Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιος σας είπε ρε παίδες ότι η συσκευή δεν έχει εγγύηση αν ξεκλειδωθει; Έλεος πια με το παραμύθι. Έχω στείλει One S unlocked κι έχει περάσει κανονικά στην εγγύηση. Η μόνη περιπτωση που δεν θα καλύφθει συσκευή σε εγγύηση είναι να μπορεί η HTC να αποδείξει ότι η συσκευή καταστράφηκε λόγω ξεκλειδωματος και πιστέψτε με δεν είναι τόσο εύκολο.

Εκτός βέβαια κι αν αυτός που το έχει είναι άσχετος και για ένα λάθος φλασαρισμα το στείλει για εγγύηση, εκεί ναι εννοείται ότι θα το βγάλουν εκτός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ποιος σας είπε ρε παίδες ότι η συσκευή δεν έχει εγγύηση αν ξεκλειδωθει; Έλεος πια με το παραμύθι. Έχω στείλει One S unlocked κι έχει περάσει κανονικά στην εγγύηση. Η μόνη περιπτωση που δεν θα καλύφθει συσκευή σε εγγύηση είναι να μπορεί η HTC να αποδείξει ότι η συσκευή καταστράφηκε λόγω ξεκλειδωματος και πιστέψτε με δεν είναι τόσο εύκολο.

Εκτός βέβαια κι αν αυτός που το έχει είναι άσχετος και για ένα λάθος φλασαρισμα το στείλει για εγγύηση, εκεί ναι εννοείται ότι θα το βγάλουν εκτός.

Μας το ειπε ο αρφι-γοργόνα. Τέλος.

Μας το ειπε ο αρφι-γοργόνα. Τέλος.

Όχι αυτό το έχουν πει αλλοι,εγω είπα μόνο για την μετριότατη κάμερα που την έβγαζες θεο ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Καλο θα ηταν να μην ξεκλειδώσει Booloader,εκτος και αν είναι αποφασισμενος να κρατήσει την συσκευή για χρόνια.Εαν οχι η τιμη μεταπωλησεις θα είναι πάρα πολύ χαμηλή.Σαν να το πουλάει 3+ χρόνια μετα...Μια και δεν θα έχει εγγύηση.

Αυτό τι είναι?

Μιας και το εχετε πλεον αρκετοι το κινητο εχει δοκιμασει κανεις το τρικ με την μεταφορα του on/off στα volume button και πως συμπεριφερεται στην ολη λειτουργια του και ειδικοτερα σε σχεση με το sence 5.

Επισης το led notification πως ειναι στην πραξη,ειναι εντονος ο φωτισμος να μπορεις να διακρινεις δηλαδη ανετα,και αν αλλαζει χρωματισμους αναλογα με sms/κληση/email/ειδοποιησεις πχ viber.skype κλπ.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για την μεταφορα του on-off δεν ξερω αλλα προσωπικα το led notification το διακρινω ευκολα επισης για αλλαγη στο χρωματισμο δεν ξερω μιας και περνω notifications μονο για mail προς το παρον.

Μιας και το εχετε πλεον αρκετοι το κινητο εχει δοκιμασει κανεις το τρικ με την μεταφορα του on/off στα volume button και πως συμπεριφερεται στην ολη λειτουργια του και ειδικοτερα σε σχεση με το sence 5.

Επισης το led notification πως ειναι στην πραξη,ειναι εντονος ο φωτισμος να μπορεις να διακρινεις δηλαδη ανετα,και αν αλλαζει χρωματισμους αναλογα με sms/κληση/email/ειδοποιησεις πχ viber.skype κλπ.

Το κουμπί το on/off αλέξη σε καμία περιπτωση δεν μπορείς να το πεις μη λειτουργικό εκει που είναι και τα χερια σου φτανουν μια χαρα για να ανοιξεις το κινητο...

Το sense πρωσοπικα μου είναι αδιάφορο,δεν ξερω τι θα πουν τα παιδια που ειχαν πριν εμπειρία με sense

To ded δεν μπορείς να το πεις δυνατό(Οπως στα σαμμυ) αλλα είναι μια χαρα ευκρινές,και την μερα αλλλα κυρίως την νυχτα...

Πρωσοπικά δεν εχω χασει ενημερωση(κληση η οτιδηποτε αλλο)

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλο θα ηταν να μην ξεκλειδώσει Booloader,εκτος και αν είναι αποφασισμενος να κρατήσει την συσκευή για χρόνια.Εαν οχι η τιμη μεταπωλησεις θα είναι πάρα πολύ χαμηλή.Σαν να το πουλάει 3+ χρόνια μετα...Μια και δεν θα έχει εγγύηση.

Δεν ισχυουν αυτα που λες. Το πραγματα ειναι ξεκαθαρα:

http://www.htcdev.com/bootloader/

Το κουμπί το on/off αλέξη σε καμία περιπτωση δεν μπορείς να το πεις μη λειτουργικό εκει που είναι και τα χερια σου φτανουν μια χαρα για να ανοιξεις το κινητο...

Το sense πρωσοπικα μου είναι αδιάφορο,δεν ξερω τι θα πουν τα παιδια που ειχαν πριν εμπειρία με sense

To ded δεν μπορείς να το πεις δυνατό(Οπως στα σαμμυ) αλλα είναι μια χαρα ευκρινές,και την μερα αλλλα κυρίως την νυχτα...

Πρωσοπικά δεν εχω χασει ενημερωση(κληση η οτιδηποτε αλλο)

Αυτο με το on/off θα το τσεκαρω σε κανα καταστημα live για να κρινω καλυτερα,αλλα οποιος δοκιμασει το τρικ με τη μεταφορα ας μας πει εντυπωσεις διοτι θα το προτιμουσα στα πλαγια οπως και να εχει(HOX-Xperia S το ειχαν πανω εξισου και η καθημερινη εμπειρια μου με ξενερωνε καθε φορα για αυτο και ειμαι δυσπιστος)

Μιας και ανεφερες τα Sammy ειναι οπως στην αρχη το S3 που ηταν εντονο το led και κου αρεσε η' μετα την 4.1.1 επεσε στο μισο η φωτεινοτητα του και με χαλασε πολυ?

Επισης εχει δοκιμασει κανεις bt handsfree της Sony(ΜW600-MW1) και αν εχει κανονικα αναγνωριση κλησεων με ονομο η' και αριθμο παραλληλα και αν εμφανιζει τιτλους τραγουδιων κατα την αναπαραγωγη μουσικης?

Πιο πολύ μιλάνε αυτοί που δεν το έχουν παρά όσοι το έχουν. Κάτι σημαίνει αυτό

Ο εξης ένας arfi-gorgona.Υποθετω ψάχνει να το αγοράσει μεταχειρισμενο

Για το led το έχουμε ξαναγράψει Alex.Ακόμα και με lightflow η HTC δίνει δυο χρωματα στο led (κοκκινο-πρασινο)

Ακριβως ετσι

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Να το πω για άλλη μια φορά ότι αυτό,το έχουν πει άτομα που έχουν ασχοληθεί με τα HTC κινητά.Το αν ισχύουν η όχι το γνωρίζουν καλύτερα μια και τα ειχαν.Λογικά θα μιλήσουν και εδώ για το θέμα μια και είναι πολύ σημαντικό το θέμα εγγύηση.

Tribal για αυτό μιλάς,αλλά για το άλλο που είπα το κανες γαργαρα :lol:

Δεν χρειάζεται να κάνω quote μηνύματα το παιδι που το ειπε πιστεύω γνωρίζει περισσότερα από εσάς περί του θέματος...

Ps:afilopou αν και το κινητό δεν μου κάνει γενικότερα...αν το αγόραζα σε πολύ χαμηλή τιμη 8α εκανα μια δοκιμη,μονο και μόνο για την εμπειρία.

Edited by arfi-gorgona

Για το led το έχουμε ξαναγράψει Alex.Ακόμα και με lightflow η HTC δίνει δυο χρωματα στο led (κοκκινο-πρασινο)

Τhanks Αργυρη απλως δεν τα θυμαμαι καθολου,η μοναδικη εμπειρια με htc και μαλιστα τραυματικη(hox) ηταν μολις 15 ημερες μεχρι που το σουταρα λογω προβληματικης συσκευης,και αρα τα της htc ελαχιστα τα γνωριζω.

• Administrators

Να ενημερώσω προειδοποιητικά πως αν συνεχιστούν τα ειρωνικά / εριστικά σχόλια μεταξύ μελών θα υπάρξουν άμεσες διαγραφές μηνυμάτων και επιβολή κυρώσεων. Το αναφέρω προκαταβολικά για να μην έχουμε παράπονα.

Οσον αφορά την εγγύηση τώρα, ειναι γνωστό ότι το ξεκλείδωμα του boot loader στις σύγχρονες συσκευές της htc γίνεται μόνο με τις ευλογίες τις ίδιας της htc μέσω του htcdev.com. Κατά την αποδοχή του ξεκλειδώματος της εκάστοτε συσκευής γίνεται αποδεκτό από τον χρήστη ότι γνωρίζει πως με αυτό τον τροπο ενδεχεται νσ γίνεται void η εγγύηση αναλόγως το πρόβλημα και την κρίση του service.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the 
unlocking of the bootloader may be covered under warranty.

Unlocking the bootloader means that you now have the ability to customize software on your device. 
Please note that changing your bootloader can cause significant issues with your device and once you 
have unlocked your device, you have agreed to the disclaimer that states a change in warranty status 
such that in the event you render your device unusable, you are responsible for the recovery of your 
device, whether by repair or by other means.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Να το πω για άλλη μια φορά ότι αυτό,το έχουν πει άτομα που έχουν ασχοληθεί με τα HTC κινητά.Το αν ισχύουν η όχι το γνωρίζουν καλύτερα μια και τα ειχαν.Λογικά θα μιλήσουν και εδώ για το θέμα μια και είναι πολύ σημαντικό το θέμα εγγύηση.

Tribal για αυτό μιλάς,αλλά για το άλλο που είπα το κανες γαργαρα :lol:

Δεν χρειάζεται να κάνω quote μηνύματα το παιδι που το ειπε πιστεύω γνωρίζει περισσότερα από εσάς περί του θέματος...

Ps:afilopou αν και το κινητό δεν μου κάνει γενικότερα...αν το αγόραζα σε πολύ χαμηλή τιμη 8α εκανα μια δοκιμη,μονο και μόνο για την εμπειρία.

Σου κάνω quote το μήνυμα μια σελιδα πίσω

Το γνωρίζουμε οτι το service μπαζει αλλά μην το τραβαμε απο το μαλλια

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σου κάνω quote το μήνυμα μια σελιδα πίσω

Το γνωρίζουμε οτι το service μπαζει αλλά μην το τραβαμε απο το μαλλια

Το είδα το μήνυμα φίλε μου, κοίτα όμως και το μήνυμα από πάνω σου...Το κυρίως θεμα ειναι ενα,και εκει αναφέρθηκα εγω.Χάνεις ενα πολύ σημαντικό ποσό στην μεταπώληση αν το κάνεις αυτο η οχι?Απο ότι είπαν τα παιδιά που γνωρίζουν χάνεις...

Να ενημερώσω προειδοποιητικά πως αν συνεχιστούν τα ειρωνικά / εριστικά σχόλια μεταξύ μελών θα υπάρξουν άμεσες διαγραφές μηνυμάτων και επιβολή κυρώσεων. Το αναφέρω προκαταβολικά για να μην έχουμε παράπονα.

Οσον αφορά την εγγύηση τώρα, ειναι γνωστό ότι το ξεκλείδωμα του boot loader στις σύγχρονες συσκευές της htc γίνεται μόνο με τις ευλογίες τις ίδιας της htc μέσω του htcdev.com. Κατά την αποδοχή του ξεκλειδώματος της εκάστοτε συσκευής γίνεται αποδεκτό από τον χρήστη ότι γνωρίζει πως με αυτό τον τροπο ενδεχεται νσ γίνεται void η εγγύηση αναλόγως το πρόβλημα και την κρίση του service.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the 
unlocking of the bootloader may be covered under warranty.

Unlocking the bootloader means that you now have the ability to customize software on your device. 
Please note that changing your bootloader can cause significant issues with your device and once you 
have unlocked your device, you have agreed to the disclaimer that states a change in warranty status 
such that in the event you render your device unusable, you are responsible for the recovery of your 
device, whether by repair or by other means.

Ετσι, επιτελους να μπει λιγο ταξη. Να το πω και απλα στα ελληνικα για οσους φιλους δεν ξερουν να διαβαζουν αγγλικα:

Ο χρηστης που αποφασισει να ξεκλειδωσει το κινητο και να εγκαταστησει προσαρμοσμενο λογισμικο αποδεχεται την ευθυνη για οποιεσδηποτε βλαβες προκυψουν λογω αυτου του προσαρμοσμενου λογισμικου. Για παραδειγμα αν εγκαταστησεις μια rom που σου υπερθερμαινει το κινητο και χαλασει καποιος αισθητηρας, η HTC δε θα σου καλυψει αυτη τη βλαβη.

Αυτο με το on/off θα το τσεκαρω σε κανα καταστημα live για να κρινω καλυτερα,αλλα οποιος δοκιμασει το τρικ με τη μεταφορα ας μας πει εντυπωσεις διοτι θα το προτιμουσα στα πλαγια οπως και να εχει(HOX-Xperia S το ειχαν πανω εξισου και η καθημερινη εμπειρια μου με ξενερωνε καθε φορα για αυτο και ειμαι δυσπιστος)

Μιας και ανεφερες τα Sammy ειναι οπως στην αρχη το S3 που ηταν εντονο το led και κου αρεσε η' μετα την 4.1.1 επεσε στο μισο η φωτεινοτητα του και με χαλασε πολυ?

Επισης εχει δοκιμασει κανεις bt handsfree της Sony(ΜW600-MW1) και αν εχει κανονικα αναγνωριση κλησεων με ονομο η' και αριθμο παραλληλα και αν εμφανιζει τιτλους τραγουδιων κατα την αναπαραγωγη μουσικης?

Το έχω το bluetooth. Η αναγνώριση είναι μόνο με νούμερο όχι με όνομα (τουλάχιστον δεν μπόρεσα να το βρω όσο και αν έψαξα) και ναι εμφανίζει τίτλους τραγουδιών κανονικά και αλλάζεις τραγούδια από το bluetooth..

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Εγω που εχω και τα δυο λεω το εξης.

Το mw1 δειχνει κανονικα το ονομα στα Ελληνικα ενω το mw600 δειχνει το νουμερο και το ονομα απο τις επαφες με αγγλικους χαρακτηρες.

Η αληθεια ειναι πως δεν εχω δει ποτε BT ακουστικο να περναει ονομα με ελληνικους χαρακτηρες.

Αυτο που λες για το mw1 μου κανει μεγαλη εντυπωση και αποτελει λογο να ψαξω να το αγορασω...

Ε μα πως είναι δυνατόν να πουλάνε ανταλλακτικά αφού το ifixit και οι ειδήμονες εδώ λένε ότι δεν αλλάζει τίποτα...

http://www.etradesupply.com/htc/android-models/htc-one-m7.html

http://www.sinomobileparts.com/for-htc-one-m7-lcd-display-digitizer-touch-screen-panel-assembly_p5582.html

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το ότι δεν γράφουμε και πολλά εμείς οι χρήστες είναι καλό,πάει να πει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα προς ανάλυση.

Η κάμερα του μόνο είναι λίγο περίεργη μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update.

Κατά τα αλλά,από αυτονομία πολύ καλό.

Super smooth σίγουρα.

Κανένα κόλλημα ως τώρα.

Πολύ καλή οθόνη και με χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μελετημένο κινητό εν κατακλείδι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το ότι δεν γράφουμε και πολλά εμείς οι χρήστες είναι καλό,πάει να πει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα προς ανάλυση.

Η κάμερα του μόνο είναι λίγο περίεργη μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update.

Κατά τα αλλά,από αυτονομία πολύ καλό.

Super smooth σίγουρα.

Κανένα κόλλημα ως τώρα.

Πολύ καλή οθόνη και με χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μελετημένο κινητό εν κατακλείδι.

Το κινητό είναι σίγουρα μελετημένο. Ακόμα και το οτι αργεί να φορτίσει έχει τον λόγο του.

Μακάρι να ήταν το ίδιο μελετημένοι και όσοι το απαξιούν...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...