stendor Δημοσιεύτηκε February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2013 (edited) Nokia Lumia 720 (RM-885) Chic & Social http://i.webapps.microsoft.com/r/image/view/-/3690454/respXXL/1/-/Nokia-Lumia-720-front.png http://i.webapps.microsoft.com/r/image/view/-/3690456/respXXL/1/-/Nokia-Lumia-720-side.png ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 25 Φεβρουαρίου 2013 Περιγραφή συσκευής: The Nokia Lumia 720 is a smartphone featuring Windows Phone 8 operating system, changeable back covers and 1 GHz dual-core processor. The device brings the best browsing experience with IE10 hardware accelerated graphics and HTML5 support. Other key features include a large 4.3" ClearBlack display and an 6.7 megapixel camera with a LED flash. Develop apps for this device with XNA and C++ frameworks and build web experiences using Internet Explorer 10. ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows Phone 8.0 (Apollo) Τελευταία έκδοση λογισμικού: Lumia Denim 3058.50000.1425.0004 - OS version 8.10.14219.341 (Country variant) Lumia Denim 3058.50000.1425.0005 - OS version 8.10.14219.341 (Vodafone) Δείκτης SAR: 0,76 W/kg Ελληνικό product code: - ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited June 2, 2016 by niotheros Ενημέρωση συνδέσμων Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ωραίο ειναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Τα Windows Phone 8 δεν υποστηριζουν αναλυση qHD. Το κινητακι ειναι αψογο. Τιμη λογικα ελλαδα γυρω στα 320 με ολα οσα χρειαζεται ενας ποιο απαιτητικος χρηστης. Καλη καμερα, οθονη και το σημαντικοτερο καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Το κινητακι ειναι αψογο. Τιμη λογικα ελλαδα γυρω στα 320 με ολα οσα χρειαζεται ενας ποιο απαιτητικος χρηστης. Καλη καμερα, οθονη και το σημαντικοτερο καλη μπαταρια. +1. Θέλω να το δώ από κοντά με το 820... Το 820 μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις! Θα ''κοντραριστούν'' αυτά τα 2 κινητά κι όλα θα εξαρτηθούν θεωρώ από τη διαφορά στην τελική τιμή αγοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Υπάρχει καμιά ελπίδα να το δούμε στο μέλλον στα 250-270; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εαν χρειάζεται κάποιος να ελέγξω κάτι συγκεκριμένο σε αυτό το μοντέλο...το πήρα μόλις στα χέρια μου...πολύ λεπτό και ελαφρύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εαν χρειάζεται κάποιος να ελέγξω κάτι συγκεκριμένο σε αυτό το μοντέλο...το πήρα μόλις στα χέρια μου...πολύ λεπτό και ελαφρύ! :) λέγε εντυπώσεις τώρα!!! :p πως είναι η κάμερα του?? έχω ακούσει καλά λόγια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 τώρα έκανα ένα μικρό τεστ - η κάμερα του φαίνεται να βγάζει καλύτερες φώτο από το 820...τώρα με το 920 - δεν ξέρω, σχεδόν ίδια ποιότητα θα έλεγα. μπορεί όταν τις μεταφέρεις στον Η/Υ του 920 να είναι καλύτερες , αλλά γενικά η κάμερα του 720 - πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Το πίσω καπάκι της συσκευής αλλάζει όπως στο 820 ή όχι; Αλλού λένε πως αλλάζει και αλλού όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Το πίσω καπάκι της συσκευής αλλάζει όπως στο 820 ή όχι; Αλλού λένε πως αλλάζει και αλλού όχι. αλλάζει τώρα έκανα ένα μικρό τεστ - η κάμερα του φαίνεται να βγάζει καλύτερες φώτο από το 820...τώρα με το 920 - δεν ξέρω, σχεδόν ίδια ποιότητα θα έλεγα. μπορεί όταν τις μεταφέρεις στον Η/Υ του 920 να είναι καλύτερες , αλλά γενικά η κάμερα του 720 - πολύ καλή. σε χαμηλό φωτισμό πως τα πάει η κάμερα? άντε ντε, ανέβασε καμία... :p :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλό αυτό! Χθες που κοιτούσα σε διάφορα site στο ένα έλεγαν οτί αλλάζει, σε άλλο όχι, σε άλλο πάλι ότι αλλάζει :wacko: Λες και ήταν δυό διαφορετικές συσκευές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) το πίσω καπάκι αλλάζει...μόνο αν το ξεβιδώσεις :lol: σε λίγο που θα νυχτώσει θα δοκιμάσω να δω πως βγάζει νυχτερινές φώτο. δεν ξέρω αν την ανέβασα σωστά... Edited February 26, 2013 by ianekat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Α με τον εύκολο τρόπο δηλαδή!!!:p Κρίμα αυτό είναι ένα μείον σε σχέση με το 620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Αν κατάλαβα καλά δεν ξεβιδώνει.Εϊναι unibody και απλώς μπαίνει ένα έξτρα καπάκι από πάνω σαν θήκη.Το κινητάκι είναι πολύ δυνατό και νομίζω θα κάνει θραυση.Επίσης είναι το πρώτο Unibody με sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 το πίσω καπάκι αλλάζει...μόνο αν το ξεβιδώσεις :lol: σε λίγο που θα νυχτώσει θα δοκιμάσω να δω πως βγάζει νυχτερινές φώτο. δεν ξέρω αν την ανέβασα σωστά... Απο που το πήρες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) το πίσω καπάκι αλλάζει...μόνο αν το ξεβιδώσεις :lol: σε λίγο που θα νυχτώσει θα δοκιμάσω να δω πως βγάζει νυχτερινές φώτο. δεν ξέρω αν την ανέβασα σωστά... φιλε μου αυτο ειναι το lumia 720 στη φωτο? διοτι δεν μοιαζει τοσο με αυτο στο press release Edited February 27, 2013 by mauro_pistoli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) νομίζω ότι κανείς δεν το έχει (εκτός αν δουλεύεις στην Νοκια:p) μόλις ανακοινώθηκε δεν υπάρχει καν στην αγορά και δεν υπάρχει review πουθενά (τουλάχιστον στο youtube) μόνο hand ons από την Βαρκελώνη.Βγάλε μια φώτο και την πίσω μεριά.Εκεί θα φανεί αν όντως αν είναι το 720 EDIT To 820 είναι αυτό που μας δείχνεις.Το 720 έχει την μπροστινή κάμερα αριστερά του ακουστικού. Edited February 27, 2013 by DevilCry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 νομίζω ότι κανείς δεν το έχει (εκτός αν δουλεύεις στην Νοκια:p) μόλις ανακοινώθηκε δεν υπάρχει καν στην αγορά και δεν υπάρχει review πουθενά (τουλάχιστον στο youtube) μόνο hand ons από την Βαρκελώνη.Βγάλε μια φώτο και την πίσω μεριά.Εκεί θα φανεί αν όντως αν είναι το 720 EDIT To 820 είναι αυτό που μας δείχνεις.Το 720 έχει την μπροστινή κάμερα αριστερά του ακουστικού. Και εμένα μου φαίνεται περίεργο να το έχει, όμως νομίζω η φωτογραφία δεν δείχνει το 720 αλλά είναι τραβηγμένη με αυτό (υποτίθεται)... Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) παιδιά, σας έδειξα φώτο που τράβηξα ΜΕ το 720, και σκεφτόμουνα τι να τραβήξω και το 920 ήταν μροστά μου. σε αυτή την φώτο μπορείτε να δείτε ότι το πίσω καπάκι θέλει ξεβήδωμα :) @DevilCry και Takis_dm φαίνεται σαν το 720 η ακόμα δεν πιστεύετε; Edited February 27, 2013 by ianekat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα σας. Για να καταλάβω, το ότι κινητό είναι unibody σημαίνει ότι και δεν αλλάζει το πίσω καπάκι όπως στα 520 και 620 αλλά και ότι δεν αλλάζεται ή, τέλος πάντων, είναι δύσκολο να αλλάξει κάποιος την μπαταρία, σωστά; Επίσης, έχουμε κάποια ιδέα για το πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα; Thanks. Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 παιδιά, σας έδειξα φώτο που τράβηξα ΜΕ το 720, και σκεφτόμουνα τι να τραβήξω και το 920 ήταν μροστά μου. σε αυτή την φώτο μπορείτε να δείτε ότι το πίσω καπάκι θέλει ξεβήδωμα :) @DevilCry και Takis_dm φαίνεται σαν το 720 η ακόμα δεν πιστεύετε; δεν θέλει ξεβιδωμα για να έχεις wireless charging.Κουμπώνει από πίσω σαν θήκη.Τράβα μια και το πισω μερος του κινητού.Για να σιγουρευτούμε βρε αδερφέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) τα παιδιά με ρώτησαν αν βγαίνει το πίσω καπάκι και γι'αυτό είπα ότι θέλει ξεβήδωμα :) Edited February 27, 2013 by ianekat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 omg αυτό είναι :p συγνώμη για την δυσπιστία αλλά καταλαβαίνεις.Θέλω αν γίνεται να τραβήξεις 2-3 εξωτερικές φώτο και οπωσδήποτε ενα βιντεάκι αν μπορείς να τσεκάρουμε ποιότητα.Πως σου φαίνεται σε σχέση με το 920???πιστεύω ότι το κινητάκι θα κάνει θραύση ειδικά αν καταφέρουμε να το βρούμε εκεί γύρω στα 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Αν μπορείς πες μας απο που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 μπαινει γερα στο παιχνιδι για mid range συσκευες και η HTC παρομοια χαρακτηριστικα και με 1 GB RAM αν και προς το Μαιο λενε να ερχεται Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts