Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εστησα ένα 520 της γυναίκας μου, χρησιμοποιώντας δικό μου λογαριασμό Microsoft (hotmail), διότι δεν η γυναίκα μου είχε (ξέρω, βλακεία...)

Τωρα ο λαγαριασμός μου έχει δηλωθεί ως κύριος λογαριασμός Microsoft και δεν διαγράφεται (δεν δίνει δυνατότητα), όπως διαγράφονται οι επόμενοι λογαριασμοί που δηλώνεις μετά.

Ερώτηση:

Πώς μπορώ να αλλάξω κύριο λογαριασμό Microsoft;

Μήπως μόνο με reset?

Και πώς γίνεται reset;

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο με Hard Reset... Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Επαναφορά του τηλεφώνου...

Να ξέρεις όμως θα διαγραφούν τα πάντα από το τηλέφωνο και αν τυχόν έχει αγοράσει κάποιες εφαρμογές θα πρέπει να τις πληρώσει και πάλι αν θέλει να τις κατεβάσει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

καλησπερα εχω ενα νοκια 520 κλειστο σε παροχο(ο2) πως μπορω να το ξεκλειδωσω?

ρε παιδια ενω μου ερχονται ολες οι ειδοποιεισεις οταν ειμαι με wifi, στο 3g δεν ερχεται τπτ? ειδικα για το μεσεντζερ που με ενδιαφερει.. Παλιοτερα δν γινοταν αυτο. Διορθονεται?

ρε παιδια ενω μου ερχονται ολες οι ειδοποιεισεις οταν ειμαι με wifi, στο 3g δεν ερχεται τπτ? ειδικα για το μεσεντζερ που με ενδιαφερει.. Παλιοτερα δν γινοταν αυτο. Διορθονεται?

δες αν έχεις ενεργοποιημένη την οικονομία μπαταρίας

Αλλαξα το region και την γλωσσα τηλεφωνου σε US για να εχω την Cortana.. Θα εχω καποιο προβλημα με αυτη την αλλαγη;

Όχι, το έκανα κι εγώ για να δοκιμάσω την cortana και μετά το επανέφερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πάντως εντυπωσιακά όσα κάνει η cortana!

Εγώ που το δοκίμασα χρειάστηκε να κάνω ένα πρόσθετο update για να μου εμφανίσει cortana, quiet hours κλπ..
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Όχι, το έκανα κι εγώ για να δοκιμάσω την cortana και μετά το επανέφερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πάντως εντυπωσιακά όσα κάνει η cortana!

Εγώ που το δοκίμασα χρειάστηκε να κάνω ένα πρόσθετο update για να μου εμφανίσει cortana, quiet hours κλπ..

Πραγματι παρα πολυ εντυπωσιακα τα οσα μπορει να κανει η cortana, και ειδικα αυτο το quiet hours που αναφερει ο φιλος, χρησιμοτατο. Ευγε στην microsoft, και ευχη να τα δουμε συντομα και στην Ελληνικη Γλωσσα..

Πραγματι παρα πολυ εντυπωσιακα τα οσα μπορει να κανει η cortana, και ειδικα αυτο το quiet hours που αναφερει ο φιλος, χρησιμοτατο. Ευγε στην microsoft, και ευχη να τα δουμε συντομα και στην Ελληνικη Γλωσσα..

Καλά θα ήταν, αλλά μάλλον θ αργήσει η δεν θα ρθει ποτέ.. :worry:

Θετικό είναι πάντως ότι έχει αρχίσει να βγαίνει σε αρκετές χώρες, αγγλόφωνες όμως κατά το πλείστον.

Και μια ερώτηση: Χτες άνοιξα το 520 που πήρα στην αδερφή μου και έφαγε κόλλημα. Βασικά δεν έμπαινε σε δίκτυο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Έβγαλα μια κάρτα μνήμης που είχε, έκανα hard reset και έστρωσε. Λέτε να φταίει η κάρτα μνήμης; Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα..;

*δίκτυο εννοώ ιντερνετ. Δηλ ενώ συνδέθηκε κανονικά στο wifi, φαιρόταν σαν να μην είχε ιντερνετ.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλά θα ήταν, αλλά μάλλον θ αργήσει η δεν θα ρθει ποτέ.. :worry:

Θετικό είναι πάντως ότι έχει αρχίσει να βγαίνει σε αρκετές χώρες, αγγλόφωνες όμως κατά το πλείστον.

Και μια ερώτηση: Χτες άνοιξα το 520 που πήρα στην αδερφή μου και έφαγε κόλλημα. Βασικά δεν έμπαινε σε δίκτυο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Έβγαλα μια κάρτα μνήμης που είχε, έκανα hard reset και έστρωσε. Λέτε να φταίει η κάρτα μνήμης; Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα..;

*δίκτυο εννοώ ιντερνετ. Δηλ ενώ συνδέθηκε κανονικά στο wifi, φαιρόταν σαν να μην είχε ιντερνετ.

γιατί hard reset ;;;;

μου το έκανε και εμένα και απλά διέγραψα την σύζευξη WIFI και ξανά έκανα στο καπάκι και όλα ΟΚ

γιατί hard reset ;;;;

μου το έκανε και εμένα και απλά διέγραψα την σύζευξη WIFI και ξανά έκανα στο καπάκι και όλα ΟΚ

Γιατί ούτε με ανοιχτά δεδομένα δεν έμπαινε στο ιντερνετ.. Οπότε λέω δεν φταίει το wifi

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μετά την αναβάθμιση σε 8.1, δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω Wifi tethering στο Galaxy S4 mini μου.

Μου εμφανίζει μήνυμα "Δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο ...".

Πριν την αναβάθμιση συνδεόμουν κανονικά. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης.

Καμία ιδέα;

Πάντως με κάρτες μνήμης έχω δει πολλά κουλά...κολλητος μου με 630 ξαφνικά του σβήνει η μισή οθόνη και η άλλη μισή αχνοφαινεται

..κανει soft και hard reset τα ίδια...επαναφορα με Nokia recovery τα ίδια...το πήγε νοκια του το φέρνουν μετά από 3εβδομαδες με αναβάθμιση λογισμικού μόνο...βαζει τις κάρτες του τα ίδια...βγαζει την ss και βουαλα..ολα κομπλέ...τι να πεις...

KTLK

Πάντως με κάρτες μνήμης έχω δει πολλά κουλά...κολλητος μου με 630 ξαφνικά του σβήνει η μισή οθόνη και η άλλη μισή αχνοφαινεται

..κανει soft και hard reset τα ίδια...επαναφορα με Nokia recovery τα ίδια...το πήγε νοκια του το φέρνουν μετά από 3εβδομαδες με αναβάθμιση λογισμικού μόνο...βαζει τις κάρτες του τα ίδια...βγαζει την ss και βουαλα..ολα κομπλέ...τι να πεις...

A καλά!! Απ τ άγραφα! :blink:

Είναι και μια σταλιά, χαλάνε εύκολα..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλησπέρα

Ένας φίλος μου κάτοχος του 520 έχει το εξής θέμα. Μετά την αναβάθμιση σε 8.1, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση συχνά και χάνει την ώρα και ημερομηνία. Επίσης δεν συγχρονίζει αυτόματα τα email της google και live, ενώ συγχρονίζει κανονικά τα Yahoo. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα και πως το έλυσε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Παιδιά καλημέρα,

Εγώ ακόμα δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση μετά απο τα όσα διαβάζω που παρουσιάζονται...όποιος την περνάει όλο και κάποιο πρόβλημα αναφέρει . Αξίζει δηλ να την κάνεις παρόλα τα θεματάκια που αναφέρονται? :confused:

Παιδιά καλημέρα,

Εγώ ακόμα δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση μετά απο τα όσα διαβάζω που παρουσιάζονται...όποιος την περνάει όλο και κάποιο πρόβλημα αναφέρει . Αξίζει δηλ να την κάνεις παρόλα τα θεματάκια που αναφέρονται? :confused:

δεν υπάρχουν θέματα

κάνε την αναβάθμιση

Μετά το τελευταίο update όλα είναι όπως πρέπει, οπότε γίνεται η αναβάθμιση χωρίς φοβο.

Το πρόβλημα με τον ΙΕ που δεν κάνει ζουμ με double tap λύνεται βάζοντας...τον Opera!:)

Αρα και απο εκει μια χαρά.

Καλησπέρα

Ένας φίλος μου κάτοχος του 520 έχει το εξής θέμα. Μετά την αναβάθμιση σε 8.1, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση συχνά και χάνει την ώρα και ημερομηνία. Επίσης δεν συγχρονίζει αυτόματα τα email της google και live, ενώ συγχρονίζει κανονικά τα Yahoo. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα και πως το έλυσε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτό πως λύνεται;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Παιδιά καλημέρα,

Φίλε μου δε ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά υπάρχει ένας σημαντικός αντίλογος σε πολλά νήματα. Προσωπικά στο 920 την έκανα, αλλα στο 520 δεν τολμάω να την κάνω.. Και από την εμπειρία του 920 και απ οσα διαβάζω από κινητά με μικρή ραμ..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

εμένα πάντως και της κοπέλας μου, που έχουμε και οι δυο 520, δουλεύουν άψογα με το update, το μόνο θέμα είναι ότι μετά την επανεκκίνηση πηγαίνει ο ήχος τον sms στον default. Κατά τα άλλα είναι τρομερό το κινητό με τα 8.1

εμένα πάντως και της κοπέλας μου, που έχουμε και οι δυο 520, δουλεύουν άψογα με το update, το μόνο θέμα είναι ότι μετά την επανεκκίνηση πηγαίνει ο ήχος τον sms στον default. Κατά τα άλλα είναι τρομερό το κινητό με τα 8.1

Το update στο βγαζει μετά την αναβάθμιση σε 8.1?