Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα στα Facebook, Twitter, Instagram και να δεις την ποιότητα των φωτογραφιών και πόσο απασχολεί τον μέσο άνθρωπο. Τα κινητά δεν είναι φωτογραφικές. Και για κάποιο λόγο όλοι με το S4 τραβάνε πρωινές στατικές φωτογραφίες (ή και βραδινές ακόμα πιο στατικές). Αν πιστεύεις ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο με την λεπτομέρεια, όσο και να βγάζει λιβάδια, κτίρια και τοπία το πρωί μάλλον κάνεις λάθος. Ο κόσμος με το κινητό τραβάει αντικείμενα, παρέες, σκυλιά, παιδάκια, φαγητά και διάφορα άλλα θέματα συνήθως με δύσκολο φωτισμό (λόγω νύχτας ή κλειστού χώρου). Μόνο κάτι χομπίστες του Σαββατοκύριακου κοροϊδεύουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να το παίξουν καλλιτέχνες με το κινητό. Όποιος θέλει σοβαρές φωτογραφίες δεν τις βγάζει με κινητό αλλά με κανονική φωτογραφική.

Τα" ultrapixel" (τα μεγαλύτερα pixel δηλαδή) θα τα βρούμε μπροστά μας γιατί είναι μονόδρομος. Τα 4ΜΡ είναι λίγα αλλά πάντα ξεκινάει από χαμηλά κάτι και σιγά σιγά βελτιώνεται (αλλιώς τι θα έχουν να πουλάνε). Το λάθος της htc ήταν ότι έπρεπε να τελειοποιήσει το software πριν το παρουσιάσει. Ώστε τουλάχιστον ακόμα και οι 4ΜΡ φωτογραφίες να είναι καλές (4ΜΡ είναι αρκετή ανάλυση για το 99% των χρηστών).

Υ. Γ. Δεν επιτίθομαι σε σένα. Κι όταν μιλάω στο δεύτερο πρόσωπο δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα. Μέρος του λόγου είναι.

Συμφωνώ με χίλια και άσε τον Logi να απαντάει μόνον στα θέματα του σένσορα. Το καλοκαίρι μόνον θα βγάλεις κανά τοπίο παραπάνω ίσως στις διακοπές και καμιά παραλία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις γράψει πολλά λάθη και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα!!

Ας πω μόνο για τα ultrapixels που τα έχεις ...μονόδρομο!

Οι άλλες εταιρείες όπως η Σόνι ακολουθεί άλλη λογική που είναι και η σωστή.

Φαίνεται σε αυτή την εικόνα:

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/05/Sony_Honami_camera-640x288.png

Για το επερχόμενο μοντέλο κινητού της Σόνι ‘Honami’ λέγεται: The leak talked of a 16MP or 20MP CMOS imaging sensor.

Τώρα για σένα και όσους μιλάνε εκ μέρους του ....γενικού πληθυσμού και του ...μέσου ανθρώπου :lol: .... 'Ασε! Λέω να το αφήσω ασχολίαστο!

Εσύ νομίζεις ότι οι "καμμένοι" ενός φόρουμ είναι ο κανόνας; Ότι όλοι παίρνουν android και το κάνουν root; Βγάζουν φωτογραφίες πειράζοντας τις ρυθμίσεις; Κάνουν ζουμ για να δουν αν βγήκαν οι λεπτομέρειες; Ελέγχουν αν έχει update η συσκευή τους και "σπάζονται" αν δεν τους δοθεί; Ξέρουν τα χαρακτηριστικά των συσκευών τους; Ξέρουν την htc; Μπορώ να σου βρω πολλά παραδείγματα. Όσο πιθανό είναι σε αντρικό πληθυσμό να βρεις άτομα που ξέρουν από μακιγιάζ τόσο πιθανό είναι να βρεις και ανθρώπους που σοβαρά ασχολούνται με τέτοιες λεπτομέρειες. Κοίτα απλά γύρω σου...

Υ. Γ. Καλή τύχη στην Sony να πουλήσει μια συσκευή που όπως ακούγεται θα έχει πάχος πάνω από ένα εκατοστό. Στην αγορά των κινητών άλλα πράγματα έχουν αξία.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Υπάρχει μια κακή συνήθεια που καθιερώθηκε απο τους apple fan boys:

Να βαφτιζουμε άχρηστο κάθε τι που υστερεί η δεν διαθέτει η δική μας συσκευή.

Το One είναι πλέον παραδεκτό ότι αποτελεί την κορυφαία πρόταση αυτή την στιγμή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δικαιολογουμε τις οποίες κακές επιλογές της HTC.

H κάμερα του iphone 5, του Note 2 και τώρα του S4 απδεικνυουν ότι τα κινητά πλέον μπορούν να αντικαταστησουν επάξια τις μικρές compact κάμερες και δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μια έξτρα συσκευή εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

Στην παρούσα φάση και μέχρι να κυκλοφορήσει το i5s, την καλύτερη κάμερα την διαθέτει το S4 (εξαιρεση το 808).

Από εκεί και πέρα το one υπερτερεί σε τόσα άλλα πράγματα όπως ποιότητα υλικών, design, οθόνη, ηχεία, απροβλημάτιστη λειτουργια οπότε δεν χρειάζεται να δικαιολογουμε τα μείον του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχει μια κακή συνήθεια που καθιερώθηκε απο τους apple fan boys:

Να βαφτιζουμε άχρηστο κάθε τι που υστερεί η δεν διαθέτει η δική μας συσκευή.

Το One είναι πλέον παραδεκτό ότι αποτελεί την κορυφαία πρόταση αυτή την στιγμή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δικαιολογουμε τις οποίες κακές επιλογές της HTC.

H κάμερα του iphone 5, του Note 2 και τώρα του S4 απδεικνυουν ότι τα κινητά πλέον μπορούν να αντικαταστησουν επάξια τις μικρές compact κάμερες και δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μια έξτρα συσκευή εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

Στην παρούσα φάση και μέχρι να κυκλοφορήσει το i5s, την καλύτερη κάμερα την διαθέτει το S4 (εξαιρεση το 808).

Από εκεί και πέρα το one υπερτερεί σε τόσα άλλα πράγματα όπως ποιότητα υλικών, design, οθόνη, ηχεία, απροβλημάτιστη λειτουργια οπότε δεν χρειάζεται να δικαιολογουμε τα μείον του.

Καλύτερο αυτοκίνητο ποιο είναι, η 911 ή το smart for two; Καλύτερο αυτοκίνητο πόλης ποιο από τα 2 είναι όμως; Τα πράγματα αλλάζουν όταν οι ανάγκες γίνονται πιο εξειδικευμένες (αλλά και οι απαιτήσεις διαφορετικές). Στα χέρια των αδαών (και τα δικά μου) η απλότητα είναι το παν. Η κορυφαία φωτογραφική σε κινητό για μένα είναι ακόμα το iPhone 5 ίσως και του 920. Μηδενικές ρυθμίσεις και αποτέλεσμα αποδεκτό παντού. Δε θα πρέπει να βγάλω διδακτορικό για να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ούτε θα πρέπει να έχω σταθερό χέρι για να βγάλω νυχτερινές. Θα πρέπει ή τεχνολογία να αναλαμβάνει (όσο είναι δυνατόν) αυτά για τα οποία οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία. Αν ήθελα επαγγελματικό αποτέλεσμα θα φρόντιζα να ξέρω και πως θα το καταφέρω. Στο δικό μου περίγυρο (εκατοντάδων ανθρώπων) μόνο 2 ξέρουν να ξεχωρίζουν τις "καλές" από τις καλές φωτογραφίες. Και οι 2 έχουν φωτογραφικές και φακούς χιλιάδων ευρώ.

Παράθεση από xda

Oh btw, I've sent a mail to HTC service in Turkey a few days ago about whether HTC One battery is changable and I got the answer yes today.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Χρόνια πολλά.

Αμεσα διαθέσιμο στο amazon σε μαύρο χρώμα.(13:40-6/5/13)

http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Touchscreen-Display-Ultrapixel-Quad-Core/dp/B00BFUSB28/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367836751&sr=8-2&keywords=htc+one

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλύτερο αυτοκίνητο ποιο είναι, η 911 ή το smart for two; Καλύτερο αυτοκίνητο πόλης ποιο από τα 2 είναι όμως; Τα πράγματα αλλάζουν όταν οι ανάγκες γίνονται πιο εξειδικευμένες (αλλά και οι απαιτήσεις διαφορετικές). Στα χέρια των αδαών (και τα δικά μου) η απλότητα είναι το παν. Η κορυφαία φωτογραφική σε κινητό για μένα είναι ακόμα το iPhone 5 ίσως και του 920. Μηδενικές ρυθμίσεις και αποτέλεσμα αποδεκτό παντού. Δε θα πρέπει να βγάλω διδακτορικό για να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ούτε θα πρέπει να έχω σταθερό χέρι για να βγάλω νυχτερινές. Θα πρέπει ή τεχνολογία να αναλαμβάνει (όσο είναι δυνατόν) αυτά για τα οποία οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία. Αν ήθελα επαγγελματικό αποτέλεσμα θα φρόντιζα να ξέρω και πως θα το καταφέρω. Στο δικό μου περίγυρο (εκατοντάδων ανθρώπων) μόνο 2 ξέρουν να ξεχωρίζουν τις "καλές" από τις καλές φωτογραφίες. Και οι 2 έχουν φωτογραφικές και φακούς χιλιάδων ευρώ.

Παράθεση από xda

Oh btw, I've sent a mail to HTC service in Turkey a few days ago about whether HTC One battery is changable and I got the answer yes today.

Είσαι απόλυτα σωστός φίλε μου!

Εγώ ξέρω ότι κρατάω το καλύτερο κινητό του κόσμου αυτή την στιγμή...

Και Η κάμερα μετά από αρκετή χρήση με καλύπτει απόλυτα.

Θα πάρει και περαιτέρω βελτίωση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δοκίμασα και εγώ το τηλ δανεικό από φίλο...

Τα συμπεράσματα τα δικά μου είναι :

1) πολύ smooth

2) γρήγορο

3) χωρίς lag

4) μπαταρία απλά άψογη

5) κάμερα χάλια τα 4 πολύ λίγα τι να το κάνω αν βγάζει καλές βραδυνές θέλω στις διακοπές μου να βγάζω τοπία κτλ. Μην μου πείτε να πάρω ψηφιακή γιατί με το s3&το μήλο 5 βγάζω καταπληκτικες φώτο αυτά από μένα!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδια ειναι φως φαναρι οτι οι τωρινες φωτο του one δεν ειναι ακομα ανταξιες του hardware που εχει.. Θελει ξεκαθαρα κ αλλη βελτιωση το software. Aκομα κ απο 4MP δεν δικαιολογουνται τοσο θολες που βγαινουν σε ορισμενα σημεια.. Εγω ενα αρνητικο δινω σ αυτο το τηλεφωνο. Την φτωχη notification bar που σε σχεση με του s4 ειναι η μερα με τη νυχτα...

Το μαύρο έχει θέμα με γρατσουνιές κτλ?

Είναι στιε φωτογραφίες πιο όμορφο από το ασημί αλλα φοβάμαι μην αρχίσει να φθείρεται νωρις...

Και κάτι αλλο...τι έχει το notification bar του ΟΝΕ?

του s4 είναι κορυφή πάντως. ..

Thanks

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Εγώ ξέρω ότι κρατάω το καλύτερο κινητό του κόσμου αυτή την στιγμή...

Και Η κάμερα μετά από αρκετή χρήση με καλύπτει απόλυτα.

Θα πάρει και περαιτέρω βελτίωση.

Αυτό ισχύει και όποιος είχε παρακολουθήσει την πορεία του One X πέρσι τέτοια εποχή το γνωρίζει αυτό. Μόνο να αναφέρω οτι η HTC έβγαλε 9 αναβαθμίσεις (μαζί με το JellyBean) για να διορθώσει και να βελτιώσει τις επιδόσεις του One X.

Δοκίμασα και εγώ το τηλ δανεικό από φίλο...

Τα συμπεράσματα τα δικά μου είναι :

1) πολύ smooth

2) γρήγορο

3) χωρίς lag

4) μπαταρία απλά άψογη

5) κάμερα χάλια τα 4 πολύ λίγα τι να το κάνω αν βγάζει καλές βραδυνές θέλω στις διακοπές μου να βγάζω τοπία κτλ. Μην μου πείτε να πάρω ψηφιακή γιατί με το s3&το μήλο 5 βγάζω καταπληκτικες φώτο αυτά από μένα!

Μπορεις να μου εξηγησεις τα 1,2,3 τι διαφορες εχουν;

Αν θεωρεις καταπληκτικες τις φωτογραφιες του S3 και του iphone 5 τοτε σιγουρα δεν εχεις πολυ καλη σχεση με τη φωτογραφια :)

το s3, note,και grand που εχω τωρα εχουν τελειο φοκους.οτι φωτο και αν εχω βγαλει ειναι πεντακαθαρη,και στο χαρτι που βγαζω επιλεκτικα και στον υπολογιστη.δεν ειναι 808 αλλα αξιοπρεπεστατες.το μηλο5 το εχει φιλος μου και δεν εχει καν ζουμ οποτε ειναι αστεια η αντιπαραθεση. το onex το ειχα κανα ενα μηνα μετα το 808 και απογοητευτικα απο την καμερα του.ψαρωτικο το ποσο γρηγορα τραβαει,το αποτελεσμα ομως...στο πρωτο ζουμ θολουρα,που σημαινει φοκους για τα μπαζα.

Οι κάμερες των κινητών αποκλείεται να φτάσουν τις ψηφιακές. Ούτε οπτικό ζουμ έχουν, ούτε το ίδιο φλας, ούτε φυσικά τον ίδιο φακό. Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου μία ψηφιακή, αλλά θεωρώ λάθος κάποιος να πηγαίνει διακοπές και να βγάζει με το κινητό του τις φωτογραφίες που θα τις κρατήσει μια ζωή.

Παράθεση από xda

Συνεχίζεις την τακτική του όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Αν θεωρεις καταπληκτικες τις φωτογραφιες του S3 και του iphone 5 τοτε σιγουρα δεν εχεις πολυ καλη σχεση με τη φωτογραφια :)

Και σχέση έχει και ξερεις πολύ καλά τι λέει. Εσύ να ψάξεις την σχέση σου με τη φωτογραφία.

Δεν το λέει μόνο αυτός. Είναι και που παραδέχονται όλα τα sites στα review τους.

@@@ .Επιτέλους ας σταματήσει αυτό το βαρετό πια ότι δεν χρειάζεται να βγάζει το κινητό καλες φωτο γιατί οι ψηφιακές κάμερες είναι καλύτερες.

Όχι δεν είναι έτσι γιατί όταν έχεις καλή κάμερα στο κινητό σου θα έχεις πάντα και παντού πλεονέκτημα. Οι καλυτερες φωτο προκύπτουν σε εντελώς ανυποπτες στιγμές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οι κάμερες των κινητών αποκλείεται να φτάσουν τις ψηφιακές. Ούτε οπτικό ζουμ έχουν, ούτε το ίδιο φλας, ούτε φυσικά τον ίδιο φακό. Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου μία ψηφιακή, αλλά θεωρώ λάθος κάποιος να πηγαίνει διακοπές και να βγάζει με το κινητό του τις φωτογραφίες που θα τις κρατήσει μια ζωή.

Ολα σχετικα ειναι παιδια. Δεν εχω καμια διαθεση να κουβαλαω ολοκληρη dslr και να εχω συνεχεια στο μυαλο μου στις διακοπες να βγαζω φωτο για να "απαθανατισω" τη στιγμη, διχως να τη ζησω πραγματικα γιατι θα πρεπει να ετοιμασω τον "εξοπλισμο".

Μονο φωτο με κινητο τα τελευταια χρονια σε διακοπες και παντου, τελειως point and shoot καταστασεις. Οτιδηποτε αλλο καθισταται τουλαχιστον ψυχωτικο.

Κατα συνεπεια θελω η καμερα του κινητου μου να βγαζει αξιοπρεπεις φωτο και αυτες του One για την ωρα δεν ειναι (και ειναι το μοναδικο μειον της συσκευης, οπως προειπα).

Απαξιω απλά να σου απαντήσω....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Ολα σχετικα ειναι παιδια. Δεν εχω καμια διαθεση να κουβαλαω ολοκληρη dslr και να εχω συνεχεια στο μυαλο μου στις διακοπες να βγαζω φωτο για να "απαθανατισω" τη στιγμη, διχως να τη ζησω πραγματικα γιατι θα πρεπει να ετοιμασω τον "εξοπλισμο".

Μονο φωτο με κινητο τα τελευταια χρονια σε διακοπες και παντου, τελειως point and shoot καταστασεις. Οτιδηποτε αλλο καθισταται τουλαχιστον ψυχωτικο.

Κατα συνεπεια θελω η καμερα του κινητου μου να βγαζει αξιοπρεπεις φωτο και αυτες του One για την ωρα δεν ειναι (και ειναι το μοναδικο μειον της συσκευης, οπως προειπα).

Σύμφωνοι Βαγγέλη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κάμερα του νοτε2 μου μπορεί να αντικαταστήσει την παλιά μου nikon p60 (δεν λέω για την dslr μου). Απλά δεν γίνεται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Συνεχίζεις την τακτική του όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Και σχέση έχει και ξερεις πολύ καλά τι λέει. Εσύ να ψάξεις την σχέση σου με τη φωτογραφία.

Δεν το λέει μόνο αυτός. Είναι και που παραδέχονται όλα τα sites στα review τους.

@@@ .Επιτέλους ας σταματήσει αυτό το βαρετό πια ότι δεν χρειάζεται να βγάζει το κινητό καλες φωτο γιατί οι ψηφιακές κάμερες είναι καλύτερες.

Όχι δεν είναι έτσι γιατί όταν έχεις καλή κάμερα στο κινητό σου θα έχεις πάντα και παντού πλεονέκτημα. Οι καλυτερες φωτο προκύπτουν σε εντελώς ανυποπτες στιγμές.

Η ποιότητα της φωτογραφικής σε ένα κινητό είναι δευτερεύουσας σημασίας. Ο κόσμος δεν ασχολείται με την ποιότητα τόσο όσο νομίζουν κάποιοι εδώ. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει αυτό απλά ζει σε έναν μικρόκοσμο σε μια γωνία στην αγορά τέτοιων συσκευών. Για σένα μπορεί να έχει αξία. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σαν κι εσένα είναι πάνω από το 5% των χρηστών. Δε σημαίνει ότι είναι κάτι κακό και γι αυτό γουστάρουμε android γιατί ο καθένας έχει επιλογές να πάρει αυτο που τον βολεύει.

Εγώ προσωπικά βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες. Αλλά επειδή ισχύει αυτό που σου λέω, ξέρω ένα σωρό κόσμο που είναι ικανοποιημένος (αν όχι εντυπωσιασμένος) από την ποιότητα των φωτογραφιών του s2,s3,one x ή και φωτογραφιών από κάτι k850 και διάφορα παλιά nokia. Απλά πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά του αποδεκτού από την πλειονότητα σε σχέση με το αποδεκτό για σένα.

Υ. Γ. Προς θεού δε δέχομαι ότι το one έχει την καλύτερη φωτογραφική.

Υ. Γ. Όλο αυτό μου θυμίζει το δικό μου κόλλημα με το lag. Βλέπω σερνάμενες συσκευές που οι ιδιοκτήτες τους δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την απροβλημάτιστη λειτουργία τους. Για μένα είναι απαράδεκτα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι σαν εμένα.

Edited by bouss

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ χρειάζομαι μια καλή κάμερα στο κινητό μου και αν φτιάξει το λογισμικό της η htc στο One ώστε να αξιοποιεί πλήρως τα 4mp θα είμαι μια χαρά πραγματικά. Προς το παρόν όντως δεν είναι καλό το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες ημέρας αλλά οι βραδυνές είναι όνειρο και έχω δει πάρα πολλές από φίλους και γνωστούς.. Ειδικά όλες οι "Αναστασιμες" που είδα είναι όνειρο!! Συμφωνώ ότι πρέπει να τα χώνουμε στα κακώς κείμενα και στις αστοχίες (μου έρχονται μηνύματα από παιδιά που μου λένε "μπράβο φίλε που έχεις S3 και τα χώνεις για την φωτεινότητα κτλ της οθόνης..) των εταιριών.. Δεν είμαστε μέτοχοι και ποναμε τον παρα μας, τουλάχιστον αυτή είναι η υγιής προσέγγιση κατ' εμέ πάντα :)

Σύμφωνοι Βαγγέλη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κάμερα του νοτε2 μου μπορεί να αντικαταστήσει την παλιά μου nikon p60 (δεν λέω για την dslr μου). Απλά δεν γίνεται.

Γιάννη άυτο είναι γνωστό όμως δεν έχει σχέση με το οτι οι φωτο του One δεν ειναι αντάξιες της συγκεκρινενης συσκευής οπως λέει ο Βαγγελης.

Είπαμε μια καλή κάμερα στο κινητό σου δίνει πλεονέκτημα όταν δεν έχεις κάποια καλή κάμερα μαζί σου.

Είμαι σε διακοπές και δε πήρα μαζί μου το θηρίο με τον τεράστιο φακό γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω μια τσάντα μαζί ούτε καν μια ακόμα συσκευή όπως μια πολύ ακριβή compact.

Εκτός των περιπτώσεων που θα χρειαστώ φώτο με μακρινό zoom μου αρκεί η κάμερα του iphone 4s που είναι κατωτερη του Note 2.

Γιαννη αυτο που λες ειναι κατι αλλο, φυσικα και δε μπορει να υποκαταστησει μια καμερα κινητου μια σοβαρη φωτογραφικη.

Ειδικα για τους χομπιστες της φωτογραφιας, οποιαδηποτε φωτο με κινητο ειναι... ιεροσυλια.

Προσωπικα, ομως, δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια, γιατι γενικα δε θελω να εχω στην ακρη του μυαλου μου στις διακοπες να φωτογραφισω εδω κι εκει.

Κυριως τοπια και παρεες φωτογραφιζω, παντα με το κινητο, χωρις να κυνηγαω να απαθανατισω τη στιγμη, καθως αυτος δεν ειναι αυτοσκοπος, οσο το να ζησω ακριβως αυτη τη στιγμη...

Guest Logi
Εσύ νομίζεις ότι οι "καμμένοι" ενός φόρουμ είναι ο κανόνας; Ότι όλοι παίρνουν android και το κάνουν root; Βγάζουν φωτογραφίες πειράζοντας τις ρυθμίσεις;....

Όχι !! Tο Samsung S3 που είναι πρώτο σε πωλήσεις για το 2012 με ...50 εκατομμύρια κομμάτια αγοράστηκε από άσχετα κοριτσάκια που τους άρεσε το περίεργο μπλε χρώμα και το ότι μοιάζει με πλαστικό βότσαλο!

Συμφωνώ με χίλια και άσε τον Logi να απαντάει μόνον στα θέματα του σένσορα. Το καλοκαίρι μόνον θα βγάλεις κανά τοπίο παραπάνω ίσως στις διακοπές και καμιά παραλία.

Ρε παιδιά, σταματήστε επιτέλους να μιλάτε εκ μέρους των άλλων και να πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύετε το "μέσο άνθρωπο", (κάτι που και σαν έννοια δεν υπάρχει καν.)

Λυπάμαι αν δεν έχετε "ιδιαίτερες" στιγμές να τραβήξετε. Άλλοι έχουν.

Κάθε μέρα ανεβαίνουν στο Youtube εκατομμύρια βίντεο από "καθημερινούς" ανθρώπους που πήγαν ένα (ή και πολλά) βήματα παραπέρα και τα μόνταραν και τα επένδυσαν με μουσικούλα.

Και ακόμα και στην (τεχνολογικά πολύ πίσω) Ελλάδα βλέπω ΣΥΝΕΧΩΣ νέες χρήσεις και εφαρμογές.

Σε συνέδρια που πήγα το τελευταίο διάστημα μου έκανε εντύπωση πως οι περισσότεροι στις αίθουσες ήτανε με τα κινητά και έγραφαν τους ομιλητές και τις παρουσιάσεις. (Όπου προφανώς θες την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε εικόνα και ήχο). Σε συναυλίες όλοι με τα κινητά, Σε... Σε...

Και για να επιστρέψουμε ON TOPIC: Εγώ το μόνο που είπα και ο άλλος φίλος νόμιζε ότι υποστηρίζω το ...σκληρό άκρο της τεχνολογίας (!) ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Ότι το HTC One που παρουσιάστηκε με αιχμή του δόρατος ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ μπορεί να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών της εταιρείας και είναι κατώτερο του ανταγωνισμού, τραβάει όμως ικανοποιητικές φωτογραφίες που συνολικά είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ και ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω μονο για την κάμερα του One.σε οποίον δεν του αρέσει η καμερα ας μην το αγορασει.οποίος το έχει και δεν του αρέσει η καμερα ας το πουλησει.Σταματήστε όμως να προσπαθητε να αλλάξετε γνώμη ο ένας στον άλλο.έχει καταντισει πολύ κουραστικό πλεον το θέμα της κάμερας.οι ποιο πολύ εδώ μέσα θέλουμε να ενημερωνομαστε για την συσκευή μας και όχι για τον αν θέλει ο άλλος να τραβάει παραλίες στις διακοπές του και αν βαριετέ να κουβαλάει την dslr μαζί.έλεος.

Guest Logi
Έχω βαρεθεί να διαβάζω μονο για την κάμερα του One.σε οποίον δεν του αρέσει η καμερα ας μην το αγορασει.οποίος το έχει και δεν του αρέσει η καμερα ας το πουλησει.Σταματήστε όμως να προσπαθητε να αλλάξετε γνώμη ο ένας στον άλλο.έχει καταντισει πολύ κουραστικό πλεον το θέμα της κάμερας.οι ποιο πολύ εδώ μέσα θέλουμε να ενημερωνομαστε για την συσκευή μας και όχι για τον αν θέλει ο άλλος να τραβάει παραλίες στις διακοπές του και αν βαριετέ να κουβαλάει την dslr μαζί.έλεος.

Τα smartphones είναι 1/3 κινητά, 1/3 υπολογιστές και 1/3 κάμερες.

Νομίζω ότι δικαιωματικά στις 131 σελίδες του θέματος πρέπει οι 45 να ναι για την κάμερα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...