montoya_42 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει και το 620..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 με το ρυθμο που παει παντως μεχρι τελος του μηνα το 820 θα ειναι στα 350 το πιστευω πιο ολοκληρωμενη λυση αντε 3 βδομαδες μεινανε να το παρουμε :p Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Nομιζω ειναι απο τα πιο καλα βιντεο που υπαρχουν για το κινητο αυτη τη στιγμη, δειχνει φωτογραφιες με τη μπροστινη καμερα και με τη κανονικη και του "φοραει" και το ασπρο καπακι για την ασυρματη φορτιση αν καποιος θελει να παρει μια ιδεα πως δειχνει κτλ. Προσωπικα μου αρεσει αρκετα το 720 αλλά δεν ξερω "τι παιζει" με τη ram απο αποψη αποδοσης αλλά και μελλοντικης υποστηριξης. Επισης, θα ηθελα να εχεις τη δυνατοτητα να αλλαξεις τα καπακια, αν ηταν να το παρω σιγουρα θα δυσκολευομουν να διαλεξω μεταξυ του κιτρινου, του κοκκινου και του ασπρου. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ερώτηση,τι παραπάνω εχει το 820?περα της ram.το 720 έχω αρχίσει να το γλυκοκοιταζω κι αν εχει και καλή κάμερα φαίνεται υποψήφιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ερώτηση,τι παραπάνω εχει το 820?περα της ram.το 720 έχω αρχίσει να το γλυκοκοιταζω κι αν εχει και καλή κάμερα φαίνεται υποψήφιο. Το ενα εχει amoled ενω το αλλο οχι, αλλος επεξεργαστης στο 820 , πιο καλη μπροστινη καμερα στο 720 ειναι αυτα που ειδα με μια γρηγορη ματια. Εδω μπορεις να δεις συγκριση μεταξυ των 2 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5321&idPhone2=4968 και ενα βιντεο που τα συγκρινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Πάντως και του 720 η οθόνη πρέπει να ειναι πολυ καλή. Η μνήμη ram κάπως με αγχωνει. Αν δεν είχε μεγάλο βάρος το 820 θα το σκεφτόμουν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μη σε απασχολεί η ram. Υπάρχουν χρήστες που μπορούν να σου το βεβαιώσουν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μη σε απασχολεί η ram. Υπάρχουν χρήστες που μπορούν να σου το βεβαιώσουν Kι ομως, για παραδειγμα το asphalt δεν παιζει σε συσκευες με 512 ραμ παρα μονο σε οσες εχουν 1gb. Θα βγαλουν εκδοση να παιζει αλλά με χειροτερα γραφικα μαλλον. Μπορει να υπαρχει αυτο το προβλημα και με αλλες εφαρμογες (δεν το γνωριζω μιας και δεν εχω wp8 συσκευη). Οτι θα ειναι "smooth" στη λειτουργια το κινητο ειναι σιγουρο και δεν νομιζω να προβληματισει τον μεσο χρηστη (εμενα δηλαδη). Η ανησυχια μου ειναι μηπως λογω χειροτερου επεξεργαστη και χαμηλοτερης ραμ δεν παρει μελλοντικες αναβαθμισεις που θεωρω οτι λογικα θα ειναι σημαντικες μιας και ειναι καινουριο σχετικα το λειτουργικο. Οπως και να'χει εξακολουθω να πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι το να αποφασισεις ποιο χρωμα προτιμας! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Με τις αναβαθμίσεις μη σε απασχολει, όσα κινητά έχουν wp8 θα πάρουν και όλες τις αναβαθμίσεις τους. Δεν είναι επιλογή της κατασκευάστριας αλλά της ms καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) O επεξεργαστής του 720 θεωρείται καλός; Edited March 10, 2013 by ZedBlue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχω αγοράσει πολλά κινητά! Sony, Samsung, Siemens, HTC, Motorola και με εξαίρεση το τελευταίο που δεν έχω παράπονο όταν αγόρασα το πρώτο Nokia κόλλησα! Είναι εγγύηση!! Αλλά αυτό για το οποίο με κατήγορούν όλοι είναι ότι η Νόκια δίνει λίγα..ή καλύτερα είναι ακριβή! Μόλις βγήκε το 720 είπα αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου καθώς με 249ε+50ε=300ε περίπου που θα κάνει είναι εξαιρετικό! Γιατί να μην πάρω όμως το MOTOROLA RAZR XT910 που έχει τα ίδια λεφτά (το βρήκα και με 280ε σε γνωστό σαιτ) το οποίο συγκριτικά έχει καλύτερο hardware; Δεν θέλω να "φύγω" απ την Νοκια αλλά είναι σαν να με ωθεί.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχω αγοράσει πολλά κινητά! Sony, Samsung, Siemens, HTC, Motorola και με εξαίρεση το τελευταίο που δεν έχω παράπονο όταν αγόρασα το πρώτο Nokia κόλλησα! Είναι εγγύηση!! Αλλά αυτό για το οποίο με κατήγορούν όλοι είναι ότι η Νόκια δίνει λίγα..ή καλύτερα είναι ακριβή! Μόλις βγήκε το 720 είπα αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου καθώς με 249ε+50ε=300ε περίπου που θα κάνει είναι εξαιρετικό! Γιατί να μην πάρω όμως το MOTOROLA RAZR XT910 που έχει τα ίδια λεφτά (το βρήκα και με 280ε σε γνωστό σαιτ) το οποίο συγκριτικά έχει καλύτερο hardware; Δεν θέλω να "φύγω" απ την Νοκια αλλά είναι σαν να με ωθεί.. καλύτερο hw δεν έχει, τουλάχιστον όχι στο σύνολο του επίσης συγκρίνεις διαφορετικά λειτουργικά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 καλύτερο hw δεν έχει, τουλάχιστον όχι στο σύνολο του επίσης συγκρίνεις διαφορετικά λειτουργικά Το μόνο στο οποίο υστερεί το RAZR είναι η μπαταρία! Πραγματικά σύγκρινε τα και θα δεις.. Όσο για το λειτουργικό συμφωνώ, ναι είναι διαφορετικό. Το Android ως γνωστόν είναι "βαρύ", αλλά κ απ΄την άλλη τα W8 δεν είναι; Δεν είναι όπως το υπέροχα ελαφρύ Symbian..Επίσης το Symbian & το Android έχουν πολλές αρχικές οθόνες για να σου διευκολύνουν τη ζωή..Τα W8 πόσες έχουν;.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το μόνο στο οποίο υστερεί το RAZR είναι η μπαταρία! Πραγματικά σύγκρινε τα και θα δεις.. Όσο για το λειτουργικό συμφωνώ, ναι είναι διαφορετικό. Το Android ως γνωστόν είναι "βαρύ", αλλά κ απ΄την άλλη τα W8 δεν είναι; Δεν είναι όπως το υπέροχα ελαφρύ Symbian..Επίσης το Symbian & το Android έχουν πολλές αρχικές οθόνες για να σου διευκολύνουν τη ζωή..Τα W8 πόσες έχουν;.. Να είσαι σίγουρος πως τα wp είναι "πουπουλο".... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οταν το 820 το βρισκουμε 330€ , το 720 ποσο πρεπει να εχει : http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=21408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οταν το 820 το βρισκουμε 330€ , το 720 ποσο πρεπει να εχει : http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=21408 Το 720 σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο του 820 (μπαταρία, κάμερα, διαστάσεις κτλ) , και ως νεότερο προφανώς θα έρθει σε ψηλότερη τιμή - μετά 6 μήνες από την κυκλοφορία θα φτάσει και αυτό σε αρκετά φθηνότερα επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 ποια ειναι καλυτερη οθονη : η IPS LCD του 720 ή η amoled του 820 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Για μένα η IPS αλλά το 820 αποσπώμενη μπαταρία και 1gb ram, με ο,τι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά εφαρμογές και αναβαθμίσεις... Πραγματικά δύσκολη επιλογή, αν λάβεις υπ' όψιν οτι το 720 είναι πολύ πιο όμορφο... Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Έρχεται 8 Απρίλη στο Amazon στις 383 λίρες!!! :blink: Πολλά δεν είναι; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Έρχεται 8 Απρίλη στο Amazon στις 383 λίρες!!! :blink: Πολλά δεν είναι; 379 ευρω στο γερμανικο αμαζον;) http://www.amazon.de/Nokia-Smartphone-ClearBlack-Touchscreen-Dual-Core-Prozessor/dp/B00BN8428O/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1363872482&sr=8-10 Και ειναι ακομα η αρχικη τιμη προ-παραγγελιας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 A ok, πάλι καλά. Thanks. Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 To cyan είναι αυτό. Λογικά τα χρώματα εκτός του μαύρου, θα τα τα έχουν ως συνήθως πιο ακριβά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πραγματικά πολύ δύσκολη η απόφαση ποιό απο τα δύο τηλέφωνα να αγοράσει κανείς! Πάντως το 720 είναι κατά πολύ ομορφότερο αλλά η μικρότερη ram και η απουσιά lte ίσως να παίζουν σημαντικό ρόλο για κάποιον. Κάτι άλλο που παρατήρησα απο τα video είναι ότι το 720 έχει το ηχείο στην πλάτη (σε αντίθεση με το 820 που το έχει στο κάτω μέρος) και αυτό δεν μου φαίνεται καλό γιατί όταν έχεις το κινητό πάνω σε μια επιφάνεια, όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ίσως να μην ακούγεται. Το παιδί που το έχει πάρει μήπως θα μπορούσε να μας πει αν ισχύει κάτι τέτοιο??? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Όντως, κι εγώ αμφιταλαντεύομαι με αυτά τα δυο. Δύο-τρία πράματα με τραβάνε περισσότερο στο 720, εκτός φυσικά της ομορφιάς, που για μένα παίζει σημαντικό ρόλο. Το gorilla glass 2, η -κατά τα λεγόμενα- πολύ καλή κάμερα και η πολύ δυνατή μπαταρία. Πολύ δύσκολη απόφαση πάντως το να καταλήξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 και εγω ψηνομαι τρελα για το 720 , θα φυγω απο android απο το nexus s μου Αν ειναι τοσο smooth και ελαφρυ οσο λενε δεν με απασχολει ιδιαιτερα αν δεν μπορω να τρεξω μερικα παιχνιδια που θελουν 1Gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts