eimaiallou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ε ναι για παράδοση σε μια μερα μονο για Αγγλία. Οι επιλογες ειναι 3 : Free super saver delivery 3-10 εργασιμες : 0 Standard 3-7 εργασιμες : 5,76 λιρες Priority Express 1-2 εργασιμες : 17,51 λιρες γραφει οτι εχει 5 διαθεσιμα αυτη τη στιγμη Θα επέλεγα το express αλλά πάει πολύ ψηλά και δεν έχω χρήματα στη κάρτα...οπότε από βδομάδα τη "γεμίζω" και όταν ξαναέχει διαθέσιμα θα χτυπήσω. ευχαριστώ :) πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπερα, Παιδια μια βοηθεια! Το πηρα απο vnp.gr σε ασημι...ΤΕΛΕΙΟ το τηλεφωνο! Ειναι Γερμανικο...ολα καλα και εχει Ελληνικo menu και το πληκτρολογιο εχει..... Κεφαλαια γραμματα και μικρα μπορεις να τα αλλαξεις οταν εισαι σε σελιδες στο ιντερνετ και παντου οταν θελεις να γραψεις κατι......στα sms ομως κατι γινεται και δεν σε αφηνει να γραψεις με μικρα γραμματα στα Ελληνικα....μονο κεφαλαια......παντου ομως στο τηλεφωνο σε αφηνει και κεφαλαια και μικρα....και στο facebook ειναι κανονικα.....μονο στα sms...εχω ανχωθει! γιατι ομως....μπορει καποιος αν ξερει να μου πει την γνωμη του η καποιος που πηρε απο vnp.gr; Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπερα, Παιδια μια βοηθεια! Το πηρα απο vnp.gr σε ασημι...ΤΕΛΕΙΟ το τηλεφωνο! Ειναι Γερμανικο...ολα καλα και εχει Ελληνικo menu και το πληκτρολογιο εχει..... Κεφαλαια γραμματα και μικρα μπορεις να τα αλλαξεις οταν εισαι σε σελιδες στο ιντερνετ και παντου οταν θελεις να γραψεις κατι......στα sms ομως κατι γινεται και δεν σε αφηνει να γραψεις με μικρα γραμματα στα Ελληνικα....μονο κεφαλαια......παντου ομως στο τηλεφωνο σε αφηνει και κεφαλαια και μικρα....και στο facebook ειναι κανονικα.....μονο στα sms...εχω ανχωθει! γιατι ομως....μπορει καποιος αν ξερει να μου πει την γνωμη του η καποιος που πηρε απο vnp.gr; Ευχαριστω. Μηνυματα - ρυθμισεις - Μηνυματα κειμενου (sms)- Ελληνικη κωδικοποιηση - Μηνυματα Unicode. Done... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μηνυματα - ρυθμισεις - Μηνυματα κειμενου (sms)- Ελληνικη κωδικοποιηση - Μηνυματα Unicode. Done... Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! Μου εδωσες ενα μεγαλο χαμογελο :) Ευχαριστω και παλι!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! Μου εδωσες ενα μεγαλο χαμογελο :) Ευχαριστω και παλι!! :) Τιποτα φιλε μου να εισαι καλα. Διαβασε το manual, θα ανακαλυψεις πολλα χρησιμα πραγματακια καθως φαινεσαι φρεσκος στα smartphones... ΥΓ Υποψιν, στους 70 χαρακτηρες χρεωνεσαι με δευτερο μηνυμα πλεον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Το έχει παραλάβει κανένας σε μαύρο ώστε να δώσει εντυπώσεις και σχόλια όσο αφορά εμφάνιση και το θέμα με τις δαχτυλιές; Γενικώς είναι απαραίτητη η θήκη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Το έχει παραλάβει κανένας σε μαύρο ώστε να δώσει εντυπώσεις και σχόλια όσο αφορά εμφάνιση και το θέμα με τις δαχτυλιές; Γενικώς είναι απαραίτητη η θήκη; Οι δαχτυλιές αδερφέ είναι εντονότατες στο ασημί (Βασικά λόγο τις θερμότητας του αλουμινίου και όταν ιδρώνει το χέρι αφήνει κάτι σαν γλίτσα) Αρα και στο μαυρο ισως ειναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα... Οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε μια θήκη τουλάχιστον για το πίσω μέρος Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Για τις παρακατω θηκες τι γνωμη εχετε? Φαινονται καλαισθητες με αμεση προσβαση χωρις να την καλυπτουν με πλαστικουρες οταν την κρατας. http://www.etsy.com/listing/129336977/htc-one-sleeve-pouch-case-dark-blue?ref=sr_gallery_15&ga_search_query=htc+one&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_explicit_scope=1&ga_page=2&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmadehtc+one http://www.etsy.com/listing/120795481/htc-one-one-x-case-cover-sleeve-felt?ref=sr_gallery_24&ga_search_query=htc+one&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_explicit_scope=1&ga_page=2&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmadehtc+one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Me no like. Εάν θέλεις pouch θήκη βγάζει η belkin αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Μια χαρά όμως λύση είναι η pouch της puro για το galaxy s3. Μια χαρά κάνει. Αυτή εχω από χθες. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 εχω χρησιμοποιησει και την εφαρμογη με το τηλεκοντρολ και λειτουργει αποψα σε οποια τηλεοραση την εχω χρησιμοποιησει.ειτε παλια ειτε νεα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 εχω χρησιμοποιησει και την εφαρμογη με το τηλεκοντρολ και λειτουργει αποψα σε οποια τηλεοραση την εχω χρησιμοποιησει.ειτε παλια ειτε νεα. Ναι είναι super, εβαλα και τον pace της Νοβα, μεχρι και το media player το popcorn προγραμμάτισα. Ετσι οπως πάει θα παρατήσω το Harmony της logitech στην ακρη:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Stock Update: Further Delay From HTC, Further Stock Expected Week Commencing 06th May 2013. http://www.handtec.co.uk/htc-one-32gb-silver.html αντε να δουμε και μεις θα το παρουμε το ασημι??? HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Για τις παρακατω θηκες τι γνωμη εχετε? Φαινονται καλαισθητες με αμεση προσβαση χωρις να την καλυπτουν με πλαστικουρες οταν την κρατας. http://www.etsy.com/listing/129336977/htc-one-sleeve-pouch-case-dark-blue?ref=sr_gallery_15&ga_search_query=htc+one&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_explicit_scope=1&ga_page=2&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmadehtc+one http://www.etsy.com/listing/120795481/htc-one-one-x-case-cover-sleeve-felt?ref=sr_gallery_24&ga_search_query=htc+one&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_explicit_scope=1&ga_page=2&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmadehtc+one Mε διαφορά, ο,τι καλυτερο εχω δει απο θηκη μεχρι σημερα !!! Πληρης προστασια του κινητού και χρηση του οπως το γεννησε η μαμα του, χωρις πλαστικουρες να το περιβαλλουν. Εχω μια παρομοια για το One S και ειμαι καταευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Οι δαχτυλιές αδερφέ είναι εντονότατες στο ασημί (Βασικά λόγο τις θερμότητας του αλουμινίου και όταν ιδρώνει το χέρι αφήνει κάτι σαν γλίτσα) Αρα και στο μαυρο ισως ειναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα... Οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε μια θήκη τουλάχιστον για το πίσω μέρος Πολύ σωστά τα λες...γίνεται λες και το χει πιάσει μηχανικός με γλίτσα λόγω εργασίας στα χέρια. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Αντίστοιχη θήκη με αυτή που αναφέρθηκε απο το http://www.etsy.com σκεφτόμουν γιατί τέτοιες χρησιμοποιώ ώς τώρα, δεν είχα όμως συσκευή αλουμινίου. Δεν θέλω να το καλύψω με κάτι αν και έχουν αναφερθεί κάποιες ωραίες διαφανές. Για το μαύρο όμως δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα σχόλια. Μάλλον θα περιμένω να κυκλοφορήσει στα μεγάλα μαγαζιά για να το πάρω, απο όσα βλέπω και παραγγελίά έξω να κάνω με τον ρυθμό που το πάνε θα αργήσει, αν και ο βασικός μου λόγος είναι το θέμα υποστήριξης μιας και αυτο με κράτησε απο τον Φλεβάρη να πάρω το HOX ή HOS με τα προβλήματα που διάβαζα στο forum (σε συνδιασμό φυσικά με τα άθρα για τα προς παρουσίαση Μ7 και Μ4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πάντως όσον αφορά σε θήκη, καταλήγω σε Sena Ultraslim πάντα. Οπότε την προτείνω και για αυτό το κινητό ανεπιφύλακτα. Στην αρχή είναι λίγο ζόρι μέχρι να ανοίξει το δέρμα αλλά μετά γίνεται πολύ άνετη η χρήση της. Επίσης το εσωτερικό είναι βελούδινο οπότε ψιλοκαθαρίζει κιόλας στο βάλε/βγάλε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τέτοιο standby μόνο σε iPhone έχω δει. Λίγη χρήση με δύο τρία email και μια κλήση.. [ATTACH]32146[/ATTACH] http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τέτοιο standby μόνο σε iPhone έχω δει. Λίγη χρήση με δύο τρία email και μια κλήση.. [ATTACH]32146[/ATTACH] Έτσι όπως τα λες... Και επίσης πολύ καλή κατανάλωση σε χρήση με 3g... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τέτοιο standby μόνο σε iPhone έχω δει. Λίγη χρήση με δύο τρία email και μια κλήση.. [ATTACH]32146[/ATTACH] Να συμπληρωσω οτι τετοιο standby εχουμε δει σε iphone 4 πρωτιστως και 4s δευτερευοντως. Γιατι σε 5αρι και το standby ειναι μετριο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Έτσι όπως τα λες... Και επίσης πολύ καλή κατανάλωση σε χρήση με 3g... Νίκο με 3G και περισσότερο μικτή χρήση πόσες ώρες οθόνης δίνει σε σχέση με γενικές ώρες χρήσης; Ελπίζω να με κατάλαβες όπως το έγραψα Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Νίκο με 3G και περισσότερο μικτή χρήση πόσες ώρες οθόνης δίνει σε σχέση με γενικές ώρες χρήσης; Ελπίζω να με κατάλαβες όπως το έγραψα Μικτή χρήση 3g end WiFi 5:00-5:30 οθόνη... Με τουλάχιστον 1:30 ώρα 3g μόνο... Το άλλο στα ίδια μάξιμουμ 4:00 ώρες... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μικτή χρήση 3g end WiFi 5:00-5:30 οθόνη... Με τουλάχιστον 1:30 ώρα 3g μόνο... Το άλλο στα ίδια μάξιμουμ 4:00 ώρες... Οκ Ευχαριστώ πολύ Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Βαγγέλη θα διαφωνήσω εδώ. Έχω και το 4s και το 5. Η αυτονομία και το standby στο 5 είναι λίγο καλύτερη. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πολύ ωραία θήκη και μάλιστα σε ελκυστική τιμή.. Εχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις?? http://www.extreme-mobile.gr/p.htc-one-M7-thiki-strong-polycarbonate-cover-Grey.817745.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Βαγγέλη θα διαφωνήσω εδώ. Έχω και το 4s και το 5. Η αυτονομία και το standby στο 5 είναι λίγο καλύτερη. Με τα παντα ανοικτα? Με τι συγκρινεις? 4s με 5 η το 5αρι με το One? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts