montoya_42 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ευχαριστώ παιδιά για reset η hard reset δεν είμαι ακόμα έτοιμος απλά ρώτησα δεν είναι κάτι το επιλίψιμο, όχι ακόμα δηλαδή Κάνε το απλούστατο soft reset (απλή επανεκκίνηση) που δεν χάνεις τίποτα. Ίσως έφαγε κάποιο κολληματακι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 1. Στο store υπάρχουν κανονικά 2. Που το βρηκες ακριβώς? 3. Δεν χρειάζεσαι άλλη εφαρμογη υ.γ. Με μια επιφύλαξη..... 2. Ρυθμίσεις - τοποθεσία (και σε πολλές εφαρμογές πριν ξεκινήσουν γράφει αν θέλουμε να είναι διαθέσιμη η τρέχουσα τοποθεσία μας) 3. Νομίζω ότι δεν το βγάζει (εκτός αν κάνω κατι λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Το πήρα χθες για την κόρη μου.Για τα λεφτά του αξιοπρεπέστατο. Από εφαρμογές έχει αρκετές βασικές , αλλά όχι την ποικιλία του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλημέρα Παιδιά. Το κινητάκι το έχω περίπου 3 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο κλήσεις βέβαια με ενδιαφέρουν και το gps που είναι άψογο. Μια ερώτηση μόνο. Το HERE Drive γράφει ότι είναι beta, υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) καλήμερα παιδιά και εγώ σήμερα την συσκευή και θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας λοιπόν 1) παρατήρησα ότι στης φωτογραφίες προϋπήρχε ένα άλμπουμ με 5-6 φωτογραφίες δεν ξέρω αν είναι εργοστασιακά 2)στις επαφές λέει όλοι μαζί και έχει μια φώτο παιδική κάτι σαν ζωγραφιά και αυτό δεν ξέρω αν είναι εργοστασιακό και 3)πως μπορώ να βάλω ενα mp3 ήχο κλίσεις δεν είδα να μου βγάζει κάποια επιλογή τίποτα κανείς? Edited December 15, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagtat81 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Nokia-Lumia-520-No-Contract-for-AT-T/productID.283842800 βρηκα αυτο το likn σημερα και εχω ατομο απο αμμερικη που μπορει να το φερει μεσο ταχυδρομιου να μη πληρώσω και τπτ extra η απορια μου θα εχω κανα προβλιμα με τα δικα μας δυκτια η ολα θα ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 τίποτα κανείς? Όλα καλά είναι με το τηλέφωνο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Όλα καλά είναι με το τηλέφωνο... ξέρει κάποιος να μου πει πως θα βάλω ήχο κλίσεις ενα mp3? δεν βρίσκω πουθενά επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 ξέρει κάποιος να μου πει πως θα βάλω ήχο κλίσεις ενα mp3? δεν βρίσκω πουθενά επιλογή Ορίστε: http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/start/add-ringtones-to-my-phone Εναλλακτικά και για να γλυτώσεις όλο αυτο το σκηνικό, μπες στο store κατέβασε μια από τις πολλές εφαρμογές ringtones που έχει, που κάθε μια τους έχει χιλιάδες γνωστά αλλά και άγνωστα ringtones και καθάρισες. Υ.Γ Οι φώτο που σου εμφανίζονται για τα ερωτήματα σου παραπάνω, είναι φυσιολογικές, μέρος του ΟΕΜ σεταρισματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 2. Ρυθμίσεις - τοποθεσία (και σε πολλές εφαρμογές πριν ξεκινήσουν γράφει αν θέλουμε να είναι διαθέσιμη η τρέχουσα τοποθεσία μας) 3. Νομίζω ότι δεν το βγάζει (εκτός αν κάνω κατι λάθος) 2.Είναι οι πληροφορίες θέσης. Πχ που τραβήχτηκε μια φωτογραφία. 3. Σε μένα χτυπάνε κανονικά οι ειδοποιήσεις γενεθλίων χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 τη μ...............α είναι αυτό "οικογενια" ούτε το εφαρμογή fb δεν με αφήνει να κατεβάσω δεν έχω παιδιά τι να προσθέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 τη μ...............α είναι αυτό "οικογενια" ούτε το εφαρμογή fb δεν με αφήνει να κατεβάσω δεν έχω παιδιά τι να προσθέσω Πού σου το βγάζει αυτό; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) ξέρει κάποιος να μου πει πως θα βάλω ήχο κλίσεις ενα mp3? δεν βρίσκω πουθενά επιλογή ringtone maker στο store είναι τα μετατρέπει (40" μόνο) και τα στέλνει στην μνύμη τηλ. σελ. 24 #335 τη μ...............α είναι αυτό "οικογενια" ούτε το εφαρμογή fb δεν με αφήνει να κατεβάσω δεν έχω παιδιά τι να προσθέσω πρέπει να απενεργοποιήσεις την οικογένια ρυθμήσεις -> παιδική γωνιά -> απενεργοποίηση Edited December 15, 2013 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ringtone maker στο store είναι τα μετατρέπει (40" μόνο) και τα στέλνει στην μνύμη τηλ. σελ. 24 #335 Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές όπως το tube to mp3 κλπ για να φτιάξεις ήχους κλήσης χωρίς χρονικό όριο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Γεια σας παιδια.