Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσοι θέλουν πραγματικά να το αποκτήσουν πρέπει να κάνουν υπομονή εώς τέλη του μηνός.

Εξ αρχής είχε αναφερθεί ότι θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη Απριλίου.;)

Γυναίκα θελουμε τώρα τη θελουμε,δεν γίνεται έτσι όμως και ειδικά όταν δεν εξαρτάται από εσένα.

Δεν φημιζοταν και η htc για τέρας αξιοπιστίας σε κυκλοφορίες προϊόντων ανέκαθεν.

εδω θα διαφωνησω σε ενα και μονο πραγμα!αφου δεν τους βγηκε στην παραγωγη επρεπε να μην το κοστολογουν 729 ευρω,αλλα 600...

μπορει να γινομαι λιγο αδικος αλλα δυστυχως ετσι ειναι η αγορα...αν βγει το σ4 στην αγορα το ονε ειναι ξοφλημενο οχι απο αποψη ποιοτητας κατασκευης...ισα ισα...

απο την αποψη οτι οταν διαθεσεις τα 700 για το σ4 μετα γιοκ για ονε...:)

μπορει να ειμαι εντελως λαθος,απλα ειπα την αποψη μου..

Xperia z

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εδω θα διαφωνησω σε ενα και μονο πραγμα!αφου δεν τους βγηκε στην παραγωγη επρεπε να μην το κοστολογουν 729 ευρω,αλλα 600...

μπορει να γινομαι λιγο αδικος αλλα δυστυχως ετσι ειναι η αγορα...αν βγει το σ4 στην αγορα το ονε ειναι ξοφλημενο οχι απο αποψη ποιοτητας κατασκευης...ισα ισα...

απο την αποψη οτι οταν διαθεσεις τα 700 για το σ4 μετα γιοκ για ονε...:)

μπορει να ειμαι εντελως λαθος,απλα ειπα την αποψη μου..

Συμφωνώ,τους αναποφάσιστους τους χάνει με γοργούς ρυθμούς.Άσχετα που σωστά έκανε και δεν το διέθεσε ευρέως στην αγορά με τα αρχικά προβλήματα.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Συγγνώμη, το one δεν είναι 70-100ευρώ περίπου φθηνότερο? (δεν μιλάω για Ελλάδα)

Απο handtech μάλιστα βγαίνει 615 μαζί με μεταφορικά

Συγγνώμη, το one δεν είναι 70-100ευρώ περίπου φθηνότερο? (δεν μιλάω για Ελλάδα)

Απο handtech μάλιστα βγαίνει 615 μαζί με μεταφορικά

Αγγλια 70 λιρες διαφορα = 82 Ε

Γερμανια 50 Ε διαφορα

Ελλαδα 10 Ε διαφορα

Η πλάκα είναι πριν λίγο το expansys στέλνει και email για το κινητό και το δαιφημίζει και λέει να το παραγγείλλουμε. Με αυτά που ακούω για τη διαθεσιμότητα τους είναι να γελάς. :lol: Υπομονή παιδιά σε 2-3 βδομάδες θα το έχετε, τόσο καιρό περιμένατε. :) Πάντως εμένα σε αντίθεση με την εποχή από το sensation και μετά, το κινητό μου αρέσει.

19 και 26 Απριλιου οι επόμενες παραλαβές stock σύμφωνα με Expansys.Όλα αυτά σε θεωρητική βαση

Μου κανει εντύπωση που δεν έχει παραλάβει κανένας μουτζαχεντίν απο εδώ μέσα...εκτός και αν το κρύβετε :D

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

19 και 26 Απριλιου οι επόμενες παραλαβές stock σύμφωνα με Expansys.Όλα αυτά σε θεωρητική βαση

Μου κανει εντύπωση που δεν έχει παραλάβει κανένας μουτζαχεντίν απο εδώ μέσα...εκτός και αν το κρύβετε :D

Που σημαίνει απο 22-24 παράδοση για την πρώτη ημερομηνία 30-01 για την δεύτερη!!!

Το s4 Αργύρη θα αρχίσει κανονική κυκλοφορία απο τις 24 του μήνα

Ασε εμάς που οτι και να γινει θα το πάρουμε, πιστεύω ομως οτι η htc έχασε πολύ κόσμο με την αστοχία της...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πολυλογαδικο αλλα σχετικά καλο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

H expansys τελικά μου το έστειλε παραγγελια 15/3,έφυγε χτες από Αγγλια το πρωί έφευγε απο Γερμανία με dhl λέτε να το πάρω σήμερα????
[sIGPIC][/sIGPIC]

H expansys τελικά μου το έστειλε παραγγελια 15/3,έφυγε χτες από Αγγλια το πρωί έφευγε απο Γερμανία με dhl λέτε να το πάρω σήμερα????

Μακάρι αν και το αποκλείω αυτο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τέλειο review.. Αναμένομε με ανυπομονησία την συσκευή:D

Φιλικά, Κύρος.:)

Θα το παραλαβεις Δεύτερα.

Που σημαίνει απο 22-24 παράδοση για την πρώτη ημερομηνία 30-01 για την δεύτερη!!!

Το s4 Αργύρη θα αρχίσει κανονική κυκλοφορία απο τις 24 του μήνα

Ασε εμάς που οτι και να γινει θα το πάρουμε, πιστεύω ομως οτι η htc έχασε πολύ κόσμο με την αστοχία της...

Δε θέλω να σε απογοητευσω αλλά απο τη στιγμη που άλλαξες το μαυρο σε άσπρο έχασες τη σειρα σου.8/3 δεν έκανες παραγγελία το μαυρο?Ο φίλος απο πανω έκανε παραγγελία το ασήμι 15/3 και του το έστειλαν.Τα έχουν κανει ροϊδο στην Expansys με τις παραγγελιες

Edited by afilopou

Θα το παραλαβεις Δεύτερα.

Δε θέλω να σε απογοητευσω αλλά απο τη στιγμη που άλλαξες το μαυρο σε άσπρο έχασες τη σειρα σου.8/3 δεν έκανες παραγγελία το μαυρο?Ο φίλος απο πανω έκανε παραγγελία το ασήμι 15/3 και του το έστειλαν.Τα έχουν κανει ροϊδο στην Expansys με τις παραγγελιες

Αργυρη το πρωτο που τους ζητησα για να γινει η αλλαγη ηταν να μην χασω την σειρα μου,και οντως στα στοιχεια της παραγγελιας μου δεν αλλαξε η ημερομηνια,μονο το χρωμα....

τι να πω ρε φιλε...

Αργυρη το πρωτο που τους ζητησα για να γινει η αλλαγη ηταν να μην χασω την σειρα μου,και οντως στα στοιχεια της παραγγελιας μου δεν αλλαξε η ημερομηνια,μονο το χρωμα....

τι να πω ρε φιλε...

Απλα πραγματα Νικολά.Ο φίλος πιο πανω έκανε παραγγελία 15/3 και Δεύτερα παραλαμβάνει.Εσύ 8/3 ειχαμε πει;

Απλα πραγματα Νικολά.Ο φίλος πιο πανω έκανε παραγγελία 15/3 και Δεύτερα παραλαμβάνει.Εσύ 8/3 ειχαμε πει;

Εγώ 22/2 και ακόμη τίποτε !!!!!!!!

Εγώ 22/2 και ακόμη τίποτε !!!!!!!!

Μαυρο η ασημι; Μηπως ο φιλος που παραλαμβανει το παρηγγειλε απο το Αγγλικο Expansys?

Μαυρο η ασημι; Μηπως ο φιλος που παραλαμβανει το παρηγγειλε απο το Αγγλικο Expansys?

Ασημί και expansys.gr, αλλά νομίζω η διάθεση είναι από την ίδια πηγή.

Ασημί και expansys.gr, αλλά νομίζω η διάθεση είναι από την ίδια πηγή.

Ναι οι αποθήκες είναι Αγγλία και κάποια στιγμη έστελνε και απο Γαλλία.Πράγματι η περιπτωση σου είναι απίστευτη (απο 22/2).

Έκατσα και διάβασα όλο το παραπάνω review για το one...

Τελικά έχουν δώσει ένα update που κάνει την κάμερα πάρα πολύ καλή,και αυτό σίγουρα είναι στα + του τηλεφώνου...

Το μόνο μεμπτό σημείο που βλέπει αυτός είναι η μπαταρία του...

Σχεδόν ίδια σε επιδόσεις με το one x+ και η μέση χρήση του από 2΄30 έως 3΄30 ώρες,που σίγουρα κρίνεται μικρή σαν διάρκεια αν αυτό βεβαία ισχύει!!!

Κάποια παιδιά από εδώ μέσα το έχουν περίπου μια εβδομάδα και πιστεύω ότι είναι σε θέση να μας που δυο λόγια από μια καλή ημέρα χρήσης με το τηλέφωνο...

Έκατσα και διάβασα όλο το παραπάνω review για το one...

Τελικά έχουν δώσει ένα update που κάνει την κάμερα πάρα πολύ καλή,και αυτό σίγουρα είναι στα + του τηλεφώνου...

Το μόνο μεμπτό σημείο που βλέπει αυτός είναι η μπαταρία του...

Σχεδόν ίδια σε επιδόσεις με το one x+ και η μέση χρήση του από 2΄30 έως 3΄30 ώρες,που σίγουρα κρίνεται μικρή σαν διάρκεια αν αυτό βεβαία ισχύει!!!

Κάποια παιδιά από εδώ μέσα το έχουν περίπου μια εβδομάδα και πιστεύω ότι είναι σε θέση να μας που δυο λόγια από μια καλή ημέρα χρήσης με το τηλέφωνο...

Νίκο η μπαταρία δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά και στο S3 όταν παίζει data ανοικτό πάλι δεν είναι καλά τα πράγματα και πέφτει πολύ η μπαταρία.. Χθες που ήμουν σε ταξίδι (μιλήσαμε κιόλας) και έπαιξε data, κλήσεις και bt με το αυτοκίνητο δεν μου έδωσε πάνω από 3 ωρες οθόνη, και μάλιστα στο αυτόματα (με τραγικά χαμηλή φωτεινότητα όπως ξέρεις για την οθόνη του s3). Δεν θα είναι αποκάλυψη η μπαταρία και σίγουρα το S4 θα του σκάει στα αυτιά, ελπίζω να μην είναι τροχοπέδη :)

Δεν ξερω για το one, αλλα για τη μπαταρια του hox+ εχω να πω οτι ηταν αισχος!

Ευθυμη, το ξερεις, νομιζω τα ειχαμε πει τοτε, ηταν ο λογος που το εδωσα , παροτι μου αρεσε τρελα σαν συσκευη (και ποιοτικα, και οθοναρα και και και).

Αν το one ειναι στα επιπεδα του hox+ παιδια, για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ. 16-20 ωρες συνολικης λειτουργιας με το ζορι και μεγσλη προσοχη. Θυμαμαι εχανα 10% καθε 2 ωρες, με ελαχιστη χρηση οθονης, μονο με ανοιχτ τα data και λιγες κλησεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν ξερω για το one, αλλα για τη μπαταρια του hox+ εχω να πω οτι ηταν αισχος!

Ευθυμη, το ξερεις, νομιζω τα ειχαμε πει τοτε, ηταν ο λογος που το εδωσα , παροτι μου αρεσε τρελα σαν συσκευη (και ποιοτικα, και οθοναρα και και και).

Αν το one ειναι στα επιπεδα του hox+ παιδια, για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ. 16-20 ωρες συνολικης λειτουργιας με το ζορι και μεγσλη προσοχη. Θυμαμαι εχανα 10% καθε 2 ωρες, με ελαχιστη χρηση οθονης, μονο με ανοιχτ τα data και λιγες κλησεις.

Είχες ελέγξει μήπως ειχες το bug του media scanner?Που και που τράβαγε ζόρι και κράταγε το τηλέφωνο awake.Είχα το Onex+ ενα μήνα και όταν δεν έτρεχε ο media scanner (που αυτό είναι bug του android και όχι της htc) μου έβγαζε 3.30-4 ωρες

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...