Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχω το One X αυτην την στιγμη. Τι λετε, αξιζει η μεταβαση στο One στο προσεχες μελλον (να βγει παντου και να πεσει λιγο η τιμη του) η δεν υπαρχει λογος?

Το μοναδικο πραγμα που με χαλασε στη συσκευη, απ'οσα εχω δει, ειναι οτι δεν προσεξανε τις διαστασεις του. Μεγαλα "κενα" πανω-κατω και παχουλο..

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eχω το One X αυτην την στιγμη. Τι λετε, αξιζει η μεταβαση στο One στο προσεχες μελλον (να βγει παντου και να πεσει λιγο η τιμη του) η δεν υπαρχει λογος?

Το μοναδικο πραγμα που με χαλασε στη συσκευη, απ'οσα εχω δει, ειναι οτι δεν προσεξανε τις διαστασεις του. Μεγαλα "κενα" πανω-κατω και παχουλο..

Έχω την ίδια απορία (σχετικά με το one x) και την ίδια παρατήρηση σχετικά με τα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης.. Κατά πόσο φαίνονται στη χρήση.. Θα ήθελα απόψεις

s21 ultra 256

Εγώ πάντως παρατηρησα να ξεβάφει μαυρο απο την θήκη σε μερικές γωνίες με την HTC One Double Dip Case , εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο ? Χρονια πολλά σε όλους.

Η θηκη γενικα δεν ειναι καλη, αυτο ειδα εγω. Δεν ειδα να ξεβαφει, απλα δεν εφαρμοζει firmly το κινητο σε αυτη.

@equi, ardi 21

Παιδια ειναι σιγουρα ασχημα τα περιθωρια, κυριως πανω και κατω απο την οθονη. Η οθονη του S4 "δειχνει" πολυ πιο χορταστικη για αυτο ακριβως το λογο.

Απο την αλλη αν θελατε μικρο bezel (ειδικα κατω) θα ειχατε ηχεια της σειρας, αντι για τις ηχειαρες που εχει ριξει η HTC. Τι θα θελατε λοιπον?

Παχουλο σε καμια περιπτωση δεν ειναι. Λογω αλουμινιου μαλιστα και ποσο compact ειναι φανταζει πιο λεπτο και απο S4, iPhone 5...

Η μεταβαση απο One X αξιζει πολυ.

Οθονη, ταχυτητα, RAM, υλικα κατασκευης και δε συμμαζευεται.

Χρονια Πολλα και Καλα!

Edited by v@gelis

Η θηκη γενικα δεν ειναι καλη, αυτο ειδα εγω. Δεν ειδα να ξεβαφει, απλα δεν εφαρμοζει firmly το κινητο σε αυτη.

@equi, ardi 21

Παιδια ειναι σιγουρα ασχημα τα περιθωρια, κυριως πανω και κατω απο την οθονη. Η οθονη του S4 "δειχνει" πολυ πιο χορταστικη για αυτο ακριβως το λογο.

Απο την αλλη αν θελατε μικρο bezel (ειδικα κατω) θα ειχατε ηχεια της σειρας, αντι για τις ηχειαρες που εχει ριξει η HTC. Τι θα θελατε λοιπον?

Παχουλο σε καμια περιπτωση δεν ειναι. Λογω αλουμινιου μαλιστα και ποσο compact ειναι φανταζει πιο λεπτο και απο S4, iPhone 5...

Η μεταβαση απο One X αξιζει πολυ.

Οθονη, ταχυτητα, RAM, υλικα κατασκευης και δε συμμαζευεται.

Χρονια Πολλα και Καλα!

Προσωπικά από one x πήγα σε nexus 4 και όταν με καλό Ιούλιο θα έρθει η επιδότηση θα το σκεφτώ.. σημαντικά όσα παρέθεσες. Σίγουρα θα περιμένω να τα δω από κοντά πριν αποφασίσω και κυρίως να δω τη σύγκριση μεταξύ nexus και one

s21 ultra 256

Προσωπικά από one x πήγα σε nexus 4 και όταν με καλό Ιούλιο θα έρθει η επιδότηση θα το σκεφτώ.. σημαντικά όσα παρέθεσες. Σίγουρα θα περιμένω να τα δω από κοντά πριν αποφασίσω και κυρίως να δω τη σύγκριση μεταξύ nexus και one

Είχα nexus 4 και σε πληροφορώ ότι ειναι σε όλα ανώτερο. Το μόνο λάθος που του βρίσκω ειναι ότι το sense 5 σε αφήνει να έχεις μόνο 5 οθόνες εκ των οποίων η μια ειναι υποχρεωτικά για το blink feed.μπορεις βέβαια να βάλεις nova αλλα χάνεις την διάφανη status bar.

Ps.δευτερη τούμπα χθες και άφησε σημάδια περιμετρικά. :(

Edit:3η τούμπα. Το έχω τσακίσει το καημένο.

Edited by skoj

πάντως παιδιά,διαβάζω το νήμα από την αρχή...ειλικρινά σας λέω έχω ψηθεί άσχημα να το αποκτήσω,αλλά με τρώει που δεν το έχω δει ακόμη από κοντά :(

το S4 το είδα και αν και θεώρησα πως θα με εντυπωσίαζε,τελικά όχι!!!

άντε πότε θα έρθει Ελλάδα μεριά σε κάνα μαγαζί να το περιεργαστώ λίγο...γιατί όλες οι απόψεις σεβαστές,αλλά αλλιώς να το έχεις στα χέρια σου :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

πάντως παιδιά,διαβάζω το νήμα από την αρχή...ειλικρινά σας λέω έχω ψηθεί άσχημα να το αποκτήσω,αλλά με τρώει που δεν το έχω δει ακόμη από κοντά :(

το S4 το είδα και αν και θεώρησα πως θα με εντυπωσίαζε,τελικά όχι!!!

άντε πότε θα έρθει Ελλάδα μεριά σε κάνα μαγαζί να το περιεργαστώ λίγο...γιατί όλες οι απόψεις σεβαστές,αλλά αλλιώς να το έχεις στα χέρια σου :p

Κλαιρη αν το πιασεις να εχεις και τα ευρω στην τσεπη, γιατι θα φυγεις για ταμειο...

Κλαιρη αν το πιασεις να εχεις και τα ευρω στην τσεπη, γιατι θα φυγεις για ταμειο...

χαχαχα....λες Βαγγέλη??να σου πω,είτε το ένα είτε το άλλο,αυτή τη φορά θα ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα κάνει το unboxing :p

οπότε θα φροντίσω να παίξει η περίπτωση,καθότι θα πάω ετοιμοπόλεμη (για αγορά)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Από Αμερική αξίζει να το ψάξω ή χάνω εντελώς την εγγύηση??

Καλα ειναι και αυτο πρόβλημα αλλα το σημαντικό είναι το τελωνείο

Θοδωρής

Καλα ειναι και αυτο πρόβλημα αλλα το σημαντικό είναι το τελωνείο

Υπάρχει εκεί άνθρωπος να μου το φέρει, το έχω ξεπεράσει αυτό.. η εγγύηση με καίει

s21 ultra 256

Υπάρχει εκεί άνθρωπος να μου το φέρει, το έχω ξεπεράσει αυτό.. η εγγύηση με καίει

Διάβασε εδώ https://support.htc.com/alerts_downloads/en/Warranty_Policy

Για Ευρώπη (http://dl4.htc.com/Web_materials/Manual/Warranty/Android/1015_A_WarrantyCard_76x126.pdf) (και στα Ελληνικά) αναφέρει ρητώς οτι αν έχει αγοραστεί ΕU είναι δεκτό απο την επίσημη αντιπρ. και επισκευάζεται χωρίς κόστος (αν πληρή τους όρους της εγγύησης). Οτιδήποτε εκτός αναφέρει οτι μπορεί να γίνει προσπαθεία επισκευής αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα υπάρξει χρέωση.

Θα ήθελα να δέχεται micro sd

Θα ήθελα να είχε συμβατική camera έστω των 10mp

Θα ήθελα ή μάλλον ΔΕΝ θα ήθελα το sence. (Εκτός και αν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα απο την εποχή του Desire)

Θα ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία.

Θα ήθελα Gorilla Glass 3

Αφού όμως έχει FM Radio

Και αφού έχει καταπληκτικό ήχο (από ότι διαβάζω τουλάχιστον)

Και αφού το δω live και είναι πράγματι τόσο όμορφο όσο δείχνει στις φωτό και στα βίντεο.

Και αφού πουλήσω το RAZR μου το αγαπημένο.

Θα το... "τσιμπήσω":)

Υ.Γ προς κατόχους: Το WiFi Πως τα πάει από πλευράς σήματος;

Edited by Stoupi
3>4

Θα ήθελα να δέχεται micro sd

Θα ήθελα να είχε συμβατική camera έστω των 10mp

Θα ήθελα ή μάλλον ΔΕΝ θα ήθελα το sence. (Εκτός και αν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα απο την εποχή του Desire)

Θα ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία.

Θα ήθελα Gorilla Glass 3

Αφού όμως έχει FM Radio

Και αφού έχει καταπληκτικό ήχο (από ότι διαβάζω τουλάχιστον)

Και αφού το δω live και είναι πράγματι τόσο όμορφο όσο δείχνει στις φωτό και στα βίντεο.

Και αφού πουλήσω το RAZR μου το αγαπημένο.

Θα το... "τσιμπήσω":)

Παναγιωτη, η ελλειψη καρτας ειναι οντως ενα θεμα που πρεπει να συζητησεις με τον εαυτο σου.

Η καμερα του, σε σχεση με το razr δεν νομιζω να σε απογοητευσει, αν και απο οτι διαβαζω, θα μπορουσε και θα επρεπε να ηταν καλυτερη.

Για το sence μην δινεις καθολου σημασια.Υπαρχουν τοσοι launchers στο μαρκετ για να βαλεις (ενδεικτικα σου λεω για nova launcher, apex, holo, adw και πολλοι αλλοι, αν δεν σου αρεσει το sence).

Επομενως νομιζω οτι πρεπει πραγματι να το δοκιμασεις :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το software της καμερας δουλευεται ακομα συμφωνα με την htc. Το blur που βγαζει η καμερα στα σημεια περιμετρικα απο το σημειο που εστιαζει οφειλεται σε λαθος στο software οταν προσπαθουσαν να ενισχυσουν το sharpness. Το gorilla glass ειναι ενα θεμα δεδομενου οτι θα μπορουσε να εχει βαλει την τριτη γενια αλλα παρολα αυτα εχει παψει να με απασχολει γιατι ειναι απλα μια τζαμαρια η οποια αντεχει μαχαιρια αλλα με το που βαλεις το κινητο στην τσεπη σου ή σε καμια τσαντα αποκτας περιποιημενες γρατζουνιες... Οποτε αφου ετσι κ αλλιως θα βαλω screen protector ας ειναι και gg1...

Guest Logi
Χρόνια πολλά σε όλους!

Κοκορετσάκι από One :p

http://db.tt/Zjx0ERzw

Είναι ένα ζήτημα η φωτ. μηχανή του.

Σίγουρα δεν είναι κάποια άξια λόγου καινοτομία όπως πήγε να το παρουσιάσει η HTC και το τελικό αποτέλεσμα συγκριτικά π.χ. με το S4 την διαψεύδει.

Βλέποντας όμως το ...κοκορέτσι (και πολλές άλλες φωτογραφίες), τα μεγαλύτερα πίξελς δίνουν μια θετική αύρα σε πολλές από τις φωτογραφίες. Ναι πάσχουν σε λεπτομέρεια κπ κλπ, και ίσως θα ταν καλύτερα όπως είχα πει να βάλει την κάμερα των S/X αντί να ξοδευτεί σε "καινοτομίες¨(θα κόστιζε και λιγότερο το κινητό), ΑΛΛΑ συνολικά αν δεν έχει απαιτήσεις (δεν το πολυψάξεις δηλαδή) είναι πολύ ευχάριστες για να τις δείχνεις.

Είναι ένα ζήτημα η φωτ. μηχανή του.

Σίγουρα δεν είναι κάποια άξια λόγου καινοτομία όπως πήγε να το παρουσιάσει η HTC και το τελικό αποτέλεσμα συγκριτικά π.χ. με το S4 την διαψεύδει.

Βλέποντας όμως το ...κοκορέτσι (και πολλές άλλες φωτογραφίες), τα μεγαλύτερα πίξελς δίνουν μια θετική αύρα σε πολλές από τις φωτογραφίες. Ναι πάσχουν σε λεπτομέρεια κπ κλπ, και ίσως θα ταν καλύτερα όπως είχα πει να βάλει την κάμερα των S/X αντί να ξοδευτεί σε "καινοτομίες¨(θα κόστιζε και λιγότερο το κινητό), ΑΛΛΑ συνολικά αν δεν έχει απαιτήσεις (δεν το πολυψάξεις δηλαδή) είναι πολύ ευχάριστες για να τις δείχνεις.

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα στα Facebook, Twitter, Instagram και να δεις την ποιότητα των φωτογραφιών και πόσο απασχολεί τον μέσο άνθρωπο. Τα κινητά δεν είναι φωτογραφικές. Και για κάποιο λόγο όλοι με το S4 τραβάνε πρωινές στατικές φωτογραφίες (ή και βραδινές ακόμα πιο στατικές). Αν πιστεύεις ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο με την λεπτομέρεια, όσο και να βγάζει λιβάδια, κτίρια και τοπία το πρωί μάλλον κάνεις λάθος. Ο κόσμος με το κινητό τραβάει αντικείμενα, παρέες, σκυλιά, παιδάκια, φαγητά και διάφορα άλλα θέματα συνήθως με δύσκολο φωτισμό (λόγω νύχτας ή κλειστού χώρου). Μόνο κάτι χομπίστες του Σαββατοκύριακου κοροϊδεύουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να το παίξουν καλλιτέχνες με το κινητό. Όποιος θέλει σοβαρές φωτογραφίες δεν τις βγάζει με κινητό αλλά με κανονική φωτογραφική.

Τα" ultrapixel" (τα μεγαλύτερα pixel δηλαδή) θα τα βρούμε μπροστά μας γιατί είναι μονόδρομος. Τα 4ΜΡ είναι λίγα αλλά πάντα ξεκινάει από χαμηλά κάτι και σιγά σιγά βελτιώνεται (αλλιώς τι θα έχουν να πουλάνε). Το λάθος της htc ήταν ότι έπρεπε να τελειοποιήσει το software πριν το παρουσιάσει. Ώστε τουλάχιστον ακόμα και οι 4ΜΡ φωτογραφίες να είναι καλές (4ΜΡ είναι αρκετή ανάλυση για το 99% των χρηστών).

Υ. Γ. Δεν επιτίθομαι σε σένα. Κι όταν μιλάω στο δεύτερο πρόσωπο δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα. Μέρος του λόγου είναι.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Guest Logi
Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα στα Facebook, Twitter, Instagram και να δεις την ποιότητα των φωτογραφιών και πόσο απασχολεί τον μέσο άνθρωπο. Τα κινητά δεν είναι φωτογραφικές. Και για κάποιο λόγο όλοι με το S4 τραβάνε πρωινές στατικές φωτογραφίες (ή και βραδινές ακόμα πιο στατικές). Αν πιστεύεις ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο με την λεπτομέρεια, όσο και να βγάζει λιβάδια, κτίρια και τοπία το πρωί μάλλον κάνεις λάθος. Ο κόσμος με το κινητό τραβάει αντικείμενα, παρέες, σκυλιά, παιδάκια, φαγητά και διάφορα άλλα θέματα συνήθως με δύσκολο φωτισμό (λόγω νύχτας ή κλειστού χώρου). Μόνο κάτι χομπίστες του Σαββατοκύριακου κοροϊδεύουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να το παίξουν καλλιτέχνες με το κινητό. Όποιος θέλει σοβαρές φωτογραφίες δεν τις βγάζει με κινητό αλλά με κανονική φωτογραφική.

Τα" ultrapixel" (τα μεγαλύτερα pixel δηλαδή) θα τα βρούμε μπροστά μας γιατί είναι μονόδρομος. Τα 4ΜΡ είναι λίγα αλλά πάντα ξεκινάει από χαμηλά κάτι και σιγά σιγά βελτιώνεται (αλλιώς τι θα έχουν να πουλάνε). Το λάθος της htc ήταν ότι έπρεπε να τελειοποιήσει το software πριν το παρουσιάσει. Ώστε τουλάχιστον ακόμα και οι 4ΜΡ φωτογραφίες να είναι καλές (4ΜΡ είναι αρκετή ανάλυση για το 99% των χρηστών).

Υ. Γ. Δεν επιτίθομαι σε σένα. Κι όταν μιλάω στο δεύτερο πρόσωπο δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα. Μέρος του λόγου είναι.

Έχεις γράψει πολλά λάθη και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα!!

Ας πω μόνο για τα ultrapixels που τα έχεις ...μονόδρομο!

Οι άλλες εταιρείες όπως η Σόνι ακολουθεί άλλη λογική που είναι και η σωστή.

Φαίνεται σε αυτή την εικόνα:

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/05/Sony_Honami_camera-640x288.png

Για το επερχόμενο μοντέλο κινητού της Σόνι ‘Honami’ λέγεται: The leak talked of a 16MP or 20MP CMOS imaging sensor.

Τώρα για σένα και όσους μιλάνε εκ μέρους του ....γενικού πληθυσμού και του ...μέσου ανθρώπου :lol: .... 'Ασε! Λέω να το αφήσω ασχολίαστο!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...