sakisgi Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ...αναβοσβηνει το λαμπακι, πως μπορω να το κανω οταν θελω να σταματα ν αναβοσβηνει? υπαρχει καποια κινηση? Νομίζω ότι έχεις το Power Tools. Αν ναι τότε: Applications Settings -> The Wave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Νομίζω ότι έχεις το Power Tools. Αν ναι τότε: Applications Settings -> The Wave. ναι το εχω, δηλαδη τι κινηση να κανω για να το σταματω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ναι το εχω, δηλαδη τι κινηση να κανω για να το σταματω? Αφού κάνεις τα παραπάνω, όταν αναβοσβηνει το Led ή και όταν κουδουνιζει, με το μπέρυ πάντα σε οριζόντια θέση, περνάς το χέρι σου πάνω από το Led, χωρίς να το ακουμπάς και σταματάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αφού κάνεις τα παραπάνω, όταν αναβοσβηνει το Led ή και όταν κουδουνιζει, με το μπέρυ πάντα σε οριζόντια θέση, περνάς το χέρι σου πάνω από το Led, χωρίς να το ακουμπάς και σταματάει. τι ειπες τωρα? γινονται αυτα τα πραμματα? βρε τι κινητο πηρα και δε το ξερω :D, ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καμια αλλη εφαρμογη για κολπα σαν το power tool εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Πολλές χρήσιμες πληροφορίες: http://us.blackberry.com/support/blackberry-101.html#z10 και πολλά tips & tricks: http://helpblog.blackberry.com/category/tips-tricks/ http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/bd-p/Z10 Edited May 5, 2014 by sakisgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Πολλές χρήσιμες πληροφορίες: http://us.blackberry.com/support/blackberry-101.html#z10 και πολλά tips & tricks: http://helpblog.blackberry.com/category/tips-tricks/ http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/bd-p/Z10 να σαι καλα φιλε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 κατεβασα μια εφαρμογη απο blackberry world και λεει στις πληροφοριες τις εφαρμογης os android 4.2.2, android ειναι το κινητο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 κατεβασα μια εφαρμογη απο blackberry world και λεει στις πληροφοριες τις εφαρμογης os android 4.2.2, android ειναι το κινητο? :lol:Οχι αλλα εχει βιβλιοθηκες android για να μπορει να τρεχει τις android εφαρμογες. Στο επομενο update θα γινουν android 4.3 για μεγαλυτερη συμβατοτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Οχι αλλα εχει βιβλιοθηκες android για να μπορει να τρεχει τις android εφαρμογες. Στο επομενο update θα γινουν android 4.3 για μεγαλυτερη συμβατοτητα. αντε ωραια μια χαρα, η μπαταρια σε εσας που το εχετε λιγο καιρο πως ειναι? βελτιωθηκε αρκετα? ειναι αισθητη η διαφορα σε σχεση με τις πρωτες μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 αντε ωραια μια χαρα, η μπαταρια σε εσας που το εχετε λιγο καιρο πως ειναι? βελτιωθηκε αρκετα? ειναι αισθητη η διαφορα σε σχεση με τις πρωτες μερες? To σχολιο μου απο την πρωτη μερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5207675#post5207675 Πλεον την βγαζει ανετα τη μερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 To σχολιο μου απο την πρωτη μερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5207675#post5207675 Πλεον την βγαζει ανετα τη μερα. μαλιστα, βλεπω διορθωθηκε, τωρα στο δικο μου αν σου πω οτι βλεπω διαφορα μερα με την μερα? :D , το φορτισα χτες βραδυ κατα της 12 και τωρα που μιλαμε (15:15) ειναι στο 72%, με λιγο διαβασμα email και κανα δυο τηλεφωνα και το wifi συνεχεια ανοιχτο, μακαρι να βελτιωθει ακομη περισσοτερο, δε ξερω αν ειχα περισσοτερη χρηση internet ποσο θα ειχα, μηπως θα μηδενιζε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τελικα το δικο μου θα ερθει Τεταρτη. για τις επαφες απο το iphone απλα θα συγχρωνησει με icloud το z10? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τελικα το δικο μου θα ερθει Τεταρτη. για τις επαφες απο το iphone απλα θα συγχρωνησει με icloud το z10? Έτσι ακριβώς. Λίγα λεπτά υπόθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Sneak preview από το επόμενο update 10.3.0: http://crackberry.com/boxed-icons-are-no-more-blackberry-os-103 Ετοιμάζουν αλλαγές σε εικονίδια, στα active frames και γενικότερα πολλές αλλαγές στο ui! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Sneak preview από το επόμενο update 10.3.0: http://crackberry.com/boxed-icons-are-no-more-blackberry-os-103 Ετοιμάζουν αλλαγές σε εικονίδια, στα active frames και γενικότερα πολλές αλλαγές στο ui! απ οτι φαινετε οι σκιες στις εφαρμογες δε θα υπαρχουν και η οθονη θα εχει καθετα 5 σειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 απ οτι φαινετε οι σκιες στις εφαρμογες δε θα υπαρχουν και η οθονη θα εχει καθετα 5 σειρεςΤωρα που το ειπες το προσεξα. Εφεραν τα εικονιδια πιο κοντα. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν απο Ζ30 που εχει ηδη μια σειρα παραπανω λογο οθονης 5". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 στο iphone5 με ιδια και μικροτερη οθονη εχει 5 σειρες (αν ηθελες και 6), δε νομιζω να υπαρχει θεμα να μπουν και εδω, θα ειναι μια πολυ καλη αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Απ'οτι φαινετε απο το vnp με δουλευουν την εχω παραγγειλει την συσκευη απο την προηγουμενη τριτη και ακομα δεν την εχουν στο καταστημα καν. Να παραγγειλω απο birdphone το 3g που το εχουν και αμεσα διαθεσιμο η τα 3g εχουν προβλημα με κλησεις που χανονται οπως διαβασα στα πρωτα ποστ εδω στο φορουμ. Καποιος που εχει το 3g ας μου απαντησει παρακαλω μιας και το lte δεν με ενδιαφερει και τοσο Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIEST Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Απ'οτι φαινετε απο το vnp με δουλευουν την εχω παραγγειλει την συσκευη απο την προηγουμενη τριτη και ακομα δεν την εχουν στο καταστημα καν. Να παραγγειλω απο birdphone το 3g που το εχουν και αμεσα διαθεσιμο η τα 3g εχουν προβλημα με κλησεις που χανονται οπως διαβασα στα πρωτα ποστ εδω στο φορουμ. Καποιος που εχει το 3g ας μου απαντησει παρακαλω μιας και το lte δεν με ενδιαφερει και τοσο περιμενα φιλε να κανεις σχολιο σχετικα με την αγορα σου απο vnp αυτες τις μερες, ωστε να προχωρησω και εγω στη αγορα του ββ. αν κοιταξεις το σιτε τους σημερα το κινητο εχει παει στα 292 ευρω απο 220 που το ειχαν. οποτε με αυτα που λες το ξεχναω το σιτε για ψωνια. οσο για birdphone εχω μιλησει μαζι τους και το z10 που εχουν ειναι 4g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το hotspot δε το βρισκω , πως ενεργοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το hotspot δε το βρισκω , πως ενεργοποιειτε? Ρυθμισεις - δίκτυα και συνδέσεις - φορητό σήμ. Πρόσβασης. Για πιο γρήγορα μπορεις στις γρήγορες ρυθμισεις να επιλέξεις να υπάρχει στο drop down menu . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρυθμισεις - δίκτυα και συνδέσεις - φορητό σήμ. Πρόσβασης. Για πιο γρήγορα μπορεις στις γρήγορες ρυθμισεις να επιλέξεις να υπάρχει στο drop down menu . να σαι καλα φιλε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 περιμενα φιλε να κανεις σχολιο σχετικα με την αγορα σου απο vnp αυτες τις μερες, ωστε να προχωρησω και εγω στη αγορα του ββ. αν κοιταξεις το σιτε τους σημερα το κινητο εχει παει στα 292 ευρω απο 220 που το ειχαν. οποτε με αυτα που λες το ξεχναω το σιτε για ψωνια. οσο για birdphone εχω μιλησει μαζι τους και το z10 που εχουν ειναι 4g! Το παραξενο ειναι οτι αλαζουν τις τιμες τους συνεχεια το πρωι το ειχε 122 το lte αλλα εγραφε αυτο (Η συγκεκριμένη συσκευή είναι εισαγωγή από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και δεν καλύπτεται από εγγύηση) ενω οταν το παραγγειλα εγω δεν εγραφε κατι τετοιο. Τωρα εχουν στα 211 το 3g και στα 293 το 4g οποτε και ακυρωσα και την παραγγελια και το εκλεισα απο birdphone πιστευω αυριο θα μου το στειλουν και πεμπτη θα το εχω Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το Ζ10 απο Birdphone ειναι η 4G εκδοση? Γιατι στην σελιδα τους δεν γραφει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts