Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν μου βγάζει ακόμη αναβάθμιση σε 1.29 (έκανα και επανεκκίνηση).

Το έχω από το expansys.

Ακούγεται από xda μεριά από ότι είπαν παιδιά εδώ ότι τα αγγλικά δεν την έχουν πάρει όλα ακόμα,κάποιοι βέβαια την πήραν κάποιοι όχι...

Το δικό μου ήταν Γερμανία μεριά και την πήρε αμέσως...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν μου βγάζει ακόμη αναβάθμιση σε 1.29 (έκανα και επανεκκίνηση).

Το έχω από το expansys.

Κατά τα άλλα όλα τέλεια.

Για Μάιο λένε στο xda. Απ'ότι φαίνεται το "κουσούρι" του HOX με τις Αγγλικές συσκευές να παίρνουν τις αναβαθμίσεις 2 εβδομάδες αργότερα απ'τους άλλους θα συνεχιστεί και στο One. Πόσο ξενερώνω που η συσκευή μου θα είναι Αγγλική....:confused:

Ακούγεται από xda μεριά από ότι είπαν παιδιά εδώ ότι τα αγγλικά δεν την έχουν πάρει όλα ακόμα,κάποιοι βέβαια την πήραν κάποιοι όχι...

Το δικό μου ήταν Γερμανία μεριά και την πήρε αμέσως...

Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλουμε την αναβάθμιση ?

Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλουμε την αναβάθμιση ?

Αν έχει βγει το κατάλληλο RUU αρχείο τότε θα μπορείς να το κατεβάσεις και να το περάσεις με usb..Ρίξε μια ματιά στο xda

Σημερινό βίντεο τραβηγμένο από το κινητό καθώς γύριζα σπίτι...ΣΥΓΝΩΜΗ για την κατάσταση και την φωνή μου,αλλά είχα τρελό φτιαξιμο:p

Road video

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλό το βίντεο!

Θυμόσαστε κάποια συγκριτικά που έλεγαν ότι το ΟΝΕ δεν φαίνεται κάτω από τον ήλιο,ενώ άλλα λέγαν ότι φαίνεται?Η ΗΤC φαίνεται να χρησιμοποιεί/χρησιμοποιουσε διαφορετικά πάνελ οθόνης από ότι λένε στο XDA (έχω την εντύπωση,ότι όλοι οι κατασκευαστες που δεν έχουν οθόνες δίκες τους το κάνουν αυτό).Όσοι έχουν το ΟΝΕ μπορούν να πάνε να κάνουν ένα τεστ για να δουν πιο από τα πάνελ έχουν.Αυτο λογικά,επηρεάζει και την μπαταριά,τα φωτεινότερα πανελς τρώνε την μπαταριά γρηγορότερα,για αυτό και άλλοι έλεγαν ότι έχουν καλή αυτονομία ενώ άλλοι όχι.

http://forum.xda-developer....php?t=2202869

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Σημερινό βίντεο τραβηγμένο από το κινητό καθώς γύριζα σπίτι...ΣΥΓΝΩΜΗ για την κατάσταση και την φωνή μου,αλλά είχα τρελό φτιαξιμο:p

Road video

Χαχαχ

Ωραίος! Ολα ωραία σ'αυτο το βίντεο, εικόνα, ήχος, Ηράκλειο, το mini... :)

Εγω που εχω και τα δυο λεω το εξης.

Το mw1 δειχνει κανονικα το ονομα στα Ελληνικα ενω το mw600 δειχνει το νουμερο και το ονομα απο τις επαφες με αγγλικους χαρακτηρες.

Αν καταλαβα καλα αναφερεσε στο S3 αλλα εμενα με ενδιαφερει με το One αυστηρα πως συμπεριφερεται τα 2 bt handfree.

Τεσπα γνωριζει κανενας αν υπαρχει διαθεσιμο σε κανα καταστημα στην Αθηνα να το δω live και να τσεκαρω αυτα που με ενδιαφερουν σε σχεση με την συσκευη?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στα media markt που πήγα δεν υπήρχε πάντως, είχαν μόνο το 4αρι.

Μηπως εκανες καμια ερωτηση για το ποτε το περιμενουν;;

Μηπως εκανες καμια ερωτηση για το ποτε το περιμενουν;;

Να σου πω την αλήθεια οχι..πηγα με σκοπό να τα δω απο κοντα,και έφαγα τον τόπο μήπως το βρω άλλα είχαν μονο 2-3 "παλαιά" HTC όλα και όλα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Σχετικά με τη μπαταρία η htc μου έστειλε το ακόλουθο....

Χαίρεται..... ,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για την καλύτερη απόδοση της μπαταρίας θα φορτίζετε την συσκευή όταν θα είναι η στάθμη της μπαταρίας στα 15 % περίπου και θα την φορτίζετε μέχρι να φτάσει στο 100%.

Την πρώτη φορά θα φορτίσετε την συσκευή μέχρι το 100%.

Ελπίζουμε να μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε.

Σε περίπτωση που θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα.

Ευχαρίστησή μας να είμαστε πάντα στην διαθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 00800-126-878 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη.

Με τιμή,

Mina

HTC

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Να σου πω την αλήθεια οχι..πηγα με σκοπό να τα δω απο κοντα,και έφαγα τον τόπο μήπως το βρω άλλα είχαν μονο 2-3 "παλαιά" HTC όλα και όλα.

Σιγά μην το έβρισκες. Εδώ εμείς φάγαμε το τόπο να το βρούμε να το αγοράσουμε..:p

Τα νεά είναι κακά για όσους περιμένουν συσκευή απο το Amazon. 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πρωτομαγιά (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231246374)!

Δεν θα σιγο-ψήνεται μόνο ο Οβελίας αλλά και εγώ αν δεν παραλάβω πριν το Πασχα!:worry::worry::cry:

Εγώ πάντως θα ψωνίσω από Ελλάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλω να έχω συσκευή. Αν φροντίσουν να το φέρουν έχει καλώς. Αν όχι θα πάω προς samsung μεριά. Ελεος πια...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

παιδια εγω εχω προβληματιστει παρα πολυ με την htc...

το κινητο εχει πυο ανακοινωθηκε 3 μηνες νομιζω...

δηλαδη ελεος..σε 4 μηνες θα βγαλουν καινουργιο κινητο και αυτο ακομη δεν εχει ερθει ελλαδα και θα αργησει να ερθει..ετσι μου ειπαν στο πλαισιο..

διαβαζω συνεχεια τις κιτικες,ολες θετικες εκτος καμερας,αλλα ας ριξουν τουλαχιστον την τιμη εφοσον δεν μπορουν να εξηπηρετησουν τον κοσμο...

μπορει να γινομαι κακος και ακομψος,αλλα εχουν σπασει τα νευρα μου με το ολο ζητημα...:ninja:

Xperia z

παιδια εγω εχω προβληματιστει παρα πολυ με την htc...

το κινητο εχει πυο ανακοινωθηκε 3 μηνες νομιζω...

δηλαδη ελεος..σε 4 μηνες θα βγαλουν καινουργιο κινητο και αυτο ακομη δεν εχει ερθει ελλαδα και θα αργησει να ερθει..ετσι μου ειπαν στο πλαισιο..

διαβαζω συνεχεια τις κιτικες,ολες θετικες εκτος καμερας,αλλα ας ριξουν τουλαχιστον την τιμη εφοσον δεν μπορουν να εξηπηρετησουν τον κοσμο...

μπορει να γινομαι κακος και ακομψος,αλλα εχουν σπασει τα νευρα μου με το ολο ζητημα...:ninja:

Να ρίξουν την τιμή για να αυξήσουν την ζήτηση, τη στιγμή που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε αυτή που έχουν τώρα...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ναι εν μερη εχεις δικιο,αλλα η δουλιεα δεν γινεται ετσι οπως παει....

επρεπε να εχει βγει στην ελληνικη αγορα μεσα μαρτιου νομιζω εχει φυγει ηδη 1,5 μηνα πισω...και θα τραβηξει καναν μηνα ακομη.....

θα μου πειτε τωρα να παω σ εαλλο τηλεφωνο αν το βιαζομαι και θα εχετε και δικιο,αλλα ειναι αδικο να θες να στηριξεις μια εταιρεια και αυτην η ιδια ν ασου το απαγορευει

Xperia z

επρεπε να εχει βγει στην ελληνικη αγορα μεσα μαρτιου νομιζω εχει φυγει ηδη 1,5 μηνα πισω...και θα τραβηξει καναν μηνα ακομη.....

θα μου πειτε τωρα να παω σ εαλλο τηλεφωνο αν το βιαζομαι και θα εχετε και δικιο,αλλα ειναι αδικο να θες να στηριξεις μια εταιρεια και αυτην η ιδια ν ασου το απαγορευει

Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει το κακό. Είπαμε να περιμένουμε αλλά αν πάει έτσι σε λίγο θα περιμένουμε την επόμενη φουρνιά συσκευών...

αυτο ακριβως λεω και εγω...

πχ το xperia z επεσε ηδη 100 ευρω και ειναι τις ιδιας σειρας κινητο..δεν το λεω για να κανω προπαγανδα η κτι αλλο απλα αυτη ειναι η αληθεια...

δεν ξερω τι θα κανω,αλλα απογοητευτηκα:cry:

Xperia z

Η HTC αρχες απριλίου έβγαλε ανακοίνωση οπου καθαρα δήλωνε οτι διαθεσιμότητα για χώρες εκτoς UK , Germ. θα είναι τέλος Απριλίου αρχές Μαίου.

Επίσης όποιος ακολουθεί την HTC είναι εξοικιωμένος τα προβλήματα διαθεσιμότητας που αντιμετωπίζει (πχ HTC Butterfly).

Προσωπικά αν δεν περάσουν 2-3 μήνες δεν βλέπω να ομολαποιείται η κατάσταση, λόγω αυξημένης ζήτησης-χαμηλης παραγωγής και δυστυχώς δεν βλέπω να πέφτουν και οι τιμές. Οπότε υπομονή...

αυτο ακριβως λεω και εγω...

πχ το xperia z επεσε ηδη 100 ευρω και ειναι τις ιδιας σειρας κινητο..δεν το λεω για να κανω προπαγανδα η κτι αλλο απλα αυτη ειναι η αληθεια...

δεν ξερω τι θα κανω,αλλα απογοητευτηκα

Αν ήταν το ίδιο κινητό θα είχες πάρει το Xperia. Εγώ προσωπικά αυτό θα είχα κάνει, αλλα δυστυχώς δεν είναι το ίδιο και για αυτό και η ζήτηση του είναι τοσο μεγάλη.

Edited by mmathiou

με πλαισιο που επικοινώνησα με ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες μετα την Μ.βδομαδα !! δλδ μεσα μαιου παμε .....!

:/

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Πόσο δύσκολο είναι να βγάλει HTC ONE + με άλλη κάμερα? Δηλαδή με κάμερα στα 12 megapixel?

Δυστηχώς τώρα είναι δύσκολο...θα πρέπει να πάνε όλα στον τόρνο για άνοιγμα του αλουμινίου να πάρουν μεγαλύτερο φακό.:p:lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...