Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας

εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα και θελω τη βοηθεια σας

εχω ενα lumia 520 και μετα απο πτωση δεν λειτουργει το digitizer

υπαρχει τροπος να παρω απο μεσα πολυ σημαντικα αρχεια που εχω? και πως?

αν το συνδεσω στο pc θα μου πει να ξεκλειδωσω την οθονη πραγμα που δε γινεται.

εαν βγαλω το πιν σε αλλο τηλ και την ξαναβαλω για να συνδεθει μπορω online να παρω τα αρχεια αυτα?

επεισης το τηλ δεν παιζει να παει στο σερβις λογω των εγγραφων και των φωτογραφιων που εχει μεσα

Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας

εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα και θελω τη βοηθεια σας

εχω ενα lumia 520 και μετα απο πτωση δεν λειτουργει το digitizer

υπαρχει τροπος να παρω απο μεσα πολυ σημαντικα αρχεια που εχω? και πως?

αν το συνδεσω στο pc θα μου πει να ξεκλειδωσω την οθονη πραγμα που δε γινεται.

εαν βγαλω το πιν σε αλλο τηλ και την ξαναβαλω για να συνδεθει μπορω online να παρω τα αρχεια αυτα?

επεισης το τηλ δεν παιζει να παει στο σερβις λογω των εγγραφων και των φωτογραφιων που εχει μεσα

Ευχαριστω.

Καλημέρα

κοίτα στο OneDrive τα αρχεία που υπάρχουν στην συσκευή υπάρχουν και εκεί αν βέβαια το είχες κάνει να αποθηκεύονται και εκεί

οι φωτογραφίες δεν της είχες να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης ;;;;

και κάτι τελευταίο

την οθόνη μπορεί να στην φτιάξει επιτόπου δεν το στέλνει στα κεντρικά

το είχα πάθει και εγώ το πρωί το πήγα το μεσημέρι το παρέλαβα

ελπίζω να βοήθησα

Καλησπέρα κι από μένα, θέλω να ρωτήσω:

έχω φτιάξει ένα λογαρισμό gmail από το τηλ. Όταν πάω να τσεκάρω τους φακέλους του imap κάθε φορά μου ζητάει κωδικό και στη

συνέχεια χαλάει η ρύθμιση του gmail και κάθε φορά που τσεκάρω τα εισερχόμενα πάλι ζητάει κωδικό.

Και κάτι τελευταίο υποτίθεται ότι το gmail είναι με ρυθμίσεις imap, γιατί όταν μεταφέρω μυνήματα σε φακέλους στο τηλ, όταν

μπαίνω στο λογαρισμό μου από τον Η/Υ τα βλέπω πάλι στα εισερχόμενα??

Το σύστημα μου καταλαμβάνει 3,77GB και τελευταία έχει πέσει στο μισό η διάρκεια της μπαταρίας μου! Τί συμβαίνει?

τσέκαρε ρυθμίσεις --> εφαρμογές ---->εργασίες στο παρασκήνιο . Εκεί είναι οι εφαρμογές που τρέχουν μονίμως , όσες περισσότερες έχεις τόσο περισσότερο καταναλώνουν μπαταρία

το σύστημα καταλαμβάνει γύρω στα 1.8 g δεν ξερω γιατί σου είναι διπλασιο , δοκίμασε κανα reboot

Καλημέρα

κοίτα στο OneDrive τα αρχεία που υπάρχουν στην συσκευή υπάρχουν και εκεί αν βέβαια το είχες κάνει να αποθηκεύονται και εκεί

οι φωτογραφίες δεν της είχες να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης ;;;;

και κάτι τελευταίο

την οθόνη μπορεί να στην φτιάξει επιτόπου δεν το στέλνει στα κεντρικά

το είχα πάθει και εγώ το πρωί το πήγα το μεσημέρι το παρέλαβα

ελπίζω να βοήθησα

καλησπερα

ολα τα αρχεια αποθηκευονται στο τηλ δεν εχω βαλει καρτα μνημης

οσο για το one drive ειχα επιλεξει να μην αποθηκευονται δεν θελω να αποθηκευω online αρχεια μου.

πηγα να δοκιμασω να μπω στο one drive μηπως μπορω να συνδεθω και να παρω απο εκει τα αρχεια αλλα μαλλον δε

γινεται αν δεν το εχεις επιλεξει πρωτα απο το τηλ.

οσο για το σερβις σκεφτηκα και αν το κανουν φορματ? δεν υπαρχει λογος το ξερω αλλα λεμε αν τοτε τι κανω?

επισης θα μπορουσα στο σερβις να ειμαι μπροστα στην αντικατασταση?μαλλον οχι.

θα το αλλαξω μονος τελικα.θα ερθει αυριο η μεθαυριο το ανταλλακτικο.

ευχαριστω

τα black edision παρατηρειτε να εξαντλουν πιο γρηγορα την ενεργεια η εμενα ειναι ιδεα μου.σε σχεση με τις τρεις πρωτες μερες που ειχα την αρχικη εκδοση ετσι μου φαινεται.δεν εχω προσθεσει ακομα εφαρμογες περαν απο οτι εχει το κινητο.και κατι ακομα η οθονη ειναι ευθραυστη?δηλαδη συνισταται αγορα θηκης?ευχαριστω εκ των προτερων.

Χαίρεται! θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει με τη φραγή κλίσεων. Μπορώ να κάνω φραγή σε ένα συγκεκριμένο αριθμό; Δεν ενδιαφέρομαι για φραγή όλων των κλισεων. Δεν ξερω αν υπάρχει καν αυτο που ζηταω. Δε μπόρεσα να βρω κάτι μόνη μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
θέλω διακοπές.. :cry:

Χαίρεται! θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει με τη φραγή κλίσεων. Μπορώ να κάνω φραγή σε ένα συγκεκριμένο αριθμό; Δεν ενδιαφέρομαι για φραγή όλων των κλισεων. Δεν ξερω αν υπάρχει καν αυτο που ζηταω. Δε μπόρεσα να βρω κάτι μόνη μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μέσα στο Lumia black update, υπάρχει η ρύθμιση 'φίλτρο κλήσεων' και εκεί βάζεις τους αποκλεισμένους αριθμούς.

Η απάντηση είναι ναι λοιπόν.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

εδώ είσαι http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-sms/c459945b-d93f-4aae-9207-c6ab1d971357

Μobiuser και Ιgnus σας ευχαριστώ πολύ αλλα δεν έβγαλα ακρη :confused:

Και οι δύο μάλλον μου είπατε κάτι σωστο αλλα δε μπορεσα να το βρω. Το κινητό το έχω λιγότερο από μήνα. Μήπως εχω κάποιο άλλο update και αυτη η εφαρμογή λείπει; Δεν είμαι και πολύ σχετική, συγνωμη εαν κάτι δεν καταλαβαίνω. Και πάλι ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση

Μobiuser και Ιgnus σας ευχαριστώ πολύ αλλα δεν έβγαλα ακρη :confused:

Και οι δύο μάλλον μου είπατε κάτι σωστο αλλα δε μπορεσα να το βρω. Το κινητό το έχω λιγότερο από μήνα. Μήπως εχω κάποιο άλλο update και αυτη η εφαρμογή λείπει; Δεν είμαι και πολύ σχετική, συγνωμη εαν κάτι δεν καταλαβαίνω. Και πάλι ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση

βασικά είναι εφαρμογή συστήματος και μετά που θα την εγκαταστήσεις την βρίσκεις στις ρυθμίσεις της συσκευης

αν δεν την βρίσκεις κατέβασε την εφαρμογή sysapp pusher που έχει όλες της εφαρμογές συστήματος μαζεμένες και θα την βρείς στην στήλη της Nokia

Edited by ignus

βασικά είναι εφαρμογή συστήματος και μετά που θα την εγκαταστήσεις την βρίσκεις στις ρυθμίσεις της συσκευης

αν δεν την βρίσκεις κατέβασε την εφαρμογή sysapp pusher που έχει όλες της εφαρμογές συστήματος μαζεμένες και θα την βρείς στην στήλη της Nokia

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με την εφαρμογή sysapp pusher με βοήθησες, να σαι καλα!

Χαίρετε παίδες,

Έχω ένα 520 αγορασμένο πριν από περίπου ένα μήνα από Γερμανό, το οποίο είναι Cosmote branded (κάτι που δεν ήξερα, ούτε με ενημέρωσε κανείς από το Γερμανό κατά την αγορά του), αλλά το χρησιμοποιώ σε δίκτυο Vodafone. Όλα καλά μέχρι στιγμής, και αν και το branding με ενοχλεί οπτικά, είναι εύκολο να το αγνοήσεις.

Πριν λίγες μέρες επιχείρησα να περάσω ρυθμίσεις internet & mms για το δίκτυο της Vodafone, αλλά το κινητό δεν τις δέχεται με τίποτα. Προσπάθησα με τα αυτόματα SMS ρυθμίσεων, δείχνει να τα δέχεται αλλά τα APN παραμένουν κενά, και ακόμα και όταν προσπάθησα να τα περάσω χειροκίνητα, το κινητό δεν μπαίνει online με τίποτα (εκτός WiFi φυσικά). Κατά τα άλλα, φωνητικές κλήσεις και SMS λειτουργούν κανονικά.

Μπορεί να φταίει η branded version του λειτουργικού ; Το μυαλό μου πήγε και σε περίπτωση sim lock, αλλά αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα δεχόταν καν τη Vodafone sim, σωστά ;

Για την ιστορία : Έχει Lumia Black, product code 059S5F9 (RM-914 VAR EU GR COSMOTE), Software version : 3056.40000.1349.2004, με όλα τα updates που έχουν εμφανιστεί αυτόματα (χωρίς να κάνω τίποτα πιο "ψαγμένο").

Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, ώστε να μη χρειαστεί να μπλέξω με παρόχους και πωλητές, θα το εκτιμούσα πολύ !

Ευχαριστώ :)

Χαίρετε παίδες,

Έχω ένα 520 αγορασμένο πριν από περίπου ένα μήνα από Γερμανό, το οποίο είναι Cosmote branded (κάτι που δεν ήξερα, ούτε με ενημέρωσε κανείς από το Γερμανό κατά την αγορά του), αλλά το χρησιμοποιώ σε δίκτυο Vodafone. Όλα καλά μέχρι στιγμής, και αν και το branding με ενοχλεί οπτικά, είναι εύκολο να το αγνοήσεις.

Πριν λίγες μέρες επιχείρησα να περάσω ρυθμίσεις internet & mms για το δίκτυο της Vodafone, αλλά το κινητό δεν τις δέχεται με τίποτα. Προσπάθησα με τα αυτόματα SMS ρυθμίσεων, δείχνει να τα δέχεται αλλά τα APN παραμένουν κενά, και ακόμα και όταν προσπάθησα να τα περάσω χειροκίνητα, το κινητό δεν μπαίνει online με τίποτα (εκτός WiFi φυσικά). Κατά τα άλλα, φωνητικές κλήσεις και SMS λειτουργούν κανονικά.

Μπορεί να φταίει η branded version του λειτουργικού ; Το μυαλό μου πήγε και σε περίπτωση sim lock, αλλά αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα δεχόταν καν τη Vodafone sim, σωστά ;

Για την ιστορία : Έχει Lumia Black, product code 059S5F9 (RM-914 VAR EU GR COSMOTE), Software version : 3056.40000.1349.2004, με όλα τα updates που έχουν εμφανιστεί αυτόματα (χωρίς να κάνω τίποτα πιο "ψαγμένο").

Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, ώστε να μη χρειαστεί να μπλέξω με παρόχους και πωλητές, θα το εκτιμούσα πολύ !

Ευχαριστώ :)

Πιστεύω οτι μια unbranded rom θα σου δώσει άμεσα λύση αλλά παρόλ αυτά δες το λίγο με τη Vodafone πρώτα τηλεφωνικά. Δεν υπάρχει θέμα locked phone.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Πιστεύω οτι μια unbranded rom θα σου δώσει άμεσα λύση αλλά παρόλ αυτά δες το λίγο με τη Vodafone πρώτα τηλεφωνικά.

Σε ευχαριστώ πολύ, θα κάνω και μια προσπάθεια με Vodafone, αλλά ήθελα να έχω μια πρώτη ιδέα σε περίπτωση που με πάνε από... τον Άννα στον Καϊάφα (Vodafone <> Γερμανό) !

Δεν υπάρχει θέμα locked phone.

Αυτό ήλπιζα να ακούσω :) Τώρα είμαι λίγο πιο ήσυχος. Ευχαριστώ και πάλι !

Καλησπέρα

Σήμερα πήρα το συγκεκριμένο κινητό για τον γιο μου και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή Pc με win xp για να ρίξουμε μέσα στο κινητό ήχους κλήσεις, μουσική κ.α.

Στον "Υπολογιστή μου" εμφανίζει λογότυπο Lumia 520 αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να επέμβω στον φάκελο να ρίξω αυτό που θέλω. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση πρώτα στο τηλέφωνο για να το "δει" ??

Καλησπέρα

Σήμερα πήρα το συγκεκριμένο κινητό για τον γιο μου και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή Pc με win xp για να ρίξουμε μέσα στο κινητό ήχους κλήσεις, μουσική κ.α.

Στον "Υπολογιστή μου" εμφανίζει λογότυπο Lumia 520 αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να επέμβω στον φάκελο να ρίξω αυτό που θέλω. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση πρώτα στο τηλέφωνο για να το "δει" ??

Αν έχεις κωδικό που κλειδώνει τη οθόνη ξεκλειδωσε το, οταν είναι συνδεμέμνο στο pc. Αλλιώς δε το βλέπει.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Καλησπέρα

δυστηχώς τα wp8 δεν τα πάνε καλά με τα XP . Δες εδώ http://www.windowsphone8tips.com/2013/04/18/nokia-lumia-and-windows-xp/

Εχθες περασα την 8.1 στο 520 του αδερφου μου και τρεχει απροβλιματιστα το κινητο οπως και το 920 μου βεβαια και κορτανα και ολα τα καλουδια τα πειρε και το 520 αυτο θα αφήσει πολυ κοσμο ευχαριστημενο μιας και το 520 εχει το μεγαλυτερο ποσοστο στα WP8

δυστηχώς τα wp8 δεν τα πάνε καλά με τα XP . Δες εδώ http://www.windowsphone8tips.com/2013/04/18/nokia-lumia-and-windows-xp/

Παρά τα λεγόμενα ακόμα και από επίσημες πηγές, προσωπικά διαπίστωσα ότι τα XP μια χαρά τα πήγαν με τα WP Lumia. Τολμώ να πω ότι διαφορά από ΧΡ μέχρι 8, δε διαπίστωσα προσωπικά πάντα στη συνδεσιμότητα με WP.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Παρά τα λεγόμενα ακόμα και από επίσημες πηγές, προσωπικά διαπίστωσα ότι τα XP μια χαρά τα πήγαν με τα WP Lumia. Τολμώ να πω ότι διαφορά από ΧΡ μέχρι 8, δε διαπίστωσα προσωπικά πάντα στη συνδεσιμότητα με WP.

σαν usb storage και με εγκατάσταση drivers :p ναι αλλά δεν ξέρω αν μπορεις να συνδεθείς με zune στα XP . Παντως με το sync desktop app σίγουρα όχι

σαν usb storage και με εγκατάσταση drivers :p ναι αλλά δεν ξέρω αν μπορεις να συνδεθείς με zune στα XP . Παντως με το sync desktop app σίγουρα όχι

Το Zune είναι από όσο ξέρω για WP7 και όχι για WP 8 .