Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το landscape/portrait γίνεται αυτόματα αναλόγως με τον προσανατολισμό του τηλεφώνου, δεν κάνεις τίποτα εσύ και δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις τίποτα :)

Ευχαριστώ και πάλι... και όλους όσους ασχολήθηκαν με το ερώτημά μου... :)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν να σας αναφέρω κάτι πολύ περίεργο που συνέβη 2 φορές μέσα σε 3 μέρες.

Ενώ μιλούσα στο κινητό πήγα να μπω σε ένα γνωστό βιβλιοπωλείο και με το φτάνω στην είσοδο αρχίζει να χτυπάει το σύστημα συναγερμού που έχουν στην είσοδο, σαν να προσπαθούσα να "κλέψω" κάτι, ενώ ήμουν εντελώς μόνος στη είσοδο. Αυτόματα έκλεισε και η γραμμή. Αφού απομακρύνθηκα λίγο πήγα να ξανακαλέσω και βλέπω την οθόνη του τηλεφώνου και έμεινα. Είχε γίνει ζουμ στην αρχική οθόνη σε σημείο που τα 2 ανθρωπάκια από το tile με τις επαφές που έχω πάνω δεξιά είχαν πιάσει όλη την οθόνη (το tile το έχω μικρό κανονικά). Έκανα διπλό πάτημα με τα δύο δάκτυλα .... τίποτα ..... αρχίζω να κάνω scroll και έβλεπα όλη την αρχική οθόνη αλλά σε πολύ μεγάλο ζουμ. Πατάω το κουμπί για να κλείσω το τηλέφωνο .... και έσερνα για μία ώρα προς τα κάτω την οθόνη για να κλείσει. Μετά την επανεκκίνηση ... όλα κανονικά....

Εχθές χρειάστηκε να έχω επάνω μου μια μικρή φορητή συσκευή Radio CB με την οποία μιλούσα αρκετά συχνά. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσα στο κινητό με καλούν στο CB το οποίο βάζω στο αντίθετο αυτί από το τηλέφωνο και πατάω το κουμπί του CB για μα απαντήσω ..... πάλι τα ίδια ... διακοπή σύνδεσης και ζουμ στην οθόνη ....

Έχει τύχει σε άλλον αυτό .... υπάρχει λογική εξήγηση ......

Gkan

Γεια σας και απο μένα,

Είμαι καινούργια χρήστης του τηλεφώνου , το έχω εδω και δυο μέρες και είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Έχω μια απορία , είναι λίγο αστεία αλλά δεν ξέρω τι να κάνω , θέλω λίγη βοήθεια !

Συνδέομαι στο internet μεσο wi fi όμως οταν απενεργοποιώ το wi fi νομίζω οτι είναι ακόμα συνδεδεμένο μέσο της κάρτας μου .Παρατήρησα οτι μου τρώει και μονάδες απο την κάρτα ( vodafone ).

Πώς μπορώ να το ρυθμίσω να συνδέεται μόνο οταν έχω πρόσβαση σε wi fi μόνο και όχι απο την κάρτα μου ?

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την άγνοια μου δεν ήξερα που αλλόυ να απευθυνθώ . :O

Λοιπόν να σας αναφέρω κάτι πολύ περίεργο που συνέβη 2 φορές μέσα σε 3 μέρες.

Ενώ μιλούσα στο κινητό πήγα να μπω σε ένα γνωστό βιβλιοπωλείο και με το φτάνω στην είσοδο αρχίζει να χτυπάει το σύστημα συναγερμού που έχουν στην είσοδο, σαν να προσπαθούσα να "κλέψω" κάτι, ενώ ήμουν εντελώς μόνος στη είσοδο. Αυτόματα έκλεισε και η γραμμή. Αφού απομακρύνθηκα λίγο πήγα να ξανακαλέσω και βλέπω την οθόνη του τηλεφώνου και έμεινα. Είχε γίνει ζουμ στην αρχική οθόνη σε σημείο που τα 2 ανθρωπάκια από το tile με τις επαφές που έχω πάνω δεξιά είχαν πιάσει όλη την οθόνη (το tile το έχω μικρό κανονικά). Έκανα διπλό πάτημα με τα δύο δάκτυλα .... τίποτα ..... αρχίζω να κάνω scroll και έβλεπα όλη την αρχική οθόνη αλλά σε πολύ μεγάλο ζουμ. Πατάω το κουμπί για να κλείσω το τηλέφωνο .... και έσερνα για μία ώρα προς τα κάτω την οθόνη για να κλείσει. Μετά την επανεκκίνηση ... όλα κανονικά....

Εχθές χρειάστηκε να έχω επάνω μου μια μικρή φορητή συσκευή Radio CB με την οποία μιλούσα αρκετά συχνά. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσα στο κινητό με καλούν στο CB το οποίο βάζω στο αντίθετο αυτί από το τηλέφωνο και πατάω το κουμπί του CB για μα απαντήσω ..... πάλι τα ίδια ... διακοπή σύνδεσης και ζουμ στην οθόνη ....

Έχει τύχει σε άλλον αυτό .... υπάρχει λογική εξήγηση ......

Πολύ περίεργο αυτό που σου συνέβη... :blink:

Γεια σας και απο μένα,

Είμαι καινούργια χρήστης του τηλεφώνου , το έχω εδω και δυο μέρες και είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Έχω μια απορία , είναι λίγο αστεία αλλά δεν ξέρω τι να κάνω , θέλω λίγη βοήθεια !

Συνδέομαι στο internet μεσο wi fi όμως οταν απενεργοποιώ το wi fi νομίζω οτι είναι ακόμα συνδεδεμένο μέσο της κάρτας μου .Παρατήρησα οτι μου τρώει και μονάδες απο την κάρτα ( vodafone ).

Πώς μπορώ να το ρυθμίσω να συνδέεται μόνο οταν έχω πρόσβαση σε wi fi μόνο και όχι απο την κάρτα μου ?

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την άγνοια μου δεν ήξερα που αλλόυ να απευθυνθώ . :O

Πας στις Ρυθμίσεις -> Κινητή τηλεφωνία κι εκεί που λέει Σύνδεση δεδομένων επιλέγεις "Απενεργοποιημένη" :rolleyes:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

gkan μήπως έχει ενεργοποιημένο τον μεγεθυντικό φακό απ' τις ρυθμίσεις στο ease of access?

theta πάλι ξέχασες το +... :whistle:

Δεν το ξέχασα, απλώς επειδή τα προς συζήτηση θέματα ήταν εντελώς ανομοιογενή είπα πως καλό θα είναι να μην τα μπλέξω σε μια μόνο δική μου απάντηση... :wacko:

gkan μήπως έχει ενεργοποιημένο τον μεγεθυντικό φακό απ' τις ρυθμίσεις στο ease of access?

theta πάλι ξέχασες το +... :whistle:

Το έχω ενεργοποιημένο … γι’ αυτό και έκανα διπλό πάτημα με τα δύο δάκτυλα αρχικά … εκεί πήγε και εμένα ο νους μου αλλά δεν έγινε τίποτα. Το θέμα είναι πώς ενεργοποιήθηκε ενώ μίλαγα …. Λες να έκανα διπλό πάτημα με το αυτί μου ….

Gkan

καλησπέρα μετά το καινούριο update προστέθηκαν όλα όσα λέγαν εκτος από το double tap unlock, αυτό ισχύει μονο σε εμενα η σε όλους?

καλησπέρα μετά το καινούριο update προστέθηκαν όλα όσα λέγαν εκτος από το double tap unlock, αυτό ισχύει μονο σε εμενα η σε όλους?

Ισχύει σε όλους όσους έχουν 520,620 και 720!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Γιατι ηρθε σε κανεναν το update ? :worry:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Καλημέρα,

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω να μάθω εαν μετά τα updates ενεργοποιήθηκε το ραδιόφωνο.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω να μάθω εαν μετά τα updates ενεργοποιήθηκε το ραδιόφωνο.

Ευχαριστώ.

ενεργοποιήθηκε :)

Σου ήρθε update; Σε μένα πάντως όχι... :(

Update: Μόλις τώρα έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατός ο έλεγχος αυτή τη στιγμή.....

Edited by theta

Σου ήρθε update; Σε μένα πάντως όχι... :(

Update: Μόλις τώρα έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατός ο έλεγχος αυτή τη στιγμή.....

μου ήρθε την τρίτη το update και μπορώ να πω πως λύθηκαν αρκετά θέματα που εκκρεμούσαν. Tο κινητό μου έχει το logo τις vodafon όταν το ανοίγεις, μήπως για αυτό μου ήρθε λίγο πιο νωρίς?

μου ήρθε την τρίτη το update και μπορώ να πω πως λύθηκαν αρκετά θέματα που εκκρεμούσαν. Tο κινητό μου έχει το logo τις vodafon όταν το ανοίγεις, μήπως για αυτό μου ήρθε λίγο πιο νωρίς?

Από που το αγόρασες; Το δικό μου το είχα πάρει από το Amazon.co.uk

Από που το αγόρασες; Το δικό μου το είχα πάρει από το Amazon.co.uk

από Eλλάδα το αγόρασα, από ιντερνετικό κατάστημα

Ούτε εμένα τίποτα για phone update ακόμη και μετά από χειροκίνητο έλεγχο.

Ρε παιδιά, έχω εκνευριστεί πραγματικά.

Μα είναι δυνατόν να μην μπορεί να εντοπίσει συσκευή bluetooth της Nokia;

Για αυτό ήρθε πιο γρήγορα. Φαίνεται πως το στέλνουν πρώτα στις branded συσκευές.

Για αυτό ήρθε πιο γρήγορα. Φαίνεται πως το στέλνουν πρώτα στις branded συσκευές.

Αν το στέλνουν πρώτα σε branded συσκευές και μάλιστα στη Voda.... πώς εξηγείται αυτό ...

Greece

Lumia 520 Country variant 1030.6409.1314.1001 Coming soon

Lumia 520 Cosmote 1030.6409.1314.1002 Coming soon

Lumia 520 Vodafone 1030.6408.1309.0002 Waiting for approval

Gkan

Αν το στέλνουν πρώτα σε branded συσκευές και μάλιστα στη Voda.... πώς εξηγείται αυτό ...

Greece

Μπορεί η συσκευή να είναι Vodafone Γερμανίας ή αλλης χώρας που έχει δωθεί το update!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Greece

δεν ξέρω πιάς χώρας είναι, αν το γραφει κάπου, μπορώ να το κοιτάξω και να σας πω. Ελληνικό menu έχει πάντως.

σας ανεβάζω και μερικές photos από κάποιες καινούριες λειτουργίες

Edited by panosxx

τελικά παιδιά το κινητό έχει ραδιόφωνο;;;

Δες την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος panosxx ακριβώς από πάνω! Το ραδιόφωνο είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει το update που άρχισε να διατίθεται αυτές τι μέρες πλέον και για το 520. Οπότε όποιος έχει αναβαθμιστεί έχει και ραδιόφωνο.