Εχω εδω και λιγους μηνες το 520 και θελω να μου πειτε για facebook τι προτεινετε? Μου αρεσει πολυ το επισημο φβ αππ αλλα το θεμα που εχω ειναι οτι στο τσατ οταν μου απανταν δν ερχεται η απαντηση μονο αν κανω ανανεωση. Οποτε σε μια συνομιλια πρεπει να κανω συνεχεια ανανεωση για να μου ρχονται οι απαντησεις. Εχει κανεις παρομοιο θεμα η συμβαινει σε ολους? Χρησιμοποιω τωρα το φβ απο τον browser που ειναι οκ στο θεμα του τσατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Γεια σας παιδια.Εχω εδω και λιγους μηνες το 520 και θελω να μου πειτε για facebook τι προτεινετε? Μου αρεσει πολυ το επισημο φβ αππ αλλα το θεμα που εχω ειναι οτι στο τσατ οταν μου απανταν δν ερχεται η απαντηση μονο αν κανω ανανεωση. Οποτε σε μια συνομιλια πρεπει να κανω συνεχεια ανανεωση για να μου ρχονται οι απαντησεις. Εχει κανεις παρομοιο θεμα η συμβαινει σε ολους? Χρησιμοποιω τωρα το φβ απο τον browser που ειναι οκ στο θεμα του τσατ Έχεις τσεκάρει το facebook beta; Η ίδια εφαρμογή είναι απλά πριν δώσουν κάποιες λειτουργίες στην επίσημη τις δοκιμάζουν πρώτα σε αυτή. Εμένα πάντως μου δουλεύει μια χαρά, μπορείς αν θες να βγάλεις το chat και σα live tile στην κεντρική οθόνη. http://www.wpcentral.com/facebook-beta-windows-phone-updated-improved-notifications Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εμενα οποτε θελει δουλευει σωστα και στελνει ειδοποιησεις για νεα μνματα (οταν το εχω στο παρασκηνιο την εφαρμογη) αλλα συνηθως δεν κανει τιποτα οπως εσενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ναι, κι εγω για το τσατ μιλαω, δεν μου κανει ουτε refresh αυτοματα αλλα ουτε με ειδοποιει αν μου μιλησει κανενας οπως στο android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 υπάρχει τρόπος να βάλουμε κάποιο τραγούδι για ήχο sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Ναι, κι εγω για το τσατ μιλαω, δεν μου κανει ουτε refresh αυτοματα αλλα ουτε με ειδοποιει αν μου μιλησει κανενας οπως στο android... Αν κατάλαβα καλά δεν χρησιμοποιείς το ενσωματωμένο. Θα κάνεις συζητήσεις απο τα μηνύματα (εκεί που βρίσκονται τα sms) γρήγορα, απλά και χωρίς ανανεώσεις. Πανεύκολα. υπάρχει τρόπος να βάλουμε κάποιο τραγούδι για ήχο sms? Είτε με κάποια εφαρμογή (πχ metro tube κλπ) είτε συνδέοντας τη συσκευή σου με το pc και κανεις copy/paste το κομμάτι που θέλεις στον φάκελο ringtones. Ρίξε μια ματιά και στις υπόλοιπες ενότητες μιας και έχει χιλιοαπαντηθει (όπως και πολλά άλλα) Edited December 15, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Αν κατάλαβα καλά δεν χρησιμοποιείς το ενσωματωμένο. Θα κάνεις συζητήσεις απο τα μηνύματα (εκεί που βρίσκονται τα sms) γρήγορα, απλά και χωρίς ανανεώσεις. Πανεύκολα. Είτε με κάποια εφαρμογή (πχ metro tube κλπ) είτε συνδέοντας τη συσκευή σου με το pc και κανεις copy/paste το κομμάτι που θέλεις στον φάκελο ringtones. Ρίξε μια ματιά και στις υπόλοιπες ενότητες μιας και έχει χιλιοαπαντηθει (όπως και πολλά άλλα) μεc copy/paste στον φάκελο ringtone μπορω να το βάλω μόνο σαν ήχο κλίσεις και οχι σαν sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 μεc copy/paste στον φάκελο ringtone μπορω να το βάλω μόνο σαν ήχο κλίσεις και οχι σαν sms Συγνώμη φίλε, δεν πρόσεξα καν ότι μιλάς για sms...... Σύντομα όμως τα έχουμε αυτη την επιλογή με το νέο update που θα έχουμε μάλλον στην αρχη του νέου έτους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κατεβασα χθες την εφαρμογη facebook beta και παρατηρησα οτι μου τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια. Συνηθως βγαζω περιπου 48 ωρες με μια φορτιση και σημερα μου τελειωσε στις 10 ωρες!!! με κανονικη χρηση. Εχω τσεκαρει gps, wifi κτλ. και ηταν ολα κλειστα. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κατεβασα χθες την εφαρμογη facebook beta και παρατηρησα οτι μου τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια. Συνηθως βγαζω περιπου 48 ωρες με μια φορτιση και σημερα μου τελειωσε στις 10 ωρες!!! με κανονικη χρηση. Εχω τσεκαρει gps, wifi κτλ. και ηταν ολα κλειστα. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο κατι αναλογο? Τετοιο battery drain εχουμε κάποιοι όταν καποιο μεηλ μας δεν συγχρονίζει σωστα και μπάινει σε λούπα. Τσεκαρε πρώτα τους μεηλ λογαρισμους σου, σε όλα τα πεδία που τους εχεις βάλει, και μετά ψάξε για οτιδηποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) θα η8ελα βοηθεια γτ μου γυρισε το μενυ αλφαβητικα και δε μου αρεσει. πως το αλλαζω? στην αρχη ητανε το ενα κατω απο το αλλο τωρα μου βγαζει καθε γραμμα και απο κατω την εφαρμογη που αντιστοιχει στο γραμμα και αυτο ειναι κουραστικο. εψαξα τις ρυθμισεις αλλα τζιφος Edited December 16, 2013 by jvougiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts