Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επικοινωνησα με vodafone. Οντως θα δεχτουν το κινητο με την αποδειξη του σκρουτζομαγαζου. Μαλλον θα μου δωσουν νεα συσκευη επειδη δεν υπαρχει σερβις στην Ελλαδα..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επικοινωνησα με vodafone. Οντως θα δεχτουν το κινητο με την αποδειξη του σκρουτζομαγαζου. Μαλλον θα μου δωσουν νεα συσκευη επειδη δεν υπαρχει σερβις στην Ελλαδα..
:confused: Δηλαδη το πηρες απο toeshoptisgeitonias.gr και η Voda το δεχεται ως δικο της για service;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Έχει κάνει κάποια σύμβαση σου είπαν η βόντα με το εν λόγω σκρουτζομάγαζο για τα μπλάκμπερρυ που πουλά;

Ή δέχεται όλα τα μπλάκμπερρυ με παρουσία οιασδήποτε απόδειξης από Ελλάδα;

Δεν έχει κάνει καμία σύμβαση. Σας παραθέτω το mail :

Γεια σας, Ειμαι κατοχος ενος blackberry Z10 που αγοραστηκε τον Μαιο του 2014 απο το διαδικτυακο καταστημα katanou.gr. Προσφατα παρατηρησα ενα προβλημα στο κινητο κι απευθυνθηκα στο καταστημα οι οποίοι μου ειπαν να αποταθω σε εσας για service. Ηθελα να ρωτησω αν αναλαμβανετε το service των blackberry ασχετα αν το κινητο εχει αγοραστει απο αλλο καταστημα. Ειμαι συνδρομητης vodafone.

Απάντηση:

Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα παράδοσης της συσκευής σας σε κατάστημα Vodafone με την απόδειξη αγοράς της (στην οποία είναι απαραίτητο να αναγράφεται ο αριθμός IMEI της συσκευής) ώστε να αποσταλεί στο εξουσιοδοτημένο Service της Vodafone προς επισκευή με τη χρήση της εγγύησης (εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις χρονικής διάρκειας ή βλάβης).

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Είχα ρωτήσει και παλαιότερα σχετικά με την αναβάθμιση του Z10 από 10.3.1.1565 σε 10.3.1.1779. Μέχρι και σήμερα με την συσκευή Z10 STL100-1 με σύνδεση COSMOTE, η συσκευή δεν βλέπει κάποια αναβάθμιση, ούτε με την διαδικασία OTA αλλά ούτε και μέσω του BB Link. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια συσκευή που κατάφερε την πιο πάνω αναφερόμενη αναβάθμιση;

Ευχαριστώ

Μετά από δύο επανεγκταστασεις το amazon αρνείται να δουλέψει αν και τα άλλα προβλήματα λύθηκαν. Βάζω δύο φωτογραφίες για να δείτε πως φαίνεται. Αν έχετε καμιά ιδέα ρίξτε την αλλιώς ξαναγυριζω σε snap, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι το πρόβλημα με το amazon λύθηκε. Το πως δεν ξέρω όμως!

Είχα πάει στην Αγγλία πριν από 10 μέρες, έβαλα μια κάρτα της Ο2, ενεργοποίησα ένα bolt on που επιμένουν ότι χρειάζονται τα blackberries για να δουλέψουν και ω του θαύματος δουλεύει.

Φοβήθηκα μήπως με την κάρτα της cosmote σταματήσει αλλά συνεχίζει μια χαρά. Όλα αυτά πριν το τελευταίο update οπότε δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Αγνωσται αι βουλαί...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Είχα ρωτήσει και παλαιότερα σχετικά με την αναβάθμιση του Z10 από 10.3.1.1565 σε 10.3.1.1779. Μέχρι και σήμερα με την συσκευή Z10 STL100-1 με σύνδεση COSMOTE, η συσκευή δεν βλέπει κάποια αναβάθμιση, ούτε με την διαδικασία OTA αλλά ούτε και μέσω του BB Link. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια συσκευή που κατάφερε την πιο πάνω αναφερόμενη αναβάθμιση;

Ευχαριστώ

Εγώ έχω την 100 2, αλλά κι εμένα μου άργησε. Ήρθε μόλις χθες. Cosmote κι εγώ αν και δε νομίζω να έχει κάποια σχέση.

Παρατηρήσεις:

1. Δεν έλυσε το πρόβλημα των κλήσεων. Ου, να μου χαθούν...

2. Το πληκτρολόγιο δε λέει να σκάσει. Έχω τους ήχους του τέρμα χαμηλά αλλά πάλι ακούγεται σημαντικά.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

• 2 weeks later...
Θύμισέ μου τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις γιατί δεν το βρίσκω.

Μετά την αναβάθμιση όταν πληκτρολογεις σε μήνυμα στο fb, viber... παντού δηλαδή ακούγεται ο τόνος των πλήκτρων ακόμα και αν η ένταση είναι τέρμα χαμηλά. Σίγουρα είναι κάποιο bug... (δεν αναφέρομαι στο ήχο των αριθμών όταν πας να καλέσεις κάποιον αριθμο.)

Τα release notes της 10.3.1.1779

http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/71445/BlackBerry_10_OS_10.3.1.1779-10.3.1.1865-Release_Notes-en.pdf

Δυστυχώς δεν λύνει κανένα από τα γνωστά προβλήματα...

Sent neither from iphone nor android phone

Τα release notes της 10.3.1.1779

http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/71445/BlackBerry_10_OS_10.3.1.1779-10.3.1.1865-Release_Notes-en.pdf

Δυστυχώς δεν λύνει κανένα από τα γνωστά προβλήματα...

Δημιουργεί κιόλας μη σου πω....

Παιδια προβλημα !!! Απο εκει που το κινητο το εχω 1,5 χρονο και πετουσε εχει 2 μερες που σερνεται στην κυριολεξια .Εχω την 1779 εδω και πολυ καιρο και δεν ειχα θεμα οποτε δεν νομιζω να δημιουργει αυτο το προβλημα.Το μονο που εγκατεστησα στις 2 αυτες μερες ειναι μια εφαγμογη ανδροιδ που την διεγραψα αμεσως και το apk της , αλλα το κινητο ακομη τα ιδια ... Τι προτεινετε να κανω ??

Μια επανεκκίνηση έκανες?

Πολλες , αλλα δυστυχως τιποτα . Μετα απο επανεκινηση κανει περιπου 3-5 λεπτα να αναξει το hub να φανταστεις

Hard reset με πατημένα τα πλήκτρα VOL UP & DOWN 10 δευτερόλεπτα έκανες?

Δεν ειχα κανει ... Εκανα τωρα και ειδα μια μερικη βελτιωση αλλα υπαρχει προβλημα ακομα .Ευχαριστω παντως

Κάνε μερικά restart ακόμα κατα τη διάρκεια της ημέρας και βλέπεις πως θα πάει ,πιθανότατα να στρωσει. Τελική λύση αν δεν βρεις άκρη επαναφορά του κινητου.Παρε ένα backup να υπάρχει. Πάντως δε θα ανησυχούσα, ίσως κάτι συνέβη με την εφαρμογή που έβαλες.

Ποιαν έβαλες να ξέρουμε; (αν επιτρέπεται)

Camscanner λεγοτανε αν θυμαμαι καλα... Παντως εχει σχεδον επανελθει η συσκευη στα γνωστα επιπεδα της !!!

Παντως εχει σχεδον επανελθει η συσκευη στα γνωστα επιπεδα της !!!

To hard reset εκανε τη δουλιτσα...στη διαρκεια της ημερας καντου μια επανεκκινηση ακομη.:cool:

Καλησπέρα και σε αυτό το thread. Έχω ήδη το q10, αλλά επειδή χρησιμοποιώ 2 συσκευές (thanks, πάροχοι :down: ), δε "βολεύει" η ακτινοβολία του. Ψάχνομαι, λοιπόν, για άλλη συσκευή, εννοείται BB, και βλέπω ότι στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το z10. Παραπάνω χρήματα δε μπορώ να δώσω, γιατί έχω και κάποια άλλα έξοδα αυτή την περίοδο. Τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις έχω ήδη βρει στο q10, οπότε δεν έχω θέμα και από εκεί. Αξίζει λέτε στα ~200€; Αν έχω 2 μπαταρίες, θα είμαι καλυμμένος, από άποψη αυτονομίας;

Ξέρω ότι πρέπει να πάρω το STL100-2/-3/-4, αν θέλω και 4g, αλλά δύσκολα βρίσκεται και στο 1 κατάστημα που το βρίσκω δεν το εμπιστεύομαι... Θα "καώ" από άποψη προβλημάτων, αν πάρω το STL100-1, δεδομένου ότι το βρίσκω και σε περισσότερα καταστήματα;

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα και σε αυτό το thread. Έχω ήδη το q10, αλλά επειδή χρησιμοποιώ 2 συσκευές (thanks, πάροχοι :down: ), δε "βολεύει" η ακτινοβολία του. Ψάχνομαι, λοιπόν, για άλλη συσκευή, εννοείται BB, και βλέπω ότι στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το z10. Παραπάνω χρήματα δε μπορώ να δώσω, γιατί έχω και κάποια άλλα έξοδα αυτή την περίοδο. Τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις έχω ήδη βρει στο q10, οπότε δεν έχω θέμα και από εκεί. Αξίζει λέτε στα ~200€; Αν έχω 2 μπαταρίες, θα είμαι καλυμμένος, από άποψη αυτονομίας;

Ξέρω ότι πρέπει να πάρω το STL100-2/-3/-4, αν θέλω και 4g, αλλά δύσκολα βρίσκεται και στο 1 κατάστημα που το βρίσκω δεν το εμπιστεύομαι... Θα "καώ" από άποψη προβλημάτων, αν πάρω το STL100-1, δεδομένου ότι το βρίσκω και σε περισσότερα καταστήματα;

Γνώμη μου βρίσκεις άρτιο Ζ30 σε αυτά τα χρήματα...

Το Ζ10 καλώς ή κακώς πάλιωσε λιγάκι..

• The topic was unpinned