Jump to content

TSINOS88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSINOS88

  • Ημ. Γέννησης 29/10/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

TSINOS88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάλι παιδιά θα ήθελα να σταθώ στο θέμα που ανέφερε ο φίλος πριν απο αρκετά posts. Το θέμα με την ένταση στις ειδοποιήσεις. Θεωρώ πως σε κινητό αυτής της τιμολογιακής κατηγορίας δεν θα έπρεπε να συμβιβαζόμαστε με 3rd party εφαρμογές για να ακούμε τις ειδοποιήσεις μας. Αν είναι απλα δυνατών!!! Παίζουν από το ενα ηχείο μόνο και ειδικά σε Viber και FB Messenger ισα που ακούγεται. Αν το έχεις σε τσάντα η είσαι κάπου έξω, δεν ακούς τίποτα. Στα φόρουμ γίνετε χαμός με αυτό το θέμα παγκοσμίως και ειδικά στην Samsung Community και απάντηση απο την Samsung καμία καθώς το πρόβλημα υπάρχει από τοτε που κυκλοφόρησε η συσκευή. Σήμερα μίλησα τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα της Samsung Hellas και μου είπαν πως πρώτη φορά ακούνε για το πρόβλημα αυτό (μιλάμε για εκατοντάδες tickets στην Samsung Community/Support) και με παρέπεμπαν να παω σε ένα Samsung Service.... Πήγα λοιπόν και ο ιδιος ο υπάλληλος είχε S9+ για προσωπικό του τηλέφωνο και δεν το ειχε προσέξει λεει. Και αφού τον έβαλα να ακούσει ποσο χαμηλά ακούγετε, τσέκαρε και το δικό του και ήταν το ίδιο πράμα λέγοντας μου πως έχω δίκιο -_- Παρ' όλα αυτά μου είπε να περιμένω μπας και βγει κανένα update και το φτιάξουν αλλιώς να τους το αφήσω να το στειλει στο Service να το δουν. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Θα φτιάξει η έτσι θα μας μείνει μπρελόκ το κινητό με τα ηχεία της AKG που δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις; Τι λέτε να το πάω για Service, η τζάμπα θα μείνω 10+ μερες χωρίς κινητό και θα μου το σκαλίσουν χωρίς λόγο;
  2. TSINOS88

    Huawei G620S

    Ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά. Ίσως στο λευκό που θα το πάρω να είναι λίγο παραπάνω ευκρινές τα κουμπιά στο σκοτάδι. Αλλά θα δω εάν βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αν όχι το τσιμπάω!
  3. TSINOS88

    Huawei G620S

    Καλησπέρα σας. Θέλω να πάρω το εν λόγω κινητό στην γυναίκα μου. Για την τιμή του πιστεύω πως αξίζει και το τελευταίο Cent, αλλά έχω μια απορία. Στα Review που είδα, δεν φωτίζονται τα capacitive πλήκτρα, και σε ένα απο αυτά το σχολίασε κάποιος. Ισχύει κάτι τέτοιο η έχει επιλογή στις ρυθμίσεις; Είναι το μόνο που με κολλάει! Αν είναι φωτιζόμενα το έχω πάρει σήμερα κιόλας!
  4. Για να δούμε το 'χουμε αυτή την φορά; Καλή τύχη σε όλους....!!!
  5. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους.... :)
  6. Καλή τύχη εύχομαι σε όλους.Καλομίλητο σε όπιον και να κάτσει...Ευχαριστούμε.
×
×
  • Create New...