Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)


ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα δεν γίνεται συζήτηση για την κάμερα επι της ουσίας. Παρά μόνο για τι βολεύει τον καθένα κ κατα πόσο καλύτερες φωτογραφίες βγάζει το νότε 2 κ.α
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω βαρεθεί να διαβάζω μονο για την κάμερα του One.σε οποίον δεν του αρέσει η καμερα ας μην το αγορασει.οποίος το έχει και δεν του αρέσει η καμερα ας το πουλησει.Σταματήστε όμως να προσπαθητε να αλλάξετε γνώμη ο ένας στον άλλο.έχει καταντισει πολύ κουραστικό πλεον το θέμα της κάμερας.οι ποιο πολύ εδώ μέσα θέλουμε να ενημερωνομαστε για την συσκευή μας και όχι για τον αν θέλει ο άλλος να τραβάει παραλίες στις διακοπές του και αν βαριετέ να κουβαλάει την dslr μαζί.έλεος.

 

Αγαπητε μαλλον κατι εχεις μπερδεψει.

Εδω μεσα ειμαστε για να συζηταμε ο,τι εχει να κανει με τις λειτουργιες του κινητου.

Μια βασικη λειτουργια των συγχρονων smartphones ειναι κι η καμερα.

Αν σε κουραζει να διαβαζεις, μπορεις να σταματησεις να το κανεις, οπως επισης και να υποδεικνυεις πως θα φερθουμε στο φορουμ μας...

@ Ακη

Αυτο ειναι το μειον της συσκευης αυτη τη στιγμη, με αυτο θα καταπιαστουμε.

Και φυσικα θα γινουν κι οι απαραιτητες συγκρισεις για να αντιληφθουμε το μεγεθος του προβληματος και σε ποιες περιπτωσεις (περιστασεις) αυτο ειναι πιο εντονο.

Δεν εχει νοημα να μπαινουμε εδω μεσα για να αποθεωνουμε μονο μια συσκευη, δεν εχει αξια...

Edited by v@gelis
Link to comment
Share on other sites

Μια ναυαρχίδα που κάνει ένα σωρό λεφτά, "επιβάλλεται" να έχει καλή κάμερα. Όχι για να αντικαταστήσει την οποιαδήποτε ανώτερη dslr, αλλά για να είναι ικανοποιημένος αυτός που το πλήρωσε εάν και όταν το χρησιμοποιήσει.

 

Και εγώ είμαι υπέρ της φωτογραφικής, αλλά δεν την κουβαλάω πάντα μαζι μου και ευτυχώς έχω τραβήξει κάποιες πολύ καλές και χρήσιμες με το S3.

Link to comment
Share on other sites

Όχι !! Tο Samsung S3 που είναι πρώτο σε πωλήσεις για το 2012 με ...50 εκατομμύρια κομμάτια αγοράστηκε από άσχετα κοριτσάκια που τους άρεσε το περίεργο μπλε χρώμα και το ότι μοιάζει με πλαστικό βότσαλο!

 

Ρε παιδιά, σταματήστε επιτέλους να μιλάτε εκ μέρους των άλλων και να πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύετε το "μέσο άνθρωπο", (κάτι που και σαν έννοια δεν υπάρχει καν.)

Λυπάμαι αν δεν έχετε "ιδιαίτερες" στιγμές να τραβήξετε. Άλλοι έχουν.

Κάθε μέρα ανεβαίνουν στο Youtube εκατομμύρια βίντεο από "καθημερινούς" ανθρώπους που πήγαν ένα (ή και πολλά) βήματα παραπέρα και τα μόνταραν και τα επένδυσαν με μουσικούλα.

Και ακόμα και στην (τεχνολογικά πολύ πίσω) Ελλάδα βλέπω ΣΥΝΕΧΩΣ νέες χρήσεις και εφαρμογές.

Σε συνέδρια που πήγα το τελευταίο διάστημα μου έκανε εντύπωση πως οι περισσότεροι στις αίθουσες ήτανε με τα κινητά και έγραφαν τους ομιλητές και τις παρουσιάσεις. (Όπου προφανώς θες την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε εικόνα και ήχο). Σε συναυλίες όλοι με τα κινητά, Σε... Σε...

 

Και για να επιστρέψουμε ON TOPIC: Εγώ το μόνο που είπα και ο άλλος φίλος νόμιζε ότι υποστηρίζω το ...σκληρό άκρο της τεχνολογίας (!) ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Ότι το HTC One που παρουσιάστηκε με αιχμή του δόρατος ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ μπορεί να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών της εταιρείας και είναι κατώτερο του ανταγωνισμού, τραβάει όμως ικανοποιητικές φωτογραφίες που συνολικά είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ και ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο.

 

 

 

 

Είναι πολύ αισιόδοξος για το πόσο εκπαιδευμένος είναι ο κόσμος. Προφανώς όλοι ξέρουν τι σημαίνει megapixel, multitasking, σε ποια έκδοση είναι το android, ποιες είναι οι ναυαρχίδες στο android αυτή τη στιγμή, τι σημαίνει crop και iso στις φωτογραφίες και άλλα που βαριέμαι γιατί η λίστα είναι ατελείωτη. Ξέρεις τι ξέρει ο κόσμος; iphone, Galaxy, word και facebook.

Μια φίλη μου (συνδεδεμένη με ομφάλιο λώρο με το τηλέφωνο της) ήθελε να αγοράσει iphone. Γιατί είναι το καλύτερο κι έχει ράδιο (!!!). Της είπα να δει το one s. Η απάντηση της ήταν ότι τα htc είναι αντρικά τηλέφωνα (!!!). Τελικα μετά από εκατό προτροπές μου, πήρε το galaxy mini αφού έκανα αμάν να την ξεκολλήσω από το one v που "είναι όμορφο και μοιάζει με iphone" (λόγω μετάλλου προφανώς).

Ο κόσμος δεν έχει ιδέα. Αγοράζει αυτό που του λέει ο διπλανός του, οι ειδήσεις, ο πωλητής, η διαφήμιση. Κι από τις 100 λειτουργίες μιας συσκευής χρησιμοποιεί 5-10. Ναι το λέω και το πιστεύω. Από τα 50 εκατομμύρια (και τους άλλους που αγοράζουν ακριβά smartphone) οι πιο πολλοί δεν ξέρουν τι πήραν στα χέρια τους. Τι δυνατότητες έχει αυτό το μαραφέτι και πόσα απίστευτα πράγματα μπορούν να κάνουν. Και σίγουρα θα έκαναν τη δουλειά τους με λιγότερα χρήματα. Δεν τους κρίνω αλλά δε θα τους δικαιολογήσω κιόλας.

Όσο για τη φωτογραφική αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω τόσον καιρό είναι ότι συμφωνώ κι εγώ μαζί σας. Το s4 έχει καλύτερη φωτογραφική σαν αποτέλεσμα. Χαίρω πολύ δηλαδή... Η διαφορά είναι ότι μιλάμε για κινητά. Εκεί που πρώτον έχει σημασία να είναι αποδεκτή η ποιότητα, αλλά μαζί έχουν σημασία και οι ευκολίες. Το zoe, τα δευτερόλεπτο πριν που τραβάει, η ευκολία φωτογράφισης στα σκοτάδια, το zero shutter lag, ο σταθεροποιητής, οι διαφορές δυνατότητες επεξεργασίας αλλά και το μικρό μέγεθος είναι πλεονεκτήματα που περνάνε στο ντούκου από κάποιους στο βωμό της απόλυτης φωτογραφίας. Κι αυτό που λέω είναι ότι καλή η ποιότητα αλλά έχει μεγάλη σημασία και η ευκολία για τον πολύ κόσμο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience
Link to comment
Share on other sites

Γιαννη αυτο που λες ειναι κατι αλλο, φυσικα και δε μπορει να υποκαταστησει μια καμερα κινητου μια σοβαρη φωτογραφικη.

Ειδικα για τους χομπιστες της φωτογραφιας, οποιαδηποτε φωτο με κινητο ειναι... ιεροσυλια.

Προσωπικα, ομως, δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια, γιατι γενικα δε θελω να εχω στην ακρη του μυαλου μου στις διακοπες να φωτογραφισω εδω κι εκει.

Κυριως τοπια και παρεες φωτογραφιζω, παντα με το κινητο, χωρις να κυνηγαω να απαθανατισω τη στιγμη, καθως αυτος δεν ειναι αυτοσκοπος, οσο το να ζησω ακριβως αυτη τη στιγμη...

 

Γιάννη άυτο είναι γνωστό όμως δεν έχει σχέση με το οτι οι φωτο του One δεν ειναι αντάξιες της συγκεκρινενης συσκευής οπως λέει ο Βαγγελης.

Είπαμε μια καλή κάμερα στο κινητό σου δίνει πλεονέκτημα όταν δεν έχεις κάποια καλή κάμερα μαζί σου.

Είμαι σε διακοπές και δε πήρα μαζί μου το θηρίο με τον τεράστιο φακό γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω μια τσάντα μαζί ούτε καν μια ακόμα συσκευή όπως μια πολύ ακριβή compact.

Εκτός των περιπτώσεων που θα χρειαστώ φώτο με μακρινό zoom μου αρκεί η κάμερα του iphone 4s που είναι κατωτερη του Note 2.

Για χρόνια, δεν με ενδιέφερε η φωτογραφία στο κινητό, προφανώς γιατί είχα κινητά με κακές κάμερες.

Σήμερα, πού και πού, βγάζω και καμία φώτο με το κινητό μου ή μπορεί να πάω κάπου (που ξέρω ότι θα βγάλω φώτο) και να μην πάρω μαζί την compact μου. Θα βγάλω με το κινητό. Ειδικά βιντεάκια.

 

Συμφωνώ ότι , αν και η ποιότητα δεν είναι εφάμιλλη, το κινητό έχει πάντα ένα πλεονέκτημα: Είναι έτσι και αλλιώς, πάντα εκεί μαζί μας και εκτός των μας δίνει τη δυνατότητα άμεσου διαμοιρασμού των αρχείων μας.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ενημέρωση πότε θα εμφανιστεί σε ελληνικά μεγάλα μαγαζιά για να το δούμε και από κοντά?? Να χρησιμοποιήσουμε και καμιά επιδότηση αν είναι
s21 ultra 256
Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζεις την τακτική του όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

 

 

 

 

 

 

Και σχέση έχει και ξερεις πολύ καλά τι λέει. Εσύ να ψάξεις την σχέση σου με τη φωτογραφία.

 

Δεν το λέει μόνο αυτός. Είναι και που παραδέχονται όλα τα sites στα review τους.

 

 

@@@ .Επιτέλους ας σταματήσει αυτό το βαρετό πια ότι δεν χρειάζεται να βγάζει το κινητό καλες φωτο γιατί οι ψηφιακές κάμερες είναι καλύτερες.

 

Όχι δεν είναι έτσι γιατί όταν έχεις καλή κάμερα στο κινητό σου θα έχεις πάντα και παντού πλεονέκτημα. Οι καλυτερες φωτο προκύπτουν σε εντελώς ανυποπτες στιγμές.

 

Φιλε μου Κωστα αμα δεν μπορεις να καταλαβεις την προσεγγιση της ΗΤC στο θεμα της καμερας παντα τα ιδια πραγματα θα λες και θα γινεσαι κουραστικος.

Ολοι θελουμε και εχουμε την απαιτηση η καμερα στα κινητα μας να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και να μην υστερει πουθενα.

Επειδη ομως αυτο δεν ειναι ακομη τεχνολογικα εφικτο και δεδομενου οτι οι περισσοτεροι χρηστες κινητων τραβανε φωτογραφιες με το κινητο τους για να τις ανεβασουν στο fb,twitter, instagram, mms...etc η ΗΤC εκρινε οτι ειναι περισσοτερο χρησιμο να αλλαξει το σενσορα ετσι ωστε να δωσει καλυτερες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο παρα να αυξησει τα ΜP.

 

Εσυ αυτο που κανεις ειναι να λες συνεχεια 12>4 αρα εκανε λαθος η HTC.

 

Δεν ειναι ομως ετσι, ο καθενας κρινει αναλογα τις αναγκες του, εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο που εκανε η HTC γιατι στην πραξη παρατηρω οτι τις περισσοτερες φωτογραφιες υψηλης αναλυσης χρειαζεται πολυ συχνα να τις συμπιεζω για να τις στειλω με πχ με email λογω περιορισμου στο μεγεθος ή περιορισμου του χρονου.

 

Επισης, ειναι εντελως αντιφατικο οσοι θεωρουν την καμερα του κινητου ως πρωτευον κριτηριο να μην εχουν το 808 pureview.

Επισης ειναι αντιφατικο οσοι λενε οτι θελουν να βγαζουν υψηλης αναλυσης φωτο αλλα δεν αγοραζουν εστω μια compact γιατι ειναι ακριβη. Οι super zoom compact εχουν τα μισα λεφτα απο ενα κινητο.

Επισης ειναι αντιφατικο οσοι λενε οτι θελουν να βγαζουν υψηλης ποιοτητας φωτο αλλα δεν βολευει να κρατανε μια compact camera πανω τους αλλα απο την αλλη δεν εχουν προβλημα να κουβαλανε One, s4, note τα οποια ειναι στις 2 απο τις 3 διαστασεις μεγαλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε μαλλον κατι εχεις μπερδεψει.

Εδω μεσα ειμαστε για να συζηταμε ο,τι εχει να κανει με τις λειτουργιες του κινητου.

Μια βασικη λειτουργια των συγχρονων smartphones ειναι κι η καμερα.

Αν σε κουραζει να διαβαζεις, μπορεις να σταματησεις να το κανεις, οπως επισης και να υποδεικνυεις πως θα φερθουμε στο φορουμ μας...

@ Ακη

Αυτο ειναι το μειον της συσκευης αυτη τη στιγμη, με αυτο θα καταπιαστουμε.

Και φυσικα θα γινουν κι οι απαραιτητες συγκρισεις για να αντιληφθουμε το μεγεθος του προβληματος και σε ποιες περιπτωσεις (περιστασεις) αυτο ειναι πιο εντονο.

Δεν εχει νοημα να μπαινουμε εδω μεσα για να αποθεωνουμε μονο μια συσκευη, δεν εχει αξια...

 

εγω νομιζα οτι το φορουμ ειναι δημοσιο.δεν ηξερα οτι ειναι δικο σου.

και οπως λες και εσυ εδω μιλαμε για τις λειτουργιες του κινητου και οχι για το αν βαριετε ο καθενας να κουβαλαει την dslr μαζι η οχι.και οποιος ξερει απο φωτογραφία ξερει οτι οσο καλη καμερα και να εχει ενα κινητο η μια dslr και οσα megapixel και να εχει τι 1 τι 1000 με ενα φακο δεν μπορεις να βγαλεις τα παντα.αλλο φακο θελεις για κοντα,αλλο για μακρυα,αλλο για μερα και αλλο για νυχτα.ο φακος του One ειναι για χαμηλο φωτισμο και για κοντα.οσα update και να βγουνε μακρυνες φωτο δεν θα βγαλει τελειες.

Link to comment
Share on other sites

Μια ναυαρχίδα που κάνει ένα σωρό λεφτά, "επιβάλλεται" να έχει καλή κάμερα. Όχι για να αντικαταστήσει την οποιαδήποτε ανώτερη dslr, αλλά για να είναι ικανοποιημένος αυτός που το πλήρωσε εάν και όταν το χρησιμοποιήσει.

 

Και εγώ είμαι υπέρ της φωτογραφικής, αλλά δεν την κουβαλάω πάντα μαζι μου και ευτυχώς έχω τραβήξει κάποιες πολύ καλές και χρήσιμες με το S3.

 

Έτσι είναι φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά μερικοί εδώ μέσα δεν λένε να το καταλάβουν....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge
Link to comment
Share on other sites

Guest Logi
Μα δεν γίνεται συζήτηση για την κάμερα επι της ουσίας. Παρά μόνο για τι βολεύει τον καθένα κ κατα πόσο καλύτερες φωτογραφίες βγάζει το νότε 2 κ.α

Συμφωνώ! και χρησιμοποιώ το ποστ σου για να απαντήσω και στους προηγούμενους φίλους!

Η συζήτηση ΔΕΝ είναι τι θέλει ο καθένας, ούτε τι ΝΟΜΙΖΕΙ ότι θέλουν οι άλλοι, καθώς και το τί ξέρουν ή δεν ξέρουν από τεχνολογία!

 

Αυτό που είπα και ισχύει και σε άλλους τομείς και άλλα προϊόντα (όπως π.χ. ηχεία, τηλεοράσεις κλπ) είναι και το τι προσλαμβάνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ ο χρήστης.

Εννοώ δηλαδή ότι Η ΤΕΛΙΚΗ "ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ" στις φωτογραφικές ικανότητες του One ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ των βαθμολογιών του στα επιμέρους.

Οι φωτογραφίες που βγάζει το HTC One υστερούν στους περισσότερους τομείς χωριστά, αλλά ΣΥΝΟΛΙΚΑ (με αφορμή και την φωτογραφία του κοκορετσίου!) έχουν μια πολύ ευχάριστη αύρα που ικανοποιεί.

.-

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ενημέρωση πότε θα εμφανιστεί σε ελληνικά μεγάλα μαγαζιά για να το δούμε και από κοντά?? Να χρησιμοποιήσουμε και καμιά επιδότηση αν είναι

 

Φίλε μου ούτε η ίδια η HTC ξέρει τι τις γίνεται ή για να το θέσω κι αλλιώς μάλλον ακολουθεί τα χνάρια της Nokia με το 920 όπου για να το βρούμε το πρώτο τρίμηνο έπρεπε να ψάχνουμε στα νησιά του Πάσχα στον Ειρηνικό και τροφοδοτεί τα οποία κατάστημα σε παρά πολλές δόσεις από τη μια να κρατά το ενδιαφέρον υψηλό και από την άλλη η τιμές σταθερά υψηλές.

Ολα τα αλλα περί προβλημάτων στην παραγωγή ή σε ανταλλακτικά από προμηθευτές τα ακούω βερεσε.:ninja:

Και εγω θέλω να το δώ live αλλα άγνωστο ποτέ οι άθεοφοβοι Ταιβανοι θα το φέρουν να το δούμε για να τσεκαρουμε αν μας ταιριάζει ή όχι σύμφωνα με τα γούστα μας.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

εγω νομιζα οτι το φορουμ ειναι δημοσιο.δεν ηξερα οτι ειναι δικο σου.

και οπως λες και εσυ εδω μιλαμε για τις λειτουργιες του κινητου και οχι για το αν βαριετε ο καθενας να κουβαλαει την dslr μαζι η οχι.και οποιος ξερει απο φωτογραφία ξερει οτι οσο καλη καμερα και να εχει ενα κινητο η μια dslr και οσα megapixel και να εχει τι 1 τι 1000 με ενα φακο δεν μπορεις να βγαλεις τα παντα.αλλο φακο θελεις για κοντα,αλλο για μακρυα,αλλο για μερα και αλλο για νυχτα.ο φακος του One ειναι για χαμηλο φωτισμο και για κοντα.οσα update και να βγουνε μακρυνες φωτο δεν θα βγαλει τελειες.

 

Δικο μου? Μανοοο (MsK) ποτε θα μου δωσεις τα... κεκτημενα μου;

Για τα υπολοιπα no comments, θα εχω 7 καμερες μαζι μου, αστη την παλιοκαμερα του one, αχρηστη ειναι...

Link to comment
Share on other sites

Το τέλειο κινητό δεν θα βγει ποτέ. Όλα τα κινητά θα έχουν τουλάχιστον ένα μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το συγκεκριμένο υστερεί στις μακρινές φωτογραφίες. Κάποια άλλα έχουν καλύτερη κάμερα, αλλά δεν έχουν ραδιόφωνο. Εγώ προτιμώ να έχω μία πολύ καλή κάμερα για νυχτερινές και για κοντινές λήψεις, που όπως λέτε είναι του one, γιατί οι περισσότερες φωτογραφίες που τραβάω έξω είναι τέτοιες.

Για τις διακοπές και για τα μακρινά πλάνα που θα χρειαστώ και οπτικό ζουμ, παίρνω την compact ψηφιακή μου και που αν θέλω να στείλω κάποιες από τις φωτογραφίες της στους άλλους της παρέας, θα μπορώ να περάσω την SD σε USB adaptor και από εκεί μέσω USB otg θα τις στείλω με Bluetooth σε αυτούς που θέλω ή ακόμα και να τις ανεβάσω στο ίντερνετ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: όλα αυτά μπορώ να τα κάνω ακούγοντας ραδιόφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Το τέλειο κινητό δεν θα βγει ποτέ. Όλα τα κινητά θα έχουν τουλάχιστον ένα μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το συγκεκριμένο υστερεί στις μακρινές φωτογραφίες. Κάποια άλλα έχουν καλύτερη κάμερα, αλλά δεν έχουν ραδιόφωνο. Εγώ προτιμώ να έχω μία πολύ καλή κάμερα για νυχτερινές και για κοντινές λήψεις, που όπως λέτε είναι του one, γιατί οι περισσότερες φωτογραφίες που τραβάω έξω είναι τέτοιες.

Για τις διακοπές και για τα μακρινά πλάνα που θα χρειαστώ και οπτικό ζουμ, παίρνω την compact ψηφιακή μου και που αν θέλω να στείλω κάποιες από τις φωτογραφίες της στους άλλους της παρέας, θα μπορώ να περάσω την SD σε USB adaptor και από εκεί μέσω USB otg θα τις στείλω με Bluetooth σε αυτούς που θέλω ή ακόμα και να τις ανεβάσω στο ίντερνετ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: όλα αυτά μπορώ να τα κάνω ακούγοντας ραδιόφωνο.

 

Σίγουρα δεν υπάρχει το τέλειο κινητό αλλά είναι και χαζό να βλέπεις πισωγυρίσματα χωρίς λόγο.. Όπως είπαν και άλλοι ας έβαζαν την κάμερα του one x.. πήγαν για να καινοτομήσουν και χάλασαν ένα χαρακτηριστικό το οποίο σε γενικές γραμμές πλέον θεωρείται αυτονόητο (να είναι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, όχι τρελά πράγματα)

s21 ultra 256
Link to comment
Share on other sites

Αν σε κουραζει να διαβαζεις, μπορεις να σταματησεις να το κανεις, οπως επισης και να υποδεικνυεις πως θα φερθουμε στο φορουμ μας...

αυτο εννοω οταν λεω δικο σου.και το ποιος κανει υποδείξεις το βλεπω.

 

Δικο μου? Μανοοο (MsK) ποτε θα μου δωσεις τα... κεκτημενα μου;

Για τα υπολοιπα no comments, θα εχω 7 καμερες μαζι μου, αστη την παλιοκαμερα του one, αχρηστη ειναι...

οσο για την ειρωνεία σου δεν πεφτω στο επιπεδο σου και δεν σου απαντω καν:baby:

Link to comment
Share on other sites

αυτο εννοω οταν λεω δικο σου.και το ποιος κανει υποδείξεις το βλεπω.

 

 

οσο για την ειρωνεία σου δεν πεφτω στο επιπεδο σου και δεν σου απαντω καν:baby:

 

Ε αφου παιζουμε σε τοσο high level με συγχωρεις που μπηκα στη διαδικασια να σου απαντησω.

Λοιπον, mods, καντε ενα κοπο να σβησετε ολα τα posts.

Συνεχιζουμε τη συζητηση για το κινητο (και την καμερα βεβαιως, βεβαιως).

Over and out...

 

@equi

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Προσπαθησαν να πρωτοτυπησουν και να διαφοροποιηθουν και την πατησαν, ενω και ενα camera module του συρμου να εβαζαν θα τα πηγαινε καλυτερα σε καποια πραγματα

@ddr2

Ετσι ειναι Γιαννη. Οσο κι αν καποιοι διατεινονται οτι η καμερα ενος κινητου ειναι αχρηστη, εγω θα τα ακουω βερεσε.

Δε θα γινουμε εδω apple fans, που τα κακως κειμενα τα... παραγνωριζουν και σφυριζουν αδιαφορα, υποστηριζοντας πως δεν ειναι σημαντικα.

Το κινητο μας συνοδευει 18ωρες 24/7 και η υποθεση φωτογραφια πλεον καθισταται παραπανω απο σημαντικη.

Προσωπικα τη χρησιμοποιω και στη δουλεια μου σε καθημερινη βαση. Για τη χρηση που θελω (να δειξω καποιο defect, να φωτογραφισω ενα P&I Diagram κλπ κλπ) ειναι παραπανω απο σημαντικο να εχω μια ολοκληρωμενη point & shoot εμπειρια. Ο διαμοιρασμος των videos/photos σε δευτερο χρονο μεσω email/cloud λπ ειναι ενα ακομα σημαντικο στοιχειο της αμεσοτητας αυτων των συσκευων.

Edited by v@gelis
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ! και χρησιμοποιώ το ποστ σου για να απαντήσω και στους προηγούμενους φίλους!

Η συζήτηση ΔΕΝ είναι τι θέλει ο καθένας, ούτε τι ΝΟΜΙΖΕΙ ότι θέλουν οι άλλοι, καθώς και το τί ξέρουν ή δεν ξέρουν από τεχνολογία!

 

Αυτό που είπα και ισχύει και σε άλλους τομείς και άλλα προϊόντα (όπως π.χ. ηχεία, τηλεοράσεις κλπ) είναι και το τι προσλαμβάνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ ο χρήστης.

Εννοώ δηλαδή ότι Η ΤΕΛΙΚΗ "ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ" στις φωτογραφικές ικανότητες του One ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ των βαθμολογιών του στα επιμέρους.

Οι φωτογραφίες που βγάζει το HTC One υστερούν στους περισσότερους τομείς χωριστά, αλλά ΣΥΝΟΛΙΚΑ (με αφορμή και την φωτογραφία του κοκορετσίου!) έχουν μια πολύ ευχάριστη αύρα που ικανοποιεί.

.-

 

Αντιθετως στους περισσοτερους τομεις το Ονε υπερτερει:

 

α) εστιαζει γρηγοροτερα (focus)

β) τραβαει γρηγοροτερα

γ) Εχει μεγαλυτερο ευρος (field of view)

δ) Εχει σταθεροποιητη (Optical image stabilisation)

ε) τραβαει περισσοτερο φως σε σκοτεινες συνθηκες

ζ) Σχεδον αψογο flash

 

και υστερει μονο στην αναλυση (4MP) το οποιο μπορει να θεωρηθει και ως πλεονεκτημα σε συνηθεις συνθηκες χρησης κινητου γιατι σημαινει μικροτερο μεγεθος αρχειου και κατα συνεπεια γρηγοροτερη επεξεργασια και λιγοτερες απαιτησεις αποθηκευτικου χωρου.

Link to comment
Share on other sites

Guest Logi

Εν πάσει περιπτώσει,

να ένα συγκριτικό ανάμεσα στο Ονε και τους ανταγωνιστές του (το είχα ξαναβάλει σε άλλο νήμα) από σάιτ εξειδικευμένο στην φωτογραφία (από τα γνωστά του χώρου).

 

http://connect.dpreview.com/post/9219904986/shootout-samsunggalaxys4-vs-htcone-vs-iphone5-vs-lumia920

 

The HTC One has put a lot of focus on camera performance and while it generally produces pleasant exposures, the lack of resolution in bright light might be too much for some users.

 

Μου αρέσει που χρησιμοποιήσαν τον όρο που κι εμένα μου έρχεται πρώτος στο μυαλό: Ευχάριστα αποτελέσματα. (εκθέσεις)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θέλω να δω αν στην επόμενη τις ναυαρχίδα θα βάλει πάλι ultrapixel camera :) Κάτι μου λέει ότι δεν θα βάλει...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου ούτε η ίδια η HTC ξέρει τι τις γίνεται ή για να το θέσω κι αλλιώς μάλλον ακολουθεί τα χνάρια της Nokia με το 920 όπου για να το βρούμε το πρώτο τρίμηνο έπρεπε να ψάχνουμε στα νησιά του Πάσχα στον Ειρηνικό και τροφοδοτεί τα οποία κατάστημα σε παρά πολλές δόσεις από τη μια να κρατά το ενδιαφέρον υψηλό και από την άλλη η τιμές σταθερά υψηλές.

Ολα τα αλλα περί προβλημάτων στην παραγωγή ή σε ανταλλακτικά από προμηθευτές τα ακούω βερεσε.:ninja:

Και εγω θέλω να το δώ live αλλα άγνωστο ποτέ οι άθεοφοβοι Ταιβανοι θα το φέρουν να το δούμε για να τσεκαρουμε αν μας ταιριάζει ή όχι σύμφωνα με τα γούστα μας.

Το βασικό πρόβλημα για εμένα είναι ότι, με τις διαθεσιμότητες που βλέπω να έχει το one, τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου που θα ψάχνομαι για νέο κινητό το one θα παίζει στα 650+, το s4 στα 500-550 ενώ το Xperia z στα 400-450. Η επιλογή του θα καθίσταται όλο και πιο δύσκολη μήνα με το μήνα, τουλάχιστον για αυτούς που δεν είναι από τώρα αποφασισμένοι να αγοράσουν αυτό και μόνο αυτό.

Μάκης
Link to comment
Share on other sites

Το βασικό πρόβλημα για εμένα είναι ότι, με τις διαθεσιμότητες που βλέπω να έχει το one, τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου που θα ψάχνομαι για νέο κινητό το one θα παίζει στα 650+, το s4 στα 500-550 ενώ το Xperia z στα 400-450. Η επιλογή του θα καθίσταται όλο και πιο δύσκολη μήνα με το μήνα, τουλάχιστον για αυτούς που δεν είναι από τώρα αποφασισμένοι να αγοράσουν αυτό και μόνο αυτό.

 

Hδη εχει πεσει στα 699 χωρις να εχει κυκλοφορησει παντως... Και το s4 δεν νομιζω να ειναι τοσο χαμηλα αρχες αυγουστου. Το 500 ειναι ονειρο δυστυχως... Το 550 ειναι καπως πιθανοτερο..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θεωρώ πως απλώς είναι κρίμα ένα τόσο ολοκληρωμένο κινητό, να υστερεί από τον ανταγωνισμό στην κάμερα. Πράγματι, δε θα μας αποτρέψει από το να το αγοράσουμε, αλλά αφήνει μία πικρή γεύση. Θα μπορούσε να έχει σμπαραλιάσει τον ανταγωνισμό, τοποθετώντας μια κάμερα 12MP. Πήγε για πρωτοτυπία, αλλά δυστυχώς δεν της βγήκε 100%.

Πιστεύω αν υπήρχε debate "One με αισθητήρα κλασσικό στα 12MP vs One ως έχει" οι περισσότεροι θα επέλεγαν το πρώτο.

1) Note 8

2) Note III

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά ασχολείστε με το πόσο πιο κακή είναι μια φωτογραφική κινητού από μια κακή ενός άλλου;

Για να τυπώσεις 10χ15εκ ή να την δείς στην οθόνη υπολογιστή ή τηλεόραση (που κατα μέσο όρο θα έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας από την οθόνη του One)

είναι μια χαρά. Όσοι θέλετε να κάνετε crop μάλλον πρέπει να μάθετε τί σημαίνει zoom. Και μια μηχανή από το περίπτερο καλύτερες φωτογραφίες θα βγάζει στις διακοπές. Και μετά την αφήνεις στο καλαθάκι στην παραλία και φεύγεις.

 

Α και κάτι άλλο. Στις φωτογραφίες από το dpreview η διαφορά S4 από One είναι μικρότερη απ'ότι One iPhone (S4>One>iPhone για να μην μπερδευτεί κανείς.)

Edited by Diagrafeas
Link to comment
Share on other sites

Δικο μου? Μανοοο (MsK) ποτε θα μου δωσεις τα... κεκτημενα μου;

Για τα υπολοιπα no comments, θα εχω 7 καμερες μαζι μου, αστη την παλιοκαμερα του one, αχρηστη ειναι...

 

Βαγγέλη δυστυχώς και στα δυο φόρουμ οι περισσότεροι δεν μπορούν να δουν τα πράγματα αντικειμενικά. Το S4 παρουσιάζει τόσα προβληματα και συνεχίζουν να μην τα παραδέχονται. Σε λιγο θα μας πουν κι εκει οτι τo lag ειναι για να σπάει η μονοτονία.

Ο χρόνος θα δείξει αν εκανε λάθος η. HTC.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά 6 μέρες τώρα με το κινητό δηλώνω ενθουσιασμένος... Μετά από το iPhone 4 που με έβγαλε ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια περιμένοντας για το επόμενο Killer iPhone (που δεν ήρθε ποτέ), αποφάσισα να πάω σε Android. Ξεκίνησα με το Note II που το πούλησα για λόγους που έχω ξανααναφέρει, μετά πήγα σε Sony Z το οποίο και πάλι πούλησα για άλλους λόγους και είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία σε κινητό Android. Αποφάσισα να πάω στο One με αγορά αυτή τη φορά από εξωτερικό με το σκεπτικό ότι είχα χάσει ήδη χρήματα πουλώντας τα 2 προηγούμενα κινητά και ψώνισα από amazon φτηνότερα αλλά κυρίως για την πολιτική επιστροφών που έχει που σε περίπτωση που αν και αυτό το κινητό με χάλαγε να το έστελνα πίσω και να αγόραζα ένα iPhone 5 να ξεμπερδεύω... Αλλά ευτυχώς το κινητό είναι αστέρι σε όσα με ενδιαφέρουν και όχι μόνο.

 

1. Η οθόνη είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ με σωστά χρώματα, εξαιρετικό Contrast και γωνίες θέασης. Καμία σχέση με την μετριότητα του Z. Για AMOLED δεν το συζητώ καν μιας και είμαι αλεργικός στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

 

2. Ο ήχος είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε κινητό και με μια έξοδο ακξουστικών που οδηγεί με άνεση και μεγάλα στουντιακά ακουστικά.

 

3. Κατασκευή εξαιρετική που σε ανταμοίβει στην αίσθηση, στην εμφάνιση και κυρίως αισθάνεσαι ότι τα χρηματά σου έπιασαν τόπο.

 

4. Κορυφαία απόκριση στη χρήση με μηδαμηνά Lag που νομίζεις ότι δουλεύεις iPhone 5. Ο Stock Browser επίσης όπως τον έχει προσαρμόσει η HTC είναι καταπληκτικός.

 

5. Πανέμορφο Interface με το Blinkfeed, το Stock Music Player και το Zoe να δίνουν ρέστα

 

6. Η φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού (ίσως έχω χαμηλότερα standards από άλλους) με καλύπτουν απόλυτα και στις φωτεινές λήψεις αλλά και στις σκοτεινές που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα φωτογραφική μηχανή με manual ρυθμίσεις για να πάρω σωστές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Απλά είναι εντυπωσιακό να μπορείς να τραβήξεις σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού τετοιες φωτογραφίες με κινητό.

Πάντως να πώ πώς στις φωτεινές λήψεις είναι καλύτερο από το Z αλλά είναι ελάχιστα χειρότερο του Note II και αυτό φαίνεται μόνο σε μακρινές λήψεις. Για τα γούστα μου πάντως έχει μια φωτογραφική μηχανή που θα σε καλύψει σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού βρεθείς. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις που κάποιος θέλει ότι καλύτερο, μη γελιόμαστε...υπάρχουν και οι φωτογραφικές μηχανές που πλέον είναι παντοδύναμες και φτηνές.

 

7. Αυτονομία μπαταρίας έχει ικανοποιητικότατη με το ΜΕΓΑΛΟ ατού ότι δίνει ρέστα σε αυτονομία browsing (άλλο ένα σημείο που με στεναχωρούσε το Z). Προσωπικά χρησιμοποιώ το browsing περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στο κινητό και το One απλά τα σπάει. Πάντως για την αυτονομία και πόσο καλή μπαταρία έχει, συμπεράσματα κάποιος μπορεί να βγάλει μετά από κανένα μήνα χρήσης. Τουλάχιστον η εμπειρία μου από όσα Smartphones είχα αυτό μου έχει δείξει.

 

Αυτό που με χαλάει μιας και ασχολούμαι με επισκευές κινητών είναι η τρόπος κατασκευής του που σε αποτρέπει σε περιπτώσεις εκτός εγγύσης π.χ. σπασμένη οθόνη να επισκευάσεις το κινητό με χαμηλό κόστος.

 

Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή και επιτέλους ένα κινητό που θα κρατήσω για πολύ καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...