Jump to content

sokpat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sokpat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

sokpat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. περιπου 10` λεπτα και εκανε καναδυο επανεκινησεις.
  2. sokpat

    2in1 sim

    Ναι δουλευει.
  3. sokpat

    2in1 sim

    Δικιο εχεις 2 σε 1 ειναι. Τελικα την εκοψα και λειτουργει τελεια. Πηγα σε ενα καταστημα και την εκοψαν για να μην κανω κανενα λαθος. Παντως ειναι χαζο να εχει κανονικη sim και nano sim 2 σε 1 και οχι micro sim !!!
  4. ξερει κανεις αν μπορεις να φτιαξεις προφιλ, οπως ειχαν και τα παλαιοτερα κινητα? Γιατι εγω οταν θελω να μην χτυπαει οπως παντα , αναγκαζομαι να αλλαζω τις ρυθμισεις, πχ. κουδουνισμα, δονηση, ενταση ηχου κλπ. Επισης καθε φορα που το ενεργοποιω πρεπει να ρυθμιζω παντα την ενταση κουδουνισματος απο το 15 που ειναι προενεργοποιημενο.
  5. theta σε ευχαριστω. Θα παω αυριο σε ενα καταστημα που βρεθηκε ενας πιο ενημερωμενος υπαλληλος να δουμε αν θα την κοψω τελικα ή αν παρω nano sim dual. Νομιζω οτι βρηκα τι ειναι το TTY/TDD. Ειναι για ατομα με περιορισμενη δυνατοτητα ακοης ή ομιλιας και αν το ενεργοποιησεις , μαλλον (απο οτι διαβασα σε αλλους) σου κανει την οθονη του κινητου σε ασπρο - μαυρο. Τα αρχικα τους σημαινουν "TTY is an abbreviation for teletypewriter, also known as a text telephone or a telecommunication device for the deaf (TDD). This device allows people who are deaf, speech impaired or hard of hearing to type messages to anyone else who has a TTY, using a telephone line." Δειτε και εδω http://www.windowsphone.com/en-gb/how-to/wp7/basics/use-my-phone-with-a-tty ή και εδω http://www.nokia.com/ng-en/support/product/lumia900/userguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-546E2D06-9ECD-4514-94A0-D7CC2460BF12
  6. Καλησπερα. Αγορασα και γω χθες το Lumia520 και καθως ειναι η πρωτη μου φορα σε Windows Phone εχω πολλες αποριες. Αν μπορειτε να με βοηθησετε σε καποιες θα σας ειμαι ευγνωμων, οπως : 1. Στις ρυθμισεις --> ευκολια προσβασης , εχει μια επιλογη TTY/TDD και ειναι απενεργοποιημενη. Σε τι χρησιμευει? 2. Ενω στις προδιαγραφες λεει για αυτονομια μπαταριας σε Standby 360 ωρες περιπου αυτο με το που το εβγαλα απο την αρχικη του φορτιση και αρχισα να το περιεργαζομαι μου λεει υπολοιπο μονο μιαμιση μερα περιπου, και εχω κλειστες ολες τις εφαρμογες. 3. Στο προηγουμενο κινητο μου (Nokia 7610) η καρτα sim ηταν η νορμαλ- κανονικου μεγεθους. Αυτο παιρνει micro sim. Στο προηγουμενο ειχα Dual sim (δηλ. 2 νουμερα σε μια καρτα) και φυσικα θα ηθελα να το συνεχισω και εδω ετσι, αλλα απο το πρωϊ ρωταω σε καταστηματα Γερμανος και Cosmote και ο καθενας μου λεει οτι θελει. Αλλος οτι δεν υπαρχει Dual micro sim, αλλος να κοψω την παλια μου, αλλος να βαλω Dual nano sim και με adaptor να την κανω micro sim και ακομα ψαχνομαι. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια.
  7. sokpat

    2in1 sim

    Καλησπέρα. Είχα ένα Nokia7610 που έπαιρνε την κανονική κάρτα sim (με 2 νούμερα – αριθμούς τηλεφώνου, δηλ. Dual sim) και αγόρασα ένα άλλο Nokia Lumia520, το οποίο παίρνει micro sim. Επειδή όπου και αν ρώτησα (Καταστήματα Γερμανός, καταστήματα Cosmote) ο καθένας μου λέει άλλα πράγματα (άλλος να κόψω την κάρτα, άλλος ότι μπορώ να έχω 2 κάρτες Dual sim, μια μεγάλη και μια micro, άλλος ότι δεν υπάρχει micro sim Dual, και άλλος να πάρω μια nano sim dual και με αντάπτορα να την κάνω micro sim dual) μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τελικά micro sim dual (για να μπορώ να έχω 2 αριθμούς τηλ. σε μια κάρτα) και τέλος αν υπάρχει η δυνατότητα αφού αποκτήσω νέα κάρτα micro sim dual, να έχω και την παλιά , κανονική κάρτα , σε περίπτωση που χαλάσει το καινούργιο τηλ. για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο παλιό μου. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...