giannis12a Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Η σκέψη δεν είναι κακή. Αλλά γιατί δεν κόβουν και τα 20-30 ευρώ που κοστολογούν τον φορτιστή; Μάλιστα , καλή η σκέψη τους λές. Και πως ρε φίλε θα φορτίσω εγώ το κινητό μου , με τα νύχια μου? ότι να ναι. Τέλως πάντων, άν τους έπιασε η οικολογική τους συνείδηση , να βρούν έναν άλλο τρόπο φόρτισης του κινητού, άς είναι με ήλιο, με αέρα κοπανιστό δεν ξέρω κι εγώ τι. Λές και δεν θα πάς να αγοράσεις άλλον φορτιστή για να το γεμίσεις , λές και είναι γλυφιτζούρι , μόλις τελειώσει το πετάς. Ε, μα εντάξει τώρα, αυτά είναι αστεία πράγματα .:whip: [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μάλιστα , καλή η σκέψη τους λές. Και πως ρε φίλε θα φορτίσω εγώ το κινητό μου , με τα νύχια μου? ότι να ναι. Τέλως πάντων, άν τους έπιασε η οικολογική τους συνείδηση , να βρούν έναν άλλο τρόπο φόρτισης του κινητού, άς είναι με ήλιο, με αέρα κοπανιστό δεν ξέρω κι εγώ τι. Λές και δεν θα πάς να αγοράσεις άλλον φορτιστή για να το γεμίσεις , λές και είναι γλυφιτζούρι , μόλις τελειώσει το πετάς. Ε, μα εντάξει τώρα, αυτά είναι αστεία πράγματα .:whip: Η σκέψη είναι ότι μάλλον ξαναείχες κινητό, οπότε θα έχεις και τον φορτιστή του. Οπότε δεν υπάρχει (και καλά) λόγος να μαζεύεις φορτιστές. Δεν είναι και τόσο δύσκολο... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 htc one part 2 ελληνικό Απ το digital life Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το θεμα αυτο με τους φορτιστες ειχε ακουστει πολυ καιρο τωρα. Απο τη στιγμη που χρησιμοποιουντε mini usb εδω και καμποσα χρονια και πλεον απο ολες τις εταιριες, μπορουν να μην δινουν απο εδω και περα. Εγω πχ εχω 4 φορτιστες. εξαιρειται η apple, αλλα αυτη μπορει να συνεχισει να δινει φορτιστη. Ειμαι περιεργος να δω ενα το θεμα με την καμερα του, κυριως στην φωτο σε ημερα ειναι προβλημα hw ή sw. Μηπως ειναι κανενας αλγοριθμος. Η οθονη του ειναι απλα εντυπωσιακη. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ειμαι περιεργος να δω ενα το θεμα με την καμερα του, κυριως στην φωτο σε ημερα ειναι προβλημα hw ή sw. Μηπως ειναι κανενας αλγοριθμος. Η οθονη του ειναι απλα εντυπωσιακη. Το θέμα με την κάμερα λογικά θα είναι κάποιος αλγόριθμος όπως είπες και θα έρθει κι άλλο update για βελτίωση. Γενικά δεν κάνω crop στις φωτογραφίες μου και δεν τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη (παρόλο που και υπολογιστής και TV έχουν αρκετά μεγάλες οθόνες) αλλά θέλω να έχω μια καλή κάμερα (πχ s3, note2, iphone5 έχουν για κινητά εξαιρετικές αποδόσεις που με καλύπτουν)... Ελπίζω να ασχοληθούν και να δώσουν κάποιο update ώστε να έρθει εκεί που πρέπει. Η οθόνη του πρέπει να είναι όντως εντυπωσιακή (δυστυχώς δεν την έχω δει...) αλλά είμαι περίεργος να δω τι γίνεται έξω. Πάντως βλέπω περισσότερο κόσμο να ασχολείται με αυτή την συσκευή παρά με τον μεγάλο αντίπαλο, το S4 δηλαδή. Προσωπικά θα το προτιμήσω γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια από την samsung (υλικά, σχεδίαση, tw...), και το S4 θα έρθει στα χέρια μου μετά από κάνα 4-6μηνο που ίσως με πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το θέμα με την κάμερα λογικά θα είναι κάποιος αλγόριθμος όπως είπες και θα έρθει κι άλλο update για βελτίωση. Γενικά δεν κάνω crop στις φωτογραφίες μου και δεν τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη (παρόλο που και υπολογιστής και TV έχουν αρκετά μεγάλες οθόνες) αλλά θέλω να έχω μια καλή κάμερα (πχ s3, note2, iphone5 έχουν για κινητά εξαιρετικές αποδόσεις που με καλύπτουν)... Ελπίζω να ασχοληθούν και να δώσουν κάποιο update ώστε να έρθει εκεί που πρέπει. Η οθόνη του πρέπει να είναι όντως εντυπωσιακή (δυστυχώς δεν την έχω δει...) αλλά είμαι περίεργος να δω τι γίνεται έξω. Πάντως βλέπω περισσότερο κόσμο να ασχολείται με αυτή την συσκευή παρά με τον μεγάλο αντίπαλο, το S4 δηλαδή. Προσωπικά θα το προτιμήσω γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια από την samsung (υλικά, σχεδίαση, tw...), και το S4 θα έρθει στα χέρια μου μετά από κάνα 4-6μηνο που ίσως με πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής :lol: Αδερφέ δύο πράγματα με φοβιζουν στο one... Η μπαταρία και το μη σκάλισμα... Κατάλαβες τι εννοώ, όχι ότι δεν θα γίνεται εύκολα root κτλ, αλλά το πόσο θα ασχοληθούν σοβαροί dev στο να μας δίνουν όμορφα και χρήσιμα mod που θα κάνουν την καθημερινοτητα μας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη... Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα μα κανένα θέμα, οκ η κάμερα σε ένα πολύ μεγάλο σύνολο ίσως να μην ικανοποιεί αλλά για μένα δεν είναι ανατρεπτικός παράγοντας για το γεγονός ότι δίπλα του θα υπάρχει πάντα η το noteli η το s4. Xaxaxa.. Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Αδερφέ δύο πράγματα με φοβιζουν στο one... Η μπαταρία και το μη σκάλισμα... Κατάλαβες τι εννοώ, όχι ότι δεν θα γίνεται εύκολα root κτλ, αλλά το πόσο θα ασχοληθούν σοβαροί dev στο να μας δίνουν όμορφα και χρήσιμα mod που θα κάνουν την καθημερινοτητα μας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη... Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα μα κανένα θέμα, οκ η κάμερα σε ένα πολύ μεγάλο σύνολο ίσως να μην ικανοποιεί αλλά για μένα δεν είναι ανατρεπτικός παράγοντας για το γεγονός ότι δίπλα του θα υπάρχει πάντα η το noteli η το s4. Xaxaxa.. Νικόλα να μην έχει υποστήριξη από xda το βλέπω κομματάκι απίθανο. Τώρα για την μπαταρία του από ότι διαβάζω και βλέπω δεν είναι άσχημα τα πράγματα αλλά ούτε και εξαιρετικά. Πιστεύω θα είναι στα επίπεδα του S3 και με λιγάκι πείραγμα θα φύγουν και τα wakelocks οπότε θα είναι κομπλέ... Δες εδώ μαζεμένα battery stats, βλέπω 4-5 ωρίτσες στους περισσότερους αλλά μην ξεχνάμε ότι το One έχει υψηλότερη φωτεινότητα από συσκευές με Amoled οθόνες οπότε τα συγκριτικά μάλλον δίνουν μια ιδέα και εμείς θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα με τις συσκευές στα χέρια μας :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195079 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 50 λεπτά review...!!! Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Νικόλα να μην έχει υποστήριξη από xda το βλέπω κομματάκι απίθανο. Τώρα για την μπαταρία του από ότι διαβάζω και βλέπω δεν είναι άσχημα τα πράγματα αλλά ούτε και εξαιρετικά. Πιστεύω θα είναι στα επίπεδα του S3 και με λιγάκι πείραγμα θα φύγουν και τα wakelocks οπότε θα είναι κομπλέ... Δες εδώ μαζεμένα battery stats, βλέπω 4-5 ωρίτσες στους περισσότερους αλλά μην ξεχνάμε ότι το One έχει υψηλότερη φωτεινότητα από συσκευές με Amoled οθόνες οπότε τα συγκριτικά μάλλον δίνουν μια ιδέα και εμείς θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα με τις συσκευές στα χέρια μας :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195079 Βλέπω Βίντεο στο YouTube από διάφορα review και παρατηρώ την μπαταρία, την στάθμη της πως πέφτει πολύ γρήγορα... Γι αυτό το λέω Ευθυμη ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 htc one part 2 ελληνικό Απ το digital life Έχει κάποιες καλές διαθέσεις, αλλά είναι εντελώς απροετοίμαστος και ξοδεύει πολύ χρόνο άσκοπα. Το review θα μπορούσε να είναι το μισό αν έγραφε σε ένα χαρτί τι ήθελε να πει και δεν έψαχνε εκείνη την ώρα. Με κούρασε... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έχει κάποιες καλές διαθέσεις, αλλά είναι εντελώς απροετοίμαστος και ξοδεύει πολύ χρόνο άσκοπα. Το review θα μπορούσε να είναι το μισό αν έγραφε σε ένα χαρτί τι ήθελε να πει και δεν έψαχνε εκείνη την ώρα. Με κούρασε... Γενικά δύσκολα βρίσκεις καλά video-review. Εγώ θα ήθελα ένα συγκριτικό στο οποίο να έχουν και τις τρεις κορυφαίες συσκευές φορτισμενες στο 100% και στημένες με τις ίδιες εφαρμογές. Να ανοίγουν διάφορες εφαρμογές για να βλέπουνε ταχύτητα και τυχον lag, να κάνουν browsing, να τραβήξουν βιντεακια, φωτογραφίες κλπ και μετά να δούμε το ποσοστο της μπαταριας τις φώτο ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα. Οι περισσότεροι επικεντρωνονται στην παρουσίαση στο πως είναι η συσκευή και στα specs. Πράγματα που είναι ήδη γνωστά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Βλέπω Βίντεο στο YouTube από διάφορα review και παρατηρώ την μπαταρία, την στάθμη της πως πέφτει πολύ γρήγορα... Γι αυτό το λέω Ευθυμη ... Αν την είδες να πέφτει, τότε θα πέφτει... αν πάλι δεν είχε ποσοστό κι απλά είδες την στάθμη στο εικονίδιο άσε να το δούμε από κοντά! Δεν το έχει πάρει κανείς εδώ να μας δώσει κάνα σοβαρό feedback? Δες κι αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4634934 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Αν την είδες να πέφτει, τότε θα πέφτει... αν πάλι δεν είχε ποσοστό κι απλά είδες την στάθμη στο εικονίδιο άσε να το δούμε από κοντά! Δεν το έχει πάρει κανείς εδώ να μας δώσει κάνα σοβαρό feedback? Δες κι αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4634934 Ο mythoz πριν λίγο είπε πως για να πετύχεις καλή αυτονομία στην μπαταρία πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το Power saved της συσκευής, αλλιώς τα πράγματα δεν αλλάζουν σε σχέση με ότι είπε για την μπαταρία... Πάντως με το Power saved του πάει χαλαρά με την δική του χρήση περίπου δύο μέρες... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ο mythoz πριν λίγο είπε πως για να πετύχεις καλή αυτονομία στην μπαταρία πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το Power saved της συσκευής, αλλιώς τα πράγματα δεν αλλάζουν σε σχέση με ότι είπε για την μπαταρία... Πάντως με το Power saved του πάει χαλαρά με την δική του χρήση περίπου δύο μέρες... Αυτο βρε σου ποσταρα πριν :p Εγώ δεν τα πολύ χωνεύω αυτά τα power savers πότε μου δεν τα χρησιμοποιώ εκτός κι αν είναι ανάγκη.. Θα δουμε βρε Νίκο, αντε πολύ αργειτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Αυτο βρε σου ποσταρα πριν :p Εγώ δεν τα πολύ χωνεύω αυτά τα power savers πότε μου δεν τα χρησιμοποιώ εκτός κι αν είναι ανάγκη.. Θα δουμε βρε Νίκο, αντε πολύ αργειτε!! Σωστά όλα στην πράξη από εμάς τους ίδιους και βασικά ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του όσον αφορά το πως χρησιμοποιεί την συσκευή του... Τι να κάνω ρε φίλε περιμένω μαζί με πολλά άλλα παιδιά ποτέ θα μας κάνει την χάρη πρώτα η HTC και μετά το expansys... Πάντως εκεί κοντά στις 15 του μήνα θα το έχουν αρκετά παιδιά στα χέρια τους. Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 http://techblog.gr/mobile/...eo-greek-3521/ ένα πολύ αναλυτικό review και πιστεύω πως η κατασκευαστική αρτιότητα της συσκευής πλέον δεν είναι και τόσο τρομερή όσο λένε πολλοί...δείτε το video και θα το καταλάβετε στα πρώτα λεπτά.Τραγική προσαρμογή των διάφορων μερών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ποια διάφορα μέρη;; ένα κομμάτι αλουμίνιο είναι με μια οθόνη. Και μάλιστα μασίφ αλουμίνιο.. :confused: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ποια διάφορα μέρη;; ένα κομμάτι αλουμίνιο είναι με μια οθόνη. Και μάλιστα μασίφ αλουμίνιο.. :confused: Τα δυο πλαστικα που ειναι μπροστα , πανω και κατω απο την οθονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Το έχουμε πει. η htc γνωρίζει το θέμα και το διορθώνει. γι'αυτό και η καθυστερήση στην κυκλοφορία. Edited April 5, 2013 by inactiveuserxx876 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έγινε dispatched σήμερα και έρχεται το κόσμημα... Λίγο έμεινε ακόμα! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έγινε dispatched σήμερα και έρχεται το κόσμημα... Λίγο έμεινε ακόμα! :D Από που το πήρες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ποια διάφορα μέρη;; ένα κομμάτι αλουμίνιο είναι με μια οθόνη. Και μάλιστα μασίφ αλουμίνιο.. :confused: Δες το βίντεο και θα καταλάβεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έγινε dispatched σήμερα και έρχεται το κόσμημα... Λίγο έμεινε ακόμα! :D Από που το πήρες; Και μια ερώτηση από μένα ποτέ έγινε η παραγγελία? :) Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Σήμερα πήγα μια βόλτα στα public. Ρώτησα ημερομηνία που το περιμένουν. Μου είπε για το one δεν ξέρω. Θέλεις για το S4; 27 Απριλίου. Θέλεις για το 920; 27 Απριλίου. Δηλαδή θα έρθει μετά τον Απρίλιο. Πολύ αργούν και με βλέπω να παίρνω το next best thing (και καμιά θήκη για να μην βλέπω το αίσχος) γιατί άρχισα να βαριέμαι και δεν έχω και τηλέφωνο (τι να σου κάνει το xperia mini; ). You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Σήμερα πήγα μια βόλτα στα public. Ρώτησα ημερομηνία που το περιμένουν. Μου είπε για το one δεν ξέρω. Θέλεις για το S4; 27 Απριλίου. Θέλεις για το 920; 27 Απριλίου. Δηλαδή θα έρθει μετά τον Απρίλιο. Πολύ αργούν και με βλέπω να παίρνω το next best thing (και καμιά θήκη για να μην βλέπω το αίσχος) γιατί άρχισα να βαριέμαι και δεν έχω και τηλέφωνο (τι να σου κάνει το xperia mini; ). Μην το κανεις αυτο.. Περιμενε απο το να παρεις κατι που σου γυρναει τα αντερα οταν το κρατας τουλαχιστον 15 ωρες τη μερα.. Υγ. Τιμιο το minακι...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts