Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα ,

Λίγα πράγματα και από εμένα μετά από 2 μέρες που έχω το ONE

1.Ποιοτικά και από θέμα φινιρίσματος θεωρώ ότι είναι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα σε android συσκευή (κατασκευαστικές ατέλειες δεν έχω παρατηρήσει στην δική μου συσκευή).

2.Απο φωτογραφία & video, αν και δεν κατέχω το αντικείμενο σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το λίγο που το δοκίμασα.

3.Ο ήχος όπως έχει ειπωθεί και από άλλους είναι σε άλλο επίπεδο … για να το καταλάβετε πρέπει να το ακούσετε.

4.Η οθόνη του είναι κορυφή, ευκρινέστατη και χωρίς να αλλοιώνει τα χρώματα ούτε τα υπερτονίζει.

5.Το λειτουργικό δεν κολλάει πουθενά και είναι ταχύτατο, το blinkfeed είναι ωραίο αλλά προς το παρόν ψιλοάχρηστο για κάποιον που θέλει ελληνικά newsfeed, δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι προς το παρόν.

6.Η μπαταρία του επίσης δείχνει να είναι πολύ καλή μετά από μια ημέρα σκληρής χρήσης (φωτο-video-παιχνίδια-σερφάρισμα-μουσική) το βράδυ ήμουν στο 35%.

Γενικά η εντύπωση που μου άφησε το HTC ONE είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ ποιοτική συσκευή που χαίρεσαι να ασχολείσαι μαζί του, είναι το μοναδικό android κινητό που θα κρατήσω για καιρό (πρώην κάτοχος RAZR-S3-Nexus4-Xperia Z).

Θεωρώ ότι το HTC ΟΝΕ θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις εκτός αν η HTC δεν το προωθήσει όπως πρέπει και συνεχιστούν τα προβλήματα διαθεσιμότητας.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα ,

1.Ποιοτικά και από θέμα φινιρίσματος θεωρώ ότι είναι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα σε android συσκευή (κατασκευαστικές ατέλειες δεν έχω παρατηρήσει στην δική μου συσκευή).

2.Απο φωτογραφία & video, αν και δεν κατέχω το αντικείμενο σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το λίγο που το δοκίμασα.

3.Ο ήχος όπως έχει ειπωθεί και από άλλους είναι σε άλλο επίπεδο … για να το καταλάβετε πρέπει να το ακούσετε.

4.Η οθόνη του είναι κορυφή, ευκρινέστατη και χωρίς να αλλοιώνει τα χρώματα ούτε τα υπερτονίζει.

5.Το λειτουργικό δεν κολλάει πουθενά και είναι ταχύτατο, το blinkfeed είναι ωραίο αλλά προς το παρόν ψιλοάχρηστο για κάποιον που θέλει ελληνικά newsfeed, δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι προς το παρόν.

6.Η μπαταρία του επίσης δείχνει να είναι πολύ καλή μετά από μια ημέρα σκληρής χρήσης (φωτο-video-παιχνίδια-σερφάρισμα-μουσική) το βράδυ ήμουν στο 35%.

Γενικά η εντύπωση που μου άφησε το HTC ONE είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ ποιοτική συσκευή που χαίρεσαι να ασχολείσαι μαζί του, είναι το μοναδικό android κινητό που θα κρατήσω για καιρό (πρώην κάτοχος RAZR-S3-Nexus4-Xperia Z).

Θεωρώ ότι το HTC ΟΝΕ θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις εκτός αν η HTC δεν το προωθήσει όπως πρέπει και συνεχιστούν τα προβλήματα διαθεσιμότητας.

Δοκίμασε όσο μπορείς την μπαταρία και μετά από δύο τρείς πλήρη φορτίσεις να μας δώσεις στοιχεία...

Ευχαριστώ

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είχα ξαναρωτήσει αλλά κανείς δεν είχε απαντήσει...

Τις πρώτες μέρες που βγήκε το htc one, έκανε στο ebay κάνει 580 ευρώ, ενώ στο skroutz 730

σήμερα στο ebay κάνει 460 (το 64gb), και στο skroutz 690 (το 32gb).

Κάποιος που μπορεί να μου εξηγήσει γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?

πάντα μιλώντας για buy it now, και trusted πωλητή

links

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-HTC-One-64GB-Silver-Black-Red-Factory-Unlocked-Smartphone-/230966394294?pt=Cell_Phones&hash=item35c6ab7db6

http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html

Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν το One υποστηρίζει Miracast ή όχι?

https://twitter.com/PaulOBrien/status/312943291173859328

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αγορινα Μου εσύ...

Εραστής τις τέχνης είσαι, και μάλλον δεν θα αντέξεις να μην το πάρεις, παρόλο που μας έχει ξενερώσει τελείως η HTC με την γελοία καθυστέρηση...

Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν το One υποστηρίζει Miracast ή όχι?

Φοραει το Broadcom BCM4335 το οποίο θεωρητικά το υποστηρίζει. Στην πράξη δεν ξέρω τι γίνεται...

http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM4335

edit: Ωραίος ο Αργύρης

Thanks άρα υποστηρίζει κανονικα όπως βλέπω,απλά βλέποντας το video το έβαλε σε monitor με adaptor,φαντάζομαι σε tv με ενσωματωμένη υποστήριξη σε Miracast ή WiDi θα γίνεται απευθείας η μετάδοση περιεχομένου από το κινητο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Είχα ξαναρωτήσει αλλά κανείς δεν είχε απαντήσει...

Τις πρώτες μέρες που βγήκε το htc one, έκανε στο ebay κάνει 580 ευρώ, ενώ στο skroutz 730

σήμερα στο ebay κάνει 460 (το 64gb), και στο skroutz 690 (το 32gb).

Κάποιος που μπορεί να μου εξηγήσει γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?

πάντα μιλώντας για buy it now, και trusted πωλητή

links

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-HTC-One-64GB-Silver-Black-Red-Factory-Unlocked-Smartphone-/230966394294?pt=Cell_Phones&hash=item35c6ab7db6

http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html

Μιλάς για αυτό φαντάζομαι?

Αν ναι, κατ'αρχήν δεν μπορείς να πάρεις 1 (minimum 2 pieces) και δεύτερον έχω τις επιφυλάξεις μου για την κάλυψη εγγύησης στην Ελλάδα (μου μυρίζει παραεισαγωγή)

edit : ναι το ίδιο item βλέπουμε.Πραγματικά οι περιορισμοί που έχει ο πωλητής δεν μου αρέσουν.pre approved bidders κτλ κτλ

@alex θεωρητικά ναι υποστηρίζει.Στη πράξη μένει να δούμε.Για την ώρα η htc μας (με, μάλλον) έχει ξενερώσει

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

@alex θεωρητικά ναι υποστηρίζει.Στη πράξη μένει να δούμε.Για την ώρα η htc μας έχει ξενερώσει

Αρα όταν με το καλό παραλάβουν το κινητο κάποια παιδιά να μας ενημερώσουν και στην πράξη τι ψάρια πιάνει το κινητο σε αυτό το θεμα:p

Υπομονή λογικά κάποιοι θα παραλαβεται εώς τέλη του μηνός.

HTC rules βλέπεις.:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Υπάρχει επίσημα κάποια πληροφορία για το αν το Blinkfeed μελλοντικά θα μπορεί να παίρνει και manually RSS από σελίδες δικής μας επιλογής; Μου αρέσει το σκεπτικό του, αλλά όταν είσαι περιορισμένος σε συγκεκριμένα σάιτ χάνει πολύ.

Όσον αφορά στην κάμερα, σε όσα σοβαρά τεστ (και όχι από σάιτ που είναι μόνο φρου-φρου και αρώματα) έχω διαβάσει, φαίνεται ότι σε δύσκολες συνθήκες είναι ίσως καλύτερη του 920 ή έστω αντάξια. Σε συνθήκες με άπλετο φως είναι αρκετά καλή, χάνοντας σε λεπτομέρεια σε σχέση με τα υπόλοιπα κορυφαία smartphones. Προσωπικά εμένα η χρήση της κάμερας του κινητού είναι σε συνθήκες σαν την πρώτη συνήθως, βράδυ κάπου έξω κτλ, οπότε με καλύπτει.

Όσον αφορά τώρα στο "σκάνδαλο" της Σάμσουνγκ επειδή είδα να αναφέρεται, δεν μιλάμε για δημοσιογράφους ή μπλόγκερς που τα παίρνουν για να γράψουν ότι το Χ κινητό είναι καλύτερο από το Υ. Μιλάμε για κανονική καμπάνια δυσφήμισης με μια εταιρεία που πληρώνει τύπους να μπαίνουν και να σχολιάζουν αρνητικά μια άλλη εταιρεία. Έχει τεράστια διαφορά.

Ναι ρε ****το μας εχει ξενερωσει οντως με την καθυστερηση. Να εχεις λεφτα να ξοδεψεις και να μην μπορεις...

Μιλάς για αυτό φαντάζομαι?

Αν ναι, κατ'αρχήν δεν μπορείς να πάρεις 1 (minimum 2 pieces) και δεύτερον έχω τις επιφυλάξεις μου για την κάλυψη εγγύησης στην Ελλάδα (μου μυρίζει παραεισαγωγή)

edit : ναι το ίδιο item βλέπουμε.Πραγματικά οι περιορισμοί που έχει ο πωλητής δεν μου αρέσουν.pre approved bidders κτλ κτλ

@alex θεωρητικά ναι υποστηρίζει.Στη πράξη μένει να δούμε.Για την ώρα η htc μας (με, μάλλον) έχει ξενερώσει

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν είχα δει τις προυποθέσεις του

1. για το 2 pieces,

δεν το δα. Εντάξει όλο και κάποιον θα πείσω να το πάρει, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό

2. pre approved bidders?

Τι ακριβώς σημαίνει? Έχω αγοράσει μια φορά από ebay. ( με buy it now )

3. Όσο για την εγγύηση, τι ακριβώς θες να πεις?

Εγγύηση: 2 έτη στο skroutz

και αν το πάρω από ebay? 0?

4. τώρα είδα τιμή για τα 32 gb

382 ευρώ το κομμάτι και στο skroutz είναι 690 ^_^,

300 ευρώ διαφορά, δώσε μου ένα λόγο εκτός από την εγγύηση για να το πάρω από ελλάδα :D

Edited by CityBong

Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω.... πείτε μου ρε παιδιά... τελικά ραδιόφωνο έχει;

Αν ναι, από σήμα πώς τα πάει;

Ραδιόφωνο το one έχει κανονικά...

Τώρα από σήμα και πώς πιάνει καλύτερα να σου πουν τα παιδιά που το έχουν...

Ναι ρε ****το μας εχει ξενερωσει οντως με την καθυστερηση. Να εχεις λεφτα να ξοδεψεις και να μην μπορεις...

Μην τα ξοδέψεις σε άλλη συσκευή,υπομονή καθώς είναι ότι καλύτερό υπάρχει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγω θα κατσω για λιγο στο xperia z μεχρι να δω οτι το one ειναι οκ απ ολες της πλευρες και hardware και software παντος απο ποιοτητα ειναι κορυφη .

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν είχα δει τις προυποθέσεις του

1. για το 2 pieces,

δεν το δα. Εντάξει όλο και κάποιον θα πείσω να το πάρει, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό

2. pre approved bidders?

Τι ακριβώς σημαίνει? Έχω αγοράσει μια φορά από ebay. ( με buy it now )

4. τώρα είδα τιμή για τα 32 gb

382 ευρώ το κομμάτι και στο skroutz είναι 690 ^_^,

300 ευρώ διαφορά, δώσε μου ένα λόγο εκτός από την εγγύηση για να το πάρω από ελλάδα :D

Δες λίγο εδώ

https://dl.dropboxusercontent.com/u/14913717/zmk1g2.jpg

Κατ'αρχήν λέει ότι δεν έχει stock στα χέρια του.Επίσης πρώτα πληρώνεις και μετά σου δείχνει φωτό και imei.Ok έχεις το ebay buyer protection αλλά πραγματικά δεν μπαίνω σε διαδικασία να τον τρέχω αν το listing είναι "περίεργο"

pre approved bidder σημαίνει ότι του στέλνεις mail εκφράζοντας το ενδιαφέρον σου και τη χώρα που είσαι και αφου το εξετάσει σου δίνει το οκ να αγοράσεις

Μπορείς να πάρεις τα ρίσκα σου και να τη κάνεις τη κίνηση αλλά εγώ τουλάχιστον κάτι τέτοια listings τα αποφεύγω σαν το διάολο με το λιβάνι (ακριβώς όπως το είπες,300 ευρώ διαφορά (και 200 σου λέω εγώ από αγορά εκτός Ελλάδας) μου δείχνει ότι κάτι βρωμάει)

Αν δεν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, πράγματι η εγγύηση είναι μηδέν.Επίσης το γεγονός ότι προσφέρει τα 64 gb με παραξενεύει περισσότερο μιας και 64gb η htc έχει δώσει σαν preorder για το dev model (που τρομάρα τους το δίνουν μόνο στην Αμερική,μιάς και η Ευρώπη έχει κατουρήσει στο πηγάδι)

UPDATE Guess what! Tο συγκεκριμένο listing μάλλον πήγε στο κάλαθο των αχρήστων.

"This listing 230966394294 has been removed, or this item is not available.

Please check that you've entered the correct item number

Listings that have ended 90 or more days ago will not be available for viewing."

Το listing είναι ακριβως το ίδιο με κάποια emails που μου εστελναν παλιά και προσέφεραν iPad στη μισή τιμη

Ένα παρόμοιο που υπάρχει, ο πωλητής έχει score 800 πουλώντας skateboard?? Πραγματικά αν ήμουν στη θέση σου, ούτε που θα το σκεφτόμουν :)

Edited by afilopou

Καλημέρα ,

Η οθονη στον ηλιο πως τα παει. Βλεπεις η ειναι σαν του Galaxy S3 .

Βλέπεις είναι σαν του Ν4

Με άλλα λόγια, οθόνη με τη σωστή τεχνολογία :lol::lol::lol::lol: (μη μου τη πέσετε amoledakides πλάκα κάνω...για τηλέφωνα μιλάμε)

Οπότε premium αίσθηση (αναμενόμενο), πολύ καλό ηχείο, νορμάλ μπαταρία

Η έλλειψη μεσαίου πλήκτρου πώς σου φαίνεται, και το on/off που είναι επάνω αριστερά και όχι στο πλαϊ δεξιά ?(μη γελάτε,οι αριστερόχειρες θα έχουν ένα θέμα)

Είδες κανένα lag στις εναλλαγές των εφαρμογών και επίσης ο stock browser συνεχίζει να έχει το εξαιρετικό wrap text στις ιστοσελίδες?

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Με άλλα λόγια, οθόνη με τη σωστή τεχνολογία :lol::lol::lol::lol: (μη μου τη πέσετε amoledakides πλάκα κάνω...για τηλέφωνα μιλάμε)

Οπότε premium αίσθηση (αναμενόμενο), πολύ καλό ηχείο, νορμάλ μπαταρία

Η έλλειψη μεσαίου πλήκτρου πώς σου φαίνεται, και το on/off που είναι επάνω αριστερά και όχι στο πλαϊ δεξιά ?(μη γελάτε,οι αριστερόχειρες θα έχουν ένα θέμα)

Είδες κανένα lag στις εναλλαγές των εφαρμογών και επίσης ο stock browser συνεχίζει να έχει το εξαιρετικό wrap text στις ιστοσελίδες?

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Τι τα ρωτας Αργυρη, ειναι βεβαιο οτι η συσκευη θα τα εχει αυτα. Σιγουρα προκειται για καταπληκτικη συσκευη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Χθες που μιλησα με expansys.gr μου ειπαν οτι απο βδομαδα περιμενουν 950 κομματια και ασημι και μαυρα, οποτε ειναι πιθανον να παραλαβουμε.

Εμένα αλλα μου ειπαν...

Εχουν παραγγελίες προς διεκπερεωση 500 για ασημί και 1000 για μαυρο,και οτι αυτην την εβδομάδα περιμένουν περιπου 250 κομματια και προς το τελος της αλλης θα ερθουν τα πολλά κομμάτια!!!

Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη,η δε τηλεφωνήτρια τα έχωνε κανονικά στη htc...

Μακαρι να ειναι οπως στα ειπαν εσενα...

Εμένα αλλα μου ειπαν...

Εχουν παραγγελίες προς διεκπερεωση 500 για ασημί και 1000 για μαυρο,και οτι αυτην την εβδομάδα περιμένουν περιπου 250 κομματια και προς το τελος της αλλης θα ερθουν τα πολλά κομμάτια!!!

Πραγματικά δεν βρίσκεις άκρη,η δε τηλεφωνήτρια τα έχωνε κανονικά στη htc...

Μακαρι να ειναι οπως στα ειπαν εσενα...

Νικολα χαλάρωσε. Οπότε έρθουν να είμαστε καλά να το δοκιμασουμε. Προσωπικα έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια και πάμπολλες αλλαγές για να "μαθω" να μην αγχώνομαι ούτε στο ελάχιστο για... αφίξεις συσκευών...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...