Jump to content

All about Opel

VULPES
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοιταξε μεχρι 22.000 πιστευω οτι ειναι ok,αντε και λιγο παραπανω αλλα οχι να το σπρωξουνε στα 28-30.000.παει πολυ.

Αποκλειεται να ανεβει τοσο. Τοσο εχει το Astra OPC.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

• Απαντήσεις 248
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οντως παιδια αν ειναι γυρω στα 22000 ειναι μια χαρα πυραυλακι
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Πολύ ωραίο,αλλά αρκετά ακριβό για τη κατηγορία του φαίνεται να είναι!

μια χαρα ειναι φιλε μου στα 22.000,εδω παιρνεις ενα απλο 1400 και σου βγαινει κοντα στα 18.000,η μια 147 που κοστιζει κοντα στα 21.000 εξοπλισμενη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

και βεβαια ενα τετοιο αυτοκινητο θα πρεπει να εχει τιμη το πολυ 23 χιλιαρικακια αλλα σαν γερμαναραδες που ειναι το βλεπω να ξεκινα απο 25 φιλοι μου.εγω εχω το αστρα 98 μοντελο το εχω κανει τουμπανο.αν επαιρνα τωρα αυτοκινητο και ζητουσα ταχυτητα θα επαιρνα το leon fr της seat το μονο που θα με πειραζε σε αυτο το αυτοκινητο θα ηταν η μαρκα και τιποτ'αλλο γιατι το αμαξι πεταει διλητρο με 200 αλογακια.βεβαια το ονειρο μου ειναι το sportsback της audi A3.εξοπλισμενο πληρης με οτι γουσταρεις μεσα αλλα 1600 με 115 αλογα ομως εγω δε ζηταω ταχυτητα αλλα ποιοτητα.τι λετε τα 28 χιλιαρικα που κοστιζει αξιζει για αυτο το αυτοκινητο;περιμενω προτασεις

εγω θελω να δω ααααααααν θα καταφερει να το κανει να στριβει!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Πανέμορφο, ελπίζω και η τιμή του να είναι όμορφη όσο και η εμφάνισή του για να πουλήσει ανάλογα.

Πολύ αμφιβάλω για το κατα πόσο θα είναι καλή η τιμή του. Αφού το Meriva έχει 23.420€ με τον ίδιο κινητήρα και με λιγότερα άλογα(180), πιστεύω πως το Corsa θα έχει γύρω στις 24.000 με 25.000€. Οπότε εγώ τουλάχιστον θα προτιμούσα το Golf GT.

Απλό είναι.

Η τιμή του θα είναι υψηλή γ σουπερμινι κ παρόμοια με τα Polo GTi,207 GT κτλ...Όπως κ του αστρα OPC ή του Golf GTi είναι υψηλή γ χατσμπακ όταν γ παραδειγμα με ~30000 παιρνεις Vectra 2,0 ή Passat 2,0 !!!

Έτσι κ το-κατα τα άλλα εξαιρετικό-γρήγορο κορσακι θα στοιχίζει όσο περίπου ενα αστρα 1,6 ή Golf 1,6....

:)

ΤΕΖΑΜΥΓΑ η δουλειά!:wacko:

και παραπανω θα στοιχιζει!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

δεν παω να παρω τοτε το Mini s που εχει και καποιο κυρος?και ειναι και τρενακι στο δρομο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το κορσα με τα 192 αλογα και τα 1600 κυβικα του να εχει προβλημα οπως το golf με 1400 κυβικα και 170 αλογα;

το κορσα με τα 192 αλογα και τα 1600 κυβικα του να εχει προβλημα οπως το golf με 1400 κυβικα και 170 αλογα;

Γιατι τι προβλημα εχει το Golf;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Μα δεν έχει κάποιο πρόβλημα το golf... Εκτός και αν έχεις να μας παραθέσεις αντίθετη γνώμη....

το κορσα με τα 192 αλογα και τα 1600 κυβικα του να εχει [highlight]προβλημα οπως το golf με 1400 κυβικα και 170 αλογα[/highlight];
Δεν μας καταθέτεις στο θέμα για το Golf (link), τι πρόβλημα έχει το GT;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμφανισιακά δεν είναι άσχημο. Όμως για Corsa, ακόμα και για το συγκεκριμένο δεν δίνω δεκάρα. Χίλιες φορές το Golf GTI DSG παρά το συγκεκριμένο, και ας κοστίζει αρκετά το GOLF. Για τo Audi A3 Sportback 1.6 FSI θα έδινα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση τα λεφτά που κοστίζει (και ας μην είναι τόσο γρήγορο όσο το Corsa OPC) ότι και να λένε μερικοί γιατί πολύ απλά το εμπιστεύομαι πάρα πολύ...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 1 month later...
Καλησπερα σε ολους.Θα παραγγειλω το νεο opel astra gtc 1.6,αλλα ακουω διαφορα για τα ηλεκτρολογικα των opel astra...Θα θελα τη βοηθεια σας αν γνωριζετε απο δικια σας εμπειρια ή καποιου γνωστου σας.Ευχαριστω πολυ

Έχω Όπελ Αστρα εδώ και ένα χρόνο(μεταχειρισμένο βέβαια) αλλά κανένα πρόβλημα.Όπως επίσης και άλλοι 2 φίλοι μου που έχουν και αυτοί Άστρα.

Για ηλεκτρολογικά προβλήματα πήγαινε σε Ιταλικά αυτοκίνητα.

Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.

Είναι να μην σου κάτσει πλέον... στηρίζεσαι στην εγγύηση αναγκαστικά και πορεύεσαι εκ του ασφαλούς.

entaxei tora den mporeis na ksereis ti tha sou ximerosei me ta hlektronika...pantws ontws eixa akousei kai ego gia to aplo to astra oxi to gtc oti eixe kapoio provlima.den kserw akrivws ti pantws itan mesa stin eggyhsh kai eytixws diorthothike

kai kati pou mou eixe pei kapoios sofos(?):ta amaksia tou 2ou eksaminou einai panta kalytera apo ayta tou 1ou dioti oi etairies vlepoun ta provlhmata tou 1ou eksamhnou kai ta eksaleifoun.logiko akougetai den ksero an isxyei omws.

Heaven Holds A Sense Of Wonder

And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up

When The Rage In Me Subsides

In This White Wave

I Am Sinking In This Silence