nekisia1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το γράμμα πάντα εμφανίζεται είτε έχεις ανοιχτά τα δεδομένα είτε κλειστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω την συσκευή απο 12/10. Δεν εμφανίζονταν. Μετα την πρωτη συνδεση δεδομένων, εμφανίστηκε και για πρωτη φορά. Απο την στιγμη που υπαρχει συνεχεια διπλα απο την σταθμη δικτυου, υπάρχει κάποιος τροπος ώστε να καταλαβαινω ποτε το έχω ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο; Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Έχω την συσκευή απο 12/10. Δεν εμφανίζονταν. Μετα την πρωτη συνδεση δεδομένων, εμφανίστηκε και για πρωτη φορά. Απο την στιγμη που υπαρχει συνεχεια διπλα απο την σταθμη δικτυου, υπάρχει κάποιος τροπος ώστε να καταλαβαινω ποτε το έχω ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο; Δυστυχώς δε μπορείς να καταλάβεις αν είναι ανοιχτά ή όχι, ωστόσο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή με shortcuts που τα live tiles ανανεώνονται και γράφουν αν είναι ενεργοποιημένο το wifi, δεδομένα, Bluetooth κλπ Αν θες τσέκαρε το insider. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δυστυχώς δε μπορείς να καταλάβεις αν είναι ανοιχτά ή όχι, ωστόσο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή με shortcuts που τα live tiles ανανεώνονται και γράφουν αν είναι ενεργοποιημένο το wifi, δεδομένα, Bluetooth κλπ Αν θες τσέκαρε το insider. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα το δοκιμασω. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ρε παιδια τελικα το 520 υποστηριζει η οχι 4G????? :confused: Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ρε παιδια τελικα το 520 υποστηριζει η οχι 4G????? :confused: Όχι φίλε μου! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 στα 139 ευρω πλεον στα φυσικα καταστηματα για τα "ελληνικα" 520... αξιζει λέτε αντι skroutzoμαγαζων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν κερδίζεις κάτι ουσιαστικό φίλε μου αν πάρεις το Ελληνικό αντί για ας πούμε το Ιταλικό που πήρα εγώ από σκρουτζομάγαζο. Βέβαια τώρα που το Ελληνικό έφτασε στα 139 ευρώ (αλήθεια σε ποιο κατάστημα; ) δεν έχει και τεράστια διαφορά όποιο και να πάρεις. Οταν παίρναμε οι υπόλοιποι απο σκρουτζομάγαζα η διαφορά ήταν στα 60-70 ευρώ. Υ.Γ Βέβαια αν έφτασε 139 σε μαγαζιά, περίμενε σε λίγες μέρες ακόμη μεγαλύτερη πτωση σε σκρουτζομάγαζα! Τελικά όντως η πρόβλεψη μου οτι πριν τα Χριστούγεννα θα παίζει το 520 κάτω απο 100 ευρω θα επιβεβαιωθεί! Άντε, να μαθαίνει ο κόσμος τα wp σιγά σιγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 στα 139 ευρω πλεον στα φυσικα καταστηματα για τα "ελληνικα" 520... αξιζει λέτε αντι skroutzoμαγαζων? Αξίζει μονο για το ενδεχόμενο της επιδοτησης. Διαφορετικά, επέλεξε το Σκρουτζ. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Βέβαια τώρα που το Ελληνικό έφτασε στα 139 ευρώ (αλήθεια σε ποιο κατάστημα; ) mediamarkt , public , multirama κοκ... check skroutz...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Βέβαια τώρα που το Ελληνικό έφτασε στα 139 ευρώ (αλήθεια σε ποιο κατάστημα; ) mediamarkt , public , multirama κοκ... check skroutz...:) Ώπα, επειδή αν είναι έτσι όπως το λες κάτι έχεις μπερδέψει. Τα multirama, public, electroworl, kotsovolos κλπ, παρότι έχουν φυσικά καταστήματα, αυτά που εμφανίζουν στο σκρουτζ δεν έχουν σχέση με φυσικά καταστήματα. Το ξέρω από πρώτο χέρι, επειδή έχω μιλήσει με multirama και kotsovolo συγκεκριμένα για τις τιμές τους στο σκρουτζ και μου εξήγησαν ότι εκείνο είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν έχει καμία σχέση με τα φυσικά καταστήματα. Στα διαδικτυακά τους καταστήματα έχουν άλλη πολιτική αγορών και πωλήσεων και είναι τελείως ξεχωριστά από τα φυσικά καταστήματα. Μάλιστα όταν ρώτησα σε φυσικό κατάστημα για το που μπορώ να δω τις προσφορές τους και τον τιμοκατάλογο τους, με παρέπεμψαν στο φυλλάδιο τους και όχι στο site. Μπορείς φυσικά να το διαπιστώσεις και ο ίδιος αν πας σε ένα οποιοδήποτε από αυτά τα καταστήματα και τους πεις ότι είδες το κινητό στα 139 και θες να το αγοράσεις. Με δύο λόγια, μην είσαι σίγουρος ότι θα είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας αυτό που θα παραγγείλεις. Σκρουτζομάγαζα είναι και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ώπα, επειδή αν είναι έτσι όπως το λες κάτι έχεις μπερδέψει. Τα multirama, public, electroworl, kotsovolos κλπ, παρότι έχουν φυσικά καταστήματα, αυτά που εμφανίζουν στο σκρουτζ δεν έχουν σχέση με φυσικά καταστήματα. Το ξέρω από πρώτο χέρι, επειδή έχω μιλήσει με multirama και kotsovolo συγκεκριμένα για τις τιμές τους στο σκρουτζ και μου εξήγησαν ότι εκείνο είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν έχει καμία σχέση με τα φυσικά καταστήματα. Στα διαδικτυακά τους καταστήματα έχουν άλλη πολιτική αγορών και πωλήσεων και είναι τελείως ξεχωριστά από τα φυσικά καταστήματα. Μάλιστα όταν ρώτησα σε φυσικό κατάστημα για το που μπορώ να δω τις προσφορές τους και τον τιμοκατάλογο τους, με παρέπεμψαν στο φυλλάδιο τους και όχι στο site. Μπορείς φυσικά να το διαπιστώσεις και ο ίδιος αν πας σε ένα οποιοδήποτε από αυτά τα καταστήματα και τους πεις ότι είδες το κινητό στα 139 και θες να το αγοράσεις. Με δύο λόγια, μην είσαι σίγουρος ότι θα είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας αυτό που θα παραγγείλεις. Σκρουτζομάγαζα είναι και αυτά. Έχεις δίκιο έχω ρωτήσει και ισχύει αυτό, όμως παίζει ρόλο και το προϊόν. Στη συγκεκριμμένη περίπτωση για το 520 ο Kωτσόβολος για παράδειγμα κάτω από την τιμή έχει και παραλαβή από το κατάστημα, οπότε μπορεί κάποιος να το παραγγείλει online και να το παραλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα από το κατάστημα πληρώνοντας εκείνη τη στιγμή. Πάντως η τιμή του έχει πέσει αισθητά ακόμη και η vodafone το έχει στα 139. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ισως έχεις δικιο, αλλα στο media που ρωτησα ειναι τιμη και καταστηματος και ειναι και ελληνικο... anyway δεν εχει σημασια, πάντως το φράγμα των 100 ευρω ειναι κοντά. Μια ερώτηση μόνο, απο μπαταριά πως πάει το 520? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) ισως έχεις δικιο, αλλα στο media που ρωτησα ειναι τιμη και καταστηματος και ειναι και ελληνικο... anyway δεν εχει σημασια, πάντως το φράγμα των 100 ευρω ειναι κοντά. Μια ερώτηση μόνο, απο μπαταριά πως πάει το 520? Εγώ παίζω απο 2 μέρες με ανοικτό όλη την μέρα το wifi και bluetooth, σερφάρισμα κάνα δίωρο την μέρα και τηλέφωνο καμιά ώρα ή και παραπάνω, έως και 4 μέρα αν μειωθούν αυτοί οι χρόνοι στο μισό. Αλλά αυτό συμβαίνει τώρα με την GDR3 (που κατέβασα σαν developer και καλά). Πριν που είχα την amber βάλε 1,5 και 3 μέρες αντίστοιχα. Έχεις δίκιο έχω ρωτήσει και ισχύει αυτό, όμως παίζει ρόλο και το προϊόν. Στη συγκεκριμμένη περίπτωση για το 520 ο Kωτσόβολος για παράδειγμα κάτω από την τιμή έχει και παραλαβή από το κατάστημα, οπότε μπορεί κάποιος να το παραγγείλει online και να το παραλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα από το κατάστημα πληρώνοντας εκείνη τη στιγμή. Πάντως η τιμή του έχει πέσει αισθητά ακόμη και η vodafone το έχει στα 139. Γι' αυτο είπα απλά να μην είναι σίγουρος. Μπορεί να είναι Ελληνικό, μπορεί και όχι. Μπορεί να έχει κοινή τιμή ηλεκτρονικό κατάστημα και φυσικό κατάστημα, μπορεί και όχι. Είναι ξεχωριστά καταστήματα όποτε τους βολεύει (στο 99% των περιπτώσεων δηλαδή). Edited October 30, 2013 by highpriest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδια, μια ερωτηση Μολις το παρηγγειλα, απο εδω : http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=466 με αντικαταβολη, με την παραλαβη! Τι να προσεξω στη συσκευασια του, για να σιγουρευτω οτι ειναι Ελληνικο και δε θα εχω κανενα προβλημα με τη λειτουργια του, εδω στην Ελλαδα?? Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εγώ πάντως το πήρα πριν 1 εβδομάδα από φυσικό κατάστημα του πλαισίου με 139 ευρώ επίσημο ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Τι να προσεξω στη συσκευασια του, για να σιγουρευτω οτι ειναι Ελληνικο και δε θα εχω κανενα προβλημα με τη λειτουργια του, εδω στην Ελλαδα?? Ευχαριστω εκ των προτερων... Πρόβλημα με την λειτουργία του δεν θα έχεις από όποια Ευρωπαϊκή χώρα και να είναι. Για να μάθεις αν είναι απο αυτά που προορίζονταν για την Ελλάδα στείλε το ΙΜΕΙ της συσκευής σου με μέηλ στην Νόκια για να σου απαντήσουν. Κάπου υπήρχε και ένα σάιτ που πληκτρολογούσες το IMEI και σου έδειχνε για ποια χώρα είναι, αλλά δεν θυμάμαι την διεύθυνση του site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδια, μια ερωτηση Μολις το παρηγγειλα, απο εδω : http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=466 με αντικαταβολη, με την παραλαβη! Τι να προσεξω στη συσκευασια του, για να σιγουρευτω οτι ειναι Ελληνικο και δε θα εχω κανενα προβλημα με τη λειτουργια του, εδω στην Ελλαδα?? Ευχαριστω εκ των προτερων... Με μια γρήγορη ματια στο θέμα, δεν αντεληφθην κάποιο πρόβλημα με μη ελληνικές συσκευές. Το δικο μου, για παράδειγμα, είναι ιταλικό. Παραταυτα, όλα δουλεύουν ρολόι. Όπως στους υπόλοιπους. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 ρε παιδια, πηρα το lumia 520 απο το eshop οταν το ανοιγω μου βγαζει το λογοτυπο της vodafone και μεσα στο μενου εχει τις επιλογες !live vodafone! ελεος? σε σας ετσι ειναι? πως μπορω να το βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αν πατήσεις πάνω στις εφαρμογές, μπορείς να τις καταργήσεις λογικά (αν είναι απλώς branded). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7777 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καληςπερα παιδια εχω ενα θεματακι. οταν κατεβαζω βιντεακια απο το ιντερνετ με οποιδηποτε προγραμα ναι μεν κατεβαινουν αλλα δεν ειναι προσβαςιμα απο τον υπολογιςτη για να τα μετακινηςω ςτην καρτα. Δ μπορω να βρω που αποθηκευονται και μαλλον τα βαζει ςε καποιο κρυφο φακελο. Εχουμε καποια λυςη για αυτο; Μπορειτε να με βοηθηςετε; Γεμιζει η μνημη του κινητου και εχω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καληςπερα παιδια εχω ενα θεματακι. οταν κατεβαζω βιντεακια απο το ιντερνετ με οποιδηποτε προγραμα ναι μεν κατεβαινουν αλλα δεν ειναι προσβαςιμα απο τον υπολογιςτη για να τα μετακινηςω ςτην καρτα. Δ μπορω να βρω που αποθηκευονται και μαλλον τα βαζει ςε καποιο κρυφο φακελο. Εχουμε καποια λυςη για αυτο; Μπορειτε να με βοηθηςετε; Γεμιζει η μνημη του κινητου και εχω θεμα. Καλα το καταλαβες, η καθε εφαρμογη αποθηκευει τα αρχεια της στον δικο της χωρο. Υπαρχει λυση βεβαια, πχ αν κατεβαζεις με τον uc browser σου δινει επιλογη να το κανεις export στο music library (με rename σε mp3). Με αυτον τον τροπο αποθηκευονται στην sd στον φακελο music και μπορεις να τα περασεις στο pc (και τα ξανακανεις rename στην αρχικη τους μορφη). Τα καινουργια app κατεβασματος αρχειων την εχουν αυτην την επιλογη. Πχ εγω κατεβαζω τα παντα μεσω του pocket manager και τα περναω με τον τροπο αυτο στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7777 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ο pocket δ με αφηνει να επεξεργαςτω την καρτα ουτε να φτιαξω φακελους. Ολες οι επιλογες ειναι κλειδωμενες. Κατεβαζω βιντεο μεςου του tube downloader και η μονη επιλογη ειναι να τα βαζω να τα βλεπω απο κει. Εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμα που να δινει επιλογη αποθηκευςης ςτην sd η εςτω ςε καποιο φανερο φακελο του τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ο pocket δ με αφηνει να επεξεργαςτω την καρτα ουτε να φτιαξω φακελους. Ολες οι επιλογες ειναι κλειδωμενες. Κατεβαζω βιντεο μεςου του tube downloader και η μονη επιλογη ειναι να τα βαζω να τα βλεπω απο κει. Εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμα που να δινει επιλογη αποθηκευςης ςτην sd η εςτω ςε καποιο φανερο φακελο του τηλ; Με κανενα προγραμμα δεν μπορεις να γραψεις στην sd, ειναι περιορισμος του λειτουργικου. Το μονο που μπορουν να κανουν οι 3rd party εφαρμογες ειναι να σωσουν το αρχειο στον φακελο της μουσικης στην καρτα. Βαλε ενα λινκ απο youtube στον downloader του pocket, και αφου κατεβει με long tap στο αρχειο θα σου εχει επιλογη store. Αν συνδεσεις το κινητο στο pc θα το δεις το αρχειο στον φακελο music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7777 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 σε ευχαριστω πολυ!! θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα κι απο μενα!:) Σημερα τελικα το πηρα σε κοκκινο, απο Πλαισιο, 139 ευρω! Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω low end κινητο, εν γνωση μου βεβαια ,ως ''προθαλαμο'' της επερχομενης 5ιντσης Global εκδοσης του Lumia 929 (βλεπε 1520/6-8 μηνες αναμονη/υπομονη) για να μαθω τα WP, μιας και ειμαι χρηστης symbian πολλα χρονια και γιατι το θρυλικο Ν8 μου, αρχιζει και τα παιζει σιγα σιγα... Πολυ ομορφο τηλ. (βεβαιαμε παρα πολλες ελειψεις hardware σε σχεση με Ν8) με πολυ καλη τιμη! Το ψαχουλευω εδω και πολυ ωρα...μαλλον κατεβασα την Amber (δε λεει τι ενημερωση ακριβως κανει, αλλα μαζι με τα γραναζακια κανει αρκετα λεπτα, οποτε...;) ) Ελπιζω να μεινω ικονοποιημενος απ'τις λειτουργιες του, σιγουρα ειναι πολυ πιο σφαιρα απ'το Ν8, αλλα για φωτο και βιντεο, για τους επομενους 6-8 μηνες, σιγουρα πρεπει να το κουβαλαω... Ελπιζω να συνηθισω/μαθω γρηγορα το νεο λειτουργικο, μιας και ειναι μονοδρομος... Η αληθεια ειναι οτι αρχιζει και μ'αρεσει... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts