giannis_ant Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) Καλησπέρα. Απέκτησα το nokia lumia 520 πριν 2 μήνες από επιδότηση της cosmote. Θεωρώ οτι είναι ένα τίμιο τηλέφωνο για τα χρήματα του . Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι σε χρήση wifi ή 3g internet ζεσταίνεται πάρα πολύ και αρκετά συχνά παγώνει με αποτέλεσμα να βγάζω την μπαταρία. Αυτό όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός οτι την περασμένη παρασκευή εκφόρτισε από πλήρη φόρτιση μέσα σε 3-4 ώρες, χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο. Εβγαλα την μπαταρία την ξαναέβαλα και το φόρτισα όλο το βράδυ. Μέχρι τώρα τα πράγματα δείχνουν φυσιολογικά αλλά χωρίς να το κάνω ιδιαίτερα σκληρή χρήση. Θα το παρακολουθήσω αλλά φοβάμαι μήπως η μπαταρία είναι ελαττωματική ή μήπως χρειαστεί hard reset; Edited September 15, 2013 by giannis_ant Παράθεση Nokia lumia 520-Huawei P9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπέρα. Απέκτησα το nokia lumia 520 πριν 2 μήνες από επιδότηση της cosmote. Θεωρώ οτι είναι ένα τίμιο τηλέφωνο για τα χρήματα του . Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι σε χρήση wifi ή 3g internet ζεσταίνεται πάρα πολύ και αρκετά συχνά παγώνει με αποτέλεσμα να βγάζω την μπαταρία. Αυτό όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός οτι την περασμένη παρασκευή εκφόρτισε από πλήρη φόρτιση μέσα σε 3-4 ώρες, χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο. Εβγαλα την μπαταρία την ξαναέβαλα και το φόρτισα όλο το βράδυ. Μέχρι τώρα τα πράγματα δείχνουν φυσιολογικά αλλά χωρίς να το κάνω ιδιαίτερα σκληρή χρήση. Θα το παρακολουθήσω αλλά φοβάμαι μήπως η μπαταρία είναι ελαττωματική ή μήπως χρειαστεί hard reset; Το θέμα με το ζέσταμα το έχω και εγώ αλλά όχι να παγώσει και να βγάλω μπαταρία. Αν προσέξεις θα δεις ότι ζεσταίνετε στο πάνω μέρος όπου είναι οι κεραίες οπότε λογικά θα έχει κάποια σχέση.... χωρίς να σημαίνει ότι το θεωρώ φυσιολογικό ... απλά το δέχομαι ...:X Τώρα για το θέμα με την γρήγορη εκφόρτιση της μπαταρίας, μου έχει τύχει και εμένα 2 φορές και μάλιστα πρόσεξα ότι χωρίς να έχω κάποιο πρόγραμμα ανοικτό (ή wifi, gps, 3g και τέτοια) η μπαταρία εκφόρτιζε με 20% την ώρα. Το έψαξα πολύ το θέμα και παρακολουθούσα (και παρακολουθώ ακόμα) το κινητό και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάποιο πρόγραμμα θα είχε κολλήσει και θα έτρεχε στο παρασκήνιο χωρίς να το βλέπω .... Τώρα πλέον (ειδικά όταν δεν έχω πολύ μπαταρία) προσπαθώ να σιγουρεύομαι ότι κλείνω όλες τις εφαρμογές .... και δεν μου έχει ξανατύχει... Κατά τα άλλα θα πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και αν έπρεπε να το αλλάξω πάλι Windows Phone της Nokia θα επέλεγα...:D Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το θέμα με το ζέσταμα το έχω και εγώ αλλά όχι να παγώσει και να βγάλω μπαταρία. Αν προσέξεις θα δεις ότι ζεσταίνετε στο πάνω μέρος όπου είναι οι κεραίες οπότε λογικά θα έχει κάποια σχέση.... χωρίς να σημαίνει ότι το θεωρώ φυσιολογικό ... απλά το δέχομαι ...:X Τώρα για το θέμα με την γρήγορη εκφόρτιση της μπαταρίας, μου έχει τύχει και εμένα 2 φορές και μάλιστα πρόσεξα ότι χωρίς να έχω κάποιο πρόγραμμα ανοικτό (ή wifi, gps, 3g και τέτοια) η μπαταρία εκφόρτιζε με 20% την ώρα. Το έψαξα πολύ το θέμα και παρακολουθούσα (και παρακολουθώ ακόμα) το κινητό και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάποιο πρόγραμμα θα είχε κολλήσει και θα έτρεχε στο παρασκήνιο χωρίς να το βλέπω .... Τώρα πλέον (ειδικά όταν δεν έχω πολύ μπαταρία) προσπαθώ να σιγουρεύομαι ότι κλείνω όλες τις εφαρμογές .... και δεν μου έχει ξανατύχει... Κατά τα άλλα θα πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και αν έπρεπε να το αλλάξω πάλι Windows Phone της Nokia θα επέλεγα...:D Πως δηλαδή κλείνεις τις εφαρμογές; Το πήρα και εγώ και βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Η Microsoft αφαίρεσε το λογότυπο την Nokia από διαφήμιση του 520! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καλησπέρα μετά το καινούριο update προστέθηκαν όλα όσα λέγαν εκτος από το double tap unlock, αυτό ισχύει μονο σε εμενα η σε όλους? Καμιά διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας έχεις διαπιστώσει με το update; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μηπως γνωριζει καποιος τι σημαινει ο κωδικος σφαλματος 8018830f? Μου τον βγαζει κατα τη διαδικασια της εγκαταστασης του update. ''Eγινε ληψη της ενημερωσης, αλλα δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα της (8018830f)'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καμιά διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας έχεις διαπιστώσει με το update; επειδή το τηλ το χρησιμοποιώ παρα πολύ δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω :) πάντως όσο μπορώ να καταλάβω όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Αυτή τη στιγμή λαμβάνω την ενημέρωση! Αν όλα πάνε καλά, θα σας ενημερώσω ;) Όλα πήγαν καλά, θα κοιτάξω να δω τι έχει αλλάξει :) Edited September 19, 2013 by theta Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παίδες, όταν από το αρχικό μενού κάνω αριστερό για να δω όλες τις εφαρμογές στη σειρά, ξαφνικά μου τις εμφανίζει με τα γράμματα από πάνω χωρισμένες και όχι όλες στη σειρά. Πως θα φύγουν τα γράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Πως δηλαδή κλείνεις τις εφαρμογές; Το πήρα και εγώ και βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα. @honda22 : Τις εφαρμογές τις κλείνω πατώντας το Back (<-) όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βγω στην αρχική οθόνη. Επίσης, μερικές φορές κρατάω το Back πατημένο για να δω αν υπάρχει καμία εφαρμογή που τρέχει στο background και την έχω ξεχάσει. Γενικά αποφεύγω να μεταβαίνω από τη μία εφαρμογή στην άλλη χωρίς να έχω κλείσει την προηγούμενη. Να κάνω και μία-δυο ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν κάνει ήδη το Update. Η διαδικασία ξεκινάει από τις ρυθμίσεις -> ενημέρωση τηλεφώνου -> έλεγχος για ενημερώσεις?? Πόση ώρα χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί και αν έχουν να αναφέρουν κάτι συμπαντικό που πρέπει να προσέξουμε εμείς που δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Παίδες, όταν από το αρχικό μενού κάνω αριστερό για να δω όλες τις εφαρμογές στη σειρά, ξαφνικά μου τις εμφανίζει με τα γράμματα από πάνω χωρισμένες και όχι όλες στη σειρά. Πως θα φύγουν τα γράμματα? Αυτό έγινε επειδή οι συνολικές σου εφαρμογές είναι περισσότερες από 40 (νομίζω). Κι από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα γράμματα δεν γίνεται να φύγουν! Αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα το συνηθίζεις και για να σου πω την αλήθεια είναι πολύ πιο πρακτικό. Αν πατήσεις πάνω σε κάποιο γράμμα τότε σου τα βγάζει, επιλέγεις το αρχικό γράμμα της εφαρμογής που θες και σε πάει απ' ευθείας σ' αυτή! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αυτό έγινε επειδή οι συνολικές σου εφαρμογές είναι περισσότερες από 40 (νομίζω). Κι από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα γράμματα δεν γίνεται να φύγουν! Αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα το συνηθίζεις και για να σου πω την αλήθεια είναι πολύ πιο πρακτικό. Αν πατήσεις πάνω σε κάποιο γράμμα τότε σου τα βγάζει, επιλέγεις το αρχικό γράμμα της εφαρμογής που θες και σε πάει απ' ευθείας σ' αυτή! φίλε συμφωνώ απόλυτα, όταν γεμίσεις με εφαρμογές αντί να σκρολάρεις για να βρεις ποια θές, πατάς ένα γράμμα και ειναι πανεύκολο μετα..αρκει να θυμάσαι το ονομα της εφαρμογής:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Να κάνω και μία-δυο ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν κάνει ήδη το Update. Η διαδικασία ξεκινάει από τις ρυθμίσεις -> ενημέρωση τηλεφώνου -> έλεγχος για ενημερώσεις?? Πόση ώρα χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί και αν έχουν να αναφέρουν κάτι συμπαντικό που πρέπει να προσέξουμε εμείς που δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Ευχαριστώ. Η διαδικασία ξεκινάει από τις ρυθμίσεις -> ενημέρωση τηλεφώνου -> έλεγχος για ενημερώσεις?? -> Ναι και θα σου φάει καμιά ωρίτσα :wacko: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Tην εκανα και γω σημερα την αναβαθμιση, χωρις προβληματα :) Τωρα στη χρηση θα δουμε τι αλλαγες εγιναν :shifty: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Την έκανα και εγώ. Όλα εντάξει μέχρι στιγμής. Ένα κουλό όμως πρόβλημα παραμένει. Όποτε σβήνω το κινητό και ενώ έχω την ένταση στο 30 πάντα γυρίζει σε 15. :wacko: Ξέρει κανένας τίποτα για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Έτσι γίνεται σε όλα το Windows phone... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Θελω την βοηθεια σας για να μου πειτε πως λειτουργει η εφαρμογή που εφτιαξα σε Lumia 520 μιας που είναι ακομα beta δεν ξερω αν είναι σωστο αυτό που κανω ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες αρθρο: ΕΟΠΥΥ Beta για windows phone Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpat Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Να κάνω και μία-δυο ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν κάνει ήδη το Update. Η διαδικασία ξεκινάει από τις ρυθμίσεις -> ενημέρωση τηλεφώνου -> έλεγχος για ενημερώσεις?? Πόση ώρα χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί και αν έχουν να αναφέρουν κάτι συμπαντικό που πρέπει να προσέξουμε εμείς που δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Ευχαριστώ. περιπου 10` λεπτα και εκανε καναδυο επανεκινησεις. Edited September 26, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj-manos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Τα NOKIA 520 που είναι αγορασμένα από skroutzομαγαζα έχουν κανένα θέμα με τα updates (π.χ. amber update); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Οχι κανενα, εκανα κανονικα :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 το 520 της vodafone εχει τιποτα δικα της επανω; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ant Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Σχετικά με το ποστ #152 .Κάτι παρόμοιο με την μεγέθυνση συνέβη 2-3 φορές και στο δικό μου, αλλά όταν ο πιτσιρικάς μου έπαιζε στην "παιδική γωνία" κάποιο παιχνίδι για αρκετή ώρα. Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί και πως συνέβη απλώς παρατήρησα οτι το τηλέφωνο είχε ζεσταθεί πάρα πολύ και χρειάστηκε τελικά να κάνω επανεκκίνηση για να το επαναφέρω. Edited September 30, 2013 by giannis_ant κατι ξέχασα να αναφέρω Παράθεση Nokia lumia 520-Huawei P9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnjohn2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Συνφορουμίτες καλησπέρα σας! Παρακολούθησα όλες τις σελίδες του θέματος αλλά άκρη δεν έβγαλα! Είμαι κάτοχος ενός Lumia520 στο δίκτυο της VODAFONE με αγορασμένη και όχι κομμένη κάρτα microsim (δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο) και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ με τίποτα να στείλω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 στον αριθμό. Ότι έχω προσπαθήσει στους 70 φεύγει δευτερο και σαν κάτοχος καρτοκινητής κοντεύω να μπω μέσα. Δοκίμασα στα greeklish και πάει κανονικά με ένα μηνυμα και 160 χαρακτήρες αλλά δεν είναι και το καλύτερο μου! Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Συνφορουμίτες καλησπέρα σας! Παρακολούθησα όλες τις σελίδες του θέματος αλλά άκρη δεν έβγαλα! Είμαι κάτοχος ενός Lumia520 στο δίκτυο της VODAFONE με αγορασμένη και όχι κομμένη κάρτα microsim (δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο) και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ με τίποτα να στείλω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 στον αριθμό. Ότι έχω προσπαθήσει στους 70 φεύγει δευτερο και σαν κάτοχος καρτοκινητής κοντεύω να μπω μέσα. Δοκίμασα στα greeklish και πάει κανονικά με ένα μηνυμα και 160 χαρακτήρες αλλά δεν είναι και το καλύτερο μου! Γιάννης Γειά σου φίλε Γιάννη. Ρυθμίσεις->Δίκτυο+ και βάλε εκεί που λέει σύνολο χαρακτήρων SMS να λέει μειωμένο. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnjohn2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Γειά σου φίλε Γιάννη. Ρυθμίσεις->Δίκτυο+ και βάλε εκεί που λέει σύνολο χαρακτήρων SMS να λέει μειωμένο. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ειλικρινά είχα αγανακτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts