Anastasoula2910 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 To λατρεύω αυτό το κινητό !!!!! είναι υπέροχο!!!! κ θελω πολυ να το αποκτήσω!!! Καλη επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Δεν τρελένομαι αλλά οκ,,, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους! We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TANIA74 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 καλή επιτυχία σε όλους!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!!! Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μακάρι... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diyan36 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή επιτυχία..! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgioCretan Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 thanks again!!! τα σπάει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ευχαριστούμε!! http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 το θελωωωω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnPAO Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 δεν υπάρχει το κινητό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houlman Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το κινητάκι που έλεγα ν' αγοράσω..Εκτός κι αν το κερδίσω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smart_greek Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για το άλλο!!! :happy: Καλή επιτυχία σε όλους!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GCoder Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή Επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagger1980 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 και εγώ ακόμα δεν έχω κινητό!!!! τόσους διαγωνισμους κάνετε αγαπημένοι μου, ελπίζω επιτέλους να κερδίσω και να αποκτήσω συσκευή δική μου όχι δανεική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 καλη τυχη σε ολους μας...αντε....λιγο παραπανω σε μενα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 στις 10 ειναι τα γενεθλια μου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feresbiris Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ωραίο δωράκι για τη γυναίκα μου!! Καλη μας τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 αυτο το κινητο το σκεφτομουν.. αλλα θα το ηθελα με πιο μεγαλη οθονη... καλη τυχη παιδια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή μας επιτυχία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmast Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Επιτέλους ένα κινητό της προκοπής! johnmast:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofioula Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πολυ καλο καλη επιτυχια σε ολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλή επιτυχία ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts