nikoxy Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εστησα ένα 520 της γυναίκας μου, χρησιμοποιώντας δικό μου λογαριασμό Microsoft (hotmail), διότι δεν η γυναίκα μου είχε (ξέρω, βλακεία...) Τωρα ο λαγαριασμός μου έχει δηλωθεί ως κύριος λογαριασμός Microsoft και δεν διαγράφεται (δεν δίνει δυνατότητα), όπως διαγράφονται οι επόμενοι λογαριασμοί που δηλώνεις μετά. Ερώτηση: Πώς μπορώ να αλλάξω κύριο λογαριασμό Microsoft; Μήπως μόνο με reset? Και πώς γίνεται reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μόνο με Hard Reset... Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Επαναφορά του τηλεφώνου... Να ξέρεις όμως θα διαγραφούν τα πάντα από το τηλέφωνο και αν τυχόν έχει αγοράσει κάποιες εφαρμογές θα πρέπει να τις πληρώσει και πάλι αν θέλει να τις κατεβάσει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλησπερα εχω ενα νοκια 520 κλειστο σε παροχο(ο2) πως μπορω να το ξεκλειδωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αλλαξα το region και την γλωσσα τηλεφωνου σε US για να εχω την Cortana.. Θα εχω καποιο προβλημα με αυτη την αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ρε παιδια ενω μου ερχονται ολες οι ειδοποιεισεις οταν ειμαι με wifi, στο 3g δεν ερχεται τπτ? ειδικα για το μεσεντζερ που με ενδιαφερει.. Παλιοτερα δν γινοταν αυτο. Διορθονεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ρε παιδια ενω μου ερχονται ολες οι ειδοποιεισεις οταν ειμαι με wifi, στο 3g δεν ερχεται τπτ? ειδικα για το μεσεντζερ που με ενδιαφερει.. Παλιοτερα δν γινοταν αυτο. Διορθονεται? δες αν έχεις ενεργοποιημένη την οικονομία μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αλλαξα το region και την γλωσσα τηλεφωνου σε US για να εχω την Cortana.. Θα εχω καποιο προβλημα με αυτη την αλλαγη; Όχι, το έκανα κι εγώ για να δοκιμάσω την cortana και μετά το επανέφερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πάντως εντυπωσιακά όσα κάνει η cortana! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εγώ που το δοκίμασα χρειάστηκε να κάνω ένα πρόσθετο update για να μου εμφανίσει cortana, quiet hours κλπ.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Όχι, το έκανα κι εγώ για να δοκιμάσω την cortana και μετά το επανέφερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πάντως εντυπωσιακά όσα κάνει η cortana! Εγώ που το δοκίμασα χρειάστηκε να κάνω ένα πρόσθετο update για να μου εμφανίσει cortana, quiet hours κλπ.. Πραγματι παρα πολυ εντυπωσιακα τα οσα μπορει να κανει η cortana, και ειδικα αυτο το quiet hours που αναφερει ο φιλος, χρησιμοτατο. Ευγε στην microsoft, και ευχη να τα δουμε συντομα και στην Ελληνικη Γλωσσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πραγματι παρα πολυ εντυπωσιακα τα οσα μπορει να κανει η cortana, και ειδικα αυτο το quiet hours που αναφερει ο φιλος, χρησιμοτατο. Ευγε στην microsoft, και ευχη να τα δουμε συντομα και στην Ελληνικη Γλωσσα.. Καλά θα ήταν, αλλά μάλλον θ αργήσει η δεν θα ρθει ποτέ.. :worry: Θετικό είναι πάντως ότι έχει αρχίσει να βγαίνει σε αρκετές χώρες, αγγλόφωνες όμως κατά το πλείστον. Και μια ερώτηση: Χτες άνοιξα το 520 που πήρα στην αδερφή μου και έφαγε κόλλημα. Βασικά δεν έμπαινε σε δίκτυο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Έβγαλα μια κάρτα μνήμης που είχε, έκανα hard reset και έστρωσε. Λέτε να φταίει η κάρτα μνήμης; Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα..; *δίκτυο εννοώ ιντερνετ. Δηλ ενώ συνδέθηκε κανονικά στο wifi, φαιρόταν σαν να μην είχε ιντερνετ. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλά θα ήταν, αλλά μάλλον θ αργήσει η δεν θα ρθει ποτέ.. :worry: Θετικό είναι πάντως ότι έχει αρχίσει να βγαίνει σε αρκετές χώρες, αγγλόφωνες όμως κατά το πλείστον. Και μια ερώτηση: Χτες άνοιξα το 520 που πήρα στην αδερφή μου και έφαγε κόλλημα. Βασικά δεν έμπαινε σε δίκτυο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Έβγαλα μια κάρτα μνήμης που είχε, έκανα hard reset και έστρωσε. Λέτε να φταίει η κάρτα μνήμης; Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα..; *δίκτυο εννοώ ιντερνετ. Δηλ ενώ συνδέθηκε κανονικά στο wifi, φαιρόταν σαν να μην είχε ιντερνετ. γιατί hard reset ;;;; μου το έκανε και εμένα και απλά διέγραψα την σύζευξη WIFI και ξανά έκανα στο καπάκι και όλα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 γιατί hard reset ;;;; μου το έκανε και εμένα και απλά διέγραψα την σύζευξη WIFI και ξανά έκανα στο καπάκι και όλα ΟΚ Γιατί ούτε με ανοιχτά δεδομένα δεν έμπαινε στο ιντερνετ.. Οπότε λέω δεν φταίει το wifi Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μετά την αναβάθμιση σε 8.1, δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω Wifi tethering στο Galaxy S4 mini μου. Μου εμφανίζει μήνυμα "Δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο ...". Πριν την αναβάθμιση συνδεόμουν κανονικά. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πάντως με κάρτες μνήμης έχω δει πολλά κουλά...κολλητος μου με 630 ξαφνικά του σβήνει η μισή οθόνη και η άλλη μισή αχνοφαινεται ..κανει soft και hard reset τα ίδια...επαναφορα με Nokia recovery τα ίδια...το πήγε νοκια του το φέρνουν μετά από 3εβδομαδες με αναβάθμιση λογισμικού μόνο...βαζει τις κάρτες του τα ίδια...βγαζει την ss και βουαλα..ολα κομπλέ...τι να πεις... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πάντως με κάρτες μνήμης έχω δει πολλά κουλά...κολλητος μου με 630 ξαφνικά του σβήνει η μισή οθόνη και η άλλη μισή αχνοφαινεται ..κανει soft και hard reset τα ίδια...επαναφορα με Nokia recovery τα ίδια...το πήγε νοκια του το φέρνουν μετά από 3εβδομαδες με αναβάθμιση λογισμικού μόνο...βαζει τις κάρτες του τα ίδια...βγαζει την ss και βουαλα..ολα κομπλέ...τι να πεις... A καλά!! Απ τ άγραφα! :blink: Είναι και μια σταλιά, χαλάνε εύκολα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα Ένας φίλος μου κάτοχος του 520 έχει το εξής θέμα. Μετά την αναβάθμιση σε 8.1, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση συχνά και χάνει την ώρα και ημερομηνία. Επίσης δεν συγχρονίζει αυτόματα τα email της google και live, ενώ συγχρονίζει κανονικά τα Yahoo. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα και πως το έλυσε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά καλημέρα, Εγώ ακόμα δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση μετά απο τα όσα διαβάζω που παρουσιάζονται...όποιος την περνάει όλο και κάποιο πρόβλημα αναφέρει . Αξίζει δηλ να την κάνεις παρόλα τα θεματάκια που αναφέρονται? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά καλημέρα, Εγώ ακόμα δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση μετά απο τα όσα διαβάζω που παρουσιάζονται...όποιος την περνάει όλο και κάποιο πρόβλημα αναφέρει . Αξίζει δηλ να την κάνεις παρόλα τα θεματάκια που αναφέρονται? :confused: δεν υπάρχουν θέματα κάνε την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μετά το τελευταίο update όλα είναι όπως πρέπει, οπότε γίνεται η αναβάθμιση χωρίς φοβο. Το πρόβλημα με τον ΙΕ που δεν κάνει ζουμ με double tap λύνεται βάζοντας...τον Opera!:) Αρα και απο εκει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα Ένας φίλος μου κάτοχος του 520 έχει το εξής θέμα. Μετά την αναβάθμιση σε 8.1, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση συχνά και χάνει την ώρα και ημερομηνία. Επίσης δεν συγχρονίζει αυτόματα τα email της google και live, ενώ συγχρονίζει κανονικά τα Yahoo. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα και πως το έλυσε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτό πως λύνεται; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά καλημέρα, Εγώ ακόμα δεν την έχω κάνει την αναβάθμιση μετά απο τα όσα διαβάζω που παρουσιάζονται...όποιος την περνάει όλο και κάποιο πρόβλημα αναφέρει . Αξίζει δηλ να την κάνεις παρόλα τα θεματάκια που αναφέρονται? :confused: Φίλε μου δε ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά υπάρχει ένας σημαντικός αντίλογος σε πολλά νήματα. Προσωπικά στο 920 την έκανα, αλλα στο 520 δεν τολμάω να την κάνω.. Και από την εμπειρία του 920 και απ οσα διαβάζω από κινητά με μικρή ραμ.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πως μπορω να γυρίσω πίσω στην 8; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Κατάλαβα, παθών και συ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 εμένα πάντως και της κοπέλας μου, που έχουμε και οι δυο 520, δουλεύουν άψογα με το update, το μόνο θέμα είναι ότι μετά την επανεκκίνηση πηγαίνει ο ήχος τον sms στον default. Κατά τα άλλα είναι τρομερό το κινητό με τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 εμένα πάντως και της κοπέλας μου, που έχουμε και οι δυο 520, δουλεύουν άψογα με το update, το μόνο θέμα είναι ότι μετά την επανεκκίνηση πηγαίνει ο ήχος τον sms στον default. Κατά τα άλλα είναι τρομερό το κινητό με τα 8.1 Το update στο βγαζει μετά την αναβάθμιση σε 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts