RENESISS Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Είμαι κάτοχος του samsung galaxy s3 το οποίο λατρεύω. Τις τελευταίες τρεις μέρες έχω λίγο θέμα με τη φόρτιση του κινητού μου κι έχω στεναχωρηθεί. Μπήκα στις ρυθμίσεις--->μπαταρία κι είδα ότι αναγνωρίζει 66% φόρτιση (AC). Αυτό που γράφει μόνο. Έβαλα το κινητό στις 4:30 π.μ. με ποσοστό από φόρτισης 45% και σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι είναι 66%. Το κινητό το έχω αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr. Δοκίμασα ένα φορτιστή της Nokia αλλά δεν φορτίζει καθόλου με εκείνον. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή που να απευθυνθώ για να μπορέσει να φορτίζει πάλι σε ένα δύωρο από 15% σε 100%. είναι θέμα μπαταρίας; Το κινητό είναι στην κατοχή μου από τις 22 Μαΐου του 2013. Δοκιμασε εναν αλλο φορτιστη(1000mah) να δεις αν κανει το ιδιο..αλλα λογικα αλλαζεις εναν φορτιστη και εισαι οκ,μην στεναχωριεσαι φιλε μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostia Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Δοκιμασε εναν αλλο φορτιστη(1000mah) να δεις αν κανει το ιδιο..αλλα λογικα αλλαζεις εναν φορτιστη και εισαι οκ,μην στεναχωριεσαι φιλε μου.:) Σε ευχαριστώ πολύ Renessis. Σαν κοριτσάκι που είμαι, ο φίλος μου μου την έλεγε ότι το χάλασα και τα σχετικά, αλλά μπήκα στο myphone και λέω κάποιος θα με λυπηθεί και θα με νιώσει! Χωρίς υπερβολή, έκλαιγα όλο το πρωί! Παράθεση Goodbye and hello... Happy owner of Samsung Galaxy S3 pebble blue & iPad 2 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Renessis. Σαν κοριτσάκι που είμαι, ο φίλος μου μου την έλεγε ότι το χάλασα και τα σχετικά, αλλά μπήκα στο myphone και λέω κάποιος θα με λυπηθεί και θα με νιώσει! Χωρίς υπερβολή, έκλαιγα όλο το πρωί! ειχα κ γω το ιδιο προβλημα κ αλλαξα το καλωδιο του φορτιστη κ ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Renessis. Σαν κοριτσάκι που είμαι, ο φίλος μου μου την έλεγε ότι το χάλασα και τα σχετικά, αλλά μπήκα στο myphone και λέω κάποιος θα με λυπηθεί και θα με νιώσει! Χωρίς υπερβολή, έκλαιγα όλο το πρωί! Oποτε τελος καλο,ολα καλα! :) Μην στεναχωριεσαι μωρε για τα υλικα αγαθα,εσυ να σε καλα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSINOS88 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Είμαι κάτοχος του samsung galaxy s3 το οποίο λατρεύω. Τις τελευταίες τρεις μέρες έχω λίγο θέμα με τη φόρτιση του κινητού μου κι έχω στεναχωρηθεί. Μπήκα στις ρυθμίσεις--->μπαταρία κι είδα ότι αναγνωρίζει 66% φόρτιση (AC). Αυτό που γράφει μόνο. Έβαλα το κινητό στις 4:30 π.μ. με ποσοστό από φόρτισης 45% και σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι είναι 66%. Το κινητό το έχω αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr. Δοκίμασα ένα φορτιστή της Nokia αλλά δεν φορτίζει καθόλου με εκείνον. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή που να απευθυνθώ για να μπορέσει να φορτίζει πάλι σε ένα δύωρο από 15% σε 100%. είναι θέμα μπαταρίας; Το κινητό είναι στην κατοχή μου από τις 22 Μαΐου του 2013. Δεν ηταν αναγκη να στεναχωρηθεις τοσο...ακριβος πανω απο το κειμενο σου αναφερω με λεπτομερια την λυση... και εφοσον το εχεις το κινητο λιγους μηνες...τοτε πανε στην samsung να σου αντικαταστησουν το καλωδιο...εμενα μου αλλαξαν και το καλωδιο και τον ανταπτορα σε 2 μερες μεσα... και εγω απο το birdphone το ειχα παρει ...αλλα καλυπτετε η εγγυηση και απο την samsung service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Είμαι κάτοχος του samsung galaxy s3 το οποίο λατρεύω. Τις τελευταίες τρεις μέρες έχω λίγο θέμα με τη φόρτιση του κινητού μου κι έχω στεναχωρηθεί. Μπήκα στις ρυθμίσεις--->μπαταρία κι είδα ότι αναγνωρίζει 66% φόρτιση (AC). Αυτό που γράφει μόνο. Έβαλα το κινητό στις 4:30 π.μ. με ποσοστό από φόρτισης 45% και σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι είναι 66%. Το κινητό το έχω αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr. Δοκίμασα ένα φορτιστή της Nokia αλλά δεν φορτίζει καθόλου με εκείνον. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή που να απευθυνθώ για να μπορέσει να φορτίζει πάλι σε ένα δύωρο από 15% σε 100%. είναι θέμα μπαταρίας; Το κινητό είναι στην κατοχή μου από τις 22 Μαΐου του 2013. Δοκιμασε να πατησεις *#0228# Θα μπεις στο battery stats του κινητου.Μετα πατα το Quick Start.Δοκιμασε να το φορτισεις τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει φθηνό καλώδιο από ebay για το φορτιστή του S3 που να φορτίζει γρήγορα το κινητό; Ψάχνω μακρύ καλώδιο. Έχω δει υπάρχουν από 1.8 μέτρα και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει φθηνό καλώδιο από ebay για το φορτιστή του S3 που να φορτίζει γρήγορα το κινητό; Ψάχνω μακρύ καλώδιο. Έχω δει υπάρχουν από 1.8 μέτρα και παραπάνω. Όλα σου κάνουν. Πάρε το φθηνότερο. Δεν υπάρχουν καλώδια διαφορετικής ταχύτητας φόρτισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει φθηνό καλώδιο από ebay για το φορτιστή του S3 που να φορτίζει γρήγορα το κινητό; Ψάχνω μακρύ καλώδιο. Έχω δει υπάρχουν από 1.8 μέτρα και παραπάνω. Φιλέ δεν έχει καμία σημασία το καλώδιο εκτός και αν έχει φθαρει-χαλασει... Ο φορτιστής παιζει ρολο τη τάση δίνει. Πήγαινε πλαίσιο και πάρε ενα turbox με 2 εισόδους usb. Ο ένας βγάζει 1000 και ο άλλος 2000 που υποτίθεται είναι για ταμπλέτες. Θα δεις οτι θα φορτίζει πολύ πιο γρήγορα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Παίζει και η ποιότητα του σύρματος ρόλο. Εγώ με ένα καλώδιο που πήρα στα 1.8 μέτρα και το έβαλα στον original φορτιστή είχα πρόβλημα. Όταν το βάζω στην μπρίζα φορτιζει για 1 δευτερόλεπτο και μετά σταματάει η φόρτιση. Αλλες φορές δε σταματάει αλλά φορτίζει πολύ πολύ αργά! Πάντα στον original αντάπτορα. Edited October 15, 2013 by trtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πήγαινε πλαίσιο και πάρε ενα turbox με 2 εισόδους usb. Ο ένας βγάζει 1000 και ο άλλος 2000 που υποτίθεται είναι για ταμπλέτες. Θα δεις οτι θα φορτίζει πολύ πιο γρήγορα Με ποιο καλώδιο όμως;;; Υπάρχει κανένα μακρύ πάνω από 1.5 μέτρα αξιόπιστο; Η Samsung επίσημα δε βγάζει πιο μακρύ καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Με ποιο καλώδιο όμως;;; Υπάρχει κανένα μακρύ πάνω από 1.5 μέτρα αξιόπιστο; Η Samsung επίσημα δε βγάζει πιο μακρύ καλώδιο. Με οποίο έχω χρησιμοποιήσει τα ίδια αποτεσματα έχω. Βέβαια δεν νομιζω οτι είναι τόσο μακρυα όσο λες. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχω την εντύπωση ότι και το μάκρος του καλωδίου μπορεί θεωρητικά να μην παίζει ρόλο αλλά και αυτό παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Επειδή τώρα είδα το 1.8 (χτες το διάβασα 1.3 :wacko:), θεωρητικά και πρακτικά παίζει ρόλο το μήκος, λόγω αυξημένης αντίστασης. Αν πάντως είναι καλή η κατασκευή του καλωδίου, δε θα πάρεις χαμπάρι τη διαφορά. Επειδή όμως αγοράζω το πολύ μέχρι 1.5 στα φτηνιάρικα δεν έχω δει διαφορά στη φόρτιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έτσι StratosGR! Παίζει ρόλο και το μήκος του καλωδίου ειδικά στα φτηνιαρικα που πέφτει η ποιότητα!! Θα δοκιμάσω να πάρω από Κίνα στα 1.5m. (τρέχω και την pulse dual boot). Το παλιό μου καλώδιο που ήταν μακρύ και ήταν του s2, ενώ δούλευε άψογα στο s3, ξαφνικά φορτίζει για 1 sec και σταματάει και ενώ το έχω στο φορτιστή η φόρτιση σταματάει και ξαναρχίζει όποτε να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ποια η γνώμη σας για έναν τέτοιο κινέζικο φορτιστή που βγάζει 2Α έξοδο; http://www.ebay.co.uk/itm/Output-EU-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-Plug-5V-2000mA-/190925460061?pt=UK_ConsumerElectronics_PowerAdaptors_SM&hash=item2c740b525d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ποια η γνώμη σας για έναν τέτοιο κινέζικο φορτιστή που βγάζει 2mΑ έξοδο; http://www.ebay.co.uk/itm/Output-EU-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-Plug-5V-2000mA-/190925460061?pt=UK_ConsumerElectronics_PowerAdaptors_SM&hash=item2c740b525d Με 2mA θα φορτίσει σε πόσους μήνες... για να δούμε.... Α είναι ορθογραφικό λάθος! :p Πάρτον φίλε μου και δοκίμασέ τον. Το πόσο θα αντέξει δε το ξέρει κανείς :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ναι αλλά το είδα το λαθάκι αμέσως σχεδόν και το διόρθωσα! Αλλά με πρόλαβες! Είσαι πολύ σβέλτος λέμεεεε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ποια η γνώμη σας για έναν τέτοιο κινέζικο φορτιστή που βγάζει 2Α έξοδο; http://www.ebay.co.uk/itm/Output-EU-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-Plug-5V-2000mA-/190925460061?pt=UK_ConsumerElectronics_PowerAdaptors_SM&hash=item2c740b525d ΜΗΝ τον πάρετε το συγκεκριμένο. Μου έσκασε μέσα σε δύο μέρες! Δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο και ο κινέζος μου έκανε full refund αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ρε παιδια γνωριζει κανεισ τι φορτιστη να παρω που να φορτιζει γρηγορα,και να μπορω επιτελους να φορτιζετε το κινητο κανονικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Δειτε αυτο:http://www.technobezz.com/fix-slow-charging-problem-samsung-galaxy-s3/ Εμενα με εσωσε η 1η μεθοδος και μετα ακολουθησα τη μεθοδο νουμερο 2 που αυτη πιστευω ηταν και η ουσιαστικη. Ολα τα αλλα που ειχα κανει, αλλαγες καλωδιων κλπ δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα. Το τηλεφωνο μου (note 2) το προβλημα το παρουσιασε μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2. Εξαληφθηκε λοιπον το προβλημα της αργης φορτισης (περιπου 8 ωρες) και επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα. Edited September 26, 2014 by savara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Απορια γιατι δεν κανουν οι μανησιοι φορτιστες; δεν γνωρίζω τιμες αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πιο εγγυημενοι απο διαφορες κινεζιες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Απορια γιατι δεν κανουν οι μανησιοι φορτιστες; δεν γνωρίζω τιμες αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πιο εγγυημενοι απο διαφορες κινεζιες. Δεν ξερω φιλε μου. Εγω διαβαζοντας και τις 7 σελιδες του φορουμ αρχισα να ψαχνομαι με τα καλωδια γαιτι οι περισσοτεροι αυτο λενε. Τελικα μονο αυτο δεν ηταν. Το προβλημα κατεληξα ηταν στην αναβαθμιση που κρατησε στο cashe διαφορες πληροφοριες και παρουσιασιασε αυτη την δυσλειτουργια. Με τον καθαρισμο του φορτιζει πιο γρηγορα και απο οσο φορτιζε οταν το αγορασα. Με το ιδιο καλωδιο φυσκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 δεν θελω να το παιξω υποστηριχτης κανενος,αλλα εχω παρει,απο σαμσουνγκ ς1,2,3(το τριτο 4 φορες και το δευτερο 2) ολα ειχαν φορτιστες,και τωρα εχω πλεονασμα απο δαυτους,και δεν ετυχε να ειναι κανενας ελλατωματικος.πρωσοπικη καθαρα εμπειρια.πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα το usb port,ακομα και η μπαταρια,και 3η σαν αιτια κακης φορτισης ο φορτιστης. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Είχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα με τον φορτιστή που ήρθε μαζί με το κινητό και λύθηκε αλλάζοντας καλώδιο (αυθεντικό μου είπαν απ'την Ομόνοια που το πήρα). Από περιέργεια έκανα τις μεθόδους που είπε ο φίλος πιο πάνω με το παλιό καλώδιο αλλά συνέχιζε η αργή φόρτιση (200 mA μου δείχνει απ΄το Galaxy charger) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts