paschos76 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδιά χίλια συγνώμη που δεν θα μπορέσω. Πιείτε 1 καφέ & για μένα! Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Η αρχοντιά πάντως θα παρευρεθεί κανονικά στο μιτινγκ:cool: Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Σαν να βλέπω τον καιρό να έχει άγριες διαθέσεις και το σημείο συνάντησης δεν βοηθάει και πολύ. Δικαιολογίες του στυλ βρέχει κτλπ και δεν μπόρεσα δεν γίνονται δεκτές. ;) :p Ούτε τα άρρωστα παιδάκια εξαιρούνται φυσικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν θα παρεβρεθώ, λόγω απρόοπτου οικογενειακού ζητήματος. Καλή διασκέδαση σε όλη την παρέα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ελα σιγά σιγα. Κατεβαίνει κανείς από τούμπα ; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Σαν να βλέπω τον καιρό να έχει άγριες διαθέσεις και το σημείο συνάντησης δεν βοηθάει και πολύ. Δικαιολογίες του στυλ βρέχει κτλπ και δεν μπόρεσα δεν γίνονται δεκτές. ;) :p Ούτε τα άρρωστα παιδάκια εξαιρούνται φυσικά! Το ένα άρρωστο παιδάκι ξεκινάει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εγώ μόλις έφτασα! Λίγο νωρίς βέβαια, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς άλλος:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Σαν να βλέπω τον καιρό να έχει άγριες διαθέσεις και το σημείο συνάντησης δεν βοηθάει και πολύ. Δικαιολογίες του στυλ βρέχει κτλπ και δεν μπόρεσα δεν γίνονται δεκτές. ;) :p Ούτε τα άρρωστα παιδάκια εξαιρούνται φυσικά! Εγώ θα αργήσω θα πάω απευθείας αν και δεν ξέρω που είναι κρατήστε μου μια ζεστή καρέκλα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εγω εφτασα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εγω εφτασα... Αν βλέπεις έναν τύπο με μαύρο μπουφάν και ηλεκτρονικό τσιγάρο, εγώ είμαι Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ο dimitrissa πάλι μας έβαλε σε λάθος λεωφορείο. Θα αργήσουμε κανένα 10λεπτο... 57 for ever.. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εγώ ήδη πινω τον φρενδο καπουτσινο στο μαγαζί. Αντε μην αργειτε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δυστυχώς θα αργήσω λίγο παραπάνω. Ξέρω ξέρω, η αρρώστια δεν είναι δικαιολογία αλλά επηρεάζει όσο να'ναι τα προγράμματα.. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αν βλέπεις έναν τύπο με μαύρο μπουφάν και ηλεκτρονικό τσιγάρο, εγώ είμαι άτιμη γρίπη... τι μου κάνεις? να πω και την κακία μου, αυτό δεν είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο... είναι εδάφους αέρος χαχαχαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πολύ καλό μαγαζί αλλά μην αγοραστε Nexus LG. Δεν μπενουν wifi με τπτ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πολύ καλό μαγαζί αλλά μην αγοραστε Nexus LG. Δεν μπενουν wifi με τπτ :p Και τα iphone το ιδιο :Ρ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και τα iphone το ιδιο :Ρ Κατι πηρε το αυτη μου οτι μ εψαχνες; :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κατι πηρε το αυτη μου οτι μ εψαχνες; :) Ναι ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλα δεν πειραζει ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλα δεν πειραζει ;) Δεν εψαξες και πολυ,με το που μπαινεις αριστερα ημουν.. Δεν πειραζει,η την επομενη φορα η π.μ.. :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν εψαξες και πολυ,με το που μπαινεις αριστερα ημουν.. Δεν πειραζει,η την επομενη φορα η π.μ.. :) Ναι οντως δε εψαξα πολυ. Εγινε , την επομενη φορα θα τα πουμε σιγουρα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Πολύ καλό μαγαζί αλλά μην αγοραστε Nexus LG. Δεν μπενουν wifi με τπτ :p Άλλαξε καμια οθόνη πρωτα φιλέ που μας ήρθες με σπασμένη και μετα πιάσε στο στόμα σου την κορυφαία συσκευή που υπάρχει..:p Edited February 17, 2013 by funk Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Άλλαξε καμια οθόνη πρωτα φιλέ που μας ήρθες μα σπασμένη και μετα πιάσε στο στόμα σου την κορυφαία συσκευή που υπάρχει..:p Κι εσύ χαμήλωσε λίγο το φωτισμό. Μας τύφλωσες... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ολα καλα γυρισαμε πισω στην βαση!ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μαζευτικαμε!να το ξανακανουμε (ακους Nagata :p) μεγαλο ευχαριστω στον vassilis018 που μας βοηθησε ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ....εισαι κορυφη Βill να σε καλα φιλε χρωσταμε χαρη!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και τα iphone το ιδιο :Ρ Το ρούτερ έκανε limit up λέμε! Εμένα δεν έμπαινε ούτε με το 5άρι, ούτε με sgs3:shifty: Άλλαξε καμια οθόνη πρωτα φιλέ που μας ήρθες μα σπασμένη και μετα πιάσε στο στόμα σου την κορυφαία συσκευή που υπάρχει..:p Όντως φοβερό το n4! Και με τον launcher που του έβαλες, όλα τα λεφτά.. Αλλά θέλεις 2 μέρες μόνο για να μάθεις απ' έξω όλα τα gestures:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts