-σχεδόν 188 ο πατέρας μου μετά από μένα :lol: )! Είμαι ο ψηλότερος της (γνωστής) οικογενείας μου τα τελευταία 130 χρόνια τουλάχιστον :lol::lol: (ο προ προ παππούς μου έζησε 100+ χρόνια γιαυτό έχω ντοκουμέντα :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyy26 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) παιδια εγω ειμαι 16 χρονων και ειμαι 1.76. ο πατερας μου ειναι 1.75 και η μαμα μου ειναι 1.67. εχω λιγο αγχος γιατι ολοι οι φιλοι μου ειναι πανω απο 1.80 και νιωθω μειωνεκτικα.. λετε να παρω κι αλλο υψος? Edited January 26, 2012 by johnnyy26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 θα παρεις λογικα κι'αλλο... αν και δεν εισαι κοντος, κανονικα εισαι... εμενα ο πατερας μου ειναι 1.73 και η μανα μου 1.63, εγω ειμαι 1,85 μεχρι τωρα :p ευτυχως πηρα απο την μανα μου (παππους 1,80φευγα, οι 2 προπαππουδες 1,95 και 1,98 :D) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyy26 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 τυχερεε :p εγω καπου 1.83 θελω να φτασω αλλα δυστυχως αυτα δε γινονται κατα παραγγελια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 παιδια εγω ειμαι 16 χρονων και ειμαι 1.76. ο πατερας μου ειναι 1.75 και η μαμα μου ειναι 1.67. εχω λιγο αγχος γιατι ολοι οι φιλοι μου ειναι πανω απο 1.80 και νιωθω μειωνεκτικα.. λετε να παρω κι αλλο υψος? Να μην νιωθεις μειωνεκτικα ειτε ψηλωσεις κι' αλλο ειτε οχι, εισαι μικρος για να αποκτησεις συμπλεγματα κατωτεροτητας! :cool: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyy26 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Να μην νιωθεις μειωνεκτικα ειτε ψηλωσεις κι' αλλο ειτε οχι, εισαι μικρος για να αποκτησεις συμπλεγματα κατωτεροτητας! :cool: εχεις δικιο δε λεω :) αλλα νιωθω αδικιμενος οταν εγω που κανω μονοζυγο, γυμναστικη και μπασκετ να μενω σε αυτο στο ηψος και αλλοι που δεν κανουν τιποτα να πανε ξαφνικα 1.85.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μη εφευρίσκετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. 176 εκατοστά ύψος είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος με τέτοιο ύψος πιστεύει πως είναι κοντός. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πριν κατι χρονια το φυσιολογικο υψος ηταν στο 1.70 πιστευω. Πλεον εχω παρατηρησει πως πολλα νεα παιδια ψηλωνουν παρα πολυ και με παραξενευει πολυ αυτο. Ισως επειδη στις μερες μας δεν υπαρχει φτωχια=απειρη τροφη, ισως κατι αλλο, δε ξερω.. Σημασια εχει παντως.. απολυτη σημασια μαλλον... το πως τρεφεσαι απο μικρος μεχρι την πρωτη με δευτερα γυμνασιου. Εχω προσεξει πως παιδια που σε μικρη ηλικια ηταν "φουσκωτα", σημερα ειναι και αδυνατα και πανυψηλα. Το μπασκετ βοηθα οσο και το ποδοσφαιρο, οσο και κυνηγητο. Απλως γυμναζεσαι. Οταν πας και σε συλλογο, εκτος απ το να παιζεις με την μπαλα, σου κανουν και κοιλιακους, και διατασεις και ολο το προγραμμα και απλως γυμναζεσαι. Δε ψηλωνεις. Με το μονοζυγο που λενε συνεχως αδυνατω να καταλαβω.. τεντώνουν τα χερια? και τεντωνεται και η μεση και αρα ψηλωνεις?.. Το γαλα στο οποιο συμφωνουν πολλοι σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο θετικο. Κυριως οσοι ειναι απο χωριο και πινουν καραφρεσκοτατο γαλα.. ειτε απο κατσικες ειτε απο προβατινες. Με την πετσα!! Που λενε:lol:.. ετσι για να γλιστραει..!! Ολοι μου οι χωριανοι σε σχεση με μενα που μεγαλωσα στη πολη ειναι πολυ πανω απο τον μεσο ορο//. Γενικώς.. γάλα=:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 για πολλοστή φορά, το φόρουμ δεν είναι τσατ...ευχαριστώ..:) συνεχίζουμε επί του θέματος...πριν απαντήσετε λοιπόν διαβάστε άλλη μια φορά τον τίτλο του τόπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πριν κατι χρονια το φυσιολογικο υψος ηταν στο 1.70 πιστευω. Πλεον εχω παρατηρησει πως πολλα νεα παιδια ψηλωνουν παρα πολυ και με παραξενευει πολυ αυτο. Ισως επειδη στις μερες μας δεν υπαρχει φτωχια=απειρη τροφη, ισως κατι αλλο, δε ξερω.. Σημασια εχει παντως.. απολυτη σημασια μαλλον... το πως τρεφεσαι απο μικρος μεχρι την πρωτη με δευτερα γυμνασιου. Εχω προσεξει πως παιδια που σε μικρη ηλικια ηταν "φουσκωτα", σημερα ειναι και αδυνατα και πανυψηλα. Το μπασκετ βοηθα οσο και το ποδοσφαιρο, οσο και κυνηγητο. Απλως γυμναζεσαι. Οταν πας και σε συλλογο, εκτος απ το να παιζεις με την μπαλα, σου κανουν και κοιλιακους, και διατασεις και ολο το προγραμμα και απλως γυμναζεσαι. Δε ψηλωνεις. Με το μονοζυγο που λενε συνεχως αδυνατω να καταλαβω.. τεντώνουν τα χερια? και τεντωνεται και η μεση και αρα ψηλωνεις?.. Το γαλα στο οποιο συμφωνουν πολλοι σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο θετικο. Κυριως οσοι ειναι απο χωριο και πινουν καραφρεσκοτατο γαλα.. ειτε απο κατσικες ειτε απο προβατινες. Με την πετσα!! Που λενε:lol:.. ετσι για να γλιστραει..!! Ολοι μου οι χωριανοι σε σχεση με μενα που μεγαλωσα στη πολη ειναι πολυ πανω απο τον μεσο ορο//. Γενικώς.. γάλα=:superman: Ποτε δεν ηπια στη ζωη μου γαλα (πρεπει να το χα κοψει 2-3 χρονων) και ειμαι στο 1.76 περιπου χωρις γυμναστικη, μπασκετ, μονοζυγα κλπ. Μεχρι τα 15 ημουν πολυ κοντος, μετα πηρα αποτομα υψος. Ο αδερφος μου επισης χωρις γαλα στα 13 με εχει φτασει οποτε δε νομιζω το γαλα να ειναι αιτια υψους. Σιγουρα μεγαλο ρολο παιζουν και τα γονιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 για πολλοστή φορά, το φόρουμ δεν είναι τσατ...ευχαριστώ..:) συνεχίζουμε επί του θέματος...πριν απαντήσετε λοιπόν διαβάστε άλλη μια φορά τον τίτλο του τόπικ. Ναι ρε Νικόλα, αλλά που είναι το offtopic? Περί ύψους δεν συζητάμε? Αν απαντήσουμε απλά στον τίτλο, τα περισσότερα ποστ θα είναι έτσι "δεν υπάρχει τρόπος.." ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Με το μονοζυγο που λενε συνεχως αδυνατω να καταλαβω.. τεντώνουν τα χερια? και τεντωνεται και η μεση και αρα ψηλωνεις?.. Αυτο ακριβως...φυσικα μεχρι το τελος της μερας λογω βαρυτητας εχεις χασει αυτους τους 1-2-3 ποντους που θα κερδιζεις απο το μονοζυγο.Τιποτα μονιμο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basketkostas21 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εγω ειμαι 13 χρονων 1,77 ο πατερας μου ειναι 1,95 η μανα μου 1,60 και εχω παει σε ειδικους στην αθηνα και μου ειπαν οτι θα γινω πανω απο 2 μετρα φυσικα παιζει ρολο η διατροφη και θελει αθλημα εγω προσωπικα ασχολουμαι με το μπασκετ και μου αρεσει πολλη παιζω στην εθνικη ελλαδος στους μικρους . για να ψηλωσετε πρεπει να πινεται πολλη γαλα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